Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraya gidiyorum
PESCATORE
08/02/2010, 12:29
Herkese Merhaba,
Kısmetse haftasonu Ankara' ya gidiyorum. yolda durulacak yerler mesela minik puntomun karnı acıktığında nereden benzin alınır, nerede yemek yenir yol üzerşnde nerede durulur, Ankara ya girmişken mutlaka görülmesi gereken yer (vakit çok kısıtlı olacak ama sadece 1 günlüğüne gidiyorum) buna benzer önerilerinizi bekliyorum. Hee bir gelmişken bi Ankara buluşması olsada katılsaydık süper olurdu ;)
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim,
serdar2362
08/02/2010, 12:31
Şubat 21 Ankara buluşmamız var. Zamanın varsa katılırsan seviniriz.
Kriminal
08/02/2010, 12:37
Murat hayırlı yolculuklar..
Abicim zaten kısa yol bas bi solukta ankarada olursun..Hava soguk olur muhtemelen...İstanbul gıbı yumusak degıldır havası ceza yemeden donersen ne mutlu sana::)
PESCATORE
08/02/2010, 12:44
Murat hayırlı yolculuklar..
Abicim zaten kısa yol bas bi solukta ankarada olursun..Hava soguk olur muhtemelen...İstanbul gıbı yumusak degıldır havası ceza yemeden donersen ne mutlu sana::)
aslında bende durmadan basıp gitmeyi düşünüyorum fakat olduda biyerde durmak gerekirse diye düşünüyorum. yoksa otobana cıktıktan sonra ver allam ver :whip0000:
GP COSKUN
08/02/2010, 13:31
Herkese Merhaba,
Kısmetse haftasonu Ankara' ya gidiyorum. yolda durulacak yerler mesela minik puntomun karnı acıktığında nereden benzin alınır, nerede yemek yenir yol üzerşnde nerede durulur, Ankara ya girmişken mutlaka görülmesi gereken yer (vakit çok kısıtlı olacak ama sadece 1 günlüğüne gidiyorum) buna benzer önerilerinizi bekliyorum. Hee bir gelmişken bi Ankara buluşması olsada katılsaydık süper olurdu ;)
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim,
otobanda hendekten sonra düzce ye gelmeden dinlenme tesisinde durabilirsin yemekleri güzeldir
birde bolu dan sonra yeniçağ rampasını çıkarken bir dinlenme tesisi
daha var oradada durabilirsin
ankarada mutlaka gör diyeceğim yer anıtkabir var atatürk orman çiftliği ve dışkapıdaki havacılık müzesine git derim
gerçi ankaralı arkadaşlar sana yardımcı olacaktır
PESCATORE
08/02/2010, 13:46
saol coşkun abi tecrubelerine güvenim sonsuz. dediklerini not alıyorum
barbar74
08/02/2010, 14:34
Kesinlikle anıtkabir derim. 1 ay önce gittim. Destan yazdığımız birkaç muharebeyi (sakarya, dumlupınar vs.) 3 boyutlu gibi canlandırmışlar. Mevziler, sesler o zamandaki silahlar,toplar yaralı dedelerimiz, mermi taşıyan büyükannelerimiz falan kendinizi savaşın içindeymiş gibi hissediyorsunuz. O zamanki yokluk içinde tüm dünya ülkelerine karşı mutlak zaferimizin değerini çok iyi anlıyorsunuz. gayet başarılı bir çalışma bence anlatılmaz anıtkabire gidip orada yaşanır.
PESCATORE
08/02/2010, 14:40
Kesinlikle anıtkabir derim. 1 ay önce gittim. Destan yazdığımız birkaç muharebeyi (sakarya, dumlupınar vs.) 3 boyutlu gibi canlandırmışlar. Mevziler, sesler o zamandaki silahlar,toplar yaralı dedelerimiz, mermi taşıyan büyükannelerimiz falan kendinizi savaşın içindeymiş gibi hissediyorsunuz. O zamanki yokluk içinde tüm dünya ülkelerine karşı mutlak zaferimizin değerini çok iyi anlıyorsunuz. gayet başarılı bir çalışma bence anlatılmaz anıtkabire gidip orada yaşanır.
anıtkabir bir aksilik olmazsa banko gideceğim. tavsiya için çok teşekkür ederim
Kriminal
08/02/2010, 14:49
Anıtkabir ertelenemeyecek bır gezıntın olsun..Mutlaka git arkadasım...
Birde;hava güzel olsaydı aksuda piknik mangal yapardın::)
Pekte gezılecek yerı yok ankaranın ...
İzmir e gelıyor olsaydın ohooo şirinceye giderdin çiçekliköy kahvaltı,kordonda nargile cay,vapur sefası yapardın bostanlı açıklarında inciraltını gezerdın super.Asansöre giderdin izmir ayakalarının altında.Hele birde teleferik ama suan kapalı yaza insallah acılacak.Bir güne ancak sıgardı bunlar ::)
PESCATORE
08/02/2010, 15:09
Anıtkabir ertelenemeyecek bır gezıntın olsun..Mutlaka git arkadasım...
Birde;hava güzel olsaydı aksuda piknik mangal yapardın::)
Pekte gezılecek yerı yok ankaranın ...
İzmir e gelıyor olsaydın ohooo şirinceye giderdin çiçekliköy kahvaltı,kordonda nargile cay,vapur sefası yapardın bostanlı açıklarında inciraltını gezerdın super.Asansöre giderdin izmir ayakalarının altında.Hele birde teleferik ama suan kapalı yaza insallah acılacak.Bir güne ancak sıgardı bunlar ::)
kısmetse yaza çanakkale şehitlikten başlayıp boydan boya bir ege turu düşünüyorum. o zaman detaylı yardım alırım senden ;)
Kriminal
08/02/2010, 15:33
Eyw...
Sen iste navigasyonun olurum:P
PESCATORE
08/02/2010, 16:24
bu aracı alırken bu formdan ve böyle bi ortamdan hiç haberim yoktu sadece beğendiğim için almıştım ama sizleri tanıdıktan sonra arabamı 10 kat daha çok sevdim baksana ya nerede var böyle muhabbet Türkiyede nereye gitsen seni samimiyetle karşılayabilecek uğrayıp hal hatır sorup çaylarını içebilecek dostlar başka nerede nasıl bulunur