PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kasko-lpg ilişkisi

atalayx
25/01/2010, 12:09
Merhaba değerli forum üyeleri.Aracıma lpg kiti taktırdıktan sonra benzinli araç olarak düzenlenen kaskonun ne olacağını merak ediyorum.kasko düşer mi yoksa ufak bi değişiklikle devam mı eder.Veya bir miktar üzerine para ödememiz gerekir mi? sevgilerimle Atalay

axi
25/01/2010, 12:14
benim kaskoya lpg yi jantları ve muzik tesisatınıda ekledik. müzik tesisatı jantlar 3000 tl değerinnde yıllık 52 tl extra ödeme. lpg de ise lpg den çıkacak yangın vs durumlar için yıllık sadece 9 tl extra ödeme. sigortacınızla görüşün sizze yardımcı olacaklardır.

narkoz30
25/01/2010, 13:22
1750 liraya brc sıralı taktırdım demin de kaskoyu geç olmakla beraber aradım ruhsatı falan faxladım beni geri aradılar 28.80tl ilave primi kredi kartımdan çekeceklerini söylediler bende onayladım. iyiki varsın sigorta net faxın üzerinden 2 dakika geçmeden aradılar. İşlem tamam.
Aksi halde lpg den kaynaklanan hasarları ödemeycekmiş şirket aman unutmayın bu durum çok önemli.
1750 liraya 29 lira içiniz rahat olsun herşeye para veriyoz zaten 29 lira çok para değil. Bunu da kaldırırız evelallah arkadaşlar yaptırmayanlar durmasın hemen arasınlar kaskoları. :)

yasayanadam
25/01/2010, 15:35
Bende lpg taktırınca kaskoya eklettim, kasko bedelini 18000 yerine 19000 yazdırdım.

KaGaN
25/01/2010, 18:09
Kaskoya lpg taktırdıysanız acentenizle irtibata geçip aksesuar olarak lpg zeyilini yaptırmak zorundasınız.Aracınızın reasürans değeri neyse üzerine taktırdığınız lpgnin fiyatını koyucaksınız.Gün hesabına bölünüp fark zeyili ödiyeceksiniz.