PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BIRKAC SORU.. Cevabiniz benim icin onemlidir

hazemanyagi
02/03/2010, 03:30
:hotornot:benim direksiyondan ses gelmeyer basladi boyle hafif citirdama gibi arada geliyo gidiyo servise gotursemmi ascaba?

:whip0000: bu aux olayini benim arabaya takabilir miyiz?

:gome_whi: bizim areabalarda mercekli far sistemi olmadigindan sonradan takilan xenon farlarin baska suruculeri rahatsiz edebilecegi teorisi isiginda konuyu degerlendirirsek xenon mu yoksa blue veya ultrawhite ampul degisimini mi tercih edersiniz?

Tesekkurler arkadaslar!

ugurozer
02/03/2010, 11:26
direskyondan o kadar ufak tefek gelen sesler için servise gitmeye gerek yok derim zira başka problemler birikince onuda serviste soylersiniz bir bakarlar,

aux olayı için bir muzik sistemi tesisatçısından yardım alın baya karışık,

xenon far olayına gelince mercek olmayan farlarda xenon kullanmak ayarlar abartı bir şekilde aşağı düşürülmedikten sonra tam bir trafik terorudur yazıktır gunahtır ayıptır. Philips extrem power isimli ampullerden aldım diger aracımda kullandığım (mercekli xenon) farlardan çok ama çok daha iyi bir sürüş kalitesi veriyor ayrıca kimseyi rahatsız etmiyor, sadece dışardan bakıldığında o kadar havalı değil varsın olmasın, inanın bazen esiyor hondaya orjinal farlarını takıp onada philips extr. ampul mu alsam diyorum sırf farlar için tamponun çıkması gerektiği için üşenip vazgçiyorum.

KaGaN
02/03/2010, 18:01
Direksiyon için servisin yolunu tutun city yada farklı bir arıza olabilir aux olayı cidden karışık tesisatçı halledebilir sorularınızı :) xenona gelincede ampul kesinlikle tavsiye etmem..Kaliteli bir xenon ve güzel bi ayar hem sizi memnun eder hem karşıdakilerin görüşünü etkilemez