Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık logosuz siyah panjur acil
ExTReMe_
23/01/2010, 23:48
Merhaba arkadaşlar 2008 GP'me Logosuz Siyah panjur arıyorum satan veya İstanbulda nerde bulabileceğimi bileniniz varsa şimdiden teşekkürler herkese Keyifli forumlar .. Saygılar ..
Romeo_er2
23/01/2010, 23:55
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com | (https://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16768&k_id=623&kn=Punto)
valla başka satan biyer bilmiyorum bende burdan aldım..
TOLGAYOZKAN
23/01/2010, 23:57
Katiliyorum eliftuning doğru adres
ExTReMe_
24/01/2010, 00:07
bende baktımda sağlam bir sitedir demek siz aldığınıza ve güvendiğinize göre :)
Ertuğ kardeşim bide bişey rica edicem kaça aldın acaba ordakı fiyatdan mı aldın yoksa daha aşağı bir fiyatmı ? 150 tl yazıyor cnku bi panjura cok gbi geldi bana :S
bakırköyde reform tunıng var herseyimi ordan almıştım panjur da alcaktım yoktu elinde ne zaman gelir die sordugumda 1 ay sonra fln demişti su sıralar elinde bulunuo olması lazm fiaytaa en fazla 120 fln olur demişti..
Romeo_er2
24/01/2010, 01:29
bende baktımda sağlam bir sitedir demek siz aldığınıza ve güvendiğinize göre :)
Ertuğ kardeşim bide bişey rica edicem kaça aldın acaba ordakı fiyatdan mı aldın yoksa daha aşağı bir fiyatmı ? 150 tl yazıyor cnku bi panjura cok gbi geldi bana :S
ben havale ile almıştım daha ucuz oluyo öyle..
wiperboy
24/01/2010, 14:03
sahibindende aratırsan 50€ ya var en ucuz onu buldum..bende arıyorum ama bana o bile fazla geldi ..
ExTReMe_
24/01/2010, 14:26
bakırköyde reform tunıng var herseyimi ordan almıştım panjur da alcaktım yoktu elinde ne zaman gelir die sordugumda 1 ay sonra fln demişti su sıralar elinde bulunuo olması lazm fiaytaa en fazla 120 fln olur demişti..
evet kardeşim tşk ederim bi bakiyim güzel bi yere benziyor şu karlar geçsin bi bakiyim internet sitesi falan warmı oranın acaba ?
ExTReMe_
24/01/2010, 14:27
ben havale ile almıştım daha ucuz oluyo öyle..
fiyatı hatırlıyorsan ne kadara geldi havaleyle ertuğ ?
ExTReMe_
24/01/2010, 14:39
sahibindende aratırsan 50€ ya var en ucuz onu buldum..bende arıyorum ama bana o bile fazla geldi ..
evet bana da fazla geldi bi plastik panjur yani :D
KaMiKaZe
24/01/2010, 14:39
Fiat Grande Punto Logosuz Panjur Özen Ticaret (https://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/683/Fiat-Grande-Punto-Logosuz-Panjur)
burda alabilirsin ben kefilim. ürün stokta yok diyor ama sen genede telefon aç bulmaya çalışırlar.
Erdem Bozdağ
24/01/2010, 14:53
Evet Özen Ticareti aramanı tavsiye ederim Ümit abi elinden geleni yapar bulman için
ExTReMe_
24/01/2010, 15:10
Teşekkür ederim hemen bi göz atiyim.
Serviste kaskodan yaptırmıştım panjura logosuz 400 lişra fiyat geçmişler :):) arma 120 lira geçmişler :) kasko olunca öle oluo heralde :(
ExTReMe_
24/01/2010, 16:16
Serviste kaskodan yaptırmıştım panjura logosuz 400 lişra fiyat geçmişler :):) arma 120 lira geçmişler :) kasko olunca öle oluo heralde :(
Allah allah çok ilginç güzel fikr aslnda :D:D
Bende mevcut. Aracımı aldıktan bir kaç ay sonra krom panjur taktırdığım için şu an boşta. İsterseniz verebilirim.
ExTReMe_
24/01/2010, 19:09
Bende mevcut. Aracımı aldıktan bir kaç ay sonra krom panjur taktırdığım için şu an boşta. İsterseniz verebilirim.
Anladımm .. ne kadar fiyat istiyorsunuz acaba ?
KaMiKaZe
24/01/2010, 19:27
anladığım kadarı ile aracı 2.el aldınız üstünde fk logosuz panjur vardı.
anladığım kadarı ile aracı 2.el aldınız üstünde fk logosuz panjur vardı.
orhan kardeşime katiliyorum wgwr logosuz panjur varsa elinizde ilgilenebilirim
Aracı sıfır aldım. Yani arabanın üstündeki orijinal panjur var hem alttaki hem de üstteki. Size hangisi lazım? Fiyat olarak ne istemek gerek tam bilmiyorum ama. Orijinal olduğunu göz önünde bulundurarak, fakat daha düşüğüne verebilirim. Sonuçta kullanmıyorum. Aracımda şu an krom panjur takılı.
Bunlar da resimler... Üste takılan panjurun takma mandallarından ikisi kırık, biri de çatlak. 3. resimde görülebilir. Alta takılanın hiçbir eksiği, kırığı vs. yok. Sıfır ayarında.
ben logonun bulundugu bölümü sadelestirmek için logosuz panjur arıyorum. bilgi için tesekkürler. zahmet oldu
ExTReMe_
25/01/2010, 04:14
Logosuz arıyorum ben malesef
sowhat788
25/01/2010, 10:25
Çağataycım,
Uygun fiyatlı olsun diyorsan ve kaporta-boyacı varsa tanıdığın; originali yada ikinci el uygun fiyatlı bulacağın bir panjurun logosunu fazla zedelemeden kırıp dağıtmadan çıkarıp,boşluk kalan yeri uygun bir plastikle doldurup macun ve boya yaptırırsan 150 tl lik gibi olur (tanıdıklık derecene göre 0 dan 30-40 tl ye kadar çözülür ; )
ExTReMe_
25/01/2010, 11:33
Çağataycım,
Uygun fiyatlı olsun diyorsan ve kaporta-boyacı varsa tanıdığın; originali yada ikinci el uygun fiyatlı bulacağın bir panjurun logosunu fazla zedelemeden kırıp dağıtmadan çıkarıp,boşluk kalan yeri uygun bir plastikle doldurup macun ve boya yaptırırsan 150 tl lik gibi olur (tanıdıklık derecene göre 0 dan 30-40 tl ye kadar çözülür ; )
walla kardeşim ne yalan söyliyim doğru söylüyorsun . Arkadaşımla bizde öyle düşündükte işte bu aralar yoğun olduğumdan dolayı zaman yok yoksa yapılabilir süper fikir :) teşekkür ederim İlgin için.
StrawBeeRy
25/01/2010, 16:45
Uğraşmayı seviyorsanız panjurunuzu sökün bauhausa girin ona göre tel kestirin kenarlardan 2 cm pay bırakın vidalancak şekilde sonra sahile gidin açın bir bira sonra bu teli panjurun oraya göre penseyle yavaş yavaş büke büke tam oturucak şekilde ayarlayın sonra sanayiye gidin bunu siyaha boyatın sonra kuruduktan sonra tampona takıp içeriden vidalatıp işinizi bitirin alın size logosuz panjur maliyeti ise en fazla 80 90 lira tutar ve daha sağlıklı olur kanımca
KaMiKaZe
25/01/2010, 17:10
mert çok güzel bir fikir ama ürün zaten 100-110 lira.
orhan 100 tl ye 5 tane istiyorum bak beş tane diyorum ,fazla alımda iskonto yapıyorsa üstü senin :D
ExTReMe_
25/01/2010, 18:08
Uğraşmayı seviyorsanız panjurunuzu sökün bauhausa girin ona göre tel kestirin kenarlardan 2 cm pay bırakın vidalancak şekilde sonra sahile gidin açın bir bira sonra bu teli panjurun oraya göre penseyle yavaş yavaş büke büke tam oturucak şekilde ayarlayın sonra sanayiye gidin bunu siyaha boyatın sonra kuruduktan sonra tampona takıp içeriden vidalatıp işinizi bitirin alın size logosuz panjur maliyeti ise en fazla 80 90 lira tutar ve daha sağlıklı olur kanımca
Güzel fikir kardeşim de Tel olucak orası o yüzden alt panjur gibi plastik olsun istiyorum bi örnek o yüzden yoksa çok güzel fikir teşekkür ederim :D
orhan 100 tl ye 5 tane istiyorum bak beş tane diyorum ,fazla alımda iskonto yapıyorsa üstü senin :D
120 Tl falan abi ya fiyat :D
StrawBeeRy
25/01/2010, 18:21
Biraz daha uğraşırsınız alt panjurda olur zor bir şey değil gerçi 4 saatte anca bitiyo ama uğraşmaya değer
Femoli abi ip ucu vermiş bende var demek istiyo bir sor bakalım ne kadarmış femoli abide
Güzel fikir kardeşim de Tel olucak orası o yüzden alt panjur gibi plastik olsun istiyorum bi örnek o yüzden yoksa çok güzel fikir teşekkür ederim :D
120 Tl falan abi ya fiyat :D
Valla ne yalan sölim 120 yede alırım :) bulan varsa
StrawBeeRy
25/01/2010, 19:03
tamam fiyat uygun ama yarın öbür gün panjurumu çaldılar diye topic açarsınız :D :D burası istanbul geçenlerde yan aynaların ordaki kelebek camının kenarındaki plastiği çalmışlar panjuru hayli hayli götürürler benden söylemesi
KaMiKaZe
25/01/2010, 20:32
mehmet sana 150 den aşağı olmaz, yıpranma payını eklemem lazım.
Valla ne yalan sölim 120 yede alırım :) bulan varsa
özen ticarete git o veriyor. 120 ye ayağına getirecek değiliz. Ayağına istiyorsan 150 sökme takmada istersen 170 yaparım sana.
tamam fiyat uygun ama yarın öbür gün panjurumu çaldılar diye topic açarsınız :D :D burası istanbul geçenlerde yan aynaların ordaki kelebek camının kenarındaki plastiği çalmışlar panjuru hayli hayli götürürler benden söylemesi
istanbul bu lastiğide söker götürürler :D
StrawBeeRy
25/01/2010, 20:37
Önceden onuda yapıyorlardı ama artık uğraşmıyorlar çok profesyonelce hareket ediyorlar :D
mehmet sana 150 den aşağı olmaz, yıpranma payını eklemem lazım.
özen ticarete git o veriyor. 120 ye ayağına getirecek değiliz. Ayağına istiyorsan 150 sökme takmada istersen 170 yaparım sana.
:DSevgili kardeşim her yazılana inanma her söylenene kanma ,herkes sitesine yazar ama o fiyata tedarik önemli ;) Bende 70 tl yazacam ama malesef taze bitti yazacam :( :)