PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Printer tarayıcı fotokopi fax yardım konusu

femoli
16/02/2010, 17:04
Arkdaşlar bugün hp 5110 all in one makinemi kaybettim bu üçüncü kaybedişim makineyi :) Tek güzel yanı kartuş sıfır aldığımdan beridir aynı 10 kere kartuş dolmuştur.. Şimdi değiştirmenin zmanı geldi diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim ..

tekrardan all inone mi alayım fax da dahil .. yoksa tarayıcı print fotokopi . Fax ı ayrımı alayım hangi marka hangi model ne alayım yardımcı olan arkdaşlara şimdiden teşekrüler tavsiyelerinizi bekliyorum :)

magic
16/02/2010, 17:08
CANON MP-190, bi daha da demem ona göre :)
Bu arada bu aletin kartuşlarının da doldurulabildiği, hatta bunların dolum aparatlarının satıldığını okumuştum biyerde ama daha henüz araştıramadım.

femoli
16/02/2010, 17:11
sen kullandınmı bunu yani hiç kartuş felan değiştirdinmi ,birde faxda gerekli fax ayrıcamı alayım yoksa fax'lı hepsi bir arada mı alayım .. Aman ne kadar sorun tek tek alacam dükkanın her yanını dolduracam en sonunda :D

KaGaN
16/02/2010, 17:53
Abi fax ihtiyacın yoksa sadece yazıcı olarak

Oki b250 <<< tavsiyemdir kartuşla uğraşmıcan tonerli alıcaksın :) bir tonerle yaklaşık 2500 sayfa döküyorum ben..

Faxlı falan düşünceksende canon m serilerine bak

dediğim gibi kartuş işine hiç girme tonerli al kafan rahat etsin..

magic
16/02/2010, 18:09
sen kullandınmı bunu yani hiç kartuş felan değiştirdinmi ,birde faxda gerekli fax ayrıcamı alayım yoksa fax'lı hepsi bir arada mı alayım .. Aman ne kadar sorun tek tek alacam dükkanın her yanını dolduracam en sonunda :D

Fax işinden anlamam açıkçası ama bu aleti ben evde kullanıyorum, çok memnunum. Daha kartuş değiştirmedim, dediğim gibi dolduğu ve dolum aparatlarının satıldığı söyleniyor. Electro World'den almıştım. Bi gittiğimde dolum aparatı olup olmadığını soracam. Internetten, özellikle de hepsiburada.com'dan yorumlarını okuyabilirsin.

magic
16/02/2010, 18:13

Sürekli kullanıyorsan ve senin için vazgeçilmez bir ihtiyaçsa bence de küçük aletlerle hiç uğraşmadan Kağan kardeşimin dediği gibi büyük ve tonerli bir makine alman senin daha çok tatmin edecektir. Sadece yazıcıdan çıktı almak için lazım, tarama, fotokopi, resim basma falan istemem dersen burda da sana tavsiyem Lexmark T650 olur. İşyerinde kullanıyoruz biz, alet akşama kadar hiç durmadan çalışıyor banamısın demiyor walla...

k@pl@n
16/02/2010, 18:21
faks ayrı yazıcı ayrı olsun.

femoli
16/02/2010, 18:39
yok ya akşama kadar bir yada en fazla iki sayfa basıyorum yani çok kullandığım bir alette değil oyüzden çok falza para vermek istemiyorum şayet fax olayını kullanıyorum hepsi bir arada olması benim işime geliyor hem maliyet hemde yer kaplamama açısından ::)

Bu özelliklerle tavsiye edeceğiniz bir marka .. yada fax ayrı diğer bileşenler olanlardanda olur :)

KaGaN
16/02/2010, 18:42
canon mp-492 yada canon pixma mp-550 :)
163 ve 233 lira 10 taksit fiyatları abi

k@pl@n
16/02/2010, 18:46
canon mp-492 yada canon pixma mp-550 :)
163 ve 233 lira 10 taksit fiyatları abi

CANON servis yönünden çok problemli bir marka. benim hurdada duruyor birtanesi.. Smartbase mpc190 modeli. sadece scan için kullandım bir süre. tamiri yeni bir yazıcı fiyatına. kartuşu o derecede pahalı.

KaGaN
16/02/2010, 18:47
Ben kullanmadım canonu oki den vazgeçmem ben :) ama kullanan arkadaşlarım oldukça memnundu oyuzden bir öneride bulundum:)

Erdem Bozdağ
16/02/2010, 18:49
Abi all in one istiorsan Lexmark X5075 Faxlı Çok Fonksiyonlu Renkli Yazıcı (5 yıl garantili,servis ağı geniş)

sadece printer dersen Samsung ML 1640 Laser Yazıcı yaklasık 2000 sy basılıor ama sadece sıyah beyaz ozellıgı var

2 sininde fiyatı ortalama 150-160 civarı

2 si de mevcut bizde sorunsuz kullanıyoruz

femoli
16/02/2010, 19:10
HP Photosmart C4680 Renkli Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Lexmark X5075 Faxlı Çok Fonksiyonlu Renkli Yazıcı

Bu cihaz hakkında yorumlarınız nedir peki

Lexmarkta fax çekerken modemi kapamak gerekiyormuş etkileme yapıyormuş varmı öyle bişi :)

Erdem Bozdağ
16/02/2010, 23:34
Valla abi çok faks çekmedim açıkcası ben ama 2-3 kere çekerken modemi kapatmadım hiç etki filan bilmiyorum görmedim.Ürün kullanışlı ama onu diyebilirim.