Orijinalini görmek için tıklayınız : @@@ Yeni Yılınız Kutlu Olsun @@@
arkadaşlar.yeni yılda herkese kazasız-belasız,sorunsuz bir yıl olmasını diliyorum.(gerçi bu mesajı yazerken haberleri dinliyorum ve taşıt vergisinin artacağını öğreniyorum.) olsun ben yine iyi niyetimden ve iyi niyet dileklerimden vaz geçmiyorum.yeni yıl inşallah ülkemizde huzurun ve mutluluğun ve aynı zaman da ucuz yakıtın yılı olur.
Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2010 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle.
Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!
İyi Seneler!
16 CSE 79
30/12/2009, 22:04
Herkese sevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum.
GP COSKUN
30/12/2009, 22:30
bütün arkadaşlarımın ve tüm grandepuntotr üyelerinin yeni yılını kutlar
yeni yılın size ve sevdiklerinize başta sağlık mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ederim
serdar2362
30/12/2009, 22:32
Grandepuntotr ailesinin yeni yılını kutlar sağlık ve başarı dolu geçmesini dilerim.
Gelen her yeni yılın bir öncekinden daha iyi olması dileğiyle, sağlıklı ve mutlu yıllar GPTR...
StrawBeeRy
30/12/2009, 22:35
Gp ailesinin Yeni yılını kutlar sağlıklı ve mutlu güzel bir yıl dilerim..
emrequzel
31/12/2009, 00:37
Tüm Gp ailesinin yenı yılını sağlık mutluluk ve basarılı bir şekilde geçirmesi dileğiyle
keykavus
31/12/2009, 00:41
Saygıdeğer Grande Punto kullanıcıları hepinizi sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle selamlıyorum. Hepimize hayırlara vesile olur inşallah.
Yeni yılın hepimize ülkemize uğur getirmesi dileğiyle, tüm üyelerimizi selamlıyorum. Ailemiz ve sevdiklerimizle nice mutlu yıllar yaşayalım.
sizinkini herkes kutlar ben farklı bsy yapacam. TUM GP'LERIN YENI YILI KUTLU OLSUNNNNN xddddddd
Punto_Can
31/12/2009, 01:11
herkese sağlıklı, mutlu, kazasız ve belasız bir yıl diliyorum...
Erdem Bozdağ
31/12/2009, 03:00
herkesin yeni yılı kutlu olsun
imdesign
31/12/2009, 09:36
Happy new year :gatherin:
Sağlık Sıhat Mutluluk Para Aşk Sevgi İş Aş Ekmek Dostluk Barış Kardeşlik Açılımsız bir yıl dilerim :)
tüm dürüst çalışkan insan gibi insanlara millet dil din ırk ayrımı yapmaksızın mutlu yıllar.
Bütün GP ailesinin yeni yılını kutlar, herkese aileleri, sevdikleri ve GP'leri ile beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu ve kazasız bir yıl geçirmelerini dilerim.
:newyear0:
hipokrat
31/12/2009, 11:49
herkese gp lerinin sorun çıkarmadığı masrafsız mutlu mesut keyifli bir yıl diliyorummm...
16PUNTO16
31/12/2009, 12:04
Tüm insanliğin yeni yilini cani gönülden kutlarim cezasiz,kazasiz,sürüşler
erkaymis
31/12/2009, 12:27
Gelen yil giden yili aratmasin umarim hepinizin 2010 yilinda bütün dilekleri gerçekleşir huzurlu mutlu sağlikli kazasiz belasiz ve bol kazançli bir yil olmasini temenni ederim.
Erkay otomotiv
Ailenizle ve sevdiklerinizle beraber nice mutlu senelere arkadaşlar...
muratokay
31/12/2009, 15:16
Tüm GPTR ailesinin yeni yılını kutlarım. Nice mutlu senelere...
Bu arada yeni yılda bu ailenin ismi değişecek galiba. Punto Evo'ya da hoşgeldin diyelim :)
https://img2.blogcu.com/images/a/l/k/alkmaar/yilbasi.jpg
YENİ YIL DA TÜP GP AİLESİNE MUTLULUK VE SAĞLIK DİLİYORUM..
GP ciler yeni yılınız kutlu olsun
Allah kazasız, belasız, mutlu huzurlu bir yıl versin hepimize
Gp ye gönül veren bütün arkadaşların yeni yılını kutlarım. 2010 iyi geçmesi dileklerimle..
!!Mutlu Yıllar!!