Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersinden yardım edecek hayırsever aranıyor!
PredatoR
03/02/2010, 00:47
Merhaba arkadaşlar,
Pubtomdan sonra Linea almak istiyorum ve Mersin'de bir Linea var. dizel otomatik olması sebebiyle onu istiyorum ama korkuyorum Mersin'e kadar gelmeye. Daha önce Ankara'dan İzmir ve Antalya'ya gittim Linea almak için iki araçta beklediğimden kirli ve kötü bakılmış çıktı. Şimdi bana yardım edecek birini arıyorum. Acaba var mı aranızda Mersin'de yaşayıp bana yardım edebilecek biri? Acaba boş vaktiniz varsa aracın temizlik, lastik, iç döşeme, direksiyon, vs. gibi durumlarına bakıp bana dönebilir misiniz?
Saygılar
Fatih
Merhaba arkadaşlar,
Pubtomdan sonra Linea almak istiyorum ve Mersin'de bir Linea var. dizel otomatik olması sebebiyle onu istiyorum ama korkuyorum Mersin'e kadar gelmeye. Daha önce Ankara'dan İzmir ve Antalya'ya gittim Linea almak için iki araçta beklediğimden kirli ve kötü bakılmış çıktı. Şimdi bana yardım edecek birini arıyorum. Acaba var mı aranızda Mersin'de yaşayıp bana yardım edebilecek biri? Acaba boş vaktiniz varsa aracın temizlik, lastik, iç döşeme, direksiyon, vs. gibi durumlarına bakıp bana dönebilir misiniz?
Saygılar
Fatih
daha sonra izmirden bakarsanız ben yardımcı olabilrim size.
keşke daha önceki izmirden baktığınız araç için izmirli arkadaşlarla irtibata geçseydiniz.
PredatoR
03/02/2010, 01:28
daha sonra izmirden bakarsanız ben yardımcı olabilrim size.
keşke daha önceki izmirden baktığınız araç için izmirli arkadaşlarla irtibata geçseydiniz.
Araç Bergama'da olduğu için yardım isteyebileceğim kişi sayısı bayağı sınırlıydı, o yüzden 11 saat otobüsle gidip büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. :/
Teşekkürler yardım teklifiniz için, birşey olursa İzmirde size dönerim.
Araç Bergama'da olduğu için yardım isteyebileceğim kişi sayısı bayağı sınırlıydı, o yüzden 11 saat otobüsle gidip büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. :/
Teşekkürler yardım teklifiniz için, birşey olursa İzmirde size dönerim.tabiki yardımcı olurum.hatta bergama bana uzak ama en azından orada baktırabileceğim servis var.enrico aliberti diye.tanıdıklar.aklınızda olsun.bende alfa romeo servisinde çalışıyorum.arabadan az çok anlarım.ne zaman işiniz düşerse buradan haber etmeniz yeterli.
öncelikle karasal iklim şartlarının yaşandığı şehirleri tercih etmenizi öneririm, geçen sene mersinde çalıştım, yazın güneşten GP min tavandaki plastik su kanalları bile zarar gördü. tabi ön yargı iyi değildir ama hatırlatayım dedim.
öncelikle karasal iklim şartlarının yaşandığı şehirleri tercih etmenizi öneririm, geçen sene mersinde çalıştım, yazın güneşten gp min tavandaki plastik su kanalları bile zarar gördü. Tabi ön yargı iyi değildir ama hatırlatayım dedim.
evet güneş ve sicak araçlara özellikle koyu renk olan araçlarin boya ve plastik aksamia zarar verebiliyor.yaz aylarinda çok fazla güneş'e maruz birakmamak gerekiyor.
Ama çok aşiri soğuklarda sicak kadar araci etkileyebiliyor.
Sıcak-soğuk havanın yanısıra havadaki nem oranının, araçlardaki mekanik aksamlarda korozyona sebep olduğunu biliyoruz. Örneğin hiç kapısı gıcırdamayan aracımla Ankara'dan bir deniz kenarına gittiğimde 2.gün gıcırtılar geliyor. Örnek vermek gerekirse; çevre illerden hatta İstanbuldan dahi Ankaraya araba almaya gelindiğini biliyorum.
GP COSKUN
03/02/2010, 18:24
mersin den bir çok arkadaşımız var
mutlaka konuyu okuyunca yardımcı olacaklardır
Coşkun abi senin elinin uzanması lazım oralara yokmu dost ahbab falan :)
sıcak-soğuk havanın yanısıra havadaki nem oranının, araçlardaki mekanik aksamlarda korozyona sebep olduğunu biliyoruz. örneğin hiç kapısı gıcırdamayan aracımla ankara'dan bir deniz kenarına gittiğimde 2.gün gıcırtılar geliyor. örnek vermek gerekirse; çevre illerden hatta istanbuldan dahi ankaraya araba almaya gelindiğini biliyorum.
evet nem araçlarda olumsuz etkiye neden olabiliyor.
Ama 2 günde de değil tabi...
Bizde 96 model şahin var ,orjinal daha 80.000 km olmadi,araba evin önünde yatmasina rağmen.daha gram pas yok.
Sonuç olarak nem korozyona neden olur ama iyi korunmayan malzeme de.