PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fırsat pioneer navigasyon uygun fiyata

narkoz30
21/12/2009, 18:50
Arkadaşlar Fiat Bravoma taktırdıgım yurtdışı ürün olan pioneer f 900 bt model navigasyon ve multimedia cihazını oldukça uygun fiyata veriyorum. (1300 lira son fiyattır bana maliyeti 1500 lira ve bir çok mesai saatidir) ayrıca bravo çerçevesi ve metal kafesi geri görüş kamerası bedelsiz olarak verilecektir.
İhtiyacı olan arkadaşların bu ürünü kaçırmamalarını ümid ederim.
Satma sebebim aracımla sık sık şehir dışına çıkmam ve güvenliği tam olmayacak yerlere park etmek zorunda kalmamdır yani bu cihazı taktıracaksanız muhakkak calınmayacağından emin olan bir yere PARKEDİN. Ben cihazı söktüm ve kutuladım dileyene kargo da yapabilirim istanbulda elden teslim ederim. Sevgiler saygılar.
ilanın Sahibinden Linki PİONEER AVİC F900BT DVD DİVX BLUETOTH NAVİGASYON #19711340 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/pioneer_avic_f900bt_dvd_divx_bluetoth_navigasyon-61WQQaXQQ19711340WQQpXQQdisplayitem)

ARKADAŞLAR ÜRÜN SAHİBİNDEN VASITASI İLE SATILMIŞTIR YAYINDAN KALDIRILABİLİR.

CaGRi
21/12/2009, 20:34
hayırlı satışlar. cihaz gp lere olsa kesinlikle kaçırmazdım.

testo19
23/12/2009, 14:21
özür dilerim ilanı kirletmek istemiyorum ama hazır konu açılmışken bizim gplere olanı yok mu bunların varsa kaç inch almak lazım çok araştırdım bulamadım.bunun gibileride sığdırmak için baya uğraşmış arkadaşlar difüzör iptali falan yapmışlar.

tekrar özür dilerim iyi satışlar....

narkoz30
24/12/2009, 11:51
gplere en iyi motorlu lg modelleri var onlardan oluyor o da kızaklı kafa çıkıyor indash oluyor boyut normal teyp boyutunda.

mustafaf
24/12/2009, 12:51
cıhazı aldıgınızda sehırdısına seyahat etmıyordunuz sanırım.sızın gıbı bu konularda bılgılı, tecrubelı bır ınsanın boyle hata yapması sasırtıcı.yanılmıyorsam en son kaskoya da kaydettırecektınız urunu.hayırlı satıslar...

narkoz30
26/12/2009, 10:52
cıhazı aldıgınızda sehırdısına seyahat etmıyordunuz sanırım.sızın gıbı bu konularda bılgılı, tecrubelı bır ınsanın boyle hata yapması sasırtıcı.yanılmıyorsam en son kaskoya da kaydettırecektınız urunu.hayırlı satıslar...
Kasko zaten 1000 liraya kadar özel eşyaları ödüyor ancak kaskoya kaydettirerek vereceğim prim kar zarar ilişkisi içerisinde olacak bir rakam değil yaklaşık 100 lira ek bir ücret geliyor cep telefonum ve araç şarjım da aynı navigasyon işini görüyor dediğim gibi öyle veya böyle insanlar tatmin süreçlerinde pürüz çıkaracak en ufak detayı bile hesap ederek planlarını değiştirebilirler ben bu ürünü alarak hata yapmış değilim ki şehirlerarası yollardayım ayda 4-5000 km yaparım bu da ayda 1 hafta boyunca uzun yol yapmam demek. En nihayetinde satılır satılmaz ise de kalsın kenarda çok da önemli değil ben foruma ilanını verdim ki arkadaşlarımıza birazcık yardımı olur diye belki benden fazla ilgilenebilecek birine denk gelir ihtiyacı uyguna karşılar. Diyelim ki bu ürünü çalmak için girdiler araca torpidonu kestiler camını kırdılar vs kasko karşılasa ne olur karşılamasa ne olur böyle bir durumda arabadan soğurum yaptırmak yerine satar yenisini alırım ben böyle bir insanım herkesin tercihi kendine. Saygılar.

mustafaf
26/12/2009, 15:11
dogrudur...

narkoz30
27/12/2009, 20:46
Arkadaşlar ürün sahibinden.com vasıtası ile satılmıştır ilginize teşekkür ederim.

Erdem Bozdağ
27/12/2009, 20:47
hayırlı olsun