Orijinalini görmek için tıklayınız : Junyan angel kullanan arkadaşlar memnun mu?
chngrrrrrr
28/01/2010, 21:33
junyan angel far kullanan arkadaşlar
bu farlar hakkında çok şeyler yazıldı
kimi beğendi kimi beğenmedi
bu konuyu anket haline getirmek geldi aklıma
siteye üye olduğumda ilk dikkatimi çeken angel farlar oldu
hala hevesim var
ama karar verebilmiş değilim.
bana yardımcı olur musunuz
şu angellı junyan far konusunu tek başlıkta toplayalım
daha faydalı olsun:cool0000:
Görüntü olarak çok ama çok hoş duruyor.Özellikle gece parları açıp altına sisi yaktığınız zaman acaip hoş bir görüntü oluyor karşıdaki için..Aydınlatma oalrakta daha kendimde yok ama kullan arkadaşlar oldukça memnunlar.Özellikle yağmurlu havalarda..
chngrrrrrr
30/01/2010, 00:35
başka yorumu olan yok mu arkadaşlar
emrequzel
30/01/2010, 00:40
Cİhangir al benden de okadar bende hep alıp almamak arasında gittim geldim defalarca hala da öleyim. Bana göre (-) olan yönleri far ayarı yapılamıyor deniyor ve uzunlarının kötü olduğu söyleniyor.
chngrrrrrr
30/01/2010, 00:56
bende onları duyuyorum hep
ama görüntüleri de çok hoşuma gidiyor.
yardımcı olun bize..........................
Cihangir, junyanları 1 yıl kadar sorunsuzca kullandım,
Orijinali dışındaki her türlü aksesuara karşı olan beni bile etkileyen bu farı severek kullandım.Bence araçlarımıza yakışıyor kesinlikle.
Teknik olarak benim düşüncelerim kısaların orijinalinden daha iyi olduğu yönünde.Mercek mesafeyi daha verimli ve dengeli bir şekilde aydınlatmakta.Sadece uzunların performansı biraz kötü o kadar.Bu da gözleri bozuk olan beni bile pek etkilemedi:) Farlarda 1 yıl boyunca su alma, yanmama vb. hiçbir sıkıntım olmadı.Sonuçta 1 yıl kadar kullandım, hevesimi aldım ve orijinal Abarth farları kullanmak istedim ve bu isteğimi Kavaklıdere Servisinde giderdim,
Kısaca Junyanları herkese tavsiye ederim, sorunsuzca kullanabilirsiniz...
sadece_erhan
25/10/2010, 18:40
merhaba, arkadaşlar, ben 3 gün önce taktırdım junyan. far ayarlarında sıkıntı oldu. ince ayar yapılamıyor. merceğin 2 kademesi var kesinlikle yetersiz böyle oluduğunu bilsem ledli far taktırırdım...
Sahsi gorusum, performansli degil 3 ay kullandim sonrasinda orjinale dondum.
bende almak üzereyim arkadaşlar başka kullanan arkadaşlar yokmu yorum yapabilecek olan
KaMiKaZe
25/10/2010, 22:08
hakan en kısa yoldan vazgeç, gece görüntüsü dışında eksileri saymakla bitmez
- gündüz çok kalitesiz gözükmesi
- kısa zamanda solması
- buhar yapma ihtimali
- far yükseklik ayarlarının çalışmaması
- far ayarının bir türlü tutmaması
- uzun farın yok denecek durumda olması
hatta çok abartı gelicek ama ben bahceliliden almıştım biraz balkonda bekletmiş içinde örümcek ağı vardı :D
Erdem Bozdağ
25/10/2010, 23:44
ben de 3 ay dayanmıştım
StrawBeeRy
25/10/2010, 23:46
abilerim böyle yazıyorsunuz ama yarın öbür gün biri satmaya kalkıcak alıcak kişi bu konuyu gördüyse almaz :D
Erdem Bozdağ
26/10/2010, 02:24
Sen de haklısın mert ama nolrusa olsun deneyim paylaşmakta şart:):)Kişiden kişiye de değişen bişey.Tersini söyleyen de çok hatta ankara buluşmasında bi abimiz inanılmaz memnun oldugunu çok iyi aydınlattıgını soylemıstı.Mehmet abiden almış.Ben nekadar maddi zorluktan dolayı satmış olsamda aydınlatma olarak sıkıntılar yaşamıştım ciddi olarak.Biraz beklentiyle de alakalı olabilir heralde
junyan ile sonar arasındaki farkı hiçbir zaman anlamıcam 2side aynı ürün bence icine su alabiliyor aydınlatma fena değil görüntüsü cok güzel gündüz ısıkları yakarsan cok güzel gozukuyor far ayarını 1 kere yaptırırsın vidalıdır taktırırken yaptır bidaha kısa far ayarını yaptırırken tampon sökülüyor yoksa el girmiyor cunku yaptırmanı tavsiye ederim
16 CSE 79
26/10/2010, 09:58
Heralde en yeni kullanıcısı benim.Dün Mehmet,ten aldığım farları taktım ve far ayarını yaptırdı(kısalar h1 xenon uzunlar halogen).İlk gece yorumum aydınlatma güzel ben pek sıkıntı yaşamadım.Görünüş olarakta benim hoşuma gidiyor.Buğulanma konusuna gelince çok yeni olduğu için bu konuda yorum yapamam.Zaten buğulanma olursa Mehmet değiştirir diye düşünüyorum.
16 CSE 79
26/10/2010, 10:00
junyan ile sonar arasındaki farkı hiçbir zaman anlamıcam 2side aynı ürün bence icine su alabiliyor aydınlatma fena değil görüntüsü cok güzel gündüz ısıkları yakarsan cok güzel gozukuyor far ayarını 1 kere yaptırırsın vidalıdır taktırırken yaptır bidaha kısa far ayarını yaptırırken tampon sökülüyor yoksa el girmiyor cunku yaptırmanı tavsiye ederim
Far ayarı için tamponun sökülmesine gerek yok.Sizin anlattığınız yer sol far ayarı yeri.İşini iyi bilen bir usta ise hiç bir şeyi sökmeden ayarını yapıyor.
krakercocuk
26/10/2010, 10:06
buharlaşma ve benzeri gibi bi sorun yok bende..incecik bir silikona bakar.canavar gibi ben memnunum..görüntüsüylü aydınlatmasıyla bana yetiyor..bide siyah taban led stop varsa dadından yenmezler;)
Adamın biri içinde örümcek ağına kadar saçmalamış , bence beyni ağ tutmuş.
Erdemin dediği gibi biraz beklentiyle alakalı :)
Eski fara oranla biraz düşüş olacaktır sonuçta mercekli takıyorsun ,ayar konusuna gelince ayar yapan nasıl yapıyor beceriksiz birinin eline düşersen ayarıda bozar vidayıda kırar suda aldırır örümcek ağlı üründe alır.. Kendi aracımda daylight lardan var ve gerçekten çok memnunum kısalarda uzunlarda harıka kısalara xenon uzunlara als taktım uzunları çaktığımda yol görüntüsünü merak eden izlesin ..
Grande Punto Day Lighting Mercekli Far KEMAL OTO | İzlesene.com (https://www.izlesene.com/video.php?/facebook02efc7a/1970735)
Velhasıl eleştri yaparken asla yada mümkün değil yerine kişiye göre değişir ben beğenmedim yada şu kısımları benim hoşuma gitmedi diyebilirsiniz.. her malı herkes beğenecek diye bişi yok beklenti farklı olunca beğendirmekte sorun olur..
Su alma olayınada farların etrafına incecink bir silikon sıkabilirsiniz motoru yıkattığınızda yada çok su birikintisine girdiğinizde belki hafif buharlama yapar (belki yapmaz) ama hemen geçecektir .
Bazı kişiler hep şunu bekliyor aracıma herşeyi yapayım ama hiç bir şeyden ödün vermeyeyim , yay takarsın aracın konforu düşer , film takarsın görüş düşer ,eksoz takarsın gürültü artar, Sorun olmayanları sorun haline getirsen hiç bir şeyden zevk alamazsın ..
KaMiKaZe
26/10/2010, 11:05
valla 300 lira para verip nasıl bir beklenti içinde olmalıyız merak ediyorum,
eh idare eder şeklindemi olmalı beklenti ?
Bahceliliden satın alırken ısrar etti bana far ayarı tutmuyor, zor görürsün önünü diye genede olmaz öyle şey deyip zorla satın aldım, fakat 6-7 ay ancak tahammül edebildim, çıkarmadan önceki haftasonu Ankara-Haymana arası yolculuk yaptım giderken önümü göremediğim için yol çok dar gelmişti 60-70km/h ortalama ile ancak gidebilmiştim dönüşte hava aydınlıktı yolun ne kadar geniş olduğunu görünce şaşırdım. Hafta içindede servise gidip orjinallerini taktırdım.
Şehir içinde önünüzü görmek zor değil çoğu yerde sokak lambaları yeterli fakat uzun yolda görüş çok zayıf hatta tehlikeli seviyede.
Not:Bazı ticaretle uğraşan arkadaşların beyinleride ağ bağlasada doğruları görebilsek.
Ben didime gittim izmire gittim aslan öyle arda öyle çağrı öyle ve daha ismini sayacağım bir çok arkdaşım , Tamam herkesin beklentilerini karşılamayabilir,, ama körde olmamak gerek (kıl olmamak gerek ) Görmüyorum demek hata, hatta yalan olsa gerek far ayarlarını yaptıktan sonra görememek beyinini tamamını ağ bağlamış demktir..
Far ayar tutmaması yada ayar bozması kişisel bir bozukluk üründen kaynaklı değil pek tabiki far ayarları yapılabiliyor , En azından ben kendim yaptım ,Zaten kısa farlarda pek sorun yok uzunlar eskiye oranla biraz zayıf kalıyor , ürün dört dörtlük demiyorum ama ağ bağlamış kafan kadarda değil.. Bazı şeyleride kişisel abarth mamak gerek ,ben aracımın farlarından memnunum ticari anlamda değil kişisel anlamda bana çok yeterli geliyor ,aracına taktırmak isteyen arkdaşlar içinizdeki şüpheyi angel takılmış araçlara binerek kendi gözlerinizle görüp alın o zaman demek istediğimi anlamış olacaklar .. kimseye kulak asmadan kendi kararınızı kendiniz verin ..
Ziyaretçi049
26/10/2010, 11:51
Bende de Junyan var evet kısa farları ve uzun farları normalden biraz az gösteriyor ama ben görüntüsü için aldım güzel. Bendekinin içerisi krom kaplama ben bunları satıcam yine Juyan alıcam ama içi siyah kaplamalı olanlarından alıcam. Kırmızıda siyah daha iyi oluyor :)
Bu arada Cumartesi günü gece saat 12 de yola çıktım Ankara'ya gitmek için kısa farlarla gittim 500km benim için herhangi bir problem olmadı evet kısalar yanarken sağı solu çok net görünmüyor ama bunuda sis farı ile halledebiliyoruz. Çoğu yeride sis farı açmadan gittim sorun olmadı benim için...
zafermutlu
26/10/2010, 12:11
bizi bunlarla ugraştıran fiat! artık şu farlara bir el atın ya.. evolarda arka stopları led yapıp bizi bu dertten kurtardınız çok hoş olmuş.. ee artık farların sırası geldi de geçiyor... tak artık şu farlara mercek ugraşmasın kimse...
butür farların kuru havalarda kullanıması daha emniyetli bence. zira yağışlı havalarda sıkıntı yaratıyor. göşteriş dersen on numara ama aydınlatma kalitesi hakkında aynısı söylemem zor. tabi bu benim kendi şahsi kanaatim . herkes her kararında özgürdür.
insomnia06
26/10/2010, 14:56
butür farların kuru havalarda kullanıması daha emniyetli bence. zira yağışlı havalarda sıkıntı yaratıyor. göşteriş dersen on numara ama aydınlatma kalitesi hakkında aynısı söylemem zor. tabi bu benim kendi şahsi kanaatim . herkes her kararında özgürdür.
valla bende taktırdım daha doğrusu bir arkadaşım hediye etti sağolsun,far ve sis farı kitini..kuru havada bir sıkıntı yok,hafta sonu istanbul bursa eskişehir falan derken baya dolaştım bi sıkıntısını görmedim tersine gayet güzel ama yağmurlu havalarda çekincelerim var bakalım ne olacak..
Ben de aydınlatmasından pek memnun degilim. 1 kac yere goturdum far ayarını yapmaları için dogrusu beceremediler. kısa farlar sagdaki tum tabelaları ısıl ısıl yapıyor :) uzunlar da yok gibi birşey ama dedigim gibi ayar yok benim arabada yapamadılar.
Bu arada Femoli o nasıl bir video nasıl bir goruntu. Daylight baya iyiymiş goruntude.
değişelim ayıp ediyon senden değerlimi :D
Bende 1 sene oldu alalı açıkçası memnunum,adam gibi far ayarı yaptırırsanız çok da güzel görürsünüz önünüzü,kanımca orjinal farı söküpte çakma bixenon uygulamalarından daha şık duruyor,
Aracı güzel göstermek uğruna güvenli sürüşten ödün vermek açıkcası bana pek mantıklı gelmiyor.
Bende taktırmıştım, 3 gün sonra söktüm, kısalar 5 metreden sonra aydınlatmıyordu, adeta bıçakla kesilmiş gibi oluyordu aydınlatma. Uzunlarıda yok farzedeceksiniz, açtığınızda kısalar kapanıyor otomatik olarak ve önünüz tamamen karanlık oluyor, hafif bir loşluk var sadece (bende öyleydi). 2 elektirkçi dolaştım ayar tutmadı. Söktürdüm forumdan bir arkadaşla amfi ve kapasitör karşılığı eskişehir buluşmasında takas ettik, şikayetlerimide aynen aktardım ama kendi tercihi. Umarım memnundur ve beklentilerini karşılamıştır.
whitegold
26/10/2010, 19:46
cıhangır arkadaşım hatta hemşerım senın yerınde olsam Junyan angel far alıp takıcagına bence gıt farlarını boyat 10 deık 100 deıl 1000 numara durur,tabı benım kanımca
Alp arkadaşımıza yaptık orjinallerden bir bakın isterseniz.
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/20860-alps-grande-punto-ledli-angel-ve-mercek-modifikasyonu.html
ben dün taktırdım arkadaşlar ve gayet memnunum taktırır taktırmaz hemen şehirdışına çıktım gece görüşü bence yeterli eğer çok daha fazla aydınlatma isterseniz uzunlarıda xenon yapıp işi kökten çözebilirsiniz...
sadece_erhan
12/02/2011, 16:52
bende çıkardım sonunda junyanları, orjinallere bi-xenon mercek uygulaması yaptım, malzemeleri satın aldım, işçilik falan öyle çok profosyonelce olmadı ama, kötü de olmadı. ama ışıma mükemmel oldu, ızıdrap olmuş meğer bize junyanlar, mükemmel aydınlatıyor yolu artık, yükseklik motorununda çalışması cabası :)
bende megane coupe varken almıştım satan kişi siyah cam silikonu ile kenarlarını silikonla senelerce taş gibi kullanırsın hocam demişti..bende aynısını yaptım süperde oldu hiç sorunsuz kullandım arabayı satana kadar bana hç problem çıkarmadı ama aydınlatma dersen tek mercek uzunları baya bi çevreye saçıyor ama kısa gayet net ve güzeldi e tabi xenon da alırsın artık :)