Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo ma film çektirmeyi düşünüyorum.

zafer0060
30/01/2010, 21:51
arkadaslar kırmızı(egzotik) evom var komple film cektirmeyi düsünüyorum sizce 1 numara mı 2 numara mı film cektirmeliyim ve yan camların alt tarafına krom kaplama yapmak istiyorum nerden bulabilirim internette buldum ama satn kişilere ulasamadım...

sizce bu yapıcaklarım şık durur mu fikirleriniz benim icin değerlidir ?

ayriyetten filmlere polisler sıkıntı cıkartıyo mu ?

GP COSKUN
30/01/2010, 22:30
her türlü filme maalesef polisler sıkıntı çıkartabiliyor
kendi aracımdada film var çevirdiklerinde kıllık yapıyorlar ama
bişekilde hallediyoruz
ayrıca krom kapı kolları ve cam çıtalarını femoli arkadaşımızdan temin edebilirisn
yada internetten alabilirsin

GünahsizSeytan
30/01/2010, 23:15
Filmi cok koyu olmamak şartıyla ruhsata işlettirebiliyosun diye biliyorum o zaman herhangi bi problem olmuyor ;)

zafer0060
31/01/2010, 00:28
Filmi cok koyu olmamak şartıyla ruhsata işlettirebiliyosun diye biliyorum o zaman herhangi bi problem olmuyor ;)

onun masrafı nakadar tutar bi fikrin var mı ? film i ruhsata işletsek

GünahsizSeytan
31/01/2010, 00:53
Ücretinden haberim yok bi araştırın..camFilmi Ruhsatta geçirdiğin zaman renkli cam olarak gözüküyor.

onun masrafı nakadar tutar bi fikrin var mı ? film i ruhsata işletsek

KaGaN
31/01/2010, 01:06
Cam filmi sıkıntı çıkartıyor polisler açısından hangi ton olursa olsun.Ancak bir göz problemeniz falan varsa o şartla ruhsata kabul ediyorlar.Onun haricinde kesinlikle ruhsata işletemessiniz.Ayrıca muayenedede hafif kusurlu olarak geçiyorsunuz.Onun haricinde krom kaplamalar hoş durmaz gibi geliyor..

erosistanbul
31/01/2010, 01:41
Ben gözlük kullanıyorum. Güneş ışığı gözlerimi aıyor diye rapor alsam ki öyle.ruhsata işletebilirmiyim acaba.

KaGaN
31/01/2010, 01:43
ozaman sıkıntı çıkmaz ruhsata işletebilirsiniz...

GünahsizSeytan
31/01/2010, 01:57
Bu işlemin masrafından haberi olan varsa bizmle paylaşabilirmi ? Aynı uygulamayı bende yapmayı düşünüyorum

erosistanbul
31/01/2010, 01:57
Arkadaşlar bu konuda prosedürü bilmiyorum. Bilen varmı.Aydınlatırsanız sevinirim.

KaGaN
31/01/2010, 02:00
En fazla alacakları sayfa ruhsat parası + yazma parası alırlar 50-75 lira gibi bişeye mal olur heralde tek sayfa ruhsat ne kadar bilmiyorum şu anda

serdar2362
31/01/2010, 02:13
En fazla alacakları sayfa ruhsat parası + yazma parası alırlar 50-75 lira gibi bişeye mal olur heralde tek sayfa ruhsat ne kadar bilmiyorum şu anda

O kadar basit değil Kağan'cım. Cam filmi de modifiye kapsamına girdiğinden proje istendiğini duymuştum. Eh o zamanda kurbağanın gözü patlarmı patlamazmı bilemem.

KaGaN
31/01/2010, 02:33
Serdar abicim burası türkiye :) cam filminin projesinide istiyorlardır doğrudur :) beklerim ben bu ülkeden herşeyi :D

GP COSKUN
31/01/2010, 22:30
ruhasata cam filmini işlettirebilmek içinde bazı kriterler var
her önüne gelen işletemiyor maalesef
ben bildiklerimi yazayım yinede
1- cilt hastalığı raporu
2- kuyumcu dövizci gibi meslek grubu
3- sanatçı ünlü kişi
4- özürlü engelli birey veya çocuk taşınması
5- tanık koruma programında olan şahıslar
6- göz hastalığı raporu
bu tip özellikleriniz var ise trafik şube müdürlüğüne müracat edip
cam filmlerini ruhsata işlettiriyorsunuz

erosistanbul
31/01/2010, 22:39
ruhasata cam filmini işlettirebilmek içinde bazı kriterler var
her önüne gelen işletemiyor maalesef
ben bildiklerimi yazayım yinede
1- cilt hastalığı raporu
2- kuyumcu dövizci gibi meslek grubu
3- sanatçı ünlü kişi
4- özürlü engelli birey veya çocuk taşınması
5- tanık koruma programında olan şahıslar
6- göz hastalığı raporu
bu tip özellikleriniz var ise trafik şube müdürlüğüne müracat edip
cam filmlerini ruhsata işlettiriyorsunuz

Ümit in dediği gibi, biraz araştırdım.
Göz doktorundan muayene sonrasında uygun görülürse ultraviole ışınlardan korunmak araçlar için colourmatic koruyucu rapor alınabiliyormuş.sonrasında trafik şubesine bu raporla birlikte müracat ediliyormuş.komisyondan geçerse ruhsata işleniyormuş.pek kolay bişey değilmiş yani.

zafer0060
31/01/2010, 22:45
bayaa işi varmış ya.. ben kararımı verdim artık 1 numara film cektiricem polis bişey derse de orjinal fabrıka cıkısı derim yerse yer artık.. yapack bişey yok pisayada büssürü film li araba var

Evo1
31/01/2010, 23:24
bayaa işi varmış ya.. ben kararımı verdim artık 1 numara film cektiricem polis bişey derse de orjinal fabrıka cıkısı derim yerse yer artık.. yapack bişey yok pisayada büssürü film li araba var

Valla dostum ben de aynen senin gibi yapacağım çektiririm yerse yer yemezse söksün yenisini yaparız artık :)

KaGaN
01/02/2010, 01:19
Pek yiyeceğini sanmam ama :) yinede yaptırın bakalım :) iyisine denk gelirseniz hiçbirşey demenize gerek yok zaten :)