Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam herkese
mrb abiler ben bekir 20 yaşındayım ve gebzede ikamet etmekteyim.
uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum Gp ya olan aşkımdan :D
1 ay içinfe gp me kavuşuyorum allahın izniyle.
sizden sormak istediğim ise arabayı alırken nelere dikkat etmeliyim hangi modelleri daha az arızalı ve daha cok tutuluyor ?
gp lerin real fiyatları nelerdir 2007-2008 düşünüyorum en fazla 20 bin tl ayırabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler ...
Kriminal
25/02/2010, 20:24
Bekir hoşgeldin..
Neden Gp sordunmu hıc kendıne?
bravo_sercan
25/02/2010, 20:24
Aramıza hoşgeldin bekir.
iyi forumlar =)
Bekir hoşgeldin..
tam olarak beni yansıtacağını düşünüyorum %100 bana uygun :D
Bekir hoşgeldin..
"aşığım" diyo deniz daha ne olsun:)
Önce dizelmi benzinlimi ona karar vermen lazım..
Benzinli istersen ve hızı seviyorsan 120 hp lik olanını tavsiye ederim..
Multijet düşünücek olursak 90 hplik olanı tercih edebilirsin..
Önce dizelmi benzinlimi ona karar vermen lazım..
Benzinli istersen ve hızı seviyorsan 120 hp lik olanını tavsiye ederim..
Multijet düşünücek olursak 90 hplik olanı tercih edebilirsin..
multijet istiyorum dizel
Kriminal
25/02/2010, 20:39
Al 1.3 ömürlük kullan:)
bekir aramıza hoş geldin.
Dizel al keyfine bak. 90 lıklar hem performans yonünden hemde yakıt sarfiyatıyla seni güldürür.
peki fiyatlar hakkında bilgi alabilirmiyim örneğin 1.3 90 hp multijet dynamic, 2007 model bunu kaç paraya bulabilirim ?
arkadaşlar teknik olarak güzel önerilerde bulunmuşlar,ben farklı bişey önereyim,paranın hepsini harcama,bir miktar modifiye için para bırak,yaşın icabı rahat duramıycaksın bu arabayı alınca çünkü:):)
patchwork
25/02/2010, 21:28
arkadaşlar teknik olarak güzel önerilerde bulunmuşlar,ben farklı bişey önereyim,paranın hepsini harcama,bir miktar modifiye için para bırak,yaşın icabı rahat duramıycaksın bu arabayı alınca çünkü:):)
yaşla alakası yok 38 yaşımda beni bile yoldan çıkardı, bugün ivedikte dolaşırken (tamamen tesadüf :cool0000: ) bi baktım femoli nin dükkanının önündeyim :busted_b:
yaşla alakası yok 38 yaşımda beni bile yoldan çıkardı, bugün ivedikte dolaşırken (tamamen tesadüf :cool0000: ) bi baktım femoli nin dükkanının önündeyim :busted_b:
bana mı söylüyosun:) 2 aydır siyah mercekli xeon ve siyah jant hayalleriyle yatıp kalkıyorum.femoli kardeşim kredi kartına taksitli satış yapabilse "borç bini geçince tavuk yiyeceksin" felsefesiyle gömülücem düşünmeden ama,maalesef şimdilik hayal kurmaya devam:):) yaş ilerleyince ya genç hanım,yada gr punto alcan gençleşmek için:):):) şaka,şaka
Kriminal
25/02/2010, 21:41
Demekki neymiş ivedikte dolasmıycan abi...
Biz yolumuzu sasırıyormuyuz..
Gp=Güzel kız
burhankutlu
25/02/2010, 22:09
hg bekir fiyat aralığı şehir olarak değişiyor 16,000-20,000 arası temiz bulursun. ama sana önerim kmsi düşük araca bakve 2007-2008 araçların garantisi yeni bitmek üzere sanıyor isem almadan fiat servisine sorabilirsin bakım aralıklarını ordan anlarsın zaten ne olduğunu şimdiden hayırlı olsun
GP COSKUN
25/02/2010, 23:22
aramıza hoşgeldin bekir
Aramıza hoşgeldin Bekir. 1.3 Multijet yakıt sarfiyatı yönünden seni oldukça mutlu edecektir.
Hoşgeldin Bekir,
Aracın sorunsuz olmasına dikkat etmelisin.Yetkili servise gidip göstermek gerekiyor ve geçmişe dönük bakım-kaza kayıtlarına bakılmalı.Düşük km lerdeki dizeller alırken ve satarken biraz daha avantajlı olmakta.Yine baz donanımlardaki değer kaybı donanımlı modellere göre daha az olmakta,
Hayırlısı olsun, keyifli forumlar...
zaferkaplan
26/02/2010, 00:14
aramıza hoşgeldin Bekir keyifli ve aktif forumlar..
Hoşgeldin bekir
keyifli forumlar...
34ozkankurtuldu34
26/02/2010, 02:53
Hoşgeldin bekir iyi formlar
Bende 1.3 mültijet 90 hp istiyorum
Varmı 1.4 fire active 2007 28000 km.de LPG.Lİ takas isteyen varmı :)
Eylemlerim devam edecek...
Bekir bir tanıdıgımda benzinli dynamic var 2006 30000de 19500 istiyor temiz garaj arabası sadece bir seçenek önermek istedim aramıza takrar hoşgeldin...
Bekir 1,3 lerin piyasası kmye göre oldukça değişiyor..Herkez kafasından bir fiyat biçiyo :) sen buldun arabaları söyle biz ona göre yorum yapalım
serdar2362
26/02/2010, 10:20
Aramıza hoşgeldin Bekir kardeşim.
teşekkürler arkadaşlar şuan araştırma aşamasındayım bulduğum uygun gördüğüm gpleri burda paylaşacağım tekrear teşekkür ederim
Hoşgeldin bekir sen bulduğun araçları yaz sana ne olduğunu söyleyelim :)
bana mı söylüyosun:) 2 aydır siyah mercekli xeon ve siyah jant hayalleriyle yatıp kalkıyorum.femoli kardeşim kredi kartına taksitli satış yapabilse "borç bini geçince tavuk yiyeceksin" felsefesiyle gömülücem düşünmeden ama,maalesef şimdilik hayal kurmaya devam:):) yaş ilerleyince ya genç hanım,yada gr punto alcan gençleşmek için:):):) şaka,şakaborç yiyen kesesinden yermiş sırf sizleri yoldan çıkarmamak için taksit yapmıyorum :D
Demekki neymiş ivedikte dolasmıycan abi...
Biz yolumuzu sasırıyormuyuz..
Gp=Güzel kız
Yolu sevgiden geçen herkez bir gün ivedik'e uğrar :D (recep ivedik değil ivedik organize ) :D
Sende şaşırırsın birgün yorma kafanı :cool:
bozkurt0632
26/02/2010, 18:21
hoş geldin. dizel olsun 5 fazla olsun :)
Aramıza hoşgeldin, inşallah istediğin gibi bir GP bulursun, keyifli forumlar diliyorum.