Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık saç jant ve kapak
Arkadaşlar jantları değiştirdiğim için üzerindeki sac jant ve kapakları satıyorum. Fiyat olarak 200-TL istiyorum. İlgilenecekler için jantlar ve kapatlar sorunsuz, aracım 2006 model olduğu için kapaklardaki logoda mavi olandan.
abulbul08
26/02/2010, 18:36
hayırlı satışlar
ersinozden
26/02/2010, 21:19
ismail kardeş cantlarında ve kapaklarında sorun varmı ve fiyat saç cant için biraz yüksek değilmi normalde bu gibi cantlar 100 ila 150 arasında yapabileceiğin fiyat nedir
Hayırlı satışlar ismail..Kırığı çatlağı olan düşünmesin fiyat gayet uygun arkadaşlar...
Müslüm görürse kesin ilgilenir :)
Hayırlı satışlar İsmail...
Herkese teşekkürler. Fiyatın yüksek olmadığını düşünüyorum. Yinede arkadaşlardan teklifi olan varsa değerlendiririm. Sonuçta jantlar boşta duracağına işe yarasın. Tekrarlayayım Jantlar ve kapaklarda sorun yok.
MehmetFrt
27/02/2010, 19:26
lastikleriyle berabermi ?
lastiklerin fiyata dahil olacağını sanmıyorum..Sadece teneke diye tabir ettiğimiz jant ve kapaları :)
Lastikçi jantlardan söküp lastikleri atmamışsa verebilirim. Lastiklerle sorun yaşamadım ama kilometresi dolmuştu. Tavsiye etmem.
Arkadaşlar fiyat 150-TL ye düşmüştür. İlan halen günceldir.
number0ne
25/03/2010, 22:02
sadece bir tane takım ihtiyacım var.
Uzun süredir giremediğim için yazamadım. İlgi için teşekkürler. Jantlar satılmıştır.