Orijinalini görmek için tıklayınız : T-shirt basımı için ne dersiniz ?
PuNToGiRL
23/03/2007, 20:01
Bencede anket
shoparr_
23/03/2007, 21:08
süre yoksa anketi kısa süreli açıp anket isteyen arkdaşlarıda üzmemiş oluruz..buarada eskişehirde ben sorumluluk alabilirim bit tabi.
Emre bana uyar. seni eskişehir başkanı ilan ediyoruz. :ok:
bence ankete gerek yok nasıl isterseniz öyle olsun üstüme düşen birşey varsa bekliyorum
abi bence kaanın koyduğu t-hirt üstünde çalışılmış emek verilmiş bi t-shirt bence bunu daha fazla uzatıp lafta tutmayalım bir an önce icraata geçilsin
Bence de kesinlikle anketlik bir durum yok!
Önce anket gerekli mi diye anket mi açsak da bu iş iyice uzasa? :D :D
Tişörtlerlerin son hali güzel olmuş..Vakit yoksa gerçekten anket olayına gerek yok zaten..Ellerineze sağlık.Israrla istiyorum bende 8O
shoparr_
23/03/2007, 23:18
yahu ankete girecek tasarım yokkiiii...olsa yapalım:D
biz nasıl alacağız tişörtlerimizi :(
kocaeli bölgesinede mı gönderecek
bizi unutmayın sakın...
biri üstteki soruma bir cevap verirse
minnettar olacağım arkadaşlar...
tigis, biraz sabır! Yaptırılsın hele bir... Daha öncekiler gibi kargoyla ulaştırılır sana da ;)
FRİENDS
polatçakmak
25/03/2007, 12:19
Arkadaşlar mrhb ben t-shirtümü nasıl alırım:P ( bu arada tasarım tamam , fiyatta cıktı , şimdi birmot görüşmelerinden cıkacak sonuç;)
haklısın linos biraz sabırsız davrandım galiba :)
biran önce almak istiyorum napıyım
arkadaşlar başka alternatif yok genel çoğunlukta memnun bu tasarımdan o yüzdenbasılmasını bekelyelim ve tasarım için emek harcayana arkadaşlarıda daha fazla yormayalım
:ok:
polatçakmak
26/03/2007, 23:51
bencede bu olay kapandı bile sponsorumuzdan haber bekliyoruz onaylanırsa 15 nisana yetiştireceğiz inş. ok lanmazsada ben bişiler düşünüyorum ;)
DeXign3R
27/03/2007, 15:29
Arkadaşlar elimizden geleni yaptık, katkısı, fikri , eleştirisi olan herkese teşekkürler. İnşallah onaylanırda bizde tshirtlerimiz giyeriz..:ok:
Emeği geçen herkese çok teşekkürler! Ben çok beğendim ve üzerime giymek için sabırsızlanıyorum...
İşin en güzel yanı; t-shirt'ü üzerimde gördüklerinde, "bunun tasarımını arkadaşlarım yaptı demek olacak!..
FRİENDS
:ok:
PuNToGiRL
27/03/2007, 15:42
Emeği geçen herkese tşkrler ;)
arkadaşlar mrhaba yaz gelmeden yapalım şu tişörtleri yav ben beğendim güzel olmuş buluşmalarda süper oluruz:ok:
T-shirt lerle ilgili sponsor firma ile görüşmeler devam etmekte. Cuma günü net bir cevap alacağız.
polatçakmak
28/03/2007, 15:52
bilgilendirdiğin için teşekkürler... sabırsızlanıyorummm:P
hadi hayırlısı kardeşim puntoculara yakışır bişey olur inşallah
inşallah olumlu bir görüşme olur da t-shirt lerimize biran evvel kavuşuruz
bu işle ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim :ok:
merakla bekliyorum inşallah olumlu bi sonuç çıkar görüşmelerden..
polatçakmak
29/03/2007, 13:30
İlk ben duyuruyorummmmmm :P .
Arkadaşlar hadi hayırlısı birmot t-shirt sponsorumuz olduuuuuuu !!!
15 nisan istanbul buluşmasına t-shirtlerimiz yetiştireceğim inş.
bu işte emeği gecen arkadaşlara teşekkürler.
*
* Yıldıray
* Awd
* Dexign3r
Akadaşlar ellerinize sağlık sizlere coook teşekkür ederiz.
polatçakmak
29/03/2007, 13:31
ismini unuttugum arkadaşlar varsa özür dilerim:D
hadi hayırlı olsun polat akşam nette olursan msn den sana cm olark kesin ölçülü haldeki resimleri yollıcam :ok:
Hepimize hayırlı olsun,emeği geçen arkadaşların eline-emeğine sağlık...
shoparr_
29/03/2007, 16:57
beden ölçülerini ne yapıcaz?belli sayıda s,m,l,xl mı istenicek?yoksa tek beden mi yapılcak
nasıl bı malzemeden dıkılecek...
hepimize hayırlı olsun inşallah t-shirtler buluşmaya yetişir emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler :ok:
Buluşmaya yetişecek. Koldaki Abarth çıkartıldı ve arkadaki Prandepuntotr daki P harfi büyüktü o normal yazıldı. Bunlar Birmotun isteğiydi.
EVSANSERHAN
29/03/2007, 17:25
aslında bnmde bi fikrim var bu alewli metal p harfini arka tarafa 2 kürek kemiği hizasına geleck şekilde yapsak ve altına www.grandepuntotr.com yazsak ön tarafta kalp hizasına gelecek şekilde bi abarth amblemi olsa dier sol göğs tarafına birmotun reklamını yazdırsak güzel olur die düşünüyorum ve kollara bu sitenin punto logosu varya sadece onları yaptırsak nsl olur??? sadece bi öneri
TATARİ@VİP
29/03/2007, 17:27
Buluşmaya yetişecek. Koldaki Abarth çıkartıldı ve arkadaki Prandepuntotr daki P harfi büyüktü o normal yazıldı. Bunlar Birmotun isteğiydi.
abim neden birmot böle bişi istediki koldaki abarth gayet gzl duruyodu acaba hani koyduk diyelim de abnarth ın sponsormu olması lzmki onu koyabilmemiz için???
abarth da ayrı bır marka ızını olmadan bırmotun abarth logolu bırsey yapması sorun yaratır...
TATARİ@VİP
29/03/2007, 17:29
hmm ok anladımmm
beden ölçülerini ne yapıcaz?belli sayıda s,m,l,xl mı istenicek?yoksa tek beden mi yapılcak
Emre bi hayal etsene :) XL bizde, small iri yarı arkadaşlarda nasıl durur :zuha:
Ben kendime XL istiyorum o ayrı konu, hani elbise olarak da değerlendiririm diye :icon_smile_big:
Birmot düşünceli davranıp ölçü ister sanırım :)
anadolu kulüplerini unutmayınnnnnnnnnn :)
buluşmaya gelemezsek t-shirlerimizi alamayacak mıyız:(
anadolu kulüplerini unutmayınnnnnnnnnn :)
buluşmaya gelemezsek t-shirlerimizi alamayacak mıyız:(
Valla Tigis :) ben gerekirse kendimin t-shirtünü gönderirim sana, başından beri çok istiyosun :) hiç unutulur mu, sanırım arkadaşlar Anadolu'yu da düşünmüşlerdir :)
flu bu samimi yazın bile yeter arkadaşım sağolasın :)
TAbi ki dağıtılacak. İstanbul buluşması bax 70-80 üye olacak gibi görünüyor. Bizim elimizde 325 t-shirt olacak. Diğerlerini buluşma sonrası kargolayacağız.
selam herkese arkadaslar t-shırt olayı super olur bencede bende sonuna kadar desteklıyorum ellerınıze saglık