Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgililer gününde hediyem
nemss1306
14/02/2010, 23:26
Bu sabah kız arkadasımı ıse bırakmak ıcın kartal sahil yolunda suadiyeye gidiyordum idealtepede polis çevirdi ve beni indirdi arabaya öle bi baktı ve ehliyet ruhsatı istedi snra benimle gelin cezanızı imzalayın dedi ne cezası dediğimde emniyet kemeri dedi gidiceğim yol 2 km bile yok dedım hiç birşey demedi.Anlıcağınız Sevgililer günü hediyem 62 tl.
Geçmiş olsun :( diyecek bir söz bulamıyorum :( Ama polisede birşey dememek lazım o kanunları uyguluyor :( biraz şans gerekli sadece
agabey3838
14/02/2010, 23:32
geçmiş olsun
emniyet kemeri uyarı sesine dayanamadığım için arabayı çalıştırmadan kemeri takmak alışkanlık oldu iyide oldu hem canımızı hem paramızı koruyor
Punto_Can
14/02/2010, 23:39
güzel hediye, geçmiş olsun :)
HasanAliz
14/02/2010, 23:48
bugün istanbulun her yerinde çevirme vardı. teröristbaşının yakalanışının yıldönümü olduğu için bu kadar çok çevirme olduğunu düşünüyorum. bugün (saydım) tam 5 çevirmeye denk geldim. gerçi beni çeviren de olmadı :)
alperyonar
14/02/2010, 23:51
kısa mesafe deyip de takmamazlık yapmamak lazım. Artık polisler emniyet kemerini plakaya da kesiyorlar..
Geçmiş olsun Fırat, kısa mesafe de olsa bence takmayı ihmal etme, ceza için değil güvenliğimiz için ;)
MichaelSchenker
14/02/2010, 23:58
bugün için kötü, ama sonrası için faydalı bir ceza olmuş takma kafana :) bugün için geçmiş olsun ilerisi için de allah korusun diyorum.
ibrahim06
15/02/2010, 00:15
Geçmiş olsun. Ben yıllardır takarım.Arabaya binince el alışkanlığı direkt takıyorum. Takmadığım zaman kendimi boşlukta hissediyorum.
bende başlığı görünce,kim bu sevgililer gününde "sevgilisine punto alan" cengaver diye düşünmüştüm:):):):)
abı orası oylede ama aracına gore davranıyorlar sunu ogrendım ben kartal,murat,arabalar ne hıkmetse habıre cevırmeye gırıyor bırgunde lux araclar gırse bızım patronun mercedesı var ruhsat yok polıs gec dedı rushsat olmama sebebıde evde unutması
Erdem Bozdağ
15/02/2010, 06:28
aynen katılıyorum Zeynel abi sana tamam görevlerini yapıyorlar saygım sonsuz ama herkese aynı muamele yok.Filmden dolayı ben ceza yerken yanımdan kaç tane filmli jeep,lks araç geçerken sadece bakıyorlardı.Dikkat ederseniz ankara tüm lüks araçlar filmlidir ama ne hikmetse durduran yok denemesi bedava çevirme oldugu bigün 7.caddenin sonunda 30dk bi gözlem yapmak yeterli
Erdem kesinlikle katılıyorum...Asıl çevir zenginden al ama onlarda o cesaret nerde.Acaba arabanın içinden milletvekili oğlumu çıkar emiyet müdürünün yiğenimi çıkar nerden bilcek.Cesaret edip çevircek lüks arabları :D
Çok geçmiş olsun güzel bir ceza keşke herzaman herkese uygulansa :) Bence bir km de olsa 2 de olsa takılması gerektiğini düşünüyorum .. ama neyazıkki üşengeçlikten kimse takmıyor :(
serdar2362
15/02/2010, 15:40
Coşkun kardeşimin facebook sitesindeki adresinde tam bu konu ile ilgili bir videosu var seyretmenizi şiddetle öneririm.
GP COSKUN
15/02/2010, 16:20
Coşkun kardeşimin facebook sitesindeki adresinde tam bu konu ile ilgili bir videosu var seyretmenizi şiddetle öneririm.
serdar abim anlatmış madem
buyrun izleyin
Ümit Coşkun Turuca | Facebook (https://www.facebook.com/gpcoskun?ref=profile#!/video/video.php?v=108165285861763&ref=mf)
video :( yine bu çıktı karşıma :( dram dram
eexelanss
15/02/2010, 19:24
Geçmiş olsun...
Honor COOPER
15/02/2010, 20:12
Çok hoş bir kurgu düşünenin tebrik ediyorum!
narkoz30
15/02/2010, 20:45
Aracımı her çalıştırıgımda o sinir bozucu dıtlama kemer takmaya davet ediyor bu güzel bir uygulama ve hemen tüm araçlarda var bunu yalancı kemer tokası ile önleyebilirsiniz ancak bu sefer de başka sonuçları oluyor. Ben her daim ne kadar kendime ve iyi şöförlüğüme güvensem de başkalarına güvenemediğim için kemeri 100 metre için bile takıyorum.
KEMERSİZ ÇIKMAM ARKADAŞ :D
nemss1306
15/02/2010, 22:40
bundan snra evin önünden garaja sokarken bile takıcam emniyet kemerini :)
Hakan abi sana katılıyorum. Ben o ses sayesinde kemer takmaya başladım..
Fırat kardeş sanada hediyen için sadece geçmiş olsun diyeceğim.
Sesli ikaz gerçekten çok etkili, mesela ben artık kemer takıyorum ama babam artık ne araba sürüyo ne de ön koltuğa oturuyor :D
"Bana bişey olmaz" sendromu var bu memlekette
Değerli arkadaşlar, bir de şöyle bakalım, bu kadar konu-sorun paylaşımından sonra belirli bir bilince sahip olan biz forum üyeleri de kemer takmazsa bu ülkede kim takar sizce? Lütfen 100 m de olsa kemer takmayı alışkanlık haline getirelim, kendi güvenliğimiz için. Saygılarımla.