PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MTV ödemesi

gadget
16/01/2010, 04:20
arkadaşlar, MTV ödeme zamanı yine geldi :(
ee bunu illa ki ödeyeceğiz, ama şöle biraz baktım bankalar farklı promosyonlar hazırlamış;
"ödemeyi bizim banka kartıyla yaparsanız, ....... da size % 30 indirim" gibi
benim detaylı incelemeye vaktim olmadı;
fikirlerinizi merak ediyorum, sizin tercihiniz ne oldu ...
cevaplarınızı bekliyorum

femoli
16/01/2010, 10:23
bilgisi olan arkdaşlar paylaşırlarsa sevinirim ,yok illa kardeşim hangi kartı kullanıyorsanız girin sitesine bakın dersenizde anlayışla karşılarım :)

serdar2362
16/01/2010, 11:12
Ben finansbank ile ödeyeceğim. 4 taksit+ziebart tan indirimli boya koruma ile ücretsiz ozonlama hediyesi var.

BSK
16/01/2010, 12:23
Ben Worldcard ile 3 taksit olarak yatırdım yanında navigasyon cihazı %40 indirimli ama navigasyon almayacağım muhtemelen.

gurik
16/01/2010, 15:22
fortis word 18 aya kadar bölüyor.

ABNEW
16/01/2010, 15:47
Ben de worde 3 taksit şeklinde ödemeyi düşünüyorum ama şu muayenede biliyorsunuz genelde bie iki taksit ödenmedi diye görünür hep:) Bilgisayar çıktısı alsak ve bunu saklasak yeterli olur mu sizce?

cpeloo
16/01/2010, 19:04
Ya Bonus ile Maximum dan haberi olan var mı? arkadaşlar sitelerinde bir şey bulamadım

61TS61
16/01/2010, 19:15
Kart la ödemeyi nereye ve taksitlendirmeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar.

pdr42
16/01/2010, 20:12
daha oncede acılmıstı bu konusanırım:) ama soyle diyim halkbank advantage de 100 liralıkta akaryakıt alırsan 10 lira veriyor:)))

Yarasa
16/01/2010, 22:08
Garanti Bonus için,

https://www.garanti.com.tr/ana_sayfa/garantiyi_taniyin/garantiden_haberler/kampanyalar/h_313.html?gbid2=31950

https://www.bonus.com.tr/pages/kampanyalar-bonus-kampanyalar.aspx

İki tane var. Acaba hangisinden faydalanıyoruz :)
Hesap kesim tarihinden sonra ödeme yapıcam o zaman görürüz artık.
Bide SONAX İç Temizlik uygulamasını daha önce yaptıran oldu mu nasıldır değer mi acaba.
260 + KDV yazıyor sanırım TL dir.
214,76 KDV dahil oluyor indirimle

muratokay
16/01/2010, 22:28
ben vakıfbank internet şubesinden MTV ocak taksidini tek seferde ödedim, herhangi bi kampanya da yoktu :(

gadget
17/01/2010, 00:44
böle şeyler buldum nette, başka duyduğunuz varsa değerlendirelim

-bonus Card ile yapanlara 10 TL Garanti OGS Bakiyesi hediye
-cardfinans: 4 taksit ve ziebart indirimi(ZİEBART ÜCRETSİZ OZONLOMA ÜSTÜNE %30 BOYA KORUMA)
-worldcard: 3 taksit ve naviking indirimi %40
-bonus: 2 taksit ve sonax indirimi
-halkcard: ödeme sonrası 100tl akaryakıt alımına 10tl nakitpuan
-asyacard: 3 taksit
-şekerbank bonus: carwax indirimi
-maximum: zorunlu tarfik sigortsında %10 maxi puan hediye
-teb bonus 4 taksit

ABNEW
17/01/2010, 02:13
Arkadaşlar, ben bugün vakıfbank word kartı ile mtv ni ödedim.Bana gelen mailde (vakıfbanktan) ödeme için öncellikle get7/24 şifresi almam gerektiği yazıyordu.Bankayı aradım ve 6 haneli şifreyi aldım.Sonra bu şifreyi vakıfbankın kredi kartları ile ilgili sayfasının alt kısmında get7/24 sembolüne tıklanarak açılacak sayfaya kart numarası ile beraber girdim ve yeni bir şifre oluşturdum.Sonrasında ise internet vergi dairesinin sayfasına girdim:

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp

Burada gereken bilgileri girdikten sonra bankada oluşturduğum şifreyi açılan ekstra pencereye girerek ödemeyi gerçekleştirdim 3 taksitte.Umarım başarılı olmuşumdur:)

Şu şifre denen olay sanıyorum yeni bir güvenlik olayı.İnternetten alışveriş ve ödeme yaparken ilgili site bankamıza bağlanarak oluşturduğumuz şifreyi istiyor ve anahtar kelimeyi (banka sayfasında şifre değiştirirken biz oluşturuyoruz) görüyoruz.Böylece sanal ortamda ekstra güvenlik sağlanmış oluyor,

Umarım anlatabilmişimdir:)

KaGaN
17/01/2010, 02:20
Kart la ödemeyi nereye ve taksitlendirmeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar.
İnternet şubelerinden yapabilirsin.Ve gelirler vergisinin internet sitesinden..Şubelere gittiğinde taksit imkanı olmuyor maalesef.

gurik
17/01/2010, 13:27
Bakın bir yanlış anlama var. Verginizi taksitle ödemiyorsunuz. Kredi kartınızdan peşin peşin nakit avans olarak ödeniyor. Taksiti nakit avans faizi uygulayarak kredi kartınız yapıyor. Bilgileri iyi okuyun. Devlet alacağı vergiyi taksitlendirmez. Kampanyalar kartların nakit avans kampanyası.

HasanAliz
17/01/2010, 13:49
Bonusun %30 sonax iç temizlik + bedava ozonlama kampnyası var. bir de ziebartın finansbankta aynı kampanyası var.

detaylı içtemizlik ne kadar gereklidir bir işe yarar mı 210 TL vermeye değer mi diye düşüncelerim olduğundan kararsızım ve şu an ödeme de yapmadım.

femoli
18/01/2010, 10:48
Yani şimdi karttan böldükleri zaman faizinide mi ödeyeceğiz nasıl iş bu ya :)

serdar2362
18/01/2010, 11:04
Yani şimdi karttan böldükleri zaman faizinide mi ödeyeceğiz nasıl iş bu ya :)

Aynen öyle. Önce ot veriyorlar sonra da bizi .........!

ABNEW
18/01/2010, 11:40
Bakın bir yanlış anlama var. Verginizi taksitle ödemiyorsunuz. Kredi kartınızdan peşin peşin nakit avans olarak ödeniyor. Taksiti nakit avans faizi uygulayarak kredi kartınız yapıyor. Bilgileri iyi okuyun. Devlet alacağı vergiyi taksitlendirmez. Kampanyalar kartların nakit avans kampanyası.

Haklısın Serhat, devlet peşin alıyor tabiki vergiyi ama biz bankaya 3 taksitte ödüyoruz bildiğim kadarıyla...

keykavus
18/01/2010, 11:50
Card finans ile ödedim, faizsiz olarak dörde bölündü ekstreye yansıdı faiz ücreti yok. Ziebarttan Cumartesi gün ozonlamayı da yaptırdım. 20-25 dakika kadar arabanın içerisinde bir cihaz çalıştırıyorlar, sonra aracı biraz havalandırıyorsunuz. İşlem kampanya içerisi ücretsiz yapıldı. Herkese saygılarımla.

KaGaN
18/01/2010, 11:52
Ykb ve garanti için konuşuyorum.Bankaların yapmış olduğu bir kampanya ekstreye faiz yansımadı..Belki banka devlete farklı şekilde ödüyordur onu bilemicem..Ama faiz falan alınmadı...

testo19
18/01/2010, 11:55
valla ben geçen sene finanstan 3 taksitle ödedim hiç faiz vermedim tam 314 tl çekildi karttan 104.7 - 104.65 - 104.65 olarak

taipen71
18/01/2010, 12:18
Bende biraz önce world ile ödedim faiz yok 3 taksite böldüler 404 tl 202 birinci taksit 67.3 tl hatta mesaj geldi taksit istemesseniz 444 lü numara vermiş arayın diye

ABNEW
18/01/2010, 12:22
Bende biraz önce world ile ödedim faiz yok 3 taksite böldüler 404 tl 202 birinci taksit 67.3 tl hatta mesaj geldi taksit istemesseniz 444 lü numara vermiş arayın diye

Ben de aynı şekilde ödedim ama mesaj gelmedi.Siz yatırdıktan hemen sonra mı mesaj geldi?

taipen71
18/01/2010, 12:30
Ben de aynı şekilde ödedim ama mesaj gelmedi.Siz yatırdıktan hemen sonra mı mesaj geldi?
Evet yatırdıktan hemen sonra mesaj geldi taksit istemiyorsanız 444 lü teli arayın diye

silentscream
18/01/2010, 12:59
Mesaj gelmedi ama az önce net üzerinden kart hesabıma baktım taksitli olarak işlem yapılmış.Nakit Avans demiyor.3 taksitle taksitlenecek diyor ve faiz yok..( WorldCard )

ABNEW
18/01/2010, 15:37
Evet yatırdıktan hemen sonra mesaj geldi taksit istemiyorsanız 444 lü teli arayın diye

Anladım teşekkürler, bana mesaj yollamadıklarına göre taksit istediğimi anlamışlar galiba:)

gadget
18/01/2010, 23:22
nakit avans olarak çekmemeleri güzelmiş, bi de kampanya içeriklerine baktım indirimler zaten bana biraz uydurma gibi geldi yani zaten pazarlıkla alınabilcek indirimler, sigorta yaptırırken %10 puan deseniz şimdi şubeden yapmak gerekiyo diyolar, onda da kendi sigortalarını satmaya çalışcaklar.. ben de finansbanktan yapıcam, hem ozonlamayı başka bir şart olmadan (yani ekstra temizlik yada başka bi uygulama yaptırmış olmak gibi bi şart yok sanırım) yapıyorlar, hiç yoktan denemiş oluruz...

ABNEW
19/01/2010, 00:48
nakit avans olarak çekmemeleri güzelmiş, bi de kampanya içeriklerine baktım indirimler zaten bana biraz uydurma gibi geldi yani zaten pazarlıkla alınabilcek indirimler, sigorta yaptırırken %10 puan deseniz şimdi şubeden yapmak gerekiyo diyolar, onda da kendi sigortalarını satmaya çalışcaklar.. ben de finansbanktan yapıcam, hem ozonlamayı başka bir şart olmadan (yani ekstra temizlik yada başka bi uygulama yaptırmış olmak gibi bi şart yok sanırım) yapıyorlar, hiç yoktan denemiş oluruz...

Coşkun, zaten faiziyle 3 bölüyoruz demeleri saçma olurdu.Çünkü zaten istersek 10 taksitle bile ödeyebiliriz o zaman.Yani kredi kartının minimum miktarını yatırırsak o zaman faiziyle 10 bölünmüş oluyor mtv,

Diğer bankaların uygulamasını ya da hediyelerini bilemiyorum tabi..

Cnyt01
20/01/2010, 11:44
Card finans ile ödedim, faizsiz olarak dörde bölündü ekstreye yansıdı faiz ücreti yok. Ziebarttan Cumartesi gün ozonlamayı da yaptırdım. 20-25 dakika kadar arabanın içerisinde bir cihaz çalıştırıyorlar, sonra aracı biraz havalandırıyorsunuz. İşlem kampanya içerisi ücretsiz yapıldı. Herkese saygılarımla.

hocam internet siteside direk hesabımdan alıyor parayı karttan nası odeniyor?

KaGaN
20/01/2010, 11:46
hocam internet siteside direk hesabımdan alıyor parayı karttan nası odeniyor?

gib.gov.tr den ödiyebilirsin.Birde hangi bankayla çalışıyorsan onun internet şubesinden ödiyebilirsin..Eğer şirketsen anlaşman varsa otomatik ödeme direk hesabından çekerler parayı...

kolombo
20/01/2010, 12:08
böle şeyler buldum nette, başka duyduğunuz varsa değerlendirelim

-maximum: zorunlu tarfik sigortsında %10 maxi puan hediye

Bende ziraat maximum kart var..şimdi ödemeyi taksitsiz, fakat trafik sigortasında % 10 maxi puan nedir.. trafik sigortam 196.00 tl diyelim bunun % 10 indirimimi var..açıklarmısınız.

KaGaN
20/01/2010, 12:23
Hayır.Trafik sigortanız yine ogünkü değeri çıkıcaktır.Trafik sigortasının tutarının %10nu kartınıza maxipuan olarak ekliceklerdir..

196 lira çıktıysa eğer 19,60 TL maxi puan yüklicekler kartınıza.

Evo1
20/01/2010, 13:02
Ben geçen hafta başı Bonusdan ödedim 2ye böldüler faiz yansımadı onun dışında ekstra bi kampanya yoktu ben yatırırken %30 sonax indirimi kaçtı mı şimdi yani :(

Kampanya sadece garantinin kendi internet şubesinden yapılınca geçerliymiş :(

KaGaN
20/01/2010, 16:55
Evet o kampanyalar internet şubelerinden yapılan tahsilatlarda geçerli oluyo :)Bankaların yapmış olduğu bir kampanya olduğu için kendi internet şubesinden yapılmasına izin verio :) Bu arada Sercan garanti banaksı müşteri temsilcilerini arayıp bir sor istersen.İndirimin boştan yere kaçmasın..

sancak26
20/01/2010, 18:26
elimde kalan son nakit parayla 324 tl gittim ziraat bankasından yatırdım. depoya benzin alırım karttan. devletin parasını nakit ödeyeyimde nolur nolmaz diye. herdaim eli cebimizde zaten devlet babanın.

gadget
20/01/2010, 21:05
ben finansbanktan ödedim bugün,
bankanın internet sitesine girdim, ordan yönlendirici bi sayfa çıktı hesaptan ödemek için internet şubesinden devam edin (hesaptan öderseniz tek çekim oluyor), kredi kartından ödemek(taksitli) için gib.gov.tr ye tıklayın yazıyordu ben de linke tıkladım yönlendirdi, bilgileri girdim gib.gov.tr den sonra bankaya yönlendirdi site, şifre işlemini hallettim ve ödendi ekranı çıktı, çıkan ödendi belgesini bilgisayarıma kaydettim(zaten indirim ve ozonlama için bu belge de gerekiyormuş öle yazıyodu)...

pilotender
20/01/2010, 22:31
ben vergi yatırmıyorum...yaza iki taksidini birden yatırırım. her sene öyle yapıyorum. 6 ay para cebimde durunca gelen faiz 15-20 lira birşey oluyor. valla 243 milyonu bir anda vermektense 20 milyon fazla ödeyip 6 ay sonra yatırmak daha mantıklı geliyor bana. Ayda 3-4 milyon faiz geliyor ki bu da zaten bir sigara parası bile etmez...

Evo1
21/01/2010, 00:43
Evet o kampanyalar internet şubelerinden yapılan tahsilatlarda geçerli oluyo :)Bankaların yapmış olduğu bir kampanya olduğu için kendi internet şubesinden yapılmasına izin verio :) Bu arada Sercan garanti banaksı müşteri temsilcilerini arayıp bir sor istersen.İndirimin boştan yere kaçmasın..

Benim de aklıma geldi yarın bi şansımı deneyim :) teşekkürler

Şansımı deneyim dedim olmadı kabul etmediler :) sağlık olsun hazirana artık :)

Cnyt01
21/01/2010, 04:43
kredi kartıyla gib.gov.tr den ödedikten sora bankayı aradım. otomatık olrak biz taksitlendirecez dediler. finans bank. ziebarttan hediye ve indirim veriyormus.

yasayanadam
21/01/2010, 14:17
Bonus ta şöyle bir durum var yalnız;

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden öderseniz 2 taksit

Garanti internet şubesinden öderseniz sonax indirimi

İkisi bir arada değil yani ildiğim kadarıyla...

ERDEM1907
21/01/2010, 18:28
Worldcardla yaparsanız otomatik olarak 3 takside bölüyor ve faiz alınmıyor. Navking.com.tr birgün sonra plakayı girerek %40 indirimden faydanabilirsiniz.

Ykb ve garanti için konuşuyorum.Bankaların yapmış olduğu bir kampanya ekstreye faiz yansımadı..Belki banka devlete farklı şekilde ödüyordur onu bilemicem..Ama faiz falan alınmadı...