PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den merhaba

mervv
02/01/2010, 01:47
g.puntomu 2.el aldım çok özenle arayıp seçtim çokta memnunum.. tek kapı 90 hp 6 ileri 1.3 multijet dizel rock siyah aracımı 1buçuk ay önce almış olmama rağmen anca fırsat bulup aranıza katılıyorum.. herkese kazasız sıkıntısız günler....:bye10000:

Erdem Bozdağ
02/01/2010, 01:55
hoşgeldiniz
çok doğru bir tercih yapmışsınız
aracınız hayırlı olsun
kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle
keyifli forumlar

mervv
02/01/2010, 02:12
teşekkür ederim.. bu arada resimde far ve sis kombinasyonu oldukça güzel görünüyor.. bnmkinde orjinalleri duruyor.. ne değişiklikler yaptın ne kadara mal oldu herhangi bir şikayetin warmı öğrenmek isterim bnde değiştirmek istiyorum..

Erdem Bozdağ
02/01/2010, 02:46
farları araçlarımız için yapılan junyan mercekli angel farlarla değiştirdim
onlara h1 xenon taktım
sislerde normal halojen ampüller var.osramın beyaz ampülü

şimdi normale dondum ben ama tek şikayetim aydınlatma olarak biraz performans kaybı olmuştu ama yeterliydi hem görüntüsü bi yerde.toplam hepsi ortalama 400 tl filan tutuyor

bak aşağıdan mehmet abinin (femoli) ilanına bakabilirsin o satıyor bu farlardan

https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/2056-grande-punto-siyah-chrome-mercekli-angel-eye-far.html

ABNEW
02/01/2010, 11:36
Hoşgeldin Merve, keyifli forumlar...

KaGaN
02/01/2010, 11:49
Hoşgeldiniz.Aktif forumlar dilerim.GPnin en güzel rengini almışsınız.Kazasız belasız günler...

femoli
02/01/2010, 12:23
Hoşgeldiniz merve hanım aktif forumlar dilerim .

aslan5844
02/01/2010, 13:33
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun gp ıyı forumlar

mervv
02/01/2010, 13:42
teşekkür ederim hoşbulduk sizlerede keyifli forumlar :)

Ogulcan.Öğüt
02/01/2010, 13:44
Aramıza Hoşgeldin Keyifli , Aktif Forumlar ...

mervv
02/01/2010, 13:46
farları araçlarımız için yapılan junyan mercekli angel farlarla değiştirdim
onlara h1 xenon taktım
sislerde normal halojen ampüller var.osramın beyaz ampülü

şimdi normale dondum ben ama tek şikayetim aydınlatma olarak biraz performans kaybı olmuştu ama yeterliydi hem görüntüsü bi yerde.toplam hepsi ortalama 400 tl filan tutuyor

bak aşağıdan mehmet abinin (femoli) ilanına bakabilirsin o satıyor bu farlardan

https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/2056-grande-punto-siyah-chrome-mercekli-angel-eye-far.html

işte benide düşündüren kısmı bu..performans kaybı olur mu?? uzun yola sık çıkıyorum çünkü benim için tehlike yaratabilecek birşey yapmak istemiyorum..ben hepsini osram yapmayı düşündüm parklar sisler dahil 6 ampul ama bu seferde ''angel a çevir orjinalinin içi aynalı ışık yansıdığında çizgi çizgi görüntü oluyor angel da çizgi olmaz'' diyorlar..ama tabi xenon mu osram mı o konuda kararsızım..:agri:

Ogulcan.Öğüt
02/01/2010, 14:26
Xenon Daha Performanslı Olur Osrama Göre Angel farlardada Uzun Farlarda Biraz Performans Kaybı oluyordu Sanırım.

M@GIC
02/01/2010, 14:44
Hoşgeldiniz Merve Hanım. Aracınız hayırlı olsun.

Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Erdem Bozdağ
02/01/2010, 17:40
işte benide düşündüren kısmı bu..performans kaybı olur mu?? uzun yola sık çıkıyorum çünkü benim için tehlike yaratabilecek birşey yapmak istemiyorum..ben hepsini osram yapmayı düşündüm parklar sisler dahil 6 ampul ama bu seferde ''angel a çevir orjinalinin içi aynalı ışık yansıdığında çizgi çizgi görüntü oluyor angel da çizgi olmaz'' diyorlar..ama tabi xenon mu osram mı o konuda kararsızım..:agri:

ya aslında bir çok kullanan arkadaş oldu herkesin yorumu farklı kimisi çok memnun kimisi değil

sonuçta angel farlar mercekli oldugu için mantık olarak aydınlatma saha sağlıklı.ya öyle tehlike yaratcak bir durum da zaten olmaz aydınlatma olarak gerekeni yapıyor ama kişisel fikrim bu işten en verimli çıkmak için düzgün br mercek kullanmak lazım.hella veya kaliteli bir mercekle hem angel hem aydınlatma işi çözülmüş olur.

bence çok sık yola çıkıyorsanız kaliteli bir marka xenon taktırmanızı öneririm.gayet tatmin edici olcaktır halojen ampüle göre.

bravo_sercan
02/01/2010, 17:45
hoşgeldiniz :) halojen ampul yerine bende xenon tavsiye ederim 8000kelvin.

mervv
02/01/2010, 18:40
teşekkür ederim.. anlaşılan bnm bu farları değiştirme işim bayaa bi uzicak çok araştırmak lazım :(

bi izmir buluşması olsada hepsinin yapılı hallerini görebilme fırsatım olsa :)

GP COSKUN
02/01/2010, 19:17
aramıza hoş geldiniz
aracınız hayırlı olsun
iyi günlerde kullanmanız dileğimle

JASMINE
02/01/2010, 21:31
teşekkür ederim.. anlaşılan bnm bu farları değiştirme işim bayaa bi uzicak çok araştırmak lazım :(

bi izmir buluşması olsada hepsinin yapılı hallerini görebilme fırsatım olsa :)

Tekrar hoşgeldin diyorum Merve. Bu ay içinde güzel bir buluşma düşünüyoruz. Bizde yeni arkadaşlarımızı ve GP'lerini yakından tanımak isteriz. Buluşmada görüşmek üzere :) :)

gurik
02/01/2010, 22:24
hoşgeldiniz aramıza.

mgraf
02/01/2010, 22:31
yasemin yapın bir org.engin babada gelecek 28 gibi.bende getirem atanız olan punto mk 2 yi.bugün ön panjur logo iptali araka logo abarth(orj) yaptık.
bu ara mervenin kısmındayız.merve hayırlı olsun güle güle kullan.aracını görürüz buluşmada fikir çok çıkar sende diğer araçları görünce

JASMINE
02/01/2010, 22:40
yasemin yapın bir org.engin babada gelecek 28 gibi.bende getirem atanız olan punto mk 2 yi.bugün ön panjur logo iptali araka logo abarth(orj) yaptık.
bu ara mervenin kısmındayız.merve hayırlı olsun güle güle kullan.aracını görürüz buluşmada fikir çok çıkar sende diğer araçları görünce

Evet Mustafa konuyu katlettik. Merve'cim kusura bakma :)
O zaman ben buluşma için yeni bir konu açayım. Tarihi belirleyelim.

mervv
02/01/2010, 22:42
teşekkür derim tekrardan :)

getirin tabi görelim abarth logosu nerden bulunur, nasıl durur, yanında neler ister :D

Evet Mustafa konuyu katlettik. Merve'cim kusura bakma :)
O zaman ben buluşma için yeni bir konu açayım. Tarihi belirleyelim.

ni demek ni demek :D

güzel şeylere vesile olduk fena mı :)

mgraf
02/01/2010, 23:06
bagaj kapağına aldım.forumda bikaç arkadaşta olamsı lazım zaten engin abide vardı.ank dan ali den almıştı galiba.ben birmottan aldım 38 tl fiyatı var.ön panjur el imalatı

Tufan
03/01/2010, 01:43
hoşgeldiniz merve hanım .toplantı olsada yeni üyelerde ( ben gibi) katılsa.

aracınız güzel bakım ister siyahda cila falan .

mervv
03/01/2010, 01:52
o istiyo biz yapıyoruz zaten..

hayrola sanayide dükkan var burdada müşteri avına çıktınız galiba..gp nizde yokmuş...

JASMINE
03/01/2010, 01:58
hoşgeldiniz merve hanım .toplantı olsada yeni üyelerde ( ben gibi) katılsa.

aracınız güzel bakım ister siyahda cila falan .

Tufan bey önümüzdeki ay içerisinde bir İzmir buluşması olacak. Forumu takip ederseniz buluşma ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Tufan
03/01/2010, 02:00
o istiyo biz yapıyoruz zaten..

hayrola sanayide dükkan var burdada müşteri avına çıktınız galiba..gp nizde yokmuş...

benim sanayide yerimde yok .onun için müşteri avında olmanda pek mantıklı değil.

arkadaşımdır gerçek hayattanda tanıdıgım.

neden bunu söylediğiniz anlamadım.

gp olmayabilir ilk mesajalrıma bakarsanız kendimi tanıtırkende gp yok ama almak istediğim bir araç hatta toplantılara başka araçla gelebilirmiyim diye sorduğumda yasemin hanımın verdiği cevabıda görebilirsiniz.

Foruma üye olmak için gp olması şartmı?

StrawBeeRy
03/01/2010, 02:02
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Bendede normal farlarda ve sislerde osram beyaz ampul var çok ta memnunum açıkcası

mervv
03/01/2010, 02:03
siz de neden üzerine basa basa cila dediniz bnde onu anlamadım...

Tufan
03/01/2010, 02:05
siz de neden üzerine basa basa cila dediniz bnde onu anlamadım...

siyah aracın bakımı zor oldugu için cila gerektiğini vurguladım da

sanayi ile cilanın ve müşteri avcısı ithamnın alakası nedir?

mervv
03/01/2010, 02:09
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
Bendede normal farlarda ve sislerde osram beyaz ampul var çok ta memnunum açıkcası

yağmurlarda problem yaratıyormu peki görüş açısından??

birde bir soru daha sormak istiyorum..sadece ampullerimi değiştirdiniz komple farımı?? serwis bna farıda değiştirmemi tavsiye etti.orjinaline takarsam duwarda yada öndeki araçta görüntü çizgili oluyormuş..

siyah aracın bakımı zor oldugu için cila gerektiğini vurguladım da

sanayi ile cilanın ve müşteri avcısı ithamnın alakası nedir?

yazdıklarınız karşımda avuçlarını sıvazlıyan biri olduğu izlenimini werdi..tabii GPnizin olmaması da cabası..neyse luzumu yok uzatmaya kelimelerinizi yalnış seçmişsiniz demekki bakımı zor oluyordur gibi cümleler kursaydınız böyle anlaşılmazdı..daha ilk başta selam yazıp arkasından hemen cila demeniz böyle bir etki yarattı..neyse dedim ya lüzumu yok uzatmaya.. iyi forumlar..

StrawBeeRy
03/01/2010, 02:18
yağmurlarda problem yaratıyormu peki görüş açısından??

birde bir soru daha sormak istiyorum..sadece ampullerimi değiştirdiniz komple farımı?? serwis bna farıda değiştirmemi tavsiye etti.orjinaline takarsam duwarda yada öndeki araçta görüntü çizgili oluyormuş..

Yağmurda felan hiç bir olumsuz yanını görmedim normal sarı ampuller gibi ama görüntü biraz daha net tabikide
Far konusuna gelince bendeki farlar orjinal karartılmış fun farları normal chrome(beyaz)tabanlı farlarla aynı yansıtıyor ama kazadan önce orjinal fabrika çıkışlı farları karartıp elle angel yaptırmıştık ondada bir sorun yoktu çünkü farın karartılmış kısmı yansıtıcının iç kısmı değilki dışı yani orayla ampulü yansıtmasının hiç bir alakası yok servis far satmak için öyle demiş olabilir

Tufan
03/01/2010, 02:20
yazdıklarınız karşımda avuçlarını sıvazlıyan biri olduğu izlenimini werdi..tabii GPnizin olmaması da cabası..neyse luzumu yok uzatmaya kelimelerinizi yalnış seçmişsiniz demekki bakımı zor oluyordur gibi cümleler kursaydınız böyle anlaşılmazdı..daha ilk başta selam yazıp arkasından hemen cila demeniz böyle bir etki yarattı..neyse dedim ya lüzumu yok uzatmaya.. iyi forumlar..

neyse mantıklı bir açıklamınız yok
artı itham üzeri itham ediyorsunuz
Gp olmayan giremezse söylensin fotum yöneticilerine soruyorum
anlaşamıcaz belli.

mervv
03/01/2010, 02:27
Yağmurda felan hiç bir olumsuz yanını görmedim normal sarı ampuller gibi ama görüntü biraz daha net tabikide
Far konusuna gelince bendeki farlar orjinal karartılmış fun farları normal chrome(beyaz)tabanlı farlarla aynı yansıtıyor ama kazadan önce orjinal fabrika çıkışlı farları karartıp elle angel yaptırmıştık ondada bir sorun yoktu çünkü farın karartılmış kısmı yansıtıcının iç kısmı değilki dışı yani orayla ampulü yansıtmasının hiç bir alakası yok servis far satmak için öyle demiş olabilir

evet olabilir..270 lira angel far dediler.. 100 lira H4 ler 15er liradan parklar çifti 30tl , sisler içinde yine 50+50 100tl istediler.. tabi bide abarth logosu yapmak lazım fln die aldılar gazı hoop hop yawaş dedim naapıyorsunuzz :)

JASMINE
03/01/2010, 02:29
Tufan Bey, Elbetteki forumumuza GP'si olmayan arkadaşlarımızda girebiliyorlar.

Merve Hanımında dediği gibi tanışma konusunda iyi niyetli olarak söylediğiniz şey kullanılan yanlış kelime ile farklı bir anlama geçti. Bu konuyu daha fazla uzatmayalım olur mu? Merve Hanımın tanışma konusunu biraz kirlettik. Herkese iyi geceler ve keyifli forumlar.

StrawBeeRy
03/01/2010, 02:41
evet olabilir..270 lira angel far dediler.. 100 lira H4 ler 15er liradan parklar çifti 30tl , sisler içinde yine 50+50 100tl istediler.. tabi bide abarth logosu yapmak lazım fln die aldılar gazı hoop hop yawaş dedim naapıyorsunuzz :)

:) 270 lira angel far derken erdem abinin farlarındanmı onların fiyatlarını bilmiyorum ben normal farların içini açtırıp yaptırmıştım 250 300 lira gibi bir maliyeti olmuştu

Ampulleride baya yüksek fiyat söylemişler ben uzun kısa +sislere toplam 70 liraya almıştım ama 2 sene olucak neredeyse

He birde bir şey daha söyliyim beyaz ampuller zaman geçtikçe sararıyor benim avatarıma bakarsanız oradaki resimde sisler sarı gözüküyor geçenlerde tekrar değiştirdim yenisiyle yoksa sigara içmiş gibi duruyor :) (sadece sislerde oldu normal farları çoğunlukla kullanmam hep sisler açık gezerim o yüzden normal farlar 2 senedir beyaz duruyor solma yok)

mervv
03/01/2010, 02:51
:) 270 lira angel far derken erdem abinin farlarındanmı onların fiyatlarını bilmiyorum ben normal farların içini açtırıp yaptırmıştım 250 300 lira gibi bir maliyeti olmuştu

Ampulleride baya yüksek fiyat söylemişler ben uzun kısa +sislere toplam 70 liraya almıştım ama 2 sene olucak neredeyse

He birde bir şey daha söyliyim beyaz ampuller zaman geçtikçe sararıyor benim avatarıma bakarsanız oradaki resimde sisler sarı gözüküyor geçenlerde tekrar değiştirdim yenisiyle yoksa sigara içmiş gibi duruyor :) (sadece sislerde oldu normal farları çoğunlukla kullanmam hep sisler açık gezerim o yüzden normal farlar 2 senedir beyaz duruyor solma yok)

bnde parklarla normalleri çok kullanıyorum.. genellikle geceden açık unuttuğumdan gündüzede kalıyor farkedersem park a alıyorum.. fakat sararsa bile dediğiniz fiyatlardaysa değiştirmek çokta sıkıntılı olmaz gibi.. sislerimi sürekli açmayı bnde isterim ama ödümde kopmuyor değil polis çevirip ceza yazıcak diye..

angel'ın çiftinin 270 olduğundan emin değilim belki biri için söyledi ben o bissürü anlattığının içinde atladım onu.. bakıcaz araştırıcam işte yeni de olunca şimdi satışı plakası üzerine polislere plakayı alana kadar çay şeker parası derken malum şimdi MTV zamanıda geldi..biyerden bir zaman başlıcam ozmn daha ciddi fiyat araştırıyor olucam tabi ki..

StrawBeeRy
03/01/2010, 03:02
bnde parklarla normalleri çok kullanıyorum.. genellikle geceden açık unuttuğumdan gündüzede kalıyor farkedersem park a alıyorum.. fakat sararsa bile dediğiniz fiyatlardaysa değiştirmek çokta sıkıntılı olmaz gibi.. sislerimi sürekli açmayı bnde isterim ama ödümde kopmuyor değil polis çevirip ceza yazıcak diye..

angel'ın çiftinin 270 olduğundan emin değilim belki biri için söyledi ben o bissürü anlattığının içinde atladım onu.. bakıcaz araştırıcam işte yeni de olunca şimdi satışı plakası üzerine polislere plakayı alana kadar çay şeker parası derken malum şimdi MTV zamanıda geldi..biyerden bir zaman başlıcam ozmn daha ciddi fiyat araştırıyor olucam tabi ki..

valla angel için ne desem yalan fiyatlarını hiç bilmiyorum femoli abi bilir onda böyle aksesuar vb şeyler var

Birde sararmasının sebebi bende çok kullandığım için olabilir.polisler tanıdık oldu artık ceza yaza yaza artık uğraşmıyorlar bile polis diyor ben bıktım ceza yazmaktan sen bıkmadın ceza yemekten benim birde tek sisten değil önde plaka takılı olmadığı içinde yazıyorlar durduğu yerde :) o yüzden xenon yerine ben ampul tercih ettim ama sislere xenon düşünüyorum arabanın bazı borçları var onları hallettikten sonra elden geçiricem tekrar.

Size tekrar keyifli forumlar dilerim

mervv
03/01/2010, 03:10
valla angel için ne desem yalan fiyatlarını hiç bilmiyorum femoli abi bilir onda böyle aksesuar vb şeyler var

Birde sararmasının sebebi bende çok kullandığım için olabilir.polisler tanıdık oldu artık ceza yaza yaza artık uğraşmıyorlar bile polis diyor ben bıktım ceza yazmaktan sen bıkmadın ceza yemekten benim birde tek sisten değil önde plaka takılı olmadığı içinde yazıyorlar durduğu yerde :) o yüzden xenon yerine ben ampul tercih ettim ama sislere xenon düşünüyorum arabanın bazı borçları var onları hallettikten sonra elden geçiricem tekrar.

Size tekrar keyifli forumlar dilerim

teşekkür ederim paylaşımlarınız için.. :)
iyi forumlar dilerim..

TOLGAYOZKAN
03/01/2010, 03:28
Aramiza hoşgeldiniz keyifli yorumlar...

Mert çarşamba akşami bende polislerin kurbani oldum,önde plaka olmadiği için durdurdu ve ne var ne yok çikti ortaya ne diller döktüm sonuç bi ceza kesti ve birazda harçlik aldi arabayi öyle kurtardik yani anliyacağin...