Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin'den herkese selam
koyublack
24/01/2010, 17:58
merhaba arkadaşlar ben de Mersindeyim. anlaşılan burada epey bir kişi var mersinden. mersin limanında çalışıyorum, gp sahibi olalı 4 ay oldu bu siteyi internette gp araştırırken buldum. yazılanları takip ediyordum fakat ilk mesaj bugüneymiş, aranızda olmaktan büyük keyif aldığımı söyleyebilirim emeği geçen herkese teşekkür ederim. etkinliklere de vardiya saatlerim uyduğu sürece katılmak isterim herkese iyi forumlar.....
Soner aramıza hoşgeldin senide forumda aktif görmek isteriz mersin buluşmalarınada gelirsin...
Hoşgeldiniz.Aktif ve keyifli forumlar dilerim...
Hoşgeldin Soner, keyifli forumlar...
koyublack
24/01/2010, 20:15
sarnıç buluşmasını geç farkettim resimlerden gördüğüm kadarıyla da baya güzel geçmiş. bundan sonraki buluşmalara inşallah.
SpyHunter33
24/01/2010, 20:33
:) hoş geldin aramıza...Umarım keyifli forumlar geçirirsiniz.geçiririz..:) birde bu buluşmalara GP harici bir arabayla gelebilirmiyiz :D hani Gp almam uzun sürerse diye :)
Erdem Bozdağ
24/01/2010, 21:04
hoşgeldin
keyifli forumlar
Aramıza hoşgeldin Soner. Keyifli ve aktif forumlar.
:) hoş geldin aramıza...Umarım keyifli forumlar geçirirsiniz.geçiririz..:) birde bu buluşmalara GP harici bir arabayla gelebilirmiyiz :D hani Gp almam uzun sürerse diye :)
Erkan GP sahibi oluncaya kadar idare ederiz artık. :D
Aldığın zaman sende zaten vazgeçemeyecek her yere GP ile gitmek isteyeceksin :) :)
GP COSKUN
24/01/2010, 21:48
aramıza hoş geldin soner
aktif forumlar dilerim
Hoşgeldin, keyifli ve aktif forumlar.
koyublack
25/01/2010, 09:04
hoşbulduk arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim.
soner merhaba siteye hoşgeldin,
bende limanda çalışıyorum,senin punto'yu gördüm.
kırmızı rengi sevmem ama senin punto farklı gerçekten.
bence yol kenarına park etme,yolun trafiği malum
güzelim puntoya yazık olmasın.
ExTReMe_
28/01/2010, 13:25
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar dilerim.
koyublack
28/01/2010, 18:02
soner merhaba siteye hoşgeldin,
bende limanda çalışıyorum,senin punto'yu gördüm.
kırmızı rengi sevmem ama senin punto farklı gerçekten.
bence yol kenarına park etme,yolun trafiği malum
güzelim puntoya yazık olmasın.
Merhaba hakan bey tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bizim orda park yeri bulmak zor. gene de en uygun yere çekmeye çalışıyorum. bu arada siz limanın neresinde çalışıyorsunuz?
Merhaba hakan bey tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bizim orda park yeri bulmak zor. gene de en uygun yere çekmeye çalışıyorum. bu arada siz limanın neresinde çalışıyorsunuz?
kapı puantörüyüm,
sen hangi birimdesin.
SpyHunter33
29/01/2010, 19:35
Soner Bey garaja resimleri de bekleriz :)
koyublack
29/01/2010, 22:48
kapı puantörüyüm,
sen hangi birimdesin.
ben dolu sahadayım
koyublack
29/01/2010, 22:50
Soner Bey garaja resimleri de bekleriz :)
havalar biraz daha güzelleşsin güneşli bir günde çekilmiş resimleri eklicem.
Valla ben önce arabayi iç diş yikatmam lazim
daha 270 km. De ama hava şartlari malum çamurdan araba görünmüyor.
SpyHunter33
29/01/2010, 23:23
bu günlerde havalar bir alem zaten hakan bey abicim :) hele birde mahalle aralarında ve akbelen gibi bir mahalleden geçiyorsanız eyvah eyvah :) çamurdan aracın rengi değişiyor. Bir an önce havalar açılsa da gıcır gıcır dolaşsak :) ( Gerçi bende GP yok ama siyah bir Opel tigra görürseniz armasız logosuz :D O benim )
bu günlerde havalar bir alem zaten hakan bey abicim :) hele birde mahalle aralarında ve akbelen gibi bir mahalleden geçiyorsanız eyvah eyvah :) çamurdan aracın rengi değişiyor. Bir an önce havalar açılsa da gıcır gıcır dolaşsak :) ( Gerçi bende GP yok ama siyah bir Opel tigra görürseniz armasız logosuz :D O benim )
BEN CUMHURİYET MAH.DEYİM,BEN ARACI TESLİM ALACAKKEN BİZİM SOKAK DAHİL HER YERİ KAZDILAR.( YAW DEDİM BELEDİYE YENİ ARABA ALDIĞIMIDA HEMEN DUYMUŞ DEDİM:poster_s:)
ERKANCIM SİYAHTA YAKIŞIYOR BEH.( YAZIN YANDIK TABİ:cool0000: ÇİFTE KAVRULMUŞ YERFISTIĞINA DÖNERİZ ARTIK)
SpyHunter33
29/01/2010, 23:33
Öyle Valla.Yakışıyor yakışmasına da çok sıcak oluyor ayrıca çok da çabuk kirleniyor...Mahalleler bu belediye çalışmalarından dolayı berbat durumda ama suç birazda bizde kimse şikayette bulunmuyor. Sanırım herkes bu işin bu kadar uzun sürmesinin normal olduğunu düşünüyor. Ben Özel bir karayolları firmasın da çalışıyorum onların senelerdir bozuk bıraktıkları o yolları bir en fazla iki hafta içersinde bitiriyorz....
koyublack
29/01/2010, 23:35
aslında mahalle arasına girmeye pek gerek yok hemen hemen her yer aynı. ben sahil yolunda giderken slalom yapıyorum. saolsun belediyemiz sıfır yol yapıyor ama mazgalların seviyesi aynı kalıyor, yol bozuluyor yamam yapıyor bir kaç gün sağnak yağmurdan sonra o yamalar çukur oluyor zikzak çizerek gidiyoruz yolda. hakan bey liman a kapısının önünü iyi bilir resmen hendek oluşmuş durumda.
öyle valla.yakışıyor yakışmasına da çok sıcak oluyor ayrıca çok da çabuk kirleniyor...mahalleler bu belediye çalışmalarından dolayı berbat durumda ama suç birazda bizde kimse şikayette bulunmuyor. Sanırım herkes bu işin bu kadar uzun sürmesinin normal olduğunu düşünüyor. Ben özel bir karayolları firmasın da çalışıyorum onların senelerdir bozuk bıraktıkları o yolları bir en fazla iki hafta içersinde bitiriyorz....
şu bizim sokaklarada bir el atsaniz çok iyi olurdu.
şimdiden 3-4 kere arabanin altini sürttüm.
aslında mahalle arasına girmeye pek gerek yok hemen hemen her yer aynı. Ben sahil yolunda giderken slalom yapıyorum. Saolsun belediyemiz sıfır yol yapıyor ama mazgalların seviyesi aynı kalıyor, yol bozuluyor yamam yapıyor bir kaç gün sağnak yağmurdan sonra o yamalar çukur oluyor zikzak çizerek gidiyoruz yolda. Hakan bey liman a kapısının önünü iyi bilir resmen hendek oluşmuş durumda.
bilmemmi,
valla yerinde olsam arabayla işe gelmezdim.
SpyHunter33
29/01/2010, 23:40
:D devlet ihalesini vermiyor ki mahalle aralarını yapalım :) bize anca büyük otoban ihaleleri :) geri kalanını belediyeler hallediyo maalesef...
koyublack
29/01/2010, 23:45
az çok sürekli gidip geldiğim yolu ezberlemiş durumdayım tümseklerine kadar biliyorum yolu ama bazen sıkışık trafikte etrafım dolu oluyor o zaman pek kaçma şansım olmuyor ona göre de bozuk yere gelmeden önce şeridimi ayarlamaya çalışıyorum. zaten helezonlarım da kısa çukura fazla girmeye gelmiyor.
az çok sürekli gidip geldiğim yolu ezberlemiş durumdayım tümseklerine kadar biliyorum yolu ama bazen sıkışık trafikte etrafım dolu oluyor o zaman pek kaçma şansım olmuyor ona göre de bozuk yere gelmeden önce şeridimi ayarlamaya çalışıyorum. Zaten helezonlarım da kısa çukura fazla girmeye gelmiyor.
arabayi senmi modifiye ettin,
boyasida bana farkli geldi,diğer kirmizi renk puntolar gibi değil.
Daha canli daha parlak.
koyublack
30/01/2010, 00:15
ben bu şekilde aldım, sadece ekstra olarak boya koruma ve jant koruma yaptırdım.