Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selamlar

hesap
06/01/2010, 22:35
Daha önce mesaj atmıştım ama maksat tanışma olsun, EVO PUNTO 75 bg mjetimi bugün ADANA'DAN daha yeni aldım.

Öyle çok araba canavarı değilim ama fiat uno, pejo 206, opel astra, audi a4, doblo kullanmış birisi olarak ilk deneyimlerimi anlatayım. Araç DYNAMİC versiyon, donanım olayı şık, mp3 çalarlı ses sistemi de fena değil. Ön konsoldaki ince ışıklandırma hoş olmuş. Direksiyon çok rahat ama vites biraz sert geldi, geçişlerde birazcık daha yumuşak olsa güzel olurdu. Kapılarda sert kapanıyor, bildiğimiz nazik kapılardan değil ki benim hoşuma gitti. Ses yalıtımı güzel, süspansiyonlar hafif sert. Tutuş güzel. Debriyaj baya bir yumuşak bu da hoşuma gitti. Vites düşüşlerinde veya artışlarında çok rahat oluyor. Bagaj fiat amblemine basılınca açılıyor orası da çok tatlı. Ayrıyeten yatan koltuklar ve genişleyebilen bagaj hacmi ile tam çekirdek aile arabası. Performans bence fena değil, ki en son dobloya binmiştim ondan 150 kg kadar daha hafif canavar gibi olmasada iyi çekiyor, kalkışları güzel. Motor olayı beni gerçekten çezbeden tarafıydı. En son doblo kullandım ve multijete hayran kaldım. km 100000 de idi bana mısın demiyordu. :whip0000:

Ama tasarım olarak herkes gibi bende önceki kasanın daha güzel olduğunu düşünen taraftayım. ama az biraz modifiye ile görüntü ayarlanabilir. Arabanın arka stopları şahane. yandan, arkadan ve çapraz, alt bakış açılarıyla bakıldığında göze güzel görünüyor.

Bu arada özellikler far sistemini gerçekten güzel yapmışlar, bayıldım.

Umarım uzuuuuuunca bir dönem kullanırım ve beni de yolda koymaz, utandırmaz. :tux: Aranızda kaynaşıp giderim.

GP COSKUN
06/01/2010, 22:40
aracın hayırlı olsun emre
güle güle kullanman dileğimle

bravo_sercan
06/01/2010, 22:43
Hoşgeldiniz, evonuz hayırlı ugurlu olsun, kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın..

mgraf
06/01/2010, 22:43
75 alan herkeş 90 lık alın diyo.forumda kaç kere konuşuldu yine gidip 75 alınıyor.ilginç.
bu arada aracınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.yakıt hele son zamlardan sonra sizin yüzünüzü gülderecek.hayırlı olsun

Erdem Bozdağ
06/01/2010, 22:57
aracınız hayırlı olsun
kazasız belasız

JASMINE
06/01/2010, 23:59
Aramıza hoşgeldin Emre. Keyifli ve aktif forumlar dilerim.

chngrrrrrr
07/01/2010, 00:05
hoşgeldin kardeş aramıza

ABNEW
07/01/2010, 02:03
Emre hoşgeldin, aracın hayırlı olsun,

Keyifli forumlar...

hesap
07/01/2010, 09:40
Herkese teşekkür ediyorum. :cool0000:

KaGaN
07/01/2010, 10:08
Aracınız hayırlı olsun.Forumumuzada hoşgeldiniz.Yapmış olduğunuz güzel analtım içinde teşekkürler...

serdar2362
07/01/2010, 10:32
Aracınız hayırlı olsun keyifle kullanın. Anladığım kadarı ile oldukça memnun kalmışsınız, allah utandırmasın zevkle neşe ile kullanın.

femoli
07/01/2010, 10:33
Hayırlı olsun çok güzel özetlemişsin göğüsteki ince çizgi lambalar benimde çok dikkatimi çekti vites sertliğini söyle söyleyeyim 5 tane evoya bindin iki tanesinin vitesi kazık gibiydi diğer üçü pamuk gibi bir anormallik var gibi geldi banada zamanla alışmazsa servise bir göster derim ;)

75 alan herkeş 90 lık alın diyo.forumda kaç kere konuşuldu yine gidip 75 alınıyor.ilginç.
bu arada aracınız hayırlı olsun.güle güle kullanın.yakıt hele son zamlardan sonra sizin yüzünüzü gülderecek.hayırlı olsun

mustafacım evonun 90 lığı varsa bir tanede bana getir olmazmı :)