Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Monitörünüz Renklensin Windows7 Temaları Orjinal Microsoft

narkoz30
09/02/2010, 13:40
Windows 7 Temalarını sizin için derledim.
Yapmanız gereken tek şey rardan çıkardıktan sonra temanın üzerine 2 kere tıklamak ve temayı kaydetmek.

Tüm hakları microsoft a aittir.
Türkiye
Amerika
Avustralya
Brezilya
Kanada
Çin
Fransa
İtalya Japonya
Kore ve daha birçok ülkenin en muhteşem fotoğrafları eklidir.

Bi teşekkür etseniz de olur etmeseniz de :)
Şifre mifre yok
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting (https://rapidshare.com/files/348127625/W_NDOWS7_TEMALARI.rar.html)

Not: Temalar yalnızca Windows 7 için geçerlidir.
Tema masaüstünüze uygulanır ve Denetim Masası'ndaki Kişiselleştirme'ye eklenir.

pilotender
09/02/2010, 14:11
Hakan Abi çok süper yaptın iyi ki paylaştın ama ben daha windows 7 kuramadım :( Off gecen gün kurmayı denedim her seferinde kurulumu yarıda iptal ediyor bilgisayar...

narkoz30
09/02/2010, 14:56
sıfırdan kurarsan tüm nimetlerinden daha iyi yararlanırsın.işletim sistemi üzerine kurmaya çalışma en temizi sıfırdan kurmak.

KaGaN
09/02/2010, 18:29
Xpden şaşmayın bırakın biraz açıklar kapansın vistayı halletmeden adamlar üstüne 7 yi çıkardı :(

pilotender
09/02/2010, 18:32
sıfırdan kurarsan tüm nimetlerinden daha iyi yararlanırsın.işletim sistemi üzerine kurmaya çalışma en temizi sıfırdan kurmak.

Abi üstüne kurmayı denedim olmadı. Sonra sıfırdan kurmayı denedim onda da hata verdi. Bu şekilde 3-5 kez denememe rağmen kuramadım. Demekki benim indirdiğim Windows'da hata var ki olmuyor...

narkoz30
09/02/2010, 19:32
sana yenisini vereyim ondan kur

emrequzel
09/02/2010, 21:22
ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve cok cok cok da memnunum xp den sasmazdım ama xp halt etmiş yanında.gerek görünüm gerek performans daha iyi tavsiye ederim.

pilotender
10/02/2010, 02:55
sana yenisini vereyim ondan kur

Abi nasıl vereceksin bana onu. Winrar da bölüp nete mi upload edersin? Nasıl hallederiz? İlgin için çok teşekkür ederim bu arada.

narkoz30
10/02/2010, 09:20
Abi nasıl vereceksin bana onu. Winrar da bölüp nete mi upload edersin? Nasıl hallederiz? İlgin için çok teşekkür ederim bu arada.
Sana 1 dvd ye kopyalar adresine kargolarım ne olacak taş atacaz da kolumuz mu yorulacak :) Özelden adresini ver yada istanbulda isen 4.levent halkalı şişli taraflarındayım :)