Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil bakar mısınız nasıl olacak?

theghostin
21/01/2010, 01:27
iptal

serdar2362
21/01/2010, 01:47
Ben sana acilen cevap vereyim. İlk polis otosu arabayı parka çeker camlar beyazlayana kadar da teslim etmez.

JuzZz
21/01/2010, 01:53
olayı anlamadım ama benmkinde arkalar üç yanlarım iki ön 1,polis fln denk gelmedim daha hiç ki eski aracımda öyleydı:S

seysey37
21/01/2010, 01:57
bu arada tasarım bana ait haberiniz ola...çelik orjinal fiat jantlarınında 5 kalın kolunu siyah boyatıcam diğer ikili ince 5 kol gri kalıcak,bide ortaları siyah boyıyıcam.ne diyosunuz???ön arka balataları kırmızı boyattım bile..

bence hiç yaptırma siyah arabayı siyah ağırlıklı modifiye yaparsanız boğarsınız..biraz daha aracı göstercek şekilde işlemler yapabilirsiniz..
çok kollu gri yada parlak bir jant çok daha güzel olabilir..camlarıda 1 yada 2 numara aynalı siyah yaparsan daha hoş durabilir bence..

Murat Gürakan
21/01/2010, 01:58
Ben hiç beğenmedim bence arabanıza yazık etmeyin hele birde o kırmızılıklar hiç olmamış bence. Sizin kendi fikriniz tabi ama benim şahsi görüşüm, zaten beğensenizde serdar beyin dediği gibi pişman olursunuz ve bunun içinde beklemenize gerek kalmaz ilk görüldüğünüz yerde arabanızın yeni yeni park olacaktır.

theghostin
21/01/2010, 02:45
arkadaslar camlarım zaten 1 senedir filmli polis sorunu hic yasamadım,cevirmelerde tek bi laf bile demediler.arka bagajı bordo renkli folyo kaplama yapmak istiyorum,bide ön panjurları bordo boyatıcam,ön armaya dokunmıycam.duruma göre kaputa ve tavana da bordo folyo cift kalın serit cektireblirim.internette bi arabada bordo bagaj folyolu siyah punto görmustum ordan esinlendim.filmlere bisey demeyen polis acaba folyolara bisey dermi bilemiyorum tabi....not:yenı jant almak istemiyorum o yuzden jantlarıda boyama yoluna gidicem,fikirlerinize de acigim...

theghostin
21/01/2010, 02:54
iptal

Erdem Bozdağ
21/01/2010, 04:28
öncelikle kimsenin sizi ezceği veya yeni gelenlere karşı bir tutum olcagı durum yoktur.

sorularınıza gelirsek 3 numara cam filmine polis karışmakta ve söktrmektedir orda durumu bilemem tabiiki

arka folyo işi benim gorusume gore pek guzel durmaz gıbıme geldı

orjinal jantları syaha boyarsanız bence de araç bogulur ve siyaha boyayınca cok sık durdugunu dusunmuyorum

Cnyt01
21/01/2010, 05:02
zevk meselesi nedir ki.. işliğide geçtik, renklerin çok önemi var sırıtabilir...

theghostin
21/01/2010, 09:22
iptal

Genius
21/01/2010, 10:09
Arabayi satmayi dusunuyorsaniz bunlari yaparak masrafa girmeyin bence. Ayrica bunlari yaptiktan sonra alici kitlenizide daraltmis olursunuz ;) esinlendiginiz resimdeki aracta 5 cm yay ve 18 jant mevcut. Bu bilesenleri yapmadiktan sonra ne yaparsaniz yapin araba kendini gostermez, daha fazla siritir. Yapilacak degisikliklerde kontrastlar daha fazla dikkat ceker. Mesela siyah bir arabaya beyaz jant yada altin rengi jant gibi. bu kirmizi icinde gecerli. benim aracim kirmizi ve sonradan yapilan tum modifikasyonlar siyah renkte. Birkac renk kombinasyonuna girerseniz daginik bir goruntu olusturur ;)

KaGaN
21/01/2010, 10:09
Jantlari beyaza boyarsan camalrıda ön cam hariç 2 numara film çekersen yeter bence çok istiyorsan birde yay alıp aracı bastırabilirsin.Ama herşeyiyle siyah çok kötü durur

sertaç
21/01/2010, 10:42
esinlendiğin fotodaki araç çok şık. ama yay ve jant bileşenleri çok ii onda ve aslında fotoğraftaki araca bagajdaki renk çok yakışmış. benim görüşüm. sen de fazla abartıya kaçmadan bunun gibi şık bişey yapabilirsen ne ala...

smartmavi
21/01/2010, 11:23
Hani tasarım senindi?
Neyse bece de jantları fazla elleme

magic
21/01/2010, 11:47
bu eklentideki resimden esinlenmistim iste arkadaslar...forumda yeniyiz diye bi ezme havası hissettim,ben punto kulübünü böyle bilmezdim söyliyim....

Sevgili Ferhat, öncelikle aramıza hoşgeldin. Şu "ezme havası" söyleminden kısaca bahsetmek istiyorum. Böyle bir kanıya nerden vardığını merak ettim doğrusu. Sen fikir almak için bir konu açmışsın, diğer arkadaşlarda kendilerince düşüncelerini gayet güzel bir şekilde dile getirmişler. Eğer olumsuz düşünceleri "ezme" olarak algılıyorsan bu senin tamamen fikirlerinle ilgili olumlu beklenti içerisinde olduğunu gösterir. Forumda kimse kimseyi ezmez, ezemez. Burada herkez düşüncelerini paylaşır, birbirine yardım eder, fikir alışverişinde bulunur. Burası bir aile gibidir. Yaklaşık bir yıldır siteyi takip ettiğini söylemişsin. Bu kadar uzun süredir takip edip forumdaki sıcaklığı yakalayamamış olman bana biraz garip geldi açıkçası. Zira ben de çok eski sayılmam ama böyle bir cümleyi kullanan yada bu hisse kapılan bir üye görmedim daha önce.

İkinci olarak aracınla ilgili yapmak istediğin iç ve dış modifikasyonlar tamamen senin tercihindir. Satmak gibi bir düşüncen varsa zaten hiç bu tarz işlere girme, paranı da zamanını da boşa harcama. Yok eğer satmayacaksan da aracınla ilgili hayallerini imkanların ölçüsünde gerçekleştirmeye çalış. Olumsuz fikirler olabilir tabiki, ancak sen kafanda öyle hayal etmişsen ve gerçekleştirdiğin zaman bundan mutluluk duyacaksan hiç durma. Başkalarının hoşuna gitmeyen şey senin için mükemmel olabilir. Sonuçta araba senin.

Son olarak da görüp beğendiğin ve fotoğrafını göndermiş olduğu -araç forumda bu işle ilgililenen çok yetenekli arkdaşlar var onlarda mutlaka söyleyecektir- tamamen fotoshop, yanlışım varsa işi bilen arkadaşlar beni uyarabilirler. Ha fikir edinmek açısından hoş, kim yapmışsa eline sağlık.

Umarım GP'in hayal ettiğin gibi olur, tekrar hoşgeldin, keyifli forumlar.

femoli
21/01/2010, 11:56
Sevgili tolga yenice yazdıklarından sonra bişi yazmak istemiyordum kısacası forum ezme konusuna değinmeyeceğim bile ... renkler ve zevkler tartışılmaz derler ya bana göre bu zevkinde çok çok ötesinde aracı rezil etme olurmu :) Bu benim fikrim sordun söyledim umarım ezme babında anlamazsın ..

theghostin
21/01/2010, 11:57
iptal

magic
21/01/2010, 12:15
cok güzel aydınlattın tolga abi tesekkür ederim...ufak bi yanlıs anlasılma oldu iste kusura bakmayın...olumsuz düsüncelere acık olmasam konu acıp degerli fikirlerinizi sormazdım...modifikasyona gelince cok farklı renkler kullanmak istemiyorum ,bordo siyah güzel durur diye düsünmüstüm.baska sticker yada folyo renk düsünceleri olan varsa dinliyorum...en üstteki tasarım tabiki bana ait sadece esinlendim iste,baska photoshop uygulamalarımda var,onlarıda yakında paylasırım....

Kusur olacak bir durum yok Ferhat'cım. Sen keyfine bak, forumun tadını çıkar. Olur böyle yanlış anlaşmalar. Konuşulur, düzeltilir. İki tarafta istedikten sonra halledilmeyecek bir sorun olamaz bu forumda merak etme sen. Femoli'nin dediği gibi aracı heba etmeden GP'ye yakışacak ve seni mutlu edecek modifikasyonlar yapman dileğiyle.

serdar2362
21/01/2010, 13:06
Ferhat kardeşim. Resmini koyduğun araba için yorum isteseydin ilk başta hemen "imkanın varsa gayet güzel uygula" derdim. Malesef ilk resim ile foto arasında çok farklılık var. Satmayı yada model yükselmeyi düşünüyorsan bu uygulamanın yapılması bence gereksiz.

seysey37
21/01/2010, 14:02
2.gönderdiğin fotoda film yok dikkat edersen ve öyle çok şık durmuş..film yaptırcaksanda bence aynalı gri tarzı birşey yapmaya baktır aracını göstersin..
folyo olayına gelince karabükte tipocu bi arkadaş vardı oda bu uygulamayı ve polisler söktürttü..

Evo1
21/01/2010, 14:39
Jantlari beyaza boyarsan camalrıda ön cam hariç 2 numara film çekersen yeter bence çok istiyorsan birde yay alıp aracı bastırabilirsin.Ama herşeyiyle siyah çok kötü durur

Ben de aynı fikirdeyim kontrast renk gayet hoş durur çok koyu cam filmi yerine daha açık tercih etmeni tavsiye ederim, tamamen siyah yaptığın işlemlerin gözükmesini engeller gibi geliyor

axi
21/01/2010, 18:58
ferhat kardeş benim tavsiyem film yaparken 2 numarada 3 nuımarada dışardan siyah görünüyor ama 3 numara gece ve yağışlı havalarda görüşüne engel olur özelikle park ederken arkanı görmessin arabadan aşaı acemiler gibi iner arkamda ne var ne kadar mesafe var diye bakar sinir olursun....zaten bizim araçların içi genelde siyah o yuzden arka cam 2 numara yan camlar 1 numara olsa aracın içi zaten görünmez derim. hem görüntü açısından renkli cam gibi görünür hemde senin gece görüşünü engellemez. cam filmi olayı polis açısından bölgden bölgeye değişiyor. bulunduğun semtte gezdiğin yerlerdeki polislerin takıntısına bağlı mesela benim başıma gelen bir olayı anlatayım önumdeki şahinin filimlerini söktüren polis aynı kontrolde bana birşey demedi. verdi evraklarımı hadi yolun açık olsun dedi.. yani memurun psikolojik durumuna bağlı oda sorun değil o söker sen yine yaparsın.. :D:D ben 5 yıldır öyle yapıyorum.. folyo işine gelince çok göze batacak bir renk olursa polsiisn daha çok dikkatii çekecektir. kalkar ruhsatta çift renkj muhabbetini çıkartır belki bağlamaz aracını ama söktürür veya ceza yazar ama oda sorun değil sen yine yaparsın.. yani sen istedikten sonra hiçbirşey sana engel değil. benim cankuşum izmirde 3000 liralık serçenin içine 3000 liralık set altına 1500 liralık lastik jant koydu zevk meselesi kardeşim dilediğin gibi yap fotoları bizimlede paylaş fikir edinelim kolay gelsin..

ERDEM1907
21/01/2010, 19:37
bence çok kötü

arkadaşlar yaklaşık 1 senedir siteyi takip ediyorum,yeni üye oldum,1 senedir puntom var.iç döşemeler ve konsol orjinal kırmızı,arka cam filmleri 3 ön camlar 2 numara.arabam siyah.yarın dış görüntüyü bu şekilde yaptırıcam.beğenmeyen varsa acil söylesin...

bu arada tasarım bana ait haberiniz ola...çelik orjinal fiat jantlarınında 5 kalın kolunu siyah boyatıcam diğer ikili ince 5 kol gri kalıcak,bide ortaları siyah boyıyıcam.ne diyosunuz???ön arka balataları kırmızı boyattım bile..

GünahsizSeytan
21/01/2010, 20:04
Bence sen önce ne yapmak istediğine karar ver dostum satacaksan hiç masraf etme parana en azından yeni araç alacaksan ona uygularsın. Sanırım topicin basındaki uygulamayı kafana koymuşsun :) ama aceleci olma araştırarak eleyerek başla bu gibi işlemlere film jant ve yaydan başlaman tavsiyemdir. Jant vb. konularda danışmak istediğin marka ve model şekli varsa önerde bulunabilirim kolay gele,,,

darkT-JET
21/01/2010, 20:34
arkadaslar genel olarak siyaha siyah çok boğar demişsiniz ama bana göre kendi aracımdan esinlenerek söylüyorum gayet şık duruyor...

https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4678d1247650258t-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-2-2-jpg (https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4678d1247650258-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-2-2-jpg)

GünahsizSeytan
21/01/2010, 20:58
Herkezin kendi beğenisi farklıdır tabi. siyah hakkaten boğuyormuş fabrika cıkısı jant gibi duruyo, 5 kollu gri renkte bi jant sizin aracta daha mükemel durabilir spor yaya oturur. bu benim görüşüm saygılar.

seysey37
21/01/2010, 21:02
arkadaslar genel olarak siyaha siyah çok boğar demişsiniz ama bana göre kendi aracımdan esinlenerek söylüyorum gayet şık duruyor...

https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4678d1247650258t-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-2-2-jpg (https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4678d1247650258-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-2-2-jpg)

kişisel tercihler tabi bunlar ama bence senin arabada parlak çok kollu bi jant ve aynalı siyah film olsa araba ortaya çıkar..böyle biraz kara şimsek gibi olmuş :)

darkT-JET
21/01/2010, 21:02
Herkezin kendi beğenisi farklıdır tabi. siyah hakkaten boğuyormuş fabrika cıkısı jant gibi duruyo, 5 kollu gri renkte bi jant sizin aracta daha mükemel durabilir spor yaya oturur. bu benim görüşüm saygılar.

sanırım zevkler ve renkler hakikaten tartışılmazmış....banada gri renk cantlar çok sıradan ve basit geliyor....yinede teşekkürler....

darkT-JET
21/01/2010, 21:05
kişisel tercihler tabi bunlar ama bence senin arabada parlak çok kollu bi jant ve aynalı siyah film olsa araba ortaya çıkar..böyle biraz kara şimsek gibi olmuş :)

valla övdünmü eleştirdinmi pek anlamadım ama ''kara şimşek'' demen hoşuma gitti....dediğin gibi zevk ve renk meselesi bunlar....teşekkürler....

seysey37
21/01/2010, 21:08
valla övdünmü eleştirdinmi pek anlamadım ama ''kara şimşek'' demen hoşuma gitti....dediğin gibi zevk ve renk meselesi bunlar....teşekkürler....

:) güzel duruyor demek istedim(nede olsa t-jet) ama hatları belli etmiyor gibi jantları zor seçtim resimden mesela..aslında jantların cevresine kırmızı şerit yaptırsan hoş durabilir bence..

darkT-JET
21/01/2010, 21:17
:) güzel duruyor demek istedim(nede olsa t-jet) ama hatları belli etmiyor gibi jantları zor seçtim resimden mesela..aslında jantların cevresine kırmızı şerit yaptırsan hoş durabilir bence..

aydınlatmak için yakından bir resmini koyuyorum...önerin için saol ama bişey yapmayı düşünmüyorum....yanlız şu var fotoğraftaki görüntü ile canlı canlı görmek arasında fark var....özellikle araç yürür haldeyken görüntüsü dışardan aldıgım tepkilere göre can alıcıymış.....

https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4681d1247650284t-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-5-5-jpg (https://forum.grandepuntotr.com/attachments/garaj/4681d1247650284-kara-bela-en-siyah-t-jet-punto-5-5-jpg)

Murat Gürakan
21/01/2010, 21:33
Ben olsam bende beyaz yada gri jant takardım. Senin araban kötü demiyorum yanlış anlama önemli olan senin beğenmen zaten başkası istediğini söylesin ;) sen nasıl keyif alacaksan senin için en doğrusu odur. Ben orjinal jantlarımı sırf koyu tonlarda olduğu için sattım mesela yaza doğru ya beyaz yada gri jant alıcam.

merker
23/08/2012, 03:14
belki de güzel olabilir. denemeden karar vermek güç..

eexelanss
23/08/2012, 09:23
Yuuhhh arkadaş 2 yıl önce yazılmış mesajlar. Şimdi konuşuyormuş gibi cevap vermişsiniz. Hemde ilk mesajınız.. Zaten reklamı da yapmışsınız.. Amacınız ortada..

Yalnız konuya ilk mesaj yazan Serdar Özlü abimiz olmuş...
Allah mekanını cennet eylesin.