Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep ivedik yorum
34ozkankurtuldu34
16/02/2010, 01:11
Merhaba arkadaşlar bence kötü yorumlayanların ya espri anlayışını yitirmiş yada gülme yetenegini kaybetmiş BENCE on numara olmuş gidin ve izleyin size yemin ederimki sinema salonu gülmekten kırıldı yorumlara inanmayın gidin izleyin pişman olmazsınız... SAYGILAR
GP COSKUN
16/02/2010, 01:15
sağol özkan
mutlaka gidip izliycem
bende merak ediyorum çok
34ozkankurtuldu34
16/02/2010, 01:18
Valla şimdi sinemadan geldim salon yıkıldı gülmekten fazla küfretmemiş bu sefer ama en çok güldürende bu olacak bütün saatler fuul çakılıydı inanınki tavsiye ederim herkeze saygılar....Herkez yorumlarınıda paylaşırsa sevinirim burda muhabet olur işte...
Zaten Recep İvedik Karakteri pek küfretmiyordu:) Bence adı çıkmış,Cem Yılmazın filmlerini de çok severim ben (sinema sanatı olarak çok daha değerliler bence) ama onda küfür çok daha fazla,
Sadece gülmek için yine gidilir diyorum.Tabi fazla birşey beklememek gerekli.Gidin, gülün, çıkın ve unutun ! :)
tempesty
16/02/2010, 02:33
Bence Cem Yılmaz film yapamıyor o sadece stand up yapmalı , Şahan ise güzel film yapıyor fakat televizyondaki esprilerine pek gülmüyorum yani tam opposite-ler bence :)
emrequzel
16/02/2010, 09:00
Kısmet olursa eğer haftasonu izlemeyi düşünüyorum. Ama bakalım.Bütün planlarımı haftasonuna bırakıyorum hangi birini yapıcam bende bilmiyorum :)
SpyHunter33
16/02/2010, 09:20
Ben hafta sonu gittim :D bu arada salon gerçekten de koptu her dakikasın da gülünecek bir şeyler kesinlikle var. filim filim değil sanki belirli paradolilerin ard arda çekilmiş hali gibi.hele ki ilk sahnesin deki mahalle teyzesine dert anlatırkenki halleri.
Recep-Teyze içimde bir sıkıntı var 15 gündür Wc ye gitmiyorum.
Teyze-Oğlum snin içinde 3 harfli girmiş
Recep-Ne girmiş teyze 3 harfli B...k mu :D
Teyze-yok oğlum 3 harfin ortadaki harfi "İ"...
Recep-Yok artık benim aklıma bişey geliyoda :D:D
narkoz30
16/02/2010, 09:45
Cem yılmazın filmine gidecektim bilet bulamadım zaten gidenler de çok kötü rezalet gibi yorumlar yapıyorlardı (10 kişiden 9 u) hal böyle olunca bir siteden cam çekimi indirdim utanmadan izledim :D daha doğrusu 30 dakkazor dayandım film rezalet konu rezalet saçma sapan boşa para harcanmış estetikten yoksun sadece para kaznama amaçlı bir film olmuş. Recep ivedik ise bambaşka buna kesinlikle gideceğim. Yer falan kalmasa bile giderim yani bi şekilde en azından beklerim. :)
serdar2362
16/02/2010, 09:45
Bu tür filmler, gerçek hayattan kesit sunan bazen abartılı, bazen gerçek halleri yansıtan senaryolar. Filmde canlandırılan karakterin gerçek hayatta var olduğunu biliyormuydunuz. Şahsen yıllardır şantiyelerde çalışan biri olarak bu karakterin benzerlerini defalarca gördüm. Şimdi izleyince daha çok gülüyorum.
SpyHunter33
16/02/2010, 10:11
Serdar bey sizde mi Şantiyecisiniz ???
Bu ivedik bana çok abartı bir karakter geliyo ya :( Dağ ayısı :D
sağol özkan bu hafta gidip seyretme niyetimiz vardı. biletleri ayırtalım şimdiden ozaman ;)
serdar2362
16/02/2010, 11:40
Serdar bey sizde mi Şantiyecisiniz ???
Şimdi değilim ama yıllarca memleketin her köşesinde at koşturdum:D
Ben pazar günü gittim ilk bölüm çok fazla bişi beklemeyin ama ikinci yarı heleki çikolata şelalesi süper en kısa zamanda deneyeceğim :D Gülmek için gidilmesi gereken bir film sadece tek bir küfür var (en azından duyabildiğiniz) oda paintballda başka hiçbir şey yok :)
Erdem Bozdağ
16/02/2010, 14:23
kutsal damacana,yahşi batı,recep ivedik ve daha vizyondaki tüm yerli filmleri izleyebildim diyebilirim bu ara:)Espri anlayışı kişiden kişiye değişir ama ben yine Recep İvedik flminde gülmekten çenem ağrıdı.Eğer 1-2 serisine güldüyseniz 3. filme de kesin gülceksiniz.Kesinlkle küfür yok ve konu yine çok güzel.Ben kesinlikle tavsiye ediyorum film boyunca 1dk susmadım diyebilirim birara insanlar benim gülüşüme gülüyordu :):)Hele kuaför sahnesi bittim diyebilirim artık
Kriminal
16/02/2010, 14:25
Bi kıtap verırmısın
nasıl olsun
OKUMALIHHHHH
Erdem Bozdağ
16/02/2010, 14:30
karate sahnesinde
bize acı işlemez gardaş
lafı da süperdi
Kriminal
16/02/2010, 14:40
BENCE on numara olmuş gidin ve izleyin size yemin ederimki sinema salonu gülmekten kırıldı yorumlara inanmayın gidin izleyin pişman olmazsınız... SAYGILAR
Özkan yorumlara ınanmayın dıyosun neden bıze yorum yazma olanagı tanıyorsun?
Murat Gürakan
16/02/2010, 16:32
Özkan yorumlara ınanmayın dıyosun neden bıze yorum yazma olanagı tanıyorsun?
Bence o laf bazı saftirik köşe yazarlarının argo var küfür var gitmeyin bilmemne tarzı düşüncelerini okuyanlarada empoze edici yorumlarından bahsedilmiş :)
Bizim burdaki yorumlar değildir tabikide :)
----------
Bende en kısa zamanda gidip gülmem lazım :) Gülesim geldi.
agabey3838
16/02/2010, 16:55
çok komik film gülme garatili zaten girişi süper yapmış izleyin derim
Kriminal
16/02/2010, 17:00
Murattttttttttt..................
34ozkankurtuldu34
16/02/2010, 21:41
Valla arkadaşlar yorumlarınızı almak istememin nedeni aynı tarz arkadaşlarla bir aradamıyım merak ettim ve gerçekten bu yazan arkadaşları tek tek tanımak isterim yokmu şöyle büyük bitr buluşma tanışıp kaynaşsak arkadaşlar filmin giriş sahnesi on numara ve salonda herkez kalkıp oynuyacak sandım gidin izleyin ve görün gülmekten kırılacaksınız ben susmadım kahkaha üstüne kahkaha ve gülüşümde abartı berbat bir gülüş millet bıktı benden filim bitsede kurtulsak şu ivedikten demişlerdir kesin :) arkadaşlar on numara yorumlarınız için tek tek teşekkürler hepinize kafa dengi bir ortamdas oldugumu birkez daha bana gösterdiniz TEŞEKKÜRLER... herkeze SAYGILAR...
Murat Gürakan
16/02/2010, 21:44
Valla arkadaşlar yorumlarınızı almak istememin nedeni aynı tarz arkadaşlarla bir aradamıyım merak ettim ve gerçekten bu yazan arkadaşları tek tek tanımak isterim yokmu şöyle büyük bitr buluşma tanışıp kaynaşsak arkadaşlar filmin giriş sahnesi on numara ve salonda herkez kalkıp oynuyacak sandım gidin izleyin ve görün gülmekten kırılacaksınız ben susmadım kahkaha üstüne kahkaha ve gülüşümde abartı berbat bir gülüş millet bıktı benden filim bitsede kurtulsak şu ivedikten demişlerdir kesin :) arkadaşlar on numara yorumlarınız için tek tek teşekkürler hepinize kafa dengi bir ortamdas oldugumu birkez daha bana gösterdiniz TEŞEKKÜRLER... herkeze SAYGILAR...
Ankaraya bekliyoruz :) Bu pazar 32 araçlık gayet büyük bir organizasyonumuz var ;)
İstanbul tarafından 4 5 üye birleşip bi puntoBus ayarlayıp gelinebilir aslınd :P
Murat Gürakan
16/02/2010, 21:45
Murattttttttttt..................
Ne oldu yahu :)
Yanlış bişeymi dedim :cool0000:
34ozkankurtuldu34
16/02/2010, 21:52
Valla arkadaşlar eglenceli olacagına eminim ve gelmekte isterdim aslında ve bursayada gittim mesafe falan sorun degil gelirdim aslında ama istanbuldan kimler var bilmiyorum keşke böyle bir konu açsaydık planlı bir şekilde gelirdik ama benim işim belli olmaz bakarsınız çıkar gelirim kısmet diyorum arkadaşlar iyi eglenceler sizleride tanımayı gerçekten isterdim ankara grubunu saygıyla selamlıyorum...
operatormurat
16/02/2010, 22:37
evet şahan severlere saygı duyuyorum,ama esprilerine alışamadım.inşaat sektöründeyim senelerdir farklı şiveli insanlarla çalışıyorum ve ivedik karakterli onlarca insan var etrafımda, üç beş sene önce hiç tanınmayan ş gökbakar recep ivedik karakteriyle (1,2,3 serisiyle) paraları çuvalla kaldırdı.magazin hariç biryerde göremediğimiz,tabiri caiz çıplakken insanlara birşey veremeyen şahan, kaba saba, garip homurtularla konuşan,kahvehane esprileriyle,sokakta öküz dediğimiz ivedik karakteriyle rekora koşuyor,izleyin şahana sizde koltuk çıkın.
narkoz30
16/02/2010, 23:37
Filmden yeni geldik tek kelime ile harika gidin izleyin gülün çıkın ama bişey beklemeyin yanlızzz yahşi batı gibi fiyasko bi film değil. Bi de güngören de değil feriköyde geçiyor olay istanbullu olmasak biz de yiyecez recep ivediğin güngörenliğini.
evet şahan severlere saygı duyuyorum,ama esprilerine alışamadım.inşaat sektöründeyim senelerdir farklı şiveli insanlarla çalışıyorum ve ivedik karakterli onlarca insan var etrafımda, üç beş sene önce hiç tanınmayan ş gökbakar recep ivedik karakteriyle (1,2,3 serisiyle) paraları çuvalla kaldırdı.magazin hariç biryerde göremediğimiz,tabiri caiz çıplakken insanlara birşey veremeyen şahan, kaba saba, garip homurtularla konuşan,kahvehane esprileriyle,sokakta öküz dediğimiz ivedik karakteriyle rekora koşuyor,izleyin şahana sizde koltuk çıkın.
Walla koltuk çıkmak için değilde gülmek için gidiyoruz :) Koltuk çıkmak için gideni pek sanmıyorum .
Murat Gürakan
17/02/2010, 23:29
bugün gittim bende :)
Film boyu tebessüm yüzümden eksik olmadı.
En çokda paintball sahnesinde fatih terim taklidi yaparken gülmekten yerlere yattım :) Salonda bi ben güldüm deli gibi kimse anlamadı ne demek istediği ne taklidi yaptığını falan kendimi çok kötü hissettim:):):):)
narkoz30
18/02/2010, 00:33
En çokda paintball sahnesinde fatih terim taklidi yaparken gülmekten yerlere yattım :) Salonda bi ben güldüm deli gibi kimse anlamadı ne demek istediği ne taklidi yaptığını falan kendimi çok kötü hissettim:):):):)
Bak şimdi ben o sahnede fatih terim taklidi yaptığını anlamamıştım yahu :agri:
bravo_sercan
18/02/2010, 00:33
ben en çok filimin başındaki 3 harfli muhabbetne çok güldüm ya :D
Harf alıyım ozaman.
tamam , ortaki harf _İ_ ???
:D:D:D:D:D
narkoz30
18/02/2010, 00:38
Ben asıl çukulata şelalesine çok güldüm var ya eğer varsa tr de böyle biri tam ayı hatta primatlar ailesinden olmalı espriler baştan sona kriz geçirtti sinemada herkese yaw :D
Murat Gürakan
18/02/2010, 01:04
Bak şimdi ben o sahnede fatih terim taklidi yaptığını anlamamıştım yahu :agri:
ı dont want to see the back, ı want to see the front. vats can ay du... samtaymmmssss hıh :)
Lütfen youtubeden fatih terim ingilizce yazığ bi izleyin çok güleceksiniz ::):):))
------------
Lütfen izlememiş olanlar youtube den yada herhangi bir yerden dediğim videoyu izleyip sonra recep ivedik izlesinler :) O zaman orda yarılcaklar :cool:
bravo_sercan
18/02/2010, 01:04
Ben asıl çukulata şelalesine çok güldüm var ya eğer varsa tr de böyle biri tam ayı hatta primatlar ailesinden olmalı espriler baştan sona kriz geçirtti sinemada herkese yaw :D
abi o çukulata şelalsi sahnesni izlerken tualetim gelmiş tutuyordum.
onu izlerken hafiften ıslattım sanırım :poster_s: :D :D :D :D
narkoz30
18/02/2010, 10:36
abi o çukulata şelalsi sahnesni izlerken tualetim gelmiş tutuyordum.
onu izlerken hafiften ıslattım sanırım :poster_s: :D :D :D :D
ahahaha :) :D
Recep ivediğin rüyasında hoca görünümlü yaşlı adam hani diyor ya
-çünkü sen tam bir hayvansın
- bak şimdi oldumu hocam senin gibi uhrevi bi insandan.....
bu da var.
:):)
Kriminal
18/02/2010, 10:40
Sercan yakıstımı sana...
bravo_sercan
18/02/2010, 20:56
Espiri yaptıydım ya :D
''Çevir kazı yanmasın '' :))
yok yok öle bişi yapmadım gerçekten =)
34ozkankurtuldu34
18/02/2010, 23:10
Öyle bişey yapılmayacak bir filmde degilki her an gülüyorsun on numara tebirkler bence şahana yine kaldırdı parayı helal hoş olsun bütün günkü stresim gitti degdi dogrusu verdigim paraya helal hoş olsun gerçektende yeni filmlerini bekliyorum desem yeri arkadaşlar yorumlarınızda on numara sizlerede tebrikler iyi bir film izliyecisiniz benim bile anımsayamadıgım sahneleri sizlerden ögrendim desem yeri :)
alperyonar
18/02/2010, 23:18
Bende dün seğirettim. Filmin başından sonuna kadar güldüm:) Fatih terim taklidinide sen söyleyince farkettim:) Uğraşmışlar ellerine sağlık:)
Erdem Bozdağ
19/02/2010, 02:39
Ne yalan söyleyim fatih terimi ben de anlamadım :):)
Ama en çok karate sahnesine güldüm
BuRaK-BG
21/02/2010, 01:13
bugün gittik ve izledik ben 2 den çok daha fazla begendimen güzeli birdi,sonra 3,en son 2..ama güzel bence izlenebilir,argo küfür vb.. sevmiyorsanız izlemezsiniz:)