Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Herkese
Merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum. Henüz aracım yok ama yarın muhtemelen bi karar vermem gerekecek. Bilmiyorum Punto forumunda bu soru sorulur mu?. Tavsiyelerinizi istiyorum kesinlikle. Sizce yeni Punto Evo mu? yeni Fiesta mı?
Şimdiden çok teşekkürler. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler...
Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, acemilik :)
GP COSKUN
28/12/2009, 23:23
barış öncelikle aramıza hoş geldin
sen boş ver fiestayı falan
al puntoyu farkı yaşa
varmı başka yorumlar arkadaşlar
Erdem Bozdağ
29/12/2009, 02:12
öncelikle hoşgeldiniz
ben kesinlikle yeni puntoyu öneririm.iç mekan+donanım+görünüm olarak evo kesinlikle daha güzel bir araç.hem daha yeni çıkmasından dolayı uzun süre güncel kasa kullanmış olursunuz.puntoda oluşan hatalar tahminimce evoda bitmiştir.bence terchinizi evodan yana kullanın.
hangi bakımdan inceletmeliyiz acaba?
Erdem Bozdağ
29/12/2009, 02:20
pardon ben onu başka konuya yazcaktım :)karıştırdım
yukardaki mesajım sizin cevabınızdı :)
hımm :) peki sorun değil...teşekkürler ilgilenmeniz yeterli... ayrıca bişey daha puntoda oluşan sorunlar demişsiniz...kısaca nedir acaba bunlar ?
Erdem Bozdağ
29/12/2009, 02:25
ya bazı puntolarda city motoru(direksiyon) arızası,takozlarda sorun gibi bazı sorunlar vardı.hepsinde olmasada bazılarımız bunları yaşadık ama 2008 sonrası puntolarda nerdeyse yok dencek kadar kalktı bu sorun.evolarda artık kaldıgını sanmıyorum.fiestayı araştırsanız onun da ne sorunları vardır tabiiki.dediğim gibi 2 si arasında kaldıysanız kesinlikle evoyu tercih edin.
hımm anladım..evet biraz şans işi galiba bu. fiestaya baktım çok kapı altı bölgelerde boya dökülmesi yaşayan kişi gördüm vs vs...yarın biraz galerilerde vakit geçirecem zaten...hepsine bakarım...teşekkürler iyi geceler diliyorum.. Evo nun adıda hoş baya ya :)
Erdem Bozdağ
29/12/2009, 02:31
kesinlikle ismi bile kışkırtıcı:)
umarım bi evo sahibi olarak sizi forumumuzda goruruz:)
iyi geceler
Hoşgeldiniz.Bencede punto tercih etmelisiniz.Performans az yakıt tüketimi konfor ve ekstra birçok özellik.Fiyatıda fiestaya göre daha makul tabi..
Hoşgeldin Barış,
Ben Evo yu tercih ederim:) Fiesta da fena değil.Bana göre Puntodan sonra ilk tercih edilecek araç:)
Keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin Barış. Kesinlikle Punto EVO diyorum. Şimdiden hayırlı olsun. Keyifli ve aktif forumlar.
StrawBeeRy
29/12/2009, 11:09
hoşgeldiniz bence fiestada fena değil sonuçta ford.fordun geçmişte ürettiği sağlam arabaları var(tranus,mustang) ama kasa,iç donanım,motor,konfor bunları göz önüne alırsak punto evo derim zaten punto evo varken fiestanın sözü bile edilemez
Keyifli forumlar dilerim umarım ilerleyen zamanlarda evo sahibi olarak sizide aramızda görmek isteriz..
Hoşgeldiniz ..
Evet erdem ismi bile kışkırtıcı EVO ;)
arkadaşlar merhaba...çok hızlı bir üyelik ve alış yaptım... gerçi babamla beraber aldık beraber kullanacaz yani...ama bitane de kendime özel istiyorum çok beyendim :)...
Punto Evo 1,4 105bg. Dynamic. Evo siyahı. güle güle kullanalım ailece :)
inşlllah iyi bi tercihtir...corsaya bindim fiestaya bindim sonrada evoya bindim ama beni evo cezbetti ya kokusu duruşu al beni dedi...ayrıca fiyatıda donanıma göre iyi...diğerleri abartmış
StrawBeeRy
29/12/2009, 20:38
Hayırlı olsun fotolarını merakla bekliyoruz :)
evet arkadaşlar nasıl görünüyor sizce ? siyah yakışmış mı
Erdem Bozdağ
29/12/2009, 21:44
çok güzel duruyor maşallah
siyahın bakımı biraz zordur ama okadarda olur:)
kazasız belasız
hayırlsı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
Amin hepimize kazasız keyifli sürüşler...tşkler yorumlar için arkadaşlar...yeni foto eklerim ara ara...zaten ocakta teslim olcak
StrawBeeRy
29/12/2009, 22:37
Mahşallah çok güzel kazasız belasız kullanmanızı dilerim
hemen kapı çıtası taktırın çok hoş tasarım yapmışlar.ben bile düşünüyorum.
yasayanadam
07/01/2010, 16:05
Hayırlısı olsun güle güle kazasız belasız sürüşler...