Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : O da chip'li :) Buz beyazı Bravo sky + stil 135 hp

BuRaK-BG
15/02/2010, 15:34
Garajım hayırlı olsun
benim bravoyu; arkadaşlarımın begenisine sunayım dedim.yorumlarınız ve fikirlerinizi bekliyorum.

aracım 1.6-135 Hp MultiJet Bravo. Stil paket+Skydome +ses sistemi(600 silindir kutu bass magnat,4 kanallı amfi,1 takım compenant)+CHiP +30-35 hp var.beyazada çok yakışıyor:cool:
*farlar karartıldı
*stoplar lokal alarak karartıldı
*camlar komple koyu siyah filmlendi.
*farlarda ve sislerde 8000 kw lık xenon kullanıldı.
*ve sis cercevelerine led uygulandı.
*ses sistemi(600 silindir kutu bass magnat,4 kanallı amfi,1 takım compenant)
*CHiP +30-35 hp

sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorum:) murat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

BuRaK-BG
15/02/2010, 15:38
diğer resimler.....................................

Murat Gürakan
15/02/2010, 15:44
Allah kaza bela vermesin burakcım :)
Hep diyorum Siyahtan sonra en karizmatik renk bence beyaz :P

Alp
15/02/2010, 15:46
Güle Güle kullan gerçekten çok şık olmuş, Tavsiyem görüntü yanında performansada birmiktar yatırım yaparsan tam olur derim.

femoli
15/02/2010, 15:50
Daha ne olacak sağlam bir araç sade ve çok şık allah kaza bela vermesin güle güle kullan :)

BuRaK-BG
15/02/2010, 15:52
Allah kaza bela vermesin burakcım :)
Hep diyorum Siyahtan sonra en karizmatik renk bence beyaz :P
saol muratcım.amin Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.bencede beyazdan sonra karizmatik renk siyah:))şaka şaka ama ben beyazı daha çok seviyorum,ama siyahtada gözüm var yani:)

Güle Güle kullan gerçekten çok şık olmuş, Tavsiyem görüntü yanında performansada birmiktar yatırım yaparsan tam olur derim.
perfonmansa aslında muratla karşılaşmadığım sürece ihtiyaç duymadım bugüne kadar bana yeterli geliyor.ama muratla honda veya bravo farketmiyor ne zaman karşılaşsam bu arabaya perfonmans lazım dedim.ship attıran bazı arklar oldu onlarda dumanda çok şikayetçi olunca uzak durdum,box araştırıyorum ama hep yurtdışı oldugu için işlermi işlememzmi emin olamıyorum.bekliyorum:)saolun

haa bide yukardaki fotoda dynodaki foto koymuştum.merak edenler olabilir göstergeyide buraya ekleyeyim

Alp
15/02/2010, 15:54
perfonmansa aslında muratla karşılaşmadığım sürece ihtiyaç duymadım bugüne kadar bana yeterli geliyor.ama muratla hoda veya bravo farketmiyor ne zaman karşılaşsam bu arabaya perfonmans lazım dedim.ship attıran bazı arklar oldu onlarda dumanda çok şikayetçi olunca uzak durdum,box araştırıyorum ama hep yurtdışı oldugu için işlermi işlememzmi emin olamıyorum.bekliyorum:)saolun[/QUOTE]

Boxu tavsiye ederim.

BuRaK-BG
15/02/2010, 15:57
Boxu tavsiye ederim.
tavsiye eden çok kişi varda bizim araclarda örneğini göremedim henüz.cesaret meselesi oldu biraz,açıkcası bende cesaret edemedim.puntolarda kullanan arkadaşlar varmıki ankarada.onlardan dinlesek

Murat Gürakan
15/02/2010, 16:00
saol muratcım.amin Allah hiçbirimize kaza bela vermesin.bencede beyazdan sonra karizmatik renk siyah:))şaka şaka ama ben beyazı daha çok seviyorum,ama siyahtada gözüm var yani:)

perfonmansa aslında muratla karşılaşmadığım sürece ihtiyaç duymadım bugüne kadar bana yeterli geliyor.ama muratla hoda veya bravo farketmiyor ne zaman karşılaşsam bu arabaya perfonmans lazım dedim.ship attıran bazı arklar oldu onlarda dumanda çok şikayetçi olunca uzak durdum,box araştırıyorum ama hep yurtdışı oldugu için işlermi işlememzmi emin olamıyorum.bekliyorum:)saolun

haa bide yukardaki fotoda dynodaki foto koymuştum.merak edenler olabilir göstergeyide buraya ekleyeyim

Burakcım siyah gerçekten güzel ama sadece yıkandıktan 1 saat sonrasına kadar :) Sonra renk griye çalıyor zaten seninki muhteşem her daim beyaz kalabiliyor kim ne derse desin :)
-----
Hondayıda sattım burakcım bravoları üzüyormuş bende dayanamadım sattım gitti :P

BuRaK-BG
15/02/2010, 16:03
Burakcım siyah gerçekten güzel ama sadece yıkandıktan 1 saat sonrasına kadar :) Sonra renk griye çalıyor zaten seninki muhteşem her daim beyaz kalabiliyor kim ne derse desin :)
-----
Hondayıda sattım burakcım bravoları üzüyormuş bende dayanamadım sattım gitti :P
eyvallah kardeşim,beyazın kolaylıkları ve görselliği daha cezbedici gibi duruyor.

yapma yaaa honda gittimi.bende bidahaki sefer karşılasırız,rezil ederim diye umuyordum.tam ben gececekken sattın demek.tühh tühh vahh ne kadar üzüldüm:motorcu::hollowee::gatherin:

hayırlı olsun

Erdem Bozdağ
15/02/2010, 16:16
Beyaz gerçekten çok yakışıyor bravolara da
Araç gerçekten çok şık maşallah
Kazasız belasız

magic
15/02/2010, 16:18
Çok güzel görünüyor, kazasız belasız inşallah.

ka
15/02/2010, 16:46
Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın... benimkinin makyajlanmış ikiz kardeşi gibi :) Uygun olduğunuz bir gün bir araya gelip yaptığınız değişiklikler hakkında konuşmak isterim. Özellikle far karartma...

bozkurt0632
15/02/2010, 16:51
allah nazardan saklasın. kaza bela vermesin.
performans olsa ne olacakki burak, performanslılarıda ctesi günü gördük:) bence bizim arabaların performansı yeter. görünüştede fazla bir alternatif yok yapılabilecek.
eline sağlık, senin, nabinin ve gurur abinin çalışmalarının devamını bekliyorum :)

unik06
15/02/2010, 16:59
maşallah,

kazasız belasız kullanman dileğiyle...

Murat Gürakan
15/02/2010, 17:12
performans olsa ne olacakki burak, performanslılarıda ctesi günü gördük:) bence bizim arabaların performansı yeter. görünüştede fazla bir alternatif yok yapılabilecek.
eline sağlık, senin, nabinin ve gurur abinin çalışmalarının devamını bekliyorum :)

Cumartesi günü ne olmuş abi?
Bence 105 liklere kesinlikle chip lazım. 120 lik deli gibi ama kötü haber 105 lik biraccık hantal kalıyor :(

ABNEW
15/02/2010, 17:47
Çok şık Burak, kazasız sürüşler olsun...

KaGaN
15/02/2010, 18:07
Kazasız belasız sürüşler...

no_fear
15/02/2010, 19:03
masaallah kazasız belasız guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun.

BuRaK-BG
15/02/2010, 20:39
Aracınız çok güzel iyi günlerde kullanın... benimkinin makyajlanmış ikiz kardeşi gibi :) Uygun olduğunuz bir gün bir araya gelip yaptığınız değişiklikler hakkında konuşmak isterim. Özellikle far karartma...
ben sizi biliyorum sanırım sizdiniz birkaç defa gördüm.tabiki seve seve çok mutlu olurum.bu hafta sonu brucha geliyosunuz dimi?far karartma süper oldu göstermekten mutluluk duyarım

Cumartesi günü ne olmuş abi?
Bence 105 liklere kesinlikle chip lazım. 120 lik deli gibi ama kötü haber 105 lik biraccık hantal kalıyor :(
105 likte iyi ama murat haklı abi 120 lik olsa ne süper olurdu.daha çok zamanımız var bakalım fırsat buldukça bişiler yaparız artık.:)görünüşte artık pek bişi kalmadı istediğim 18-19 luk jantlar var ama yollarda sıkıntı olur diye korkuyorum.yaza karar verecem.belki birde yay ama konfordan ödün vermek istemiyorum. çalışmalar bitmez abi:)

bravo_sercan
15/02/2010, 20:51
Bana yazıcak bişey kalmamış ya =(
Kazasız belasız kullan abi araban ve sen çok şıksınız her daim =)
renk olayına gelince.
Her zaman seçemediğimiz şey içimizde kalmıştır abi :/
siyah almış olsaydın keşke beyaz derdin belki.

BuRaK-BG
15/02/2010, 20:55
saolsın sercancım,şımarcam haa:)
haklısın galiba siyah alam beyaz diyecektişm ama ben bu renkten çok mutluyum ve bence bu araca skydome var ise en yakışan renk beyaz:)bu konuda pek mütevazı olamıcam.bu arada en cd çaları dvd ile değşiştirmiştin dimi?bu ara banada sardı.sistem hiç aklımda yoktu yapmakta istemiyodum ama kayınbiladerin arabayı yaptırınca aklıma düştühazır bir sistemim var 600 lük silindir magnat subwoffer var,anfi,hoparlerler ve midler var.şirkette yatıyorlar.

bravo_sercan
15/02/2010, 20:59
haklısın galiba siyah alam beyaz diyecektişm ama ben bu renkten çok mutluyum ve bence bu araca skydome var ise en yakışan renk beyaz:)bu konuda pek mütevazı olamıcam.bu arada en cd çaları dvd ile değşiştirmiştin dimi?bu ara banada sardı.sistem hiç aklımda yoktu yapmakta istemiyodum ama kayınbiladerin arabayı yaptırınca aklıma düştühazır bir sistemim var 600 lük silindir magnat subwoffer var,anfi,hoparlerler ve midler var.şirkette yatıyorlar.
=)
Hemen montaj yaptır abi :D
Arabana daha çok bineciğini temin ederim :cool0000:

BuRaK-BG
15/02/2010, 21:01
bende öyle düşünüyroum dur msne girimde biraz şu konuyu konuşalım:)

Murat Gürakan
15/02/2010, 21:37

Çok mutevazisin yahu :P

GünahsizSeytan
15/02/2010, 21:37
İşte sitenin yakısıklısı :ryb::dribble0: "Sade ve harika" :) ömrüm senin bravoya yetişmekle gecti be abi :d:whip0000::rudolph0::rockon00:

Murat Gürakan
15/02/2010, 21:45
İşte sitenin yakısıklısı :ryb::dribble0: "Sade ve harika" :) ömrüm senin bravoya yetişmekle gecti be abi :d:whip0000::rudolph0::rockon00:

Bu cümleden çıkardığım tek şey :D
Ben 77hp lik fire mle senin mjete yetişiyorum :poster_s: Sat o arabayı burakcım :P

GünahsizSeytan
15/02/2010, 21:51
Usta cok fena cümle yanılmasına sebep olmuşum sanırsam :D yetişememek olacaktı yetişsem niye söyleniyim :D :D

Murat Gürakan
15/02/2010, 21:54
Usta cok fena cümle yanılmasına sebep olmuşum sanırsam :D yetişememek olacaktı yetişsem niye söyleniyim :D :D

Valla ben anlamam :) Ben okudum anladım bir kere artık burak benim dilimden kurtulamaz :poster_s::poster_s:

GünahsizSeytan
15/02/2010, 21:55
Ben düzeltmemi yaptım elbet gerisi aranızda :D

ka
15/02/2010, 23:58
ben sizi biliyorum sanırım sizdiniz birkaç defa gördüm.tabiki seve seve çok mutlu olurum.bu hafta sonu brucha geliyosunuz dimi?far karartma süper oldu göstermekten mutluluk duyarım

Evet bi aksilik çıkmazsa bu hafta sonu buluşmada olucam. Orada sizinle ve diğer arkadaşlarla tanışmaktan büyük keyif alacağım.

Ben de yolda gördüğüm bütün bravolara bakıyorum acaba sitedenmidir? Haberi var mıdır diye? Ben her gün Yaşamkent - Çankaya arasında gidip geliyorum. Mutlaka karşılaşmış olabiliriz...

BuRaK-BG
16/02/2010, 00:32
Muratcim çekme başka yerlere yaw:) Tolga benim kayinco gecen hafta buradalardi frene basmaktan sıkıldım neredeyse nerde 77 hp fire 105 hp m-jet:)) yani dımı ?walla senin dile dusmektense foseptik çukuru beğensem daha iyi ama hadi hayırlısı:)

saol tolgacim senin arabada kendi kulvarında güzel üzmez canını. Ben bravoya kadar nelerden geçtim kısmet..

Alper abi süper olacak şimdiden sabirsizlannaya başladı. Pazar gelsin gir sen:)

Murat Gürakan
16/02/2010, 00:54
Muratcim çekme başka yerlere yaw:) Tolga benim kayinco gecen hafta buradalardi frene basmaktan sıkıldım neredeyse nerde 77 hp fire 105 hp m-jet:)) yani dımı ?walla senin dile dusmektense foseptik çukuru beğensem daha iyi ama hadi hayırlısı:)
:)

Burakcım bu kısmı beni değlde sanki bozkurt abiyi anlatıyor :P:P:P çukru falan :P

BuRaK-BG
16/02/2010, 10:12
Burakcım bu kısmı beni değlde sanki bozkurt abiyi anlatıyor :P:P:P çukru falan :P
bozkurt abinin yanında kala kala ya huyundan ya suyundan nolsun kardeş.oda benim ortagım:)

bozkurt0632
16/02/2010, 10:42
...............................!!!!............... .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

skydome
16/02/2010, 13:30
İyi yapmışsın Burakcım fotoları koymakla bana da diyecek bi şey kalmamış:)Bu arada box taktıran vardı burak...Eski forumdan Burak2000 şimdi bravo da

gizemlisan
16/02/2010, 18:15
beyazın bu kadar yakışacağı başka bir araba yok galiba...çok şık olmuş güle güle kullanın...

BuRaK-BG
16/02/2010, 18:39
İyi yapmışsın Burakcım fotoları koymakla bana da diyecek bi şey kalmamış:)Bu arada box taktıran vardı burak...Eski forumdan Burak2000 şimdi bravo da

saolsın şenolcum buradada sergileyelim.gerçi herhangi artı bişi çok koymadık ama neyse....boşver dostum o zaman boxı ben başka yerden araştırırım.saolsın:)

beyazın bu kadar yakışacağı başka bir araba yok galiba...çok şık olmuş güle güle kullanın...
tşk ederim saolun.

GünahsizSeytan
04/03/2010, 00:28
Bu ne yakışıklı bi araçç tütütütü :D

BuRaK-BG
04/03/2010, 10:21
ses sistemi aractaki yerini aldı,sıra chip e geldi.:)

GünahsizSeytan
04/03/2010, 17:43
Görüntüsüyle dikkat cekiyodu artık ses olarakta dikkatleri ceker :) Zaten yetişememe sorunum var bravoyaa chipte yarama tuz basar yazık değilmi banaaa .d :D :D kafiyeli oldu :P

skydome
04/03/2010, 19:35
hayırlı olsun kardeşim...çıstak çıstak 300 500 domates patates dıptıs çaktıs şeklinde gezersin artık ehuehuehu:P:P

icarus
04/03/2010, 21:06
allah kaza bela vermesin aracın çok güzel duruyor beyazın bakımıda kolay

Murat Gürakan
04/03/2010, 23:09
Burakcım şu chipi halledelim artık ya ses var görüntü var ama gidiş yok olmaz öyle :)

bulut
05/03/2010, 01:36
ne yalan söyleyim; bu bravo'lar gönlümü çalmaya başlıyo.:D masallah kardeşim kazsız belasız:thumbup1:

BuRaK-BG
06/03/2010, 10:06
hayırlı olsun kardeşim...çıstak çıstak 300 500 domates patates dıptıs çaktıs şeklinde gezersin artık ehuehuehu:P:P
öyle sokaklarda gezmemde arabanın içinde kaliteli müzk öenmli,aklımda yoktu aslında istemiyordumda,ama kayınbiladere yaptırınca duramadım:)

Burakcım şu chipi halledelim artık ya ses var görüntü var ama gidiş yok olmaz öyle :)
chip meselesini en kısa zamanda halledecez muratcım,artık kesin kararlıyımda tarihi netleştiremedim.

ne yalan söyleyim; bu bravo'lar gönlümü çalmaya başlıyo.:D masallah kardeşim kazsız belasız:thumbup1:
daha yenimi başlıyo:)ayıp walla,buluşmalarda bir karşılaşsak o zaman sen bittin ben söleyim:)

seysey37
08/03/2010, 19:38
beyaz her arabaya yakışıyo bence :) favorim..
Güle güle kullan aracını burak çok şık olmuş..
Far karartma olayını nerde ve nekadara yaptırdın acaba :D aydınlatmada sıkıntı yarattımı bir diğer sorumda:)

Ogulcan.Öğüt
08/03/2010, 22:00
Gerçekten Cok güzel araba Güle Güle bin abii ..

BuRaK-BG
10/03/2010, 22:47
beyaz her arabaya yakışıyo bence :) favorim..
Güle güle kullan aracını burak çok şık olmuş..
Far karartma olayını nerde ve nekadara yaptırdın acaba :D aydınlatmada sıkıntı yarattımı bir diğer sorumda:)
eywallah kardeşim,saolsın.bencede süper oldu,xenon ve far karartma işlemi yapıldı.far karartma söküleerek istediğim sekilde maskelenerek boyandı.maliyeti 150 tl. 4-5 aydır kullanıyorum herhangi bir boya döküntüsü veya aydınlatmada eksiklik hissetmedim.çok memnunum tavsiye ederim.ankara şaşmazda pehlivan stop tarafından yapıldı:)

Bu arada sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorum:) murat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

ka
10/03/2010, 23:13
Bu arada sevgili murat kardeşimin ısrarlarından etkilenedek artık bende chipliler dünyasına katıldım.artık aracım 105 hp değil 130-135 hp civarında.çokdeli oldu.erhan (boostER) kardeşime çok teşekkür ederim ellerine sağlık.asfalt arabanın altından kayıyor maşallah.ama durmayı unutuyorum:) murat kardeşimede ayrıca teşekkür ederim.

Chip hayırlı olsun Burak. En sonunda yaptırdın... Kafandaki sorulara cevap bulabildin mi? Duman, benzin vs. Performansını da bir test etmek lazım

Romeo_er2
11/03/2010, 00:26
eline sağlık erhancım güzel olmuştur eminimki..maşallah..

BoostER
11/03/2010, 00:30
İyi günlerde kullan kardeşim cok guzel oldu araban ;)

Murat Gürakan
11/03/2010, 00:51
saol burakcım :) allah kaza bela vermesin hem yakışıklı hem güçlü oldun artık artık gerçekten bravo sana. Çok güzel oldu araban yaa valla herkesin isteyebilceği bir araba oldu :)
-----
Bu arada arkadaşlar cuma günü büyük ihtimalle havalar iyi olursa deniycez arabayı bakalım nasıl olcak bende çok merak ediyorum ;) Videolarda çekicez
Coming soon... :)

bulut
11/03/2010, 01:12
Burak bi chip'in eksikti:D
ŞAKA ŞAKA BU CHİP OLAYI BAZEN O KADAR COK LAZIM OLUYOKİ. GÜLE GÜLE KULLAN KARDEŞİM

000001
11/03/2010, 02:05
saol burakcım :) allah kaza bela vermesin hem yakışıklı hem güçlü oldun artık artık gerçekten bravo sana. Çok güzel oldu araban yaa valla herkesin isteyebilceği bir araba oldu :)
-----
Bu arada arkadaşlar cuma günü büyük ihtimalle havalar iyi olursa deniycez arabayı bakalım nasıl olcak bende çok merak ediyorum ;) Videolarda çekicez

Nerde deniceniz araçları ya, müsait olursa bende gelebilirim, sizin araçlarıda görmüş olurum hem tanışmış oluruz... Bu arada hayırlı olsun chip, yeniden aşık olmuşunuzdur aracınıza heralde...

Murat Gürakan
11/03/2010, 02:26
Nerde deniceniz araçları ya, müsait olursa bende gelebilirim, sizin araçlarıda görmüş olurum hem tanışmış oluruz... Bu arada hayırlı olsun chip, yeniden aşık olmuşunuzdur aracınıza heralde...
Ankaradamısın eğer öyleyse habeerleşelim ?
Ankarada deniycez ve kuvvetle muhtemel çayyolu tarafında otobanda :)

abinabi
11/03/2010, 02:55

işte şimdi tam oldun...bakalım bana yetişebilecenmi burakcım...:cool:hayırlı uğurlu olsun..güle güle gazla kardeş...:whip0000:

Romeo_er2
11/03/2010, 04:48

buyur haberleşelim görüşürüz..çay içeriz roll yaparız =)

BuRaK-BG
11/03/2010, 10:01
[

LeoN48
11/03/2010, 10:14
Chip çok mantıklı olmuş, hayırlısı olsun Burak.

BuRaK-BG
11/03/2010, 10:20
teşekkür ederim alt devirlerdeki ölülük artık yok,2 ile istenirse kalkılabilir o derece.ben yaptırdıgım için şuan çok memnunum:)

Murat Gürakan
11/03/2010, 11:16
Burakcım artık bide manuel 308 im olcak bakalım bugün gelcek inşallah aksilik çıkmassa :) sana rakip geliyor dizel 110luk 308 hemen chipletcemde nasıl bakarız :)
c4 e toz yutturuyor olabilmenin tek açıklaması otomatik olması :) Acaip gidiyor normalde chiplileri ;)
-----
Valla erhan için( booster ) chip yaptıracak arkadaşların hepsine tavsiye ederim ve kefil olurum bu konuda gerçekten bilgili ve deneyimli kişiler her türlü yürütüyor valla erhan kardeşim eline sağlık ;)

GRDEDE
11/03/2010, 11:40
Artık senin adınıda değiştirmem lazım.Bundan sonra sana BURACHİP diyelim.Bence güzel oldu...İyi günlerde gazla ama atmosferi fazla zorlama...EHEHUHE

BuRaK-BG
11/03/2010, 11:50
Burakcım artık bide manuel 308 im olcak bakalım bugün gelcek inşallah aksilik çıkmassa :) sana rakip geliyor dizel 110luk 308 hemen chipletcemde nasıl bakarız :)
c4 e toz yutturuyor olabilmenin tek açıklaması otomatik olması :) Acaip gidiyor normalde chiplileri ;)
-----
Valla erhan için( booster ) chip yaptıracak arkadaşların hepsine tavsiye ederim ve kefil olurum bu konuda gerçekten bilgili ve deneyimli kişiler her türlü yürütüyor valla erhan kardeşim eline sağlık ;)
erhan konusunda sana katılıyorum.ankarada yaptırmak isteyen tüm arkadaşlara önerebilecegim bir isim oldu.:)
308 konusunda görmeden bişi demek zor.bende 307 var dizel.deli gbii gidiyıor,eğer oda öyleyse chip ten sonra beni gecer gibime geliyor.ama dediğim gibi hiç 308 kullanmadım,ama şimdiden ürktüm:)euehuh

Artık senin adınıda değiştirmem lazım.Bundan sonra sana BURACHİP diyelim.Bence güzel oldu...İyi günlerde gazla ama atmosferi fazla zorlama...EHEHUHE
saolsın gurur abicim atmosfere kötü anlamda katkı sağlasamda hala cevreci bir insanım:)BURACHİP güzelmiş begendim...:)

Murat Gürakan
11/03/2010, 11:57
Burakcım 307 hdi focus tdci bunlarda hep aynı motor var aynı zamanda 308 dede var:D
Bu arada eğer daha fazla güç istersen ama yakıt umrumda değil dersen egr iptali kat iptali ile bi 10-12 hp daha alırız yazılım güncellemeside yaparız çok keyifli olur. Ama şöyle bişey var egr iptalinden sonra bazı arabalarda yakıt artarken bazıların düşüyor yaptıranların yorumlar öyle. ben inanmıyorum düşceğine gerçi ya araştırmak lazım :)
-----
korkcak bişey yok canım maksat eğlenmek geçsende geçilsende. sanki bizmi yaptık motorun montajını mühendisliğini falan:) Ona bakılırsa Bende habire iyi arabalrla roll yapıyorum sonra ortada tokatlamışlar diyenler oluyor halbuki araba yürüyor ben ne yapayım :P

bravo_sercan
11/03/2010, 12:02
-----

işte şimdi tam oldun...bakalım bana yetişebilecenmi burakcım...:cool:hayırlı uğurlu olsun..güle güle gazla kardeş...:whip0000:

Burak abi hayırlı olsun, ne ara yaptırdın ya , hani istanbulda yaptırcaktın :D

Bu arada abi beklediğim rollinginz yakında sanırım. nabi abiyle ve senin.
bakalım nası bişey olacak..
ben nabi abinin arabaya bindim baya baya gidiyordu yani '' gözdağ veriyim biraz :D ''

BuRaK-BG
11/03/2010, 12:06
hehhehehe.kormak işin şakası tabiki eğlencesindeyizde gfeçilmekte koyuyor be murat:)
esasında egsoz la alakalı bişeyler düşündüm ama o kadar açılmıycam,çünkü ben bu aracala iş görüşmelerime falanda gidiyorum,öyle çakal arabası gibi olsun istemiyorum.(herkezi tenzih ederek söylüyorum)malum müşteri milleti bakar böyle şeylere.bagıran bir egsoz kapatıp giden bi şoför imajı artık benden geçti anlıcan:)yaşlandıkmı ne:)

BuRaK-BG
11/03/2010, 12:09
Burak abi hayırlı olsun, ne ara yaptırdın ya , hani istanbulda yaptırcaktın :D

Bu arada abi beklediğim rollinginz yakında sanırım. nabi abiyle ve senin.
bakalım nası bişey olacak..
ben nabi abinin arabaya bindim baya baya gidiyordu yani '' gözdağ veriyim biraz :D ''
heyyyt gözüm korkmaz artık benim...:D:D:Dnabi abinin egsozdan yana avantajı var ama yanyana durmadan şuan konuşmak mümkün değil.:)cuma günü aksilik çıkmazsa deneyecez.istanbulu bekleyemedim ankarada yaptırıverdim.sanadfa öneririm.hiç bekleme.para varsa bastır yap.:)

Murat Gürakan
11/03/2010, 12:10
burakcım bir kere dizelde ses alamassın istesende anca üfleme sesi o kadar sorun yaratcak bir durum imkansız elde edemessin.
ikincide ne yani çakal arabası falan... bizim arabalarımız çakal arabasımı oluyor...

bravo_sercan
11/03/2010, 12:11
ne yani kara muratımın araba çakal arabasımı :D :D :D
Burak abi sen kat iptali yapsan sana yeter abi =) ''kanımca'' tabi murat daha iyi bilgi verir abi sana..

BuRaK-BG
11/03/2010, 12:15
burakcım bir kere dizelde ses alamassın istesende anca üfleme sesi o kadar sorun yaratcak bir durum imkansız elde edemessin.
ikincide ne yani çakal arabası falan... bizim arabalarımız çakal arabasımı oluyor...

ne yani kara muratımın araba çakal arabasımı :D :D :D
Burak abi sen kat iptali yapsan sana yeter abi =) ''kanımca'' tabi murat daha iyi bilgi verir abi sana..
estagfurullah kardeşim tenzih ederek söyledim:):D:Dbu bir zevk meselesi ama bazı insanlar bunun yorumunu farklı yapabiliyor onu söylemek istedim.yanlış anlaşılmasın lütfen.:)egsoz için şuan beklemedeyim.işin açığı pek düşünmüyorum,ama bu güne kadar arabaya düşünmediğim ses sistemi,chip falan yaptırdım.artık büyük konuşmucam.düşünmnüyorum ama düşünebilirmde.:)bu nasıl oluyosa:)):D:D:D:D

000001
11/03/2010, 12:43
Ankaradamısın eğer öyleyse habeerleşelim ?
Ankarada deniycez ve kuvvetle muhtemel çayyolu tarafında otobanda :)

Ankaradayım, Atılım'da öğrenciyim, haber verirseniz gelmek isterim...

Murat Gürakan
11/03/2010, 12:55
Ankaradayım, Atılım'da öğrenciyim, haber verirseniz gelmek isterim...
Tamamdır özelden telimi atıyorum :) Cuma haberleşelim saat kaçta olcak falan belli değilde henüz ama akşam olcağı kesin :) Cuma görüşürüz o zaman. ERhanlada tanıştırırım seni bizim arabaları yürüten arkadaşım bi konuşursun bizlerden daha bilgili sonuçta bu iş içinde :)

mye 22
11/03/2010, 18:36
burakcım hayırlı ugurlu olsun allah nazardan saklasın güle güle kullan bizede nasip olur inşallah daha dikkatli git artık tekrar hayırlı olsun

GünahsizSeytan
11/03/2010, 20:48
Yakışırr beyaz şampiyonaa.. tebriklerr enişte beyy :) karizma+ses+performans daha ne olsun :muz::punk0000::ryb::popcom00: :motorcu: :busted_b::whip0000:

skydome
11/03/2010, 21:12
kardeşim hayırlı olsun:)

BuRaK-BG
11/03/2010, 21:35
eywallah kardeşlerim abilerim.saolun:)sizlerede en kısa zamanda nasip oldun:)

GP COSKUN
12/03/2010, 00:13
beyaz bir gelin gibi duruyor
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah

BuRaK-BG
12/03/2010, 01:40
beyaz bir gelin gibi duruyor
allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah
Saolasi abicim cümlemize kazasiz belasiz kullanmak naslp olsun.ama su gelin lafını kaldıralım,ben pek kızım diye sevmemde,genellikle erkekmis gibi dusunurum:)ehuehu

GP COSKUN
12/03/2010, 10:12
Saolasi abicim cümlemize kazasiz belasiz kullanmak naslp olsun.ama su gelin lafını kaldıralım,ben pek kızım diye sevmemde,genellikle erkekmis gibi dusunurum:)ehuehu

beyaz atlı prens gibi duruyor
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

bak değiştirdim :cool0000:

BuRaK-BG
12/03/2010, 10:15
beyaz atlı prens gibi duruyor
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah

bak değiştirdim :cool0000:
+10000:)

ka
12/03/2010, 15:28
Bugün buluşuyor musunuz? Uygun bir saat olursa bende gelebilirim...

BuRaK-BG
15/03/2010, 10:19
Bugün buluşuyor musunuz? Uygun bir saat olursa bende gelebilirim...
kardeşim cuma günü çok yogundum bil başına neredeyse hiç oturamadım,yazınıda bugün gördüm,kusura bakma.cuma günü gece 22:30 civarında buluşabildik.ümütköyde türkkonut yolunda 2 chip li bravo rolling yaptık.2 arabada tahmini 30 hp + güçlerde.alt devirlere benim araba öne cıkarken üst devirlerde diğer araba öne çıkıyor.zevkli bir gündü

barbar74
16/03/2010, 13:02
çok şık olmuş. bendemi beyaz bir bravomı alsam acaba?

BuRaK-BG
16/03/2010, 16:53
çok şık olmuş. bendemi beyaz bir bravomı alsam acaba?
şiddetle tavsiye ederim.pişman olmayacagınız bir araba

barbar74
16/03/2010, 17:03
şiddetle tavsiye ederim.pişman olmayacagınız bir araba

bu senenin planlarımda araba değiştirmek yoktu. kanıma girme burak :)

BuRaK-BG
16/03/2010, 19:28
bu senenin planlarımda araba değiştirmek yoktu. kanıma girme burak :)
belki planlarını gözden geçirmek hayatına farklılık katacaktır.birde bu pencereden bakarsan