Orijinalini görmek için tıklayınız : Femoli'ye bir teşekkür de benden
dün tanışma fırsatı bulduğum Femoli arkadaşımıza gösterdiği ilgi, alaka, güleryüzü ve GP ime ve bana olan yardımları için bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Onun gibi güleryüzlü, güvenilir ve yardımsever diğer forum arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim..herkese iyi çalışmalar ve keyifli forumlar..
Rica ederim alper ne yaptıkki :) Senin güler yüzün yeter ;)
Kriminal
03/02/2010, 16:58
Kaptın gene teşekkuru:)
Nede olsa Angaralııı
Punto_Can
03/02/2010, 17:29
helal olsun sana femoli :D
puntoloji
03/02/2010, 20:04
Femoli ben senın dükandaki atomdannn isterimmmmmm cok özledimmmm vallaaa hacı amcama slm lar
Teşekkürmü edildi kime niye :) kıskandımmı ne :P
valla öyle bi teşekkür etmişki,adamın taa buradan kalkıp far karartma angel mangel ne varsa yaptırmak için gidesi geliyo ankaraya:):),bi çırak yetiştirip göndersen ya buralara bi şube açsın:):)
Angel demeyin bitti bitti :) sus kimseler duymasın aman diyim :)
narkoz30
03/02/2010, 23:50
Yıldızımız barışmasa da femoli ile hemşeriyiz kanka angaraya gelince yanına uğrarım :)
Femoli ben senın dükandaki atomdannn isterimmmmmm cok özledimmmm vallaaa hacı amcama slm lar
Atom :D:D:D:D Aleyküm selam :)
valla öyle bi teşekkür etmişki,adamın taa buradan kalkıp far karartma angel mangel ne varsa yaptırmak için gidesi geliyo ankaraya:):),bi çırak yetiştirip göndersen ya buralara bi şube açsın:):) angel mangel olamsada bir çayımı içmeye beklerim ;)
Yıldızımız barışmasa da femoli ile hemşeriyiz kanka angaraya gelince yanına uğrarım :)
Yok canım benim kmseye küslüğüm yoktur nerden çıkardın :) İnşallah geldiğinde beklerim ,ben senin gibi insanlardan değil sinsi az yazıp çok düşünen insanlardan korkarım ,çok yazıp tepki çekenlerden zarar gelmez :D
Şaka yapıyorum alınma ;)
Kriminal
04/02/2010, 11:32
Femoli bizi es geçtin...
Femoli bizi es geçtin...
Niye teşekkür ettim ya :)
Tamam Buradan Deniz Asıl arkadaşıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ..
oldumu :D
Ben şakayı seven insanımdır yeni gelen arkdaşlara duyurulur yazdıklarımda kinaye kifayet aramayın çok pis takılırım :D :D
Kriminal
04/02/2010, 12:35
Ara gazıma aldanma rampada kalırsın...(buda benım sözüm)
serdar2362
04/02/2010, 12:36
Ben şakayı seven insanımdır yeni gelen arkdaşlara duyurulur yazdıklarımda kinaye kifayet aramayın çok pis takılırım :D :D
Şimdi ben anlamadım. Takılırken ne yapıyorsun. Burnunu mu karıştırıyorsun. :D
Kriminal
04/02/2010, 12:39
Serdar abi yapmaz öyle şeyler...
Şimdi ben anlamadım. Takılırken ne yapıyorsun. Burnunu mu karıştırıyorsun. :D
Serdar abi çok iğrensin beaaaaaöğğğğööö :D:D:D
abi başka kelimemi bulamadın :D biride kalkmış yok o öyle yapmaz demiş birde yapaydım ule deniz senin lpg hava yapıp rampada kalmada :D
Kriminal
04/02/2010, 13:06
Lpg miiii koç gibi mazıt kullaıyom ben çiçeeemmmm
turbomun havasına aldanma:)
muhitimize geldik takılmayalım lütfen :P :)
Kriminal
04/02/2010, 15:45
Murat bunlar bıze alısık degıller ....kaba olur ankaranın erkegı:):):):)
Murat bunlar bıze alısık degıller ....kaba olur ankaranın erkegı:):):):)
yeni Deniz , okadar karda kışta nasıl olcak başka :P (sus artık parça marça lazım olur eline düşecez bir gün mutlaka)
İşine gelince ankaranın adamıyım yok gelmeyince izmirin gevreğiyim :) Yok canım öyle
Bir defa ona kaba demezler sert derler :P
Kriminal
04/02/2010, 16:06
Gardaşşş Ankaralıyım sonuna kadar ama suan izmirin havasını soluyorum ihanet edemem...
Ama kım sorsa nerelısın Ankara diyoruz gururla...
Bahçeli çocuguyuz...ama aslen mamak:)
Gardaşşş Ankaralıyım sonuna kadar ama suan izmirin havasını soluyorum ihanet edemem...
Ama kım sorsa nerelısın Ankara diyoruz gururla...
Bahçeli çocuguyuz...ama aslen mamak:)
aha oyuna geldik. ajanlar sarmış içimizi. bizde dolmuşa binmeye hazırmışız. hadi sen yırttın toprak , memleket dedinde. biz nedicez şimdi :)
serdar2362
04/02/2010, 16:14
Hiç üzülme Murat. Ben İstanbul'luyum, Ankara'da büyüdüm ama İzmir diyorum. Yok başka İzmir.
Kriminal
04/02/2010, 16:21
Murat ankara memlekette olsa ızmırı tanımadan önceydı o aşık oldugum sehır..Ama suan tek gecerım İzmiri...kızlarını saymadım bıle denızını hele hiç:):):)