Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi gene iyisiniz beyler...!!!
serdar2362
21/01/2010, 13:55
Moğolistan Türkiyeden 20.000 türk erkeği isteyecekmiş. İlgili haber başlığı aşağıda.
Moğolistan 20 bin Türk erkeği arıyor - Hürriyet (https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/13540806.asp?gid=229)
GP COSKUN
21/01/2010, 14:10
beraber gidelimmi serdar abi
Murat Gürakan
21/01/2010, 14:12
heheheheheheh.... Çok komik yaa çok güldüm :)
.....
Bizim bıçkın türk erkeklerinden 20000 yerine 5000 tane göndersinler işte :) bizim bir erkeğimiz 4 moğol erkeğine bedel olcağından 4 hatunla ilgilenir :) Bu konuda deneyimliyiz nasılsa :)
1)serdar2362
2)gpcoşkun
3)kağan
4)femoli (nasılsa gelir)
:
:
:
:):):) yokmu başka gelen :D
Önce kızları görelim!
Gidip gitmemeye ona göre karar veririz :)
Önce kızları görelim!
Gidip gitmemeye ona göre karar veririz :)
Kızları güzel valla nette biraz araştırırsan bulabilirsin..6 kadına 1 tane erkek düşüyormuş yok böyle birşey ya :) ilk başvuran ben olurum :P:P:p
Murat Gürakan
21/01/2010, 14:33
Aslında kızlardan ziyade gidecek erkeklere ne vadediliyor :) öyle kuru kuruya küçük çekik gözlü bayanlarsa kimse gitmez:P Şartları merak ettim acıkcası.
serdar2362
21/01/2010, 14:37
Artvin'de yeteri kadar gördük. Gerçekten güzel insanlar. Fakat ruslar pek sevmezler moğolları.
beraber gidelimmi serdar abi
Sen gittik say...!
Lennnn ne yapıyorsunuz ne listesi tabikide varım :D:D
Abi sensiz çekilirmi yaa.Bak sen gelmessen bende gitmem vallaha :):)
Erdem Bozdağ
21/01/2010, 22:27
Gençlerin önünü açalım ama abiler olmuyor böyle :)
Onlar bizim atalarımız ama, atalarımıza saygılı olalım :friendship::siritma::-):evet:
Punto_Can
22/01/2010, 01:06
Bizim bıçkın türk erkeklerinden 20000 yerine 5000 tane göndersinler işte :)
zaten asıl ihtiyaç 100.000 miş, ama 20.000 türk olsa yeter demişler :D
Araştırmalara göre Türkiye'deki bayan sayısıda erkeklere göre fazlaymış. Moğolistan'a gitmek isteyen arkadaşlar daha sonra Türkiye İtalyan, İngiliz erkek arıyor diye bir haber çıkarsa ne yapacaksınız ? Geri döndüğünüzde hanımlarınızda sizi istemeyecek ortada kalacaksınız. Erdem'e katılıyorum bence bu işi bekar gençlere bırakın beyler. :) :) Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. Özellikle listeye adını yazmış evli arkadaşlar bu listeyi hanımlarınız görürse ne olur? :) :) :)
Erdem Bozdağ
22/01/2010, 01:48
Yasemin ablaya sonuna kadar destek veriyorum:)
Abla bunu koz olarak kullanmayız ilerde lazım olur belki :):)
ocean_1919
22/01/2010, 02:26
Kızları güzel valla nette biraz araştırırsan bulabilirsin..6 kadına 1 tane erkek düşüyormuş yok böyle birşey ya :) ilk başvuran ben olurum :P:P:p
Bir'e altı mı? Benim hakkımı kim aldıysa gözü çıksın :cool0000:
serdar2362
22/01/2010, 10:50
Araştırmalara göre Türkiye'deki bayan sayısıda erkeklere göre fazlaymış. Moğolistan'a gitmek isteyen arkadaşlar daha sonra Türkiye İtalyan, İngiliz erkek arıyor diye bir haber çıkarsa ne yapacaksınız ? Geri döndüğünüzde hanımlarınızda sizi istemeyecek ortada kalacaksınız. Erdem'e katılıyorum bence bu işi bekar gençlere bırakın beyler. :) :) Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. Özellikle listeye adını yazmış evli arkadaşlar bu listeyi hanımlarınız görürse ne olur? :) :) :)
Eee şey ben kehüm kühüm...!
Bekarlığın sultanlık olduğunu şimdi bir kez daha görmüş olduk :)
GP COSKUN
22/01/2010, 12:34
YASEMİN şurada iki dakika hayal kurucaz
onada izin vermiyosun yaaaa
bozdun güzelim rüyalarımızı
1)serdar2362(EVLİ)
2)gpcoşkun(EVLİ)
3)kağan
4)femoli (EVLİ)
5)ocean_1919
6)Erdem Bozdağ
***GÜNCEL*** :P:P:P
YASEMİN şurada iki dakika hayal kurucaz
onada izin vermiyosun yaaaa
bozdun güzelim rüyalarımızı
Vallahi Coşkun benim için sorun değil. Ben nacizane hatırlatmak istedim. Yerin kulağı vardır diye boşuna dememişler. :) :)
Yasemin ablaya sonuna kadar destek veriyorum:)
Abla bunu koz olarak kullanmayız ilerde lazım olur belki :):)
Şimdilik beklemede kalalım Erdem :) :)
1)serdar2362(EVLİ)
2)gpcoşkun(EVLİ)
3)kağan
4)femoli (EVLİ)
5)ocean_1919
6)Erdem Bozdağ
***GÜNCEL*** :P:P:P
Kağan maşallahın var. Liste tam gaz devam ediyor. Milleti ayartıyorsun bak sonunda kabak senin başına patlayacak :P
hahaa, hemen suç listesi oluşturulmuş :D:D
ee moğolistan buluşması ne zaman gerçekleşiyor:D ciddi bir nüfus problemi olan bir ülke. türkiyenin yaklasık 2.5 - 3 katı bir yüz ölçümüne sahip olmasına rağmen nüfus olarak ülkemize göre çok çok az diye hatırlıyorum ülkeler coğrafyası dersinden :D
ee moğolistan buluşması ne zaman gerçekleşiyor:D ciddi bir nüfus problemi olan bir ülke. türkiyenin yaklasık 2.5 - 3 katı bir yüz ölçümüne sahip olmasına rağmen nüfus olarak ülkemize göre çok çok az diye hatırlıyorum ülkeler coğrafyası dersinden :D
Ali şu anki nüfusu 3 milyon ve %80'i kadınlardan oluşuyormuş. O nedenle böyle bir talepleri var zaten :)
Ali şu anki nüfusu 3 milyon ve %80'i kadınlardan oluşuyormuş. O nedenle böyle bir talepleri var zaten :)
içleracısı bir durumlar karşı karşıyalar. göz göre göre tarihi bir millet yok oluyor:S elimizden gelen belli ama onada gönlümüz razı olmuyor.
Yasemin bak allah affetmedi hasta oldum :D hanımın ahımı tuttu ne :D
GP COSKUN
23/01/2010, 11:31
Yasemin bak allah affetmedi hasta oldum :D hanımın ahımı tuttu ne :D
o zaman sen gelemiyosun bizimle
femoli doğru anlamışmıyım
neyse senin hakkına düşen altı taneyide ben alırım
napıyım
o zaman sen gelemiyosun bizimle
femoli doğru anlamışmıyım
neyse senin hakkına düşen altı taneyide ben alırım
napıyım
Allah gözünü doyursun ule :D
Ben iyileştim iyileştim , öhhhhöööö öhö öh :D
Coşkun abi listeyi düzenlemiş hemen :DD:D:D: ben vazgeçtim listeden silin silin onları :D:D sora aile faciasına yol açmıyalım :D
bravo_sercan
23/01/2010, 13:18
mogolistan bu haberi dun yalanlamış..
mogolistan bu haberi dun yalanlamış..
Tüh Tüh Tühh :D desen birileri fena üzülecek :D:D:D
Moğolistan'dan Türk erkeklerine kötü haber! - Milliyet.com.tr (https://www.milliyet.com.tr/mogolistan-dan-turk-erkeklerine-kotu-haber-/yasam/sondakika/22.01.2010/1189273/default.htm)
Haber ciddi ciddi yalanlanmış buyrun :)
serdar2362
25/01/2010, 16:04
Rusların tevekkeli neden sevmedikleri anlaşılıyor. Asena gibi bunlar, madem istemiyordunuz bu haberi ben mi çıkardım. Ateş var ki duman da var.
Ya nasıl yalan olabilir bütün şeyim şey oldu çöktüm yani kaç gündür bunun hayeliyle yatıp kalkıyodum :****( ama olmazki yaa...
Ya nasıl yalan olabilir bütün şeyim şey oldu çöktüm yani kaç gündür bunun hayeliyle yatıp kalkıyodum :****( ama olmazki yaa...
Ahhh yazık sanaaa. :) :)
Ama ama yasemin apla ya :****( şaka maka yalanlamaları güzel olmuş kırma çok acaip bişiler çıkardı heralde ortaya :)
GP COSKUN
25/01/2010, 22:39
Moğolistan'dan Türk erkeklerine kötü haber! - Milliyet.com.tr (https://www.milliyet.com.tr/mogolistan-dan-turk-erkeklerine-kotu-haber-/yasam/sondakika/22.01.2010/1189273/default.htm)
herhalde taleplerine cevap türkiyeden 20,000,000 (yirmi milyon )falan olduki adamlarında gözü korktu memlekette bu seferde bayan kalmıycak diye :cool0000:
Ama ama yasemin apla ya :****( şaka maka yalanlamaları güzel olmuş kırma çok acaip bişiler çıkardı heralde ortaya :)
Çok komik bir ırk çıkardı ortaya bencede vazgeçmeleri iyi olmuş. Kendi hanımlarını başka millete vereceklerine kendileri 3-4 hanım alsın sorun çözülmüş olsun. :)
bak oda süper bi fikir çok eşlilik ama zannetmem öyle bir şey yapcaklarını :) geçim derdi malum :)
barbar74
26/01/2010, 15:02
kesin bayanları istiyordurda moğol erkekleri gurur yapmışlardır :)
Çok komik bir ırk çıkardı ortaya bencede vazgeçmeleri iyi olmuş. Kendi hanımlarını başka millete vereceklerine kendileri 3-4 hanım alsın sorun çözülmüş olsun. :)
bence boy ortalamaları artar uzun boylu ''ZAYIF'' çekik gözlü hatunlar güzel bir ırk olur... :cool0000: