Orijinalini görmek için tıklayınız : :: Sis Farı Tesisatla ilgili Yardım Lütfen ::
ExTReMe_
26/01/2010, 22:01
Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar herkese .. Ben sis farı alıcam yarın bu hafta içi babamla bir konuştuk ancak bana foruma yaz istersen arkadaşlar yardımcı olur belki dedi.Bende seve seve olurlar dedım hemen topic açtım soruma geliyim sevgili punto severler :)
Sis farı alıcam orjinal 0 ancak sis farlarını alınca takarsam hemen çalışırmı tesisatı hazır mı ? yoksa tesisatmı çekmem lazım ?? .. bu konuda bir bilgim yok bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler keyifli Forumlar Dilerim ...
Ve ayrıca son sorum olarak tesisat yoksa çekersem Sol direksiyon tarafında arka sis lambası düğmesinin üst tarafı boş bir düğme olarak duruyor sis farı takınca düğme takabilrmiyim oraya tesisat orda da varmıdır sonradan çeksem problem olurmu veya takılırmı ?
Sis farının orjinali işcilik dahil 250 lira gibi.Servisten fiyat almadım :) alınan yer belli :)
Tesisat çektirmen gerekiyor active modeli olduğu için hali hazırda bir tesisat yok maalesef..En fazla 300 liraya mal olur sana işcilik kablo vs felan..
ExTReMe_
26/01/2010, 22:59
Sis farının orjinali işcilik dahil 250 lira gibi.Servisten fiyat almadım :) alınan yer belli :)
Tesisat çektirmen gerekiyor active modeli olduğu için hali hazırda bir tesisat yok maalesef..En fazla 300 liraya mal olur sana işcilik kablo vs felan..
Bu kast ettiğiniz sis farları orjinal değil dmi :)
Evet orginal ama dediğim gibi servisten alınmış fiyatlar değil eğer istersen yan sanayisi 110 liraya falan mal oluyor ama oanmda garanti vermiyorlar.Su kaçağı patlak delik vs Sorun çıkarsa kabul etmiyorlar..
vedatarslan
26/01/2010, 23:10
orjinal olmayan sisfarı kesinlikle 300 tl çıkmaz servis kaça takıyorki 300 tl piyasaya verilsin:)
geçenlerde bir hyundaı getzi dservise gönderdik öyle 220 tl takmışları orjinal sis farınını her şeyi dahil içine düğmesi rölesi filan....
TOLGAYOZKAN
26/01/2010, 23:54
Kisaca yardimci olayim valeo marka aliyosun sis fari,, maksimum 100 liradir çifti.. Tesisat gerekli iyi bir usta lazim rule bağlayarak tesisat çekilecek bunada ortalama 75-100 tl arasinda para verirsin..maliyeti dişarda 200 tl civari olur sana.. Servistede 300 tl maksimum servise gidip indirim istersin %20 iskono yaparlar sana gelir 240 tl.ye ben serviste yaptir derim kafan ağirmaz arabayi verirsin 2 saatte alirsin temiz olur bi sikinti çikarsada götürürsün rahatsin yani.. Eğer beylikdüzüne yakin bi yerde oturuyorsan birmot beylikdüzünü tavsiye ederim..
mrlasvegas
26/01/2010, 23:55
ben de taktırmak istedim fakat sis farı için ayrıca düğme koymak yerine park lambaları veya kısa farlarla kullanmak daha iyi olur dediler serviste. henüz taktırmadım, kararsız kaldım.
ExTReMe_
27/01/2010, 00:07
Arkadaşlar hepinize teker teker çok teşekkür ederim ilginiz için Allah razı olsun.. Walla bende serviste taktırmaktan yanayım başım ağrımasın iskontoyla fln 250 tl fln oluyorsa çok güzel olur başım ağrımaz kolayca biter gider. Şükrü abicim senin soruna şöyle açıklık getiriyim polisle başın belaya girer neden diceksin sisli havalar dısında sisleri görürse başını ağrıtır o yüzden parklara bağlamak veya sisleri arka sis lambasına bağlama taraftarı değilim nasıl olsa tesisat çekilicek ayrı bir düğmeye yapsınlar . onlar işin kolayına kaçıyorlar. ben şahsen ayrı bir düğme istiyorum bşka türlü kabul etmem.
Ayrı bir düğme koydurmak en mantıklısı.Ki zaten öyle yapıyorlar..İş burda ustada bitiyo tesisatı düzgün çekip çekmemekte bitiyo.Serviste yaptırıcam diyorsanız bir sıkıntı yaşamassınız.Ama önce bir sorun fiyatını :)
ExTReMe_
27/01/2010, 00:14
walla kağan kardeşim gidip yarın bi sormayı düşünüyorum servise güzel bir fiyat çıkarsınlar artık Full servis müşterisiyiz periyodik bakımlar herşey full servis yapmazlarsa dağıtırım walla :D daha bu farların xenonu war yapsınlar artık :D
seysey37
27/01/2010, 21:05
ben bunu konuyu açmıştım detaylı yazıları ordan bulabilirsin..bende 2 hafta önce yaptırdım sisleri ayrıca tesisat çekiliyor röleli birşekilde..
orjinal sis farlarını aldım 200tl ye..montajıda 60liraya yaptırdım toplamda 260liraya mal oldu bana gayette memnunum..
ayrıcada bir tuş koyduk ordan çalışıyor..
buarada kesinlikle yan sanayi sisleri tavsiye etmem vede kesinlikle serviste yaptırma..forumda araştır istanbulda yapan biri vardır illaki serviste montaj parası baya alıyolar..bana servisten boşuna para verme dışarda yaptır demişlerdi..