Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya birkaç modifiye?
UserAyberk
27/12/2009, 23:56
ilk olarak 1 yıldır gp kullanıyorum ve 1 yıldır sizi yakından takip ediyorum. Ve Artık Katılmanın Zamanı geldi **** Birkaç Sorum Olacak Yanıtlarsanız Sevinirim.
1.GP 07 Model active araçımın ön farlarını değiştirmek istiyorum.Acaba bu internette 250 tl olan eyes diye geçen siyah fardanmı daha memnun kalırım yoksa yeni modellerdeki siyah zeminli orjinal farı benim aracıma uygunmudur. orjinal farların fiyatı nedir acaba?
2.Blow off Taktırmanın Dezavantajlarını Merak Ediyorum. GÜnlük Kullanımda Ses Rahatsızlık Verici olurmu? Takılması Sırasında Bir delme işlemi yada orjinalliği bozucu bir işlem yapılıyormu?
Teşekkür Ederim Şimdiden..
Ayberk, foruma hoşgeldin öncelikle,
1)Angel farları sorunsuzca takıp kullanabilirsin aracında.Bunun dışında grandepuntonun fun ve abarth farları da işini görür.Ancak junyanın angellarına göre yaklaşık 2 kat daha pahalı orijinal farlar,
-Eğer evo nun farlarını kastediyorsan gp ya uymayabilir.Uysa bile en azından evo nun sinyalleri tampon üzerinde bildiğim kadarıyla.Bu yüzden bu farları taksan bile sinyalsiz olacaktır.
2)Dizele blow-off takmanın zor olduğu bilinir.Verim almak uğraşmayı gerektirmekte.Uygulamak isteyen arkadaşlar vardı zamanında ama vazgeçtiler.Bu arkadaşlar bilgi verebilirler,
Keyifli forumlar...
Arda özetlemiş zaten kısaca..
angel eye 250 tl
fun 500
abarth 600 civarı fiyatları.
Hepside olur..
Dizele bow dersen yağ kaçağından başını alamazsın yağlama artar çok iyi bir seste alamazsın bildiğin ıslık sesi geliyor bunu uygulamalı olarak çok iyi biliyorum .. bow olayından vazgeç derim (dizeller için ).
Arda özetlemiş zaten kısaca..
angel eye 250 tl
fun 500
abarth 600 civarı fiyatları.
Hepside olur..
Dizele bow dersen yağ kaçağından başını alamazsın yağlama artar çok iyi bir seste alamazsın bildiğin ıslık sesi geliyor bunu uygulamalı olarak çok iyi biliyorum .. bow olayından vazgeç derim (dizeller için ).
abicim benim aracta malum turbo yok. elektrikli bow yapsak nasıl olur. aslında daha önce konusmustuk bu konuyu ama malum insan modifiye işine doymuyo. bow u bende cok istiyorum. hatta bizim forumda da reklamları var. acaba sesini dinleyipte alabilecegim bi sisitem varmıdır.
Romeo_er2
29/12/2009, 22:48
atayla benden kaydedelim sesleri..stüdyoya sokalım arabaları :D