Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba Fiat ailesi =)
mercan shark
25/02/2010, 00:35
herkeze merhaba arkadaşlar bende fiat ailesine katılmak üzereyim punto veya stlio arasında kararsızım aslında stilodan yanayım fakat kafam biraz karışık açıkçası neyse kendime gelince öğrenci + iş hobi olarakta tüplü dalış ve ser dalış onun haricinde sürüngenlerle profesyonel olarak ilgilenmekteyim araştırmak isteyen olursa www.surungenim.com kendi sitemizdir türkiyenin ilk ve tek sitesidir.herkeze tekrardan merhaba arkadaşlar
Hoşgeldiniz.aktif forumlar dilerim
SpyHunter33
25/02/2010, 00:40
:) aramıza hoş geldin arkadaşım. umarım istediğin ve seni memnun edecek bir araç sahibi olursun...
Sürüngenlere gelince daha önce bir akrep ve desert scorpion denilen ve mersinde lakabı sarı kız olan akrebmsi örümcek tarafından sokulmama rağmen hala akrep ve örümceklere hassstayım. saygılar :)
mercan shark
25/02/2010, 00:50
çok teşekkür ederim arkadaşlar.SpyHunter33 arkadaşım eklembacaklılar aslında pek bana göre değil ama çevremde çok fazla kişi var bende zamanında imparator akrep metobuttus türü besledim tarantula olarakta nhandu cromatus besledim ama tutmadım eklemleri ben yılancı biri olarak biraz kendimi tanıtayım isterseniz yaklaşık 9 senedir sürüngenlerle birebir içiçeyim bu varlıklar hakkında bir çok bilgi sahibiyim tr nin en iyi sitesinin kurucularındanım amacımız türkiyeye sürüngenleri sevdirmek ve art niyeti ortadan kaldırmak ve petshoplarda bir çok tür görmek potansiyeli artırmak.bugüne kadar neler besledim biraz açayım size "ball python-albino burmeses python-green ********-nile crocodile-green green iguana-sand boa-red tail boa constrictor-chameleon chameleon-green tree python-corn-snake-laudaiki setellio-leopard gecko-savannah monıtor-akrepler-tarantula-bir çok yerli tür kertenkele yılan(zehirli zehirsiz) unuttugum türler olabilir kusura bakmayın şuanda elimde bulunan sadece leopard geckolarım 2 adet dişi erkek yaza doğru yumurta bekliyorum ve birde red tail boa'm 140cm diğerleri ise bazıları yaşamına son verdi bazıları ise yeni sahiplerindeler
Maşallah maşallah :) hayvanat bahçesi gibi :) ne çok şey gelmiş geçmiş elinizden öyle :) bende oldum olası tırsarım..Ve ne olursa olsun o hayvanları sevemem :D
mercan shark
25/02/2010, 01:00
işte bizim amacımız bu ön yargıyı kaldırmak evet sürüngen beslemek gerçekten kedi köpek bakmak gibi değil detayları çok çok fazla sakatlık durumları çok fazla mesala heryerimde ısırıklar yarıklar mevcut fakat ben bunu seviyorum doğamdada vahşilik var hayvanlarımdada ama emin ol sevilecek hayvanlar resim eklemek isterim fakat üşeniyorum okadar çok resim varki =))
Boş ve musait olduğun bir gün seve seve bakarız resimlerine :) özellikle görmediğimiz hayvanlar..Ama tekrar söylüyorum en basitinden o yılanın tısss demesi bile insanı ürkütmeye yetior :)
mercan shark
25/02/2010, 01:05
onları özel kılanda bu işte tıss demeleri =)
SpyHunter33
25/02/2010, 01:12
Tıssss
Kendinden bass lı onlar :P :D
Bende eklem bacak familyasına hastayım :) ne olacak bizim bu halimiz. Bir ara kız arkadaşımla piknik münasebeti ile yayla mevkilerine çıktık doğadaki güzelim örümceklerden bir tanesi kıllı bacaklı :D iri gövdeli oturduğumuz yere kadar geldi bende bir el attım :D yavaş yavaş konuşa konuşa. Hayvan senin niyetini algılıyor aslın da saldırgan br tavırda bulunsam belki oda yapar aynısını :) neyse kız arkadaşım o günden spnra sildi beni :D görüşmüyoruz :)
mercan shark
25/02/2010, 01:15
allahtan öyle bir durumum olmadı kız arkadaşım tam bir albino python hastasıydı hatta onun için ve anem için leopard gecko aldım o yönde pek problemim yok ama ara ara hatunun kızdıgı zamanlar olmuyormuydu tabikide kız milleti işte alahtan şimdi o konuda rahatım artık yok =) şimdide annecik bastırıo =)
Aramıza hoşgeldin Alper. Elbetteki stilio'da çok güzel bir araç ancak GP ayrı bir tutku. Bir kez kullandın mı bağımlılık yapar. Şimdiden hayırlı olsun. :)
34ozkankurtuldu34
25/02/2010, 02:54
Aramıza hoşgeldin alper seni aramızda görmek ve tanımak bizleri mutlu edecektir istanbul grubu adına tekrar tekrar hoşgeldin en kısa zamanda buluşmalarımıza katılmanı isteriz saygılar iyi formlar...
Eylemlerim devam edecek...
serdar2362
25/02/2010, 10:32
Aramıza hoşgeldin Alper. Araba seçimini GP den yana yapmanı isterim elbet. Hayırlısı ne ise o olsun.
Sürüngenler hakkında tek söyleyebileceğim. Askerde iken onları potansiyel gıda olarak görmekten başka en ufak yakınlığım yok. Ben 4 ayaklı dostlarımızı tercih ederim.
aramıza hoşgeldin, 15 yıldır tosbağa bakıyorum bende 3 tane var şu an. sitenize üye oldum umarım faydalı olur. iyi forumlar.
bozkurt0632
25/02/2010, 13:40
aramıza hoşgeldiniz. serdar abiye katılıyorum bu arada :)
Hoş geldin Alper keyifli forumlar.
Hoşgeldin Alper, keyifli forumlar...
mercan shark
25/02/2010, 23:17
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. sürüngen benim menümde hiç olmadı desem heralde yeridir fakat onların yemi menümün içinde diyebilirim mesala morio kurtları,çekirgeler,cırcır böceklerini tatmanızı tavsiye ederim protein bakımından gayet güzeller =)
zafer_can
04/03/2010, 19:40
Alper hoşgeldin iyi forumlar...