Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni zamların nereye gittiği belli oldu
Erdem Bozdağ
05/01/2010, 21:08
4 bakan yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu toplantısına 2010 model makam araçlarıyla geldi.
Devlet Bakanları Mehmet Aydın, Egemen Bağış ve Selma Aliye Kavaf ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker’in eski olan makam araçları 2010 model “Mercesedes S” serisi makam araçları ile değiştirildi.
Bakanlara yeni yılda verilen sıfır kilometre araçlar yeni yıl hediyesi olarak yorumlandı
https://www.internetajans.com/default.asp?NID=88256
bravo_sercan
05/01/2010, 21:09
Yakışır onlara..
O şöförlerin yerinde olmak isterdim :p
zafer0060
05/01/2010, 21:13
yazıklar olsun haram zıkkım olsun bizim sırtımızdan haksız yere gecinen insanlara verdiğimiz paralar vergiler
GP COSKUN
05/01/2010, 21:15
ne diyelim rahat rahat binsinler
araç bedava benzin bedava şöför bedava
zaten çok çalıştılar gariplerim haketti
bunca zamdan sonra 4 tane merso almışlar
ne desek boş
onlara göre biz zurnanın son deliğiyiz
Erdem Bozdağ
05/01/2010, 21:21
haberlerde tanesinin ortalama 250.000 euro oldugu soylenıyordu
erosistanbul
05/01/2010, 22:16
kızmayalım arkadaşlar.fani dünyada görüp görecekleri mercedes s olacak.öbür dünyadada makam arabalarının koltuklarında küçük çıkıntılar varmış.
Başbakanımız tekel işçilere ne dedi, "Ben tüğü bitmemiş yetimlerin hakkını yedirmem".gerisini siz düşünün.
Bunlar arap kafalı sultanlık sevdalısıdır. Halk inim inim inlerken bir avuç çalışanın üretenin sırtından kazanılan vergilerle alınan lüks araçlara utanmadan sırıtarak biniyorlar. Her ne kadar eleştirdiğim yanları da olsa Rahmetli Bülent Ecevit kartal marka aracını terketmemişti. Bu asil bir halkın içine, girmeye korkmayan kişilerin sergileyebileceği davranıştır.Yamanmaya çalıştıkları AVRUPA da bakanların bisiklete bindiklerini golf arabaları kullandıklarını görüyoruz. Peki neden bu örümcekler Avrupa'nın bu insani yönlerini örnek almıyor. Ben söyliyeyim. Doğulu toplumlarda halk şatafatlı ve gösterişli bir iktidara taparcasına bağlanır. Kendisini ne kadar sömürse de onun ezici ve kahredici azametine biat eder. Krallığın demokrasi adı altında sürdürüldüğü tek toplum da biziz dostlar. Ama maalesef ABD şifremizi çözdü ve bize ithal bir hükümeti empoze etti. Şimdi toplum olarak bunların şifresini çözmeye çalışıyoruz. Bazen foyaları ortaya çıksa da hemen bir senaryo çıkartıp ortalığı velveleye verip sıyrılıyorlar.
OLAN,YİNE MASUM VE TEMİZ YÜREKLİ EKMEĞİNİN PEŞİNDEKİ HALKIMA OLUYOR.
Hoşçakalın...
Yakışır onlara..
Sondaki işaret şaka yaptığınızı anlatıyor galiba,
olaya sadece bu yönüyle bakmadığınızı düşünmek istiyorum.
erosistanbul
05/01/2010, 23:29
Eminim "Ben tüğü bitmemiş yetimlerin hakkını yedirmem" derken halkta yolunacak başka tüğ kalmadığını bilerek söyledi.Elbet bizede sıra gelecek. Yokki aklı başında sağlam, akıllı bi muhalefet.Ülke 50 yıl geriye gitti.toparlanmamız zor.
Hamdolsun.Teğet ne demek değmeden geçti:)Türkiyede krizmi var ayıp arkadaşlar ya sölemeyin bunu !!! Kriz falan yok bizim ülkemizde 250,000 euro dediğiniz nedir 2 saatlik kazanç !!!
Allahınızdan korkun artık BAŞTAKİLER.Allahınızdan korkun...Neler demek gelio içimdende işte konuşamıyoruz maalesef :(
grandecaglar
06/01/2010, 01:23
benim anlamadığım olay şu adamlar her yeni kasa yada makyajlı s serisi mercedes çıkınca hemen değişiyor araçları eskileri çokmu dökük ilginç küfürü basacam :ohmy0000:sonuçta bindikleri araba baba araba eskide olsa taş :whip0000:
Erdem Bozdağ
06/01/2010, 01:24
başbakanlıgın açıklamasına göre eski araçalar çok arıza veriyormuş ve yeni araçlar daha güvenliymiş!!
bu bırazda bızım suçumuz degılmı? onlar o makama kendılıgınden gelmedı bız getırdık hatta memnun gıbı bır daha sectık cok acıklıkla TEKEL ıscısıne ıstedıgınız kadar eylem yapın umrumda degıl dıyebılıyor bende özelleştırmenın eşıgınde olan bır kurumda çalısıyorum sonumuz hıc bellı degıl ama yarın secım olsun yıne secılecekler gıbı bır hıs war ıcımde artık ne sendıkalaşma kalmıs nede bırlık beraberlık cunku dunyadakı en ıyı yonetım seklını uyguluyorlar ''böl parçala yönet''
bravo_sercan
06/01/2010, 02:23
Alıntı:
bravo_sercan´isimli üyeden Alıntı https://forum.grandepuntotr.com/designs/cyborg-red/buttons/viewpost.gif (https://forum.grandepuntotr.com/genel/14634-yeni-zamlarin-nereye-gittigi-belli-oldu.html#post269569)
Yakışır onlara..
Sondaki işaret şaka yaptığınızı anlatıyor galiba,
olaya sadece bu yönüyle bakmadığınızı düşünmek istiyorum.
Tabikide espiri yaptım abi :)
Zaten gerekli herşeyi sen yazmışşsın maşallah.
narkoz30
06/01/2010, 09:08
Ohh Suyundan da koysunlar bunlar az aslında herbirinin eşine de almak lazım. Hatta amcasının oğluna dayısına ayısına falan. Bizim millete yakışır onların altındaki araçları her sene değiştirmek. 3.5 sene sonra zaten o merco lar da para etmez yenileri çıkar onu alırlar hep böyleydi bu madem arıza yapıyormuşeskiler götürsünler sanayiye yeni araca verilecek kadar para harcanmazdı. :) Bizim sanayilerimizde ne yedek parçalar üretiliyor bir bilseler bildiren yok işte yada işlerine böylesi geliyor. 2 sene sonra garanti bitince yenisi yine alınır.
serdar2362
06/01/2010, 11:26
Yapmayın arkadaşlar. Van münit please..!!
Asgari ücreti 670 TL yapmak, emekliye 63 TL zam yapmak, devletin idaresindeki bütün KİT leri yabancılara satmak, buğday tütün ve aklınıza gelebilecek her türlü zerzavata kota koyarak dışarıdan ihraç yoluyla ülkemize GDO lu ürünleri sokmak daha sayamayadığım binlerce haltı yemek öyle kolaymı sanıyorsunuz.
Adamlar bizi düşünüyor. 2007 model arabanın arızası kaç liraya mal oluyor bilmiyorsunuz bide kalkıp yeni araba aldılar diye kızıyorsunuz. Yazık adamlara 20000 km deki arabalara binilirmi hiç. Üstelik çok yakıyordu o arabalar. Yeni alınacak arabalara damlalıkla 5 damla yakıt yetiyor. Eskilerin lastiği bile eskimişti. Binilirmi onlara. Ayıp ayıp.
emekliye maaşmış durdu durdu neden şimdi emekliyi düşünür oldular ak ta korkmaya başladı seçim yaklaşıyor yatırımlara başlamak gerek :) artık bu zamlar seçimlere kadar gidecek alışılacak seçime yakın her şeyde indirim maaşlara zam yapılacak yine tüm millet eskiyi unutacak bir an içinde olsa refah yaşayacak ve yine oyları toplayacak ..
Arkadaşlar ampül kısa devre yapmaya başladı,millet uyandı artık ilk seçimde ampul patlayacak...
fatihhhh
12/01/2010, 10:33
bu ülkeyi ekonomik olarak dışa bağımlı olmaktan kurtaracak bir hükümet olmadığı müddet, hiç bir problemimiz düzelmez.
aksine böyle borç aldığımız adamların dediklerini yaparak ülkemizi böleriz de kaybederiz de.
borç alan adam, borç veren adamın kölesi olur.
gün gelir alacaklı, borç alanın evini de alır, namusunu da.