Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir sürtüp kaçma olayıda benim başıma geldi....
darkT-JET
20/01/2010, 15:01
arabayı yaklasık 1 hafta kullanmayacagım için sitede aracların pek fazla park etmedigi bir yere bıraktım...2-3 gündür yanına ugramıyordum...dün aksam diger aracımızla işten döndüm benim aracın yanına bıraktım...sabah işe gitmek için gene dıger aracı alacaktım söyle bi göz atayım dedim kendi aracıma....arka tamponda bi sürtünme cizigi gördüm...:@:@...tam ''ulan arabayı gel taaa buralara bırak burda bile tampona sürtmüşler'' diyecektimki....bide camurlugu kontrol edeyim dedim arka sol kapı ortası ile arka sol camurlugun birleştigi yer tasarım olarak biraz şişkin...orayıda 1-2 parmak kalınlıgında göcertmiş...:agri:....arka sol kapıdada hafif sürtünme izleri var....:wallbash:....hadi kapı ile tampon pasta+cila ile çıkarda bari çamurluk göcmeseydi....sabah sabah sinirlerim bozuldu....daha önceki araclarımdada böyle sorunlar yasadım....millet nazarlıktır diyor geç diyor ama yapamıyorum...bıktım artık yaaaa...:ranting2:....
gözüm gibi bakıyorum hersey sakınıyorum...gene beni buluyolar.....yeter artık......:ranting2::@:ranting2::@:ranting2::@.kü für edip kötü bişey söylemek istemiyorum.....bedduada etmeyecegim diyorum ama...allah bana yasattıgı üzüntüyü onada yasatsın...yeter artık yaaaa!!!!!
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2:
sowhat788
20/01/2010, 15:09
Geçmiş olsun,
Aynısını benim sol çamurluğuma yaptılar,anahtar takıp çizmişler astarı çıkarmışlardı 10-15 cm boyunda,kaskoda auto king mini onarım hizmeti varsa arayıp randevu alıyorsunuz,sabah bırakıp akşam alıyorsunuz,
Ben memnun kaldım eskisi gibi olmuş,sadece defolu yeri onarıyorlar,1 yılda 4 hakkınız var bu hizmet için
darkT-JET
20/01/2010, 15:13
Geçmiş olsun,
Aynısını benim sol çamurluğuma yaptılar,anahtar takıp çizmişler astarı çıkarmışlardı 10-15 cm boyunda,kaskoda auto king mini onarım hizmeti varsa arayıp randevu alıyorsunuz,sabah bırakıp akşam alıyorsunuz,
Ben memnun kaldım eskisi gibi olmuş,sadece defolu yeri onarıyorlar,1 yılda 4 hakkınız var bu hizmet için
valla auto king için pek iyi şeyler duymadım ama sen memnun kalmışsın....önerin için tesekkürler fakat dokundurtmıycam.....simdilik böyle kalsın ilerde allah korusun daha büyük bir hasar görürse aynı yer o zaman onunla birlikte yapılır.....
Geçmiş olsun,
Aynı durumda sizin göstereceğiniz hassasiyeti gösteremeyecek kadar öküz bireyler de mevcut maalesef :@
umarım tekrarlamaz
GP COSKUN
20/01/2010, 16:46
ilker çok üzüldüm
geçmiş olsun kardeşim
Geçmiş olsun o vurup kaçma oalyı çok ama çok can sıkıcı.Hele bunu yapanların bir çoğu kadın.Hiçbirşey olmamış gibi öylece bırakıp gidiyorlar..Maalesef (genelleme yapmıyorum)Bayan sürücülerimiz park konusunda oldukça yeteneksiz..Hele arka arka girilen yerelere vura kıra yaslıya yaslıya giriyorlar..
Gerçekten can sıkıcı geçmiş olsun...
canpolat21
20/01/2010, 17:34
ya şu trafikte bilgisiz zırto çoluk çocuk,emekliliği gelmiş yürüyemeyen insanlar ve şu baayanlar olmasa ne kaza olur ne vur kaç :D
çok geçmiş olsun benimde başıma benzer bir olay geldi ama göçük yoktu allahtan arka tamponun köşesinde boyayı kanırttırmışlardı birinin dönerken sürttüğü belli :) auto kinge götürdük bizde randevuyu 1 hafta sonra ya verdiler arabamda 2 gün orda kaldı iyi güzel çiziği kapatmışlardı ama başka yeri çizmişlerdi hemde daha büyük görünce şok oldum ve plakalığımı kırmışlardı form doldurdum tekrar çizilen yer yapılsın diye bekledim 1 gün daha :( birde arabamın içini çok kirletmişlerdi bembeyaz un gibi bişiler vardı ,sürücü koltuğun da ayak basma yerlerinde dışını yıkayıp parlatmışlar ama içi teslim ettiğimde daha temizdi belki de ücret almadıkları için önemsemiyorlar anlamadım
ya şu trafikte bilgisiz zırto çoluk çocuk,emekliliği gelmiş yürüyemeyen insanlar ve şu baayanlar olmasa ne kaza olur ne vur kaç :D
arkadaşım bu forum da bayanlar da var iletilerine dikkat et derim kimsenin şöförlüğü sınanmıyo burda kıyaslamayı bırakmalısın bence,insanların dikkat etmesilye alakalı bişey bende acemiyim ama 5aydır dokunmadım kimsenin arabasına ama hep benim arabama çarpanlar oldu trafikte değil durduğu yerde birgün bursalılar bilirler beşevler lambalarında kırmızı ışıkta beklerken polis otosu çarptı bana arkada yeğenim vardı çocuk yanıma uçtu ben de kafamı vurdum arabadan inmeye cesaret edemedim bile, kesin arkası göçtü dedim ama tamponun esnekliğinden bişi olmamış nasıl olmadı anlamadım sadece küçük bi göçük oldu tamponda sese civardaki esnaflar çıktı öyle böyle değil yani adamın çarpması, polis arabadan indi özür dilerim hanımefendi kırmızı ışığa geldiğimi farketmemişim boş bulundum dedi boğuvercektim oracıkta bahsettiğim adam trafik polisi
Elif moderatör arkadaşlar ilgileneceklerdir..Ben onun adına kusura bakmamanı rica ediyorum...
Evet ben de birçok kez bayanların çarpıp birşey olmamış gibi gittiklerini gördüm, tabi bunu baylar yapmaz demiyorum, benim gördüklerim hep bayandı. Ben de alabildiysem çarpan araçların plakalarını yazıp sileceğe sıkıştırırım...
Elif moderatör arkadaşlar ilgileneceklerdir..Ben onun adına kusura bakmamanı rica ediyorum...
teşekkürler kağan
nihayet silinmiş o yazdığı çirkin cümle yi ayıp ama okurken biz sansür koyamayız o parmaklarına sansür koymalı yazarken
Öncelikle çok geçmiş olsun malesef bu tarzda insanlar mevcut ,yinede bununla geçmiş olsun ..
Arkdaşlar yazılarınızı yazarken buranın herkese açık bir yer olduğunu unutmayalım !!!
OKuyan bayan ve küçük üyelerimiz var çirkinleşeyelim.
Evet ben de birçok kez bayanların çarpıp birşey olmamış gibi gittiklerini gördüm, tabi bunu baylar yapmaz demiyorum, benim gördüklerim hep bayandı. Ben de alabildiysem çarpan araçların plakalarını yazıp sileceğe sıkıştırırım...
ztn bayanları savunmuyorum arkadaşım genelleme yapılmasına karşıyım ki aslın da çok da alakadar etmiyor beni herkesin şöförlüğü kendine ben aslında diğer iletisinden rahatsız oldum! birşey yazmayayım dedim ama dayanamadım üstteki yorumuna yazdım öfkemi alamayıp sonra o çirkin yorumun altına yazdım burda kimseye ahlak dersi verecek değiliz bayanlarında girdiği bir paylaşım forumunda konu grande punto iken ... herkes yazılarında seçtiği kelimeleri düşünüp yazmalı ki kimsenin canı sıkılmasın biz burda aile gibiyiz sonuçta değil mi arabalarımızla ilgili anımız, sıkıntımız ,derdimiz ,fotoğraflarımız ne varsa onu paylaşıyoruz
arkadaşlar tekrar kusura bakmayın ,kimsenin ağzının tadını bozmak istemezdim
Estağfurullah Elif.Mesaj silindiği için göremiyorlar.Maalesef uslup dışı bir mesajdı oldu bitti :) Canımızı sıkmayalım boştan yere keyifli surfler...
ilker geçmiş olsun.. sinir bozucu gerçekten bu durum vuranı da görmemek. hepimizin başına gelebilir. umarım hemen halledersin, tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun İlker,hepimizin başına gelebiliyor maalesef bu tip olaylar...
serdar2362
20/01/2010, 19:02
Geçmiş olsun İlker. Yazını okurken inan kendi arabama yapılmış gibi üzüldüm. Malesef böyle tatsız olaylar bir parça insanı soğutuyor. Bunda da bir hayır var deyip daha güvenli bir yere arabanı bırakmayı düşünebilirsin. Önemli değil az uzak yerde olsun ama güvenli olsun.
ztn bayanları savunmuyorum arkadaşım genelleme yapılmasına karşıyım ki aslın da çok da alakadar etmiyor beni herkesin şöförlüğü kendine ben aslında diğer iletisinden rahatsız oldum! birşey yazmayayım dedim ama dayanamadım üstteki yorumuna yazdım öfkemi alamayıp sonra o çirkin yorumun altına yazdım burda kimseye ahlak dersi verecek değiliz bayanlarında girdiği bir paylaşım forumunda konu grande punto iken ... herkes yazılarında seçtiği kelimeleri düşünüp yazmalı ki kimsenin canı sıkılmasın biz burda aile gibiyiz sonuçta değil mi arabalarımızla ilgili anımız, sıkıntımız ,derdimiz ,fotoğraflarımız ne varsa onu paylaşıyoruz
arkadaşlar tekrar kusura bakmayın ,kimsenin ağzının tadını bozmak istemezdim
Ben de bayanlar adına genelleme yapmadım yanlış anlaşılmasın diye yazdım, diğer yazılan nedir okuyamadım ama iyi birşey değildi galiba, her neyse bu bay bayan olmakla alakalı değil zaten insan olmakla alakalı...
ilker geçmiş olsun öncelikle,ben bu tür şeylerin kaza ile olmakla birlikte kasıtlı veya öküzlükten kaynaklandığına da inanıyorum,park halindeyken aracın içinde olmama rağmen gözümün içine baka baka arabasının kapısını hayvan gibi açıp bana çarpanını da gördüğüm için,bu toplumda ve bu ayılarla yaşarken insanın bi suç işleyip hapise girmesi işten bile değil,onun için işi deliliğe vurup relax olun arkadaşlar.
bide şu anahtarı bırakıp da gittiğimiz otopark meselesi var,aracı kendilerinin park ettikleri,bu konuda da dikkatli olun.bu şekilde bıraktığım bi otoparktan aldıktan sonra arabamı gittiğim yerde indiğimde bi farkettimki ön tamponu bi yere çarpıp hafif kırmış,arabayı da bana teslim ederken öyle bi pozisyonda verdiki farkedemedim,tabii o sinirle geri dönmem biraz zaman almıştı,gittiğimde kapatmışlardı mekanı,iyikide kapalıymış diyorum şimdi düşününce,onun için aman relaks,memlekette ayı çok,sinirlerinize hakim olun.
narkoz30
20/01/2010, 20:18
Büyük geçmiş olsun dostum bir de bu tip olaylar bilinçli yapılıyor artık bulunduğunuz semtte takıştığınız yüzgöz olduğunuz insanlar var ise onlar da aracınıza hidrolik dökebilir bu site sakinlerinin özellikle çokça kullandığı bir uygulamadır bir bu bir de yazın yumurta atma olayı.
İnsan kötü niyetli olduktan sonra herşeyi yapar hele servet düşmanı kıskanç insanlar vardır ki saymakla bitiremeyeceğim derecede kin güderler onda var da bende niye yok mantığını kurarak malınıza zarar verirler.
Allah hepsinin layığını versin.
darkT-JET
21/01/2010, 11:05
arkadaslar hepinize tesekkür ederim......saolun hep birlikte acımı paylaştınız.....dün gece gene aracımın yanına park ettim.....o sogukta yarım saat kadar enine boyuna göcugu inceledim....yaptırmakla yaptırmamak arasında kaldım....keske fotosunu cekseydimde sizinle paylasabilseydim.....sanırım yaptırmayacagım....havalar bir düzelsin aracı yıkatayım....cizik olan kısımlarını pasta+cila ile bi temizlettireyim.....aracta bi tertemiz olsun ona göre bi durum degerlendirmesi yapıp son kararımı verecegim....umarım gözü çok tırmalamazda boyatmak zorunda kalmam...gerçi bu istanbul trafiginde gercekten boyasız kullanmak zor ama.....bakalım umarım hersey düsündügüm gibi gercekleşirde en kötü nazarlıktır diyebilecegim sekilde eski hevesimle aracımı kullanabilirim......
KaMiKaZe
21/01/2010, 11:59
ilker geçmiş olsun arkadaşım,
benim eski aracımada 2 kere aynı çamurluktan vurup kaçmışlardı,
ne desen haklısın ama bu duyarlılık bilincini insanlara aşılayamadığımız sürece bu olaylar olacaktır.
bayanlar çarpıp gidiyor diyen arkadaşlar için, bayanlar çoğu zaman çarptıklarını fark etmiyorlar yoksa emin olun bizden duyarlılar.
ahmetkarakaş
21/01/2010, 12:34
35 hjk 85 plakalı tipo aracla burdurdaki okul yıllarımda karlı havada aracı temizlemeden otogara babamı almak için çıkacağım sırada ilk önce arkadaki opel astra ya sonradan çıkarken öndeki e sürttüm arkadakinin sıkıntısını yaşarken öndekine sürtünce iyice canım sıkıldı numaramı ve adresimi evin altındaki markete bıraktım iki araçta aradı ve önemli olmadığını belirtti üstüne teşekkür etti ...
yaşadığım bu olay beni o kadar huzursuz etmişken dahada mutlu oldum...
Ahmet bey yapmış oldugunuz hatayı bence çok güzel bir şekilde büyüklük erdemlik göstererek örtmüşsünüz.Keşke herkez sizin kadar iyi niyetli düşünceli oslada böyle sıkıntılara girmesek...Gerçekten yapmış oldugunuz şey çok çok önemli bence...
Geçmiş olsun,
Aynı durumda sizin göstereceğiniz hassasiyeti gösteremeyecek kadar öküz bireyler de mevcut maalesef :@
umarım tekrarlamaz
o bireylere öküz demek öküzlere hakarettir. şahsen onlar öküzden beter :D
35 hjk 85 plakalı tipo aracla burdurdaki okul yıllarımda karlı havada aracı temizlemeden otogara babamı almak için çıkacağım sırada ilk önce arkadaki opel astra ya sonradan çıkarken öndeki e sürttüm arkadakinin sıkıntısını yaşarken öndekine sürtünce iyice canım sıkıldı numaramı ve adresimi evin altındaki markete bıraktım iki araçta aradı ve önemli olmadığını belirtti üstüne teşekkür etti ...
yaşadığım bu olay beni o kadar huzursuz etmişken dahada mutlu oldum...
Valla bravo :)
Geçmiş olsun İlker. Benim arabanın arka köşesinde de göçükler ve bunları yaptırmak istiyorum. bu konuda biraz araştırma yaptım yağlı çekiç ve boyasız göçük düzeltme (paintless dent removal) sistemleri olduğunu buldum.Bu işlemler hem daha ucuz hem daha hızlı bir şekilde uygulanabiliyormuş, boya yapılmaması ayrı bir avantaj. Bu işlemler autokinglerde ve başka yerlerde yapılıyormuş. Ama bu işlemi yaptıran kimsenin yorumunu bulamadım. Bu konu hakkında bilgi sahibi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim.
vedatarslan
24/01/2010, 18:32
çok geçmiş olsun
ayrıca ben daha öncede belirtmiştim kadınlara ehliyet verilmeseine karşıyım malesef özellikle otoparklarda kadın sürüceler vur kaça bayılıyorlar...
en güzel uygulama irandaydı kadınlara ejhliyet vermiyorlardı sonradan orasıda bozuldu artık oradada veriyorlar...
GP COSKUN
24/01/2010, 18:42
çok geçmiş olsun
ayrıca ben daha öncede belirtmiştim kadınlara ehliyet verilmeseine karşıyım malesef özellikle otoparklarda kadın sürüceler vur kaça bayılıyorlar...
en güzel uygulama irandaydı kadınlara ejhliyet vermiyorlardı sonradan orasıda bozuldu artık oradada veriyorlar...
vedat kadınlar senin gözünde insan değilmi
sen veya ben veya bir başkası kişilerin özlük haklarını kısıtlayamaz
ehliyet alabiliyorsa aracıda kullanabilir sorun ehliyeti alan kadınlarda değil
ehliyeti tam olarak eğitim vermeden verenlerde
eğer eğitimler daha iyi olsa kurslardan çıkan sürücülerde daha iyi olur
ama şuna verilsin buna verilmesin gibi bir yaklaşımda bulunamayız
vedatarslan
24/01/2010, 19:49
vedat kadınlar senin gözünde insan değilmi
sen veya ben veya bir başkası kişilerin özlük haklarını kısıtlayamaz
ehliyet alabiliyorsa aracıda kullanabilir sorun ehliyeti alan kadınlarda değil
ehliyeti tam olarak eğitim vermeden verenlerde
eğer eğitimler daha iyi olsa kurslardan çıkan sürücülerde daha iyi olur
ama şuna verilsin buna verilmesin gibi bir yaklaşımda bulunamayız
bazı şeyler yetenek meselesidir...ben 1 kaç ay önce ehliyet almaya gittim 5 sınavdada ehliyet alamadım dosyam yandı..... ancak aynı gün sınavca giren bayanların çoğu mutlaka ehliyet almıştır... orada sınavda kullanıyorlar sonra vay trafiği n haline.....
Hepsinin Sebebi Bayan Sürücüler trafik kazası bayanlar kazalar komik ilginç polis aracı alkollü sürücü kadınlar kaza resimleri kaza görüntüleri ilginç olaylar felaket hortum araba motor yarışı görünmez kaza en komik resim en iyi resim en komik resiml (https://www.komikler.com/komikresim/kaza_resimleri/22:73068/Hepsinin_Sebebi_Bayan_S%C3%BCr%C3%BCc%C3%BCler)
kadın sürücüler ve trafik kazaları (https://www.nuveforum.net/934-felaketler-kazalar/27574-kadin-suruculer-trafik-kazalari/)
vedat kardeş bu sitede bi çoğumuzun eşi kız kardeşi annesi ablası araba kullanıyor. araç artık her aileye bayan erkek her insana şart olan birşey. bi çok erkek sürücüler bayanları trafikte taciz ediyor. bayanlardan önce erkek sürücülere bakmamız gerekiyor. marifet araç kullanak değil insan olabilmek... çok değil 2 hafta önce eşim kullanırken aracı şahin marka arabayla serserinin biri arabayla yanımıza yanaşıp el kol işareti yapmaya başladı.. hanıma dedim çek sağa aldım sopayı atladım aşağı... gazladı kaçtı.. bayan sürücüler kaza yapıyorsa alkollü araç kullanıyorsa emin ol erkek sürücüler daha fazlasını yapıyor. sürtüp kaçmaksa sadece bayanların yaptığı bir ayıp değil.... Ben şimdiye kadar emniyet şeridinden jet gibi giden bi bayan sürücü görmedim sokak arasında 70 yapan bayan sürücüde yoktur.. bayan sürücülerle trafiğin halinde de bişey yok sadece bizim milletimiz çok sabırsız. ışık kırmızdan yeşile dönerken 2 saniye beklemeye tahammülü olmayan bir milletiz... kimse anasının karnında öğrenmedi araç kullanmayı. bayanlar bize göre daha narindir lütfen kimseyi incitmeden yap yorumları...
sen iran 'a yerleş en iyisi vedat' cım
canpolat21
27/01/2010, 23:28
arkadaşlar kötü birşey yazmak ve kadınları kötülemek amacında değilim,olayda kadın birden yol boşken sebepsiz yere önüme atladı fren yapmasaydın tampon gidecekti,kullandığım kelimede o anki sinir harbiyle söylediğim birşeydi burada onu yazmadım sadece sen elime geçersen gibi birşeydi yazdığım,alıkoymak anlamında seni odaya kapatırım dedim burada bunu yazdım ama pis kötü korkunç gibi tepkilerin geleceğini ummadım bukadarda değil!...
moderatör arkadaşlar çok ilgilenmek istiyorlarsada sırf bu yüzden beni banlayabilirler sorun değil!
olayıda anlatırken şunu belirtmek istedim,'GENELDE' nerede aptalca ve panikle yapılan birşey görsem arkasında mutlaka kadınlar çıkıyor.otobanda gidiyorum önümdeki kadın SOLDAN YAVAŞÇA gidiyor sağındada bir araba vardı ben korna yapınca o panikle adamın üstüne kırdı adam zor emniyete geçebildi,iyi kadın şöför var elbet yok değil ama genelde dikkatsiz panikli ve hatalı kullanıyorlar bunu belirtmek istedim!
HAALA SAVUNUYORUM TRAFİKTEKİ KAZALARIN ÇOĞU BİLGİSİZ SERSERİ GENÇLİK,YAŞLILAR VE KADINLAR!
GP COSKUN
27/01/2010, 23:34
arkadaşlar kötü birşey yazmak ve kadınları kötülemek amacında değilim,olayda kadın birden yol boşken sebepsiz yere önüme atladı fren yapmasaydın tampon gidecekti,kullandığım kelimede o anki sinir harbiyle söylediğim birşeydi burada onu yazmadım sadece sen elime geçersen gibi birşeydi yazdığım,alıkoymak anlamında seni odaya kapatırım dedim burada bunu yazdım ama pis kötü korkunç gibi tepkilerin geleceğini ummadım bukadarda değil!...
moderatör arkadaşlar çok ilgilenmek istiyorlarsada sırf bu yüzden beni banlayabilirler sorun değil!
olayıda anlatırken şunu belirtmek istedim,'GENELDE' nerede aptalca ve panikle yapılan birşey görsem arkasında mutlaka kadınlar çıkıyor.otobanda gidiyorum önümdeki kadın SOLDAN YAVAŞÇA gidiyor sağındada bir araba vardı ben korna yapınca o panikle adamın üstüne kırdı adam zor emniyete geçebildi,iyi kadın şöför var elbet yok değil ama genelde dikkatsiz panikli ve hatalı kullanıyorlar bunu belirtmek istedim!
HAALA SAVUNUYORUM TRAFİKTEKİ KAZALARIN ÇOĞU BİLGİSİZ SERSERİ GENÇLİK,YAŞLILAR VE KADINLAR!
sevgili can
buradaki görevimiz üyeleri banlamak değil seviyeli paylaşımlarda bulunmak
yanlış anlaşılmalara mahal vermemektir
üye banlamak her zaman için en son çare olmuştur bunu bilmeni isterim
canpolat21
27/01/2010, 23:44
tamam ama sadece kullandığım cümleyi söyledim bunda bir terbiyesizlik yok odaya kapatacağımı söylediğimi yazdım ve nokta koydum bu arada çirkin çirkin çirkin diyorda ne çirkinlik görmüş!
evet burası terbiyesiz bir forum sen çok terbiyelisinki bu forumda böyle şeyler yayınlanıyormu hep diyorsun evet hep yayınlanıyor takılma buraya!
bu bir ahlaksızlık değil ki kimseye ahlak dersi veremezmişte bilmem ne! amacım konuyu alevlendirmek değil!
burada bir olayda geçen odaya kapatma cümlesinden bayanlar ve çocuklar etkilenmez! ozaman bayanlar ıssız adama niye gittiniz çocukları recep ivedik'e niye götürdünüz?
narkoz30
29/01/2010, 00:07
Yorum yaparken seçilecek kelimeler kimi zaman istemesek bile birilerini kırabiliriz yada o kelimeleri bize karşı kullanabilirler o birileri de bu olayı sürükleme inadına uzatır gider ve ortaya çirkin bir tezahürat kalır.
Burada yapılan yorumlara inatla karşı çıkmak ve yanlış dahi olsa fikir savunan insanların fikirlerini değiştirmeye çalışmak boşa çabalamaktan ibarettir.
Kimse sanırım çocuk değil yorum yaparken yorumcunun rencide edilmesi ve akabinde çıkan tartışmalar ortamı germekten başka hiçbir amaca hizmet etmez.
Beyefendi kendi inancı ile başbaşa bırakmak bence en iyisi. O dedi diye kimse onun dediği gibi olmayacak sonuça herkesin ailesinde bayanlar araba kullana bilir hatta erkeklerden de iyi kullananlar vardır mesela ben bile 15 yıldır araç kullanırım her aldığım yeni aracın sağ arka tamponunu duvara bir yere sürter boyasına zarar veririm istemeyerek. Tabii arabaya alışınca sorun olmuyor :D Çok dikkatli kullanan ve çok relax bayanlar da var. Başkalarının araçlarına verilen zararı ve alınan tavırları tartışırken konu nereden nereye gelmiş benim konularım da genelde böyle oluyor. Yanlış anlaşılmayı telafi etmeye çalışmak bile yanlış anlaşılmaya neden oluyor. İnsanlara biraz objectif olmalarını öneriyorum sonuçta herkesin bir süperegosu var ve bunun önüne geçmek için forum kullnılamaz çünkü bu bu şekilde etki etmez.
Yanlışlarımızı ve doğrularımızı kendimize saklayalım unutmayalım ki yanlışlarımız olmasaydı doğrularımız da olmazdı. Herkese saygılar...:)
Can Polat sana diyecek hiç bir sözüm yok!! gerçekten bu kadar iyi niyetli olduğunu düşünememiştim ''odaya kapatıp alıkoymak ''diye düşündüğünü ,düşünebilseydim gayet ETİK bir düşünce olduğundan normal karşılardım. Bende sanırım o an ki sinir harbiyle yanlış anladığımı yazdım sen large ol biz yanlış anlamayız
canpolat21
29/01/2010, 01:46
bu sözde üstü açık birşey yok bişeyler arıyorsan burası yeri değil!...biraz açık konuştum ama tepkimi yazdım okadar abartılı bişey yok bunda git cicikız forumlarında takıl sen terbiyeli uslu kız
bu sözde üstü açık birşey yok bişeyler arıyorsan burası yeri değil!...biraz açık konuştum ama tepkimi yazdım okadar abartılı bişey yok bunda git cicikız forumlarında takıl sen terbiyeli uslu kız
pes ettim can polat , esen kal.
ERDEM1907
29/01/2010, 12:41
geçmiş olsun. piyasada ....... çok.
Ziyaretci046
01/02/2010, 17:13
otomobil kullanmak akıl ve dikkat işi herkes bilir kötü kullananlar arasında erkekde var bayanlarda ama genelde bayanlar suçlanıyor benim tanıdğım bir arkadaş var ehliyet sınavını 7 mi 6 mı oldu giriyo alamıyo kapasite meselesi zorlamamak lazım forumlarda atıp tutuyo kabullenmiyo ne diyelim allah kazadan beladan korusun bizleri sevdiklerimizi
canpolat21
04/02/2010, 03:15
evet ya bu işle uğraşıyosun iki tane yazıyı bilmiyosun tamamen saçmalık...ilkokul soruları zaten ben kendi adıma söylüyorum ne kursa gittim ne kitaba baktım zaten basit,ama şuda bir gerçek bayanların sürüş kabiliyetleriyle erkeklerin kabiliyeti değişiyor bir bayan ne kadar seri kanlı ve dikkatliyim becerikliyim desede en ufak bişeyde şaşırıyor korkuya kapılıyor buda doğasal bir özellik!...
Kriminal
04/02/2010, 10:41
Arkadaşlar evet genel olarak fareden bız korkmuyoruz dımı yanı buna benzer seyler bayanlara kötü söz söyleyen yok bu forumdada olacagını sanmıyorum.
Ama şu bir gercekkı erkekler kadar soguk kanlı degıller.bir kuşa çarpıp arabasını yol ortasında durdurup kuşun başında aglayan kadın gördüm...
Ve bunun üzerine 155 aranmıstır arayan yine bayandır...
Daha çok pişmeleri gerektiğini dusunuyorum tabı sözüm meclisten dışarı bazılarıda varkı bize taş çıkartır:)
Çok geçmiş olsun.İnanki içim gitti ben arabaya gözüm gibi bakarım ve hatta bazen eşim kıskanır arabaya daha çok özen gösretiyorsun diye.Nazarlık tak biryerlere.
Geçmiş olsun.
Bugün benim başıma da çizme olayı geldi. Babamla hastaneye gitmiştik araçlar arka arkaya park etmişler, bende bir aracın arkasına park ettim. Ama 15-20 dk da bir arabanın yanına gidip kontol ediyordum, hem daha iyi bir park yeri bulma, hemde önümdeki aracın çıkmak isteyebilecegi düşüncesiyle. 3. gidişimde aracın çıkmış olduğunu gördüm ve birde baktım arabamın bagaj kapağında 2 adet 3cm'lik çizik mevcut, fakat çok derin değil. Şimdi aklım başıma geldi ve cep numaramı yazıp GP'min camına koydum, artık o hep orada kalacak.
Geçmiş olsun murat.nekadarda telefon yassan dikkat etsen bulan yine geliyo buluo :)