Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşınızdaaa 2010 off road şampiyonu :)
başlıkta da dediğim gibi 41 kere maşallah ne karda ne çamurda beni yolda bırakmadı bakmayın böyle ufak tefek olduğuna ne büyüklere taş çıkardı
Maşallah üstat, nazar değmesin.
GP COSKUN
16/02/2010, 00:34
VALLA bu arabaya maşallah demek lazım
bizim gpolsaydı bu yollarda dökülürdü
nitekim viaport ralli buluşmasında
gp rally team in aracını inceledik ve onların bahsettiği ilk başta standart olan cıty direksiyonla yarışlara katılmışlar ama 3 kere cıty motoru bozulunca söküp hidrolik direksiyona dönmüşler
yani bizim gpler biraz nazik böyle yollara hiç gelemezler
alperyonar
16/02/2010, 00:37
Oy Oy Oy:) plaka bile görünmüyo bunu yıkayan yıkamacıya ii bi bahşiş vermeniz gerek sanırım:)
Oy Oy Oy:) plaka bile görünmüyo bunu yıkayan yıkamacıya ii bi bahşiş vermeniz gerek sanırım:)
yıkamacı mı :) kendim yıkadım ve yaklaşık 1 saat sürdü inanın birisi gördüklerimi anlatsa hayatta inanmazdım bu kadar çamur bu arabadan nasıl çıktı anlamadım
bunlarda fotoların devamı arkadaşlar
paliolar bizim araçlara göre daha gaddar. Ama üzmeyin aracı bu kadar yaww:D:D kazasız belasız..
Kazasız sürüşler Cengiz, sen en iyisi çamura hiç sokma bence:)
teşekkürler motor kaputunu açtığımda şok oldum hava filitresinin üstüne kadar çamurdu
ama ben özellikle arabalarıma çok iyi bakarım onlarda sağolsunlar beni yolda bırakmıyorlar :)
geçtiğimiz kar yağışlarında bile herkes yokuşlarda yollarda uğraşır çabalarken ben patır patır geçiyordum aralarından hepimize kazasız sürüşler....
BuRaK-BG
16/02/2010, 09:52
camel tropy gibi olmuş,önüne vinç yaptırmak lazım:)masallah
serdar2362
16/02/2010, 10:00
Önceki arabam Palio'ydu. İyi bilirim çok acımasızdır yollarda.
Maşallah aracın rengi değişmiş :d iyi saplanıp kalmamış :d
StrawBeeRy
16/02/2010, 11:00
abi napmışsın yaaw acımadınmı hiç :D valla bizim dükkana bi jipler geliyo rangeler X5 ler hepsi mütahitlerin arabası inanın size öyle bir range görseniz kesin borusana şikayet edersiniz :D ama adam napsın işinin gereği çamura giriyo bi çıkıyo range roverın kaputuna kadar çamur :D :D en az 1.5 saat sürüyo yıkaması :D
En sevdiğim seydir çamura batırıp çıkarmaya çalışmak aracın her tarafını çamur yapmak :) Çok güzel olmuş :D
helal olsun valla palio'ya zorlu yollardan geçmiş diycem ama pek yoldan da geçmemiş gibi dağlardan tepelerden geçmiş diyelim :) kazasız belasız ...
sorma mehmet bir sardı ki beni aynı yerden tekrar tekrar geçmek istedim ama biraz korktum dersem yalan olmaz bu başka bir heyecan
doblo ile geçmeye cesaret edemeyenler vardı beni şaşkınlıkla izlediler :) yanımda biri olsaydı videoya çekecektim zaten artık bir daha ki sefere :D
bu arada arabada 8 damacana da su vardı yaniii :)
valla bende palio kullnıcasıyım ve gerçekten çok gaddar araçlar.
dağ taş nereye vurursan vur gidiyorlar hele birde multijetse çekişide çok iyi.
ben kendim çok derin çukura çok hızlı girdim ve dedim tamam ya sağ sola bir yere çekçek dagıldı ön takım rot balans kalmadı lastik yamultu.rot balansa götürdüm hiç bişey yok bunda abi dediler :))
valla heo deirm yagını suyunu koy asla bırakmaz yolda..