Orijinalini görmek için tıklayınız : ((0_0)) Yine--Yeni--Yeniden...Unik06 ((0_0))
Hollywood filmlerinde sıkça kullanılan bir klişe vardır...
evin babası..eve gelir..kapıyı kapatıp eşyalarını bıraktıktan sonra,
" Honey...I'm home ! " der!
Bizimki de bu tarz birşey oldu :)
( gerek iş..gerekse forumsal bazı durumlardan ötürü gerçekleşen ayrılışımı,
femoli ile bugün yapmış olduğum sohbet doğrultusunda sonlandırmak istedim :cool0000:
anlaşılan , darwin'in doğal seleksiyon teorisi sadece ırklar üzerinde değil; aynı zamanda forum kullanıcıları üzerinde de etkiliymiş ;) )
eskiler bilir beni :cool:
..bilmeyenler içinde: Merhaba ben Oruç! :merhaba::motorcu:
GP COSKUN
11/02/2010, 22:23
yine yeni yeniden hoşgeldin oruç
tempesty
11/02/2010, 22:27
Hoşgeldin kardeşim çok sevindim zira bende döndüm yaklaşık 1 aydır falan tekrar yazmaya başladım ; sanırım forum bayağı bi ''temizlenmiş'' !! gözüküyor :D
İnşallah hep böyle devam eder de bizde senin gibi insanlarla paylaşım ve bilgi alışverişinde bulunma şerefine nail oluruz , asıl bu forumun ve kullanıcılarının senden kazanabileceği oldukça fazla şey var tecrübelerin ve deneyimin konusunda hepimizden bir adım önde sayılırsın zira mesaj sayılarımızdan da bu belli oluyordur dile kolay nerdeyse 4 yıl olmuş be abi :)
Tekrar hoşgeldin..Bende bundan sonra daha bir keyifle giricem foruma...
serdar2362
11/02/2010, 22:31
Hoşgeldin Oruç kardeşim. Dargınlık kırgınlık pek olmasını istemediğimiz durumlar elbet. Sizin o eski arkadaşlıklarınızı, dostluklarınızı şimdide devam ettirilmesi için biz büyükler her türlü gayretimizi göstermeye çalışıyoruz. 21 şubat buluşmasında aramızda görmek ve tanışmak isteriz.
Erdem Bozdağ
11/02/2010, 22:41
Abi hoşgeldin tekrar aramıza
tolgaank88
11/02/2010, 22:46
kaptana selam
beytepe yollarında ters istikamette olsakta karşılaşamaz olmuştuk ;)
cümleten HOŞBULDUK arkadaşlar :):):)
açıkcası, özlemişim vallahi...
tempesty
11/02/2010, 23:59
şu canavarın son resimlerini de koy da millet UNİQ PUNTO görsün :D
Ne diyelim o zaman.!? Welcome back..!!! :)
şu canavarın son resimlerini de koy da millet UNİQ PUNTO görsün :D
tempısti abisi..o artık orta yaşlı bi GP :)
onda ööle teenage havaları kalmadı artık...ehueuehuhe :D:D:D
en son...manisa ;) (o kendini bilir) ve femoli destekli olarak
(profilimden de kontrol ettim) geçen sene bu ay iç ışıkları değiştirmişiz!
@ femoli
görüyomusun mehmet..zaman ne çabuk geçiyor...hehehe :)
Erdem Bozdağ
12/02/2010, 00:24
Oruç abi birgün sigarayı bırakırsam sırf senın su imza yuzunden olcak,nasıl ınsanın moralını bozuyor:)
zaferkaplan
12/02/2010, 00:29
tekrar aramıza hoşgeldin Oruç seni tekrar aramızda görmek güzel
Oruç abi birgün sigarayı bırakırsam sırf senın su imza yuzunden olcak,nasıl ınsanın moralını bozuyor:)
inşallah o gün yakın zamanda olur erdem :)
zaten gideceğimiz yer belli.... :cool:yaparak yolda geçecek süreyi kısaltmaya ne gerek var değil mi ??
tekrar aramıza hoşgeldin Oruç seni tekrar aramızda görmek güzel
hoşbulduk zafercim :)
Tekrar hoşgeldin diyeyim sana Oruç. Anlaşılan forumun eski ve sevilen üyelerindenmişsin. Umarım 21 Şubat buluşmasında tanışma fırsatımız olur. Bu arada orta yaşlı dediğin araba garajda resimleri olan arabaysa ben bişey demiyorum o zaman. Süper görünüyor.
Hoşgeldin Oruç, keyifli forumlar ;)
Tekrardan hoşgeldiniz..Keyifli forumlar.
Hollywood filmlerinde sıkça kullanılan bir klişe vardır...
evin babası..eve gelir..kapıyı kapatıp eşyalarını bıraktıktan sonra,
" Honey...I'm home ! " der!
Bizimki de bu tarz birşey oldu :)
( gerek iş..gerekse forumsal bazı durumlardan ötürü gerçekleşen ayrılışımı,
femoli ile bugün yapmış olduğum sohbet doğrultusunda sonlandırmak istedim :cool0000:
anlaşılan , darwin'in doğal seleksiyon teorisi sadece ırklar üzerinde değil; aynı zamanda forum kullanıcıları üzerinde de etkiliymiş ;) )
eskiler bilir beni :cool:
..bilmeyenler içinde: Merhaba ben Oruç! :merhaba::motorcu:
Hoşgeldin kardeşim.. :)
Soluğunu hissediyorduk ama sesini duyamıyordum şimdi sesinide duymuş olduk :) Tekrardan hoşgeldin ailene ;)
Hoşgeldin kardeşim çok sevindim zira bende döndüm yaklaşık 1 aydır falan tekrar yazmaya başladım ; sanırım forum bayağı bi ''temizlenmiş'' !! gözüküyor :D
İnşallah hep böyle devam eder de bizde senin gibi insanlarla paylaşım ve bilgi alışverişinde bulunma şerefine nail oluruz , asıl bu forumun ve kullanıcılarının senden kazanabileceği oldukça fazla şey var tecrübelerin ve deneyimin konusunda hepimizden bir adım önde sayılırsın zira mesaj sayılarımızdan da bu belli oluyordur dile kolay nerdeyse 4 yıl olmuş be abi :)
Tekrar hoşgeldin..Bende bundan sonra daha bir keyifle giricem foruma...
Her ne kadar parmakla sayılacak bir kaç kişi bu olaydan hoşnut olmasada bu temizlik olayının parmakla sayılmayacak kadar çok kişiyi kapsaması olayın doğruluğunu gösteriyor ..:)
Tekrardan hoşgeldiniz darısı diğer küstürülen üyelerimizin başına onlar kendilerini biliyorlar umarım temizlik olayını onlarda fark edip geri dönerler :) Onlarıda özledik :(
KaMiKaZe
12/02/2010, 11:54
oruç seni özledik,
mehmetle itişmeni özledik,
kartingde geride kalıp trip atmanı özledik,
benim arabanın jantlarına şerit çekip kendine çekememeni özledik...
smartmavi
12/02/2010, 11:55
vaay bizim forum bi silkelenmiş demek zamanında...
kardeş hoşgeldin 1 sene olmuş bişeyler yapalı manisa/ankara ortaklaşa bişeyler yapalım yine :)
GP COSKUN
12/02/2010, 12:15
silkelenmedi sertaç temizlendi
virüs kapmıştı format attık :cool0000:
yaa üüüf gene mi sen :D :D :D
oruç seni özledik,
mehmetle itişmeni özledik,
kartingde geride kalıp trip atmanı özledik,
benim arabanın jantlarına şerit çekip kendine çekememeni özledik...
bak bu iyiydi:cool0000:
cevap veriyim...
mehmet itişme: her zaman-her yerde :)
kartingde geride kalıp trip atma: o bikere olur..ayrıca, ağır tahrik vardı!
jant şeridi mevzuu: naapcan..senin jantlarda hazır yer vardı, bizimkinde yoktu ;)
kaç bi??
periyodik bile denebilir :cool:
kardeş hoşgeldin 1 sene olmuş bişeyler yapalı manisa/ankara ortaklaşa bişeyler yapalım yine :)
hoşbulduk kardeş,
her zaman uyarım size..
silkelenmedi sertaç temizlendi
virüs kapmıştı format attık :cool0000:
resmen upgrade olduk canım :cool0000:
yaa üüüf gene mi sen :D :D :D
lan kel blade !!!
anadolu bulvarında göremiyorum seni,
çalıştığın güzergahı mı değiştirdin yoksa??
ehuehuehuheuhe :D :D :D :D
bende seni seviyorum blade'im..kel'im !:cool0000:
StrawBeeRy
12/02/2010, 12:43
tekrar hoşgeldiniz
Nolmuş bu foruma yaw... Silkelenmeler, temizlemeler, formatlamalar filan. Baya merak ettim şimdi. Tarihin tozlu sayfalarında bi gezinti mi yapmak lazım ne :)
serdar2362
12/02/2010, 13:04
Geçmiş, geçmişte kaldı. Artık tüm üyeler birbirlerine her zamanki gibi saygılı ve bağlı bir şekilde bu forumda yerlerini almaya devam edeceğini düşünüyorum. Biz büyükler olarak zaman zaman hayatın kesitlerinden örnekler vererek siz gençlere doğru ve güzel olan şeyleri seçmenize yardımcı olacağız.
lan kel blade !!!
senin canını yirim :D
e okul artık son dönem gezme tozma yok :)
KaMiKaZe
12/02/2010, 17:25
bak bu iyiydi:cool0000:
cevap veriyim...
mehmet itişme: her zaman-her yerde :)
kartingde geride kalıp trip atma: o bikere olur..ayrıca, ağır tahrik vardı!
jant şeridi mevzuu: naapcan..senin jantlarda hazır yer vardı, bizimkinde yoktu ;)
kaç bi??
periyodik bile denebilir :cool:
hoşbulduk kardeş,
her zaman uyarım size..
resmen upgrade olduk canım :cool0000:
lan kel blade !!!
kel blade arka sokaklara düştü malum oda etten kemikten :D
Len olm geyiğe çevirdiniz yine :)
Kamikaze biz oruçla didişmemizi hiç bitirmedikki adam forumda yoktu sadece o kadar hala hayattaydı yani:) oruç hayatta oldukca bizim didişmemiz bitmez :D
E hadi bakim pazar günü buluşmayada gelinde tam olsun ;)
tempesty
12/02/2010, 19:38
Len olm geyiğe çevirdiniz yine :)
Kamikaze biz oruçla didişmemizi hiç bitirmedikki adam forumda yoktu sadece o kadar hala hayattaydı yani:) oruç hayatta oldukca bizim didişmemiz bitmez :D
E hadi bakim pazar günü buluşmayada gelinde tam olsun ;)
Kardeş ben kesin gelicektim aslında ama biliyosun yine kahrolası nöbet denk geldi tam da o güne yaw :( belki bi 5 dak uğrarım hemen belli olmaz :)
Kardeş ben kesin gelicektim aslında ama biliyosun yine kahrolası nöbet denk geldi tam da o güne yaw :( belki bi 5 dak uğrarım hemen belli olmaz :)
walla süper olur kardeşim, Sen nöbet değince fazla sık boğaz etmek isemedim gelrsen on numara olur :)