Orijinalini görmek için tıklayınız : Cesaret nedir?
Cesaret nedir ?
Boga ile arenada guresmekmi?
Formula 1 arabasi kullanmakmi ?
Savas uçagi kullanmak mi ?
Parasüt ile atlamak mi ?
Bunge jumping veya vahşi rafting yapmak mı ?
Tum maaşına yazi tura atmak mı ?
Bar kapisindaki koruma ile kapışmak mı ?
Patronun ile takişmak mi ?
...bunlarn hepsi hikaye.....
işte kardesim, CESARET BUDUR!!.
ahahahahaha :D:D:D: süper olmuş ama resim biraz şey yani mustafa anladın işte :) konuyu silsekmi ne :D
ahahahahaha :D:D:D: süper olmuş ama resim biraz şey yani mustafa anladın işte :) konuyu silsekmi ne :D
çocuklar bunları sokaklarda çok görüyolar merak etme,doğal yani:)
hmmm peki ozmaan :D yaw ben hiç böyle bir pozisyonla karşılaşmadımda köpek köpeğe neysede :d bunu biraz zor görür sokakta çocuklar ama hala gülüyorum inan :D:D acaip bi resim olmuş :D
narkoz30
07/02/2010, 20:15
Hehehe :) Güsel bi photoshop :) ama konu çok belli yaw ufak arkadaşlarımız yada benzeri kişilerin ahlakı bozulmasın ?
Hehehe :) Güsel bi photoshop :) ama konu çok belli yaw ufak arkadaşlarımız yada benzeri kişilerin ahlakı bozulmasın ?
arkadaşlar forumda 7 yaşın altında çocuk varsa onlar zaten ne olduğunu anlayamaz,onun üstündekilerde bunun alalarını biliyolar merak etmeyin,iş ahlaklarının bozulmasına gelirse, bu resme gelene kadar neler var sorun olması gereken,en kötü anne babalarına sorarlar "bunlar ne yapıyor" diye onlarda anlatsınlar artık usturuplu şekilde,ne yani bu devirde çocuklar kendilerini leyleklerin getirdiğinimi zannediyor,ohoooo
narkoz30
07/02/2010, 21:13
arkadaşlar forumda 7 yaşın altında çocuk varsa onlar zaten ne olduğunu anlayamaz,onun üstündekilerde bunun alalarını biliyolar merak etmeyin,iş ahlaklarının bozulmasına gelirse, bu resme gelene kadar neler var sorun olması gereken,en kötü anne babalarına sorarlar "bunlar ne yapıyor" diye onlarda anlatsınlar artık usturuplu şekilde,ne yani bu devirde çocuklar kendilerini leyleklerin getirdiğinimi zannediyor,ohoooo
ya takılıyorum sana :) 8 yaşında bi kız yegenim var okulda fırlama bi erkek sınıf arkadaşı bunu kantine indirmiş sana bişey diyecem demiş (seni seviyorum) bizim ufaklığın kafası karışmış anne babasından önce bize söyledi içimden way be velete bak biz o yaştayken dilimiz tutulurdu dedim şimdiki nesil whalla tam bitirim. Kesin TV sayesindedir. Bizim zamanımzda uykudan önce vardı siyah beyaz sonra tv kapanırdı 2-4 saat yayın yapardı siyah beyaz tvler ihtilal zamanlarından kenan paşayı dinlerdik. Şimdi 1234500000 kanal var çevir çevir izle tabii çocuğu boş bırakırsan bitirim de olur anasının gözü de :)
Doğanın kanunu....:D ama bu harbi cesaret işi olmuş :) teşekkürler..