PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce ?

GEKIDO
03/02/2010, 19:56
Arkadaşlar 4yıllık honda kullanıcısıym ama malum artık ekonomi devri en son vtı vtec aracımı sattıktan sonra bu ara grande puntolara bakıyorum birkaç ilana baktım çok yabancı olduğum bir araç kronik sorunları varmıdır.fiyat aralığı nedir araçları baktırabileceğim servis önerileriniz yapılabilecek başka kaba tabirle çakallıklar alırken dikkat edebileceğim vs vs tüm önerilerinizi bekliyorum bunlarda bulduğum ve beğendiğim araçlar

Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > ACİL SATILIK grande punto 2006 3kapı 90 bg 6 ileri 70000 #16700389 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/acil_satilik_grande_punto_2006_3kapi_90_bg_6_ileri _70000-76WQQaXQQ16700389WQQpXQQdisplayitem)

Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Active > FİYAT DÜŞTÜ!!!! RUHSAT SAHIBINDEN TERTEMİZ #19594370 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/fiyat_dustu!!!!_ruhsat_sahibinden_tertemiz-88WQQaXQQ19594370WQQpXQQdisplayitem)

Mjet
03/02/2010, 20:04
ilk ilandaki araca bak derim

GEKIDO
03/02/2010, 20:13
kısmetse yarın bakıcam

Kriminal
03/02/2010, 20:21
Gözünü kapa al derim.Pişman olmazsın asla...ben sıfır aldım 4 yıldır bınıyorum daha Allaha şukur bı yanlışı olmadı olsada kusurlumu sayılırdı..hayır..
Güzel temız ucuz saglıklı ve senı hep gulduren bır araç..

cann
03/02/2010, 20:23
Arkadaşlar 4yıllık honda kullanıcısıym ama malum artık ekonomi devri en son vtı vtec aracımı sattıktan sonra bu ara grande puntolara bakıyorum birkaç ilana baktım çok yabancı olduğum bir araç kronik sorunları varmıdır.fiyat aralığı nedir araçları baktırabileceğim servis önerileriniz yapılabilecek başka kaba tabirle çakallıklar alırken dikkat edebileceğim vs vs tüm önerilerinizi bekliyorum bunlarda bulduğum ve beğendiğim araçlar

Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > ACİL SATILIK grande punto 2006 3kapı 90 bg 6 ileri 70000 #16700389 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/acil_satilik_grande_punto_2006_3kapi_90_bg_6_ileri _70000-76WQQaXQQ16700389WQQpXQQdisplayitem)

Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Active > FİYAT DÜŞTÜ!!!! RUHSAT SAHIBINDEN TERTEMİZ #19594370 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/fiyat_dustu!!!!_ruhsat_sahibinden_tertemiz-88WQQaXQQ19594370WQQpXQQdisplayitem)

herkes söyliycektir.
*en büyük kronik sorun city motor arızasıdır.almayı düşündüğünüz 2006 modellerde büyük oranda oluyor,ancak bu arıza fiat tarafından garantisine bakılmaksızın giderilmektedir.
*arka kapıların açılmasında sorun vardır,bunun çözümü yok açmasını bilenler için sorun bile sayılmaz.
aklıma gelmeyen diğerlerini (varsa tabii) arkadaşlar yazacaktır.

+ ları
*daha önce kullandınmı bilmiyorum ama bir kere kullanırsan sürüşündeki yumuşaklık ve konfora bayılacaksın.
*görünüş olarak en sade hali bile herkesden övgüler almakla beraber, her türlü modifiye hiç sırıtmıyor.

alırken en az dinamic modelini almanı tavsiye ederim,diğerleride çok güzel ama özellik olarak daha doludur.
son olarak bu güne kadar gr puntomla geçirdiğim 2,5 yıldır bir kere bile "acaba" demedim,bu aracımı satarsam tercihim yine punto olacaktır.

GEKIDO
03/02/2010, 20:28
herkes söyliycektir.
*en büyük kronik sorun city motor arızasıdır.almayı düşündüğünüz 2006 modellerde büyük oranda oluyor,ancak bu arıza fiat tarafından garantisine bakılmaksızın giderilmektedir.
*arka kapıların açılmasında sorun vardır,bunun çözümü yok açmasını bilenler için sorun bile sayılmaz.
aklıma gelmeyen diğerlerini (varsa tabii) arkadaşlar yazacaktır.

+ ları
*daha önce kullandınmı bilmiyorum ama bir kere kullanırsan sürüşündeki yumuşaklık ve konfora bayılacaksın.
*görünüş olarak en sade hali bile herkesden övgüler almakla beraber, her türlü modifiye hiç sırıtmıyor.

alırken en az dinamic modelini almanı tavsiye ederim,diğerleride çok güzel ama özellik olarak daha doludur.
son olarak bu güne kadar gr puntomla geçirdiğim 2,5 yıldır bir kere bile "acaba" demedim,bu aracımı satarsam tercihim yine punto olacaktır.
city motor arızası derken ne sıkıntı yaratıyo gerçi servisler garantisiz bakıyormuş ama ücretsizmi yada ücretliyse maliyeti ne kadar

arka kapı açılmasında benlik bi sorun değil tek kapı düşünüyorum çünkü :)

Ogulcan.Öğüt
03/02/2010, 20:35
City Motor Herkez De Olmuyor sadece bazı 2006 Modellerde Oluyor Genelde Direksiyonun City Motor Arzıası Servislerde Bakıo Zaten Öle bi sorun olursa İlk İlandaki araç Güzelmiş gerçekten

cann
03/02/2010, 20:42
city motor arızası derken ne sıkıntı yaratıyo gerçi servisler garantisiz bakıyormuş ama ücretsizmi yada ücretliyse maliyeti ne kadar

arka kapı açılmasında benlik bi sorun değil tek kapı düşnüyorum çünkü :)
direksiyon normalde çok yumşak ve konforludur,bu arıza olduğunda direksiyon sertleşiyor.servis ücretsiz hallediyor problemi,bir başkası bu problemi abartarak anlatırsa diye önceden söyledim,benimde 2006 ve bende de arıza verdi,ücretsiz değiştirildi.sitede biraz dolaşırsan zaten araçla ilgili fazlasıyla bilgi bulacaksın,ben şahsen bu araca sahip olup da pişman olan görmedim,vardır belki ama ben görmedim.

GEKIDO
03/02/2010, 20:50
direksiyon normalde çok yumşak ve konforludur,bu arıza olduğunda direksiyon sertleşiyor.servis ücretsiz hallediyor problemi,bir başkası bu problemi abartarak anlatırsa diye önceden söyledim,benimde 2006 ve bende de arıza verdi,ücretsiz değiştirildi.sitede biraz dolaşırsan zaten araçla ilgili fazlasıyla bilgi bulacaksın,ben şahsen bu araca sahip olup da pişman olan görmedim,vardır belki ama ben görmedim.
teşekkürler ilgin için az önce okudum direksiyon konusunu servisin ücretsiz değiştirmesi ayrı bi güzellik herkez yapmaz ..

cann
03/02/2010, 22:36
kötüye yormayıp,bilmediğin için böyle yaptığına inanıyorum:) ama bu konunun yeri "geyik" olmamalıydı,"genel"de açsaydın arkadaşların daha çok dikkatini çekip epey tüyo verirlerdi sana:)

chngrrrrrr
03/02/2010, 23:28
katıl aamıza pişman olmazsın

gurik
04/02/2010, 21:10
ben 2006 dynamic gp mi satıp seri2 2009 gp dynamic aldım.Başka birşey söylememe gerek yok herhalde. Bu arabayı seveceksiniz.

GEKIDO
23/10/2011, 12:43
konuyu tekrar hortlatim bu konuyu açtıktan sonra araya yine bir honda aracı girdi ama yine punto baktım dün emotion modeline bugün kısmetse gösterip yarında almayı düşünüyorum bundan sonra çok daha sık görüşebiliriz..

tayfux
23/10/2011, 15:07

kardeş vti dan sonra punto sana nasıl gelir bilmem :) ama illaki ekonomi diyorsan hemde vti dan indikten sonra performans biraz olsun tatmin etsin diyorsan 90 lık al mutlaka ve bence emotion bak..

GP COSKUN
23/10/2011, 16:41
eski punto yeni honda kullanıcısı olarak bence üzülürsün

GEKIDO
21/11/2011, 21:43
tam tersi eski hondacı yeni puntocu olucam bir denk gelmedi hep sorunlu çıkıyo baktığım arabaları dünde buna baktım bilgisi olan varmı fiyatta anlaşamadık

Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Emotion / ÖZEL YAPIM FUL+FUL CAM TAVAN 6 İLERİ 90 PS DİZEL sahibinden.com'da - 64766675 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ozel-yapim-ful-ful-cam-tavan-6-ileri-90-ps-dizel-64766675/detay/)

tayfux
21/11/2011, 21:57
tam tersi eski hondacı yeni puntocu olucam bir denk gelmedi hep sorunlu çıkıyo baktığım arabaları dünde buna baktım bilgisi olan varmı fiyatta anlaşamadık

Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Emotion / ÖZEL YAPIM FUL+FUL CAM TAVAN 6 İLERİ 90 PS DİZEL sahibinden.com'da - 64766675 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ozel-yapim-ful-ful-cam-tavan-6-ileri-90-ps-dizel-64766675/detay/)
bu arabayı zor satarsın ama benim için önemli değil diyorsan fena duruyor araç..

GEKIDO
21/11/2011, 21:58
bu arabayı zor satarsın ama benim için önemli değil diyorsan fena duruyor araç..
zor satarsın derken tek kapı olmasından dolayımı ...

tayfux
21/11/2011, 22:47
zor satarsın derken tek kapı olmasından dolayımı ...
tek kapı ve km... malesef dizel araçlarda 100 bini geçince insanlarımızda motor kötü olmuş fikri var halbuki multijetler hepimizin bildiği gibi bakımı düzgün yapılırsa 600-700 binleri görüyor ama gelgör ki halkımızda eski tofaş motorlarından kalma bir alışkanlık 100 bin korkusu...bana kalsa sorun yok ama tek kapı olması ve 100 bini devirmesi dezavantajın ama arabanın dolu olması yani emotion olması en büyük avantajın diye düşünüyorum..

Ayberk0616
21/11/2011, 23:04
Yanlış anlamayın ama konu açılalı neredeyse 2 sene olucak siz hala bi araç almadınız mı?

kozlulum67
21/11/2011, 23:46
:)
hayırlısı olur ınsallah.ama anlık hevesle alma bence sonunuda dusun.stabılmek lazım sıkıstıgında aracı.bu ole kolay elden cıkacak bı arac degıl bence.cnku herkes tek kapı tercıh etmexz...

OzzY
22/11/2011, 00:29

Coşkun abi kendisi eski puntocu yeni hondacı olarak yazmış. Eskiden GPsi vardı şimdi civic kullanıyor.

Yanlış anlamayın ama konu açılalı neredeyse 2 sene olucak siz hala bi araç almadınız mı?
O sırada başka bir honda alıp şimdi tekrar GP düşündüğünü yazmış zaten...

Ayberk0616
22/11/2011, 00:34

Bu mesajı bu gün kendisi yazmış.2yıl önce punto bakıyormuş şimdide bakıyor demekki ben o yüzden sordum

GEKIDO
22/11/2011, 02:17
birkaç msj önceği okursanız anlarsınız konunun neden hortladığını...

GEKIDO
22/11/2011, 02:19
son olarak fiyatta güzel rakamları konuştuk benimde bütçeme uyuyo yarın alibeyköy eyüp civarında aracı gösterebileceğin birisi varmı yardımcı olabilecek...

GEKIDO
22/11/2011, 02:20
Coşkun abi kendisi eski puntocu yeni hondacı olarak yazmış. Eskiden GPsi vardı şimdi civic kullanıyor.

O sırada başka bir honda alıp şimdi tekrar GP düşündüğünü yazmış zaten...
ben yanlış anlımışım sonradan okudum yine bile zor anladım net ortamı işte...

emre1307
22/11/2011, 06:50
kardeş vti dan sonra punto sana nasıl gelir bilmem :) ama illaki ekonomi diyorsan hemde vti dan indikten sonra performans biraz olsun tatmin etsin diyorsan 90 lık al mutlaka ve bence emotion bak..
b16 dan sonra tjet alsan ne fayda

GEKIDO
23/11/2011, 01:58
bugün gittim gösterdim aracı olmuyo olmuyo bir şansızlıktır gidiyo adam 2 parça boya var dedi komple belden aşağı varmış araçta fiyatta yardımcı oldu ama araba yorgun yine bir punto macerasının sonuna geldim aramaya devam soğuyorum böle olunca...