Orijinalini görmek için tıklayınız : Silecek lastiği ömrü
Annemin aracının daha 2 yılı dolmadı (bu ikinci kışı daha) ama sileceklerin lastikleri eskimiş ses felan yapıyormuş, bu kadar kısa sürede eskimesi normal midir? Yoksa garanti kapsamından değiştirmelerini isteyeceğim.
teşekkürler
Mert silecek garanti kapsamında değişmez :)
Silecek sıcakta soğukta etkileşim yaparak aşınmaya uğrar . tozlu olan camı silmek hem cama hem sileceğe zarar verir. buzlu havalardada öyle yıkadığınız su ve şampuan bile buna etkendir .. zaten tüm silecek kutularının üstünde (hemen hemen ) tam performans için her yıl değiştirilmelidir yazar ;)
GP COSKUN
17/12/2009, 14:53
+1000
kara kız
17/12/2009, 15:09
3. sene dolmak uzere sadce onumdeki silecekte ufak bi atlama yapıyor..bu kışıda çıkartır sanırımm..artık seneye..
imdesign
17/12/2009, 15:26
Bu sileceklerin sadece lastik kısmı değişirmi ?
erkaymis
17/12/2009, 17:55
aracınızın garantisi olsa hatta km si bile çok düşük olsa sarf malzemler ve silecekler kırılan parçalar garantiye girmez aracınız alalı(misal 1 yıl 5,000km olsada)
kara kız
17/12/2009, 18:06
50 lira olması lazımm birmotta orjinall yanlışta olabilir biara sormuştum fiyatını..
sadece lastikler değişiyor diye biliyorum..
Serviste 2 hafta önce 70 tl'ye değiştirdiler.
PLaTiNuN
17/12/2009, 18:31
3. sene dolmak uzere sadce onumdeki silecekte ufak bi atlama yapıyor..bu kışıda çıkartır sanırımm..artık seneye..
Al benden de o kadar :D
serkan_gazi
17/12/2009, 21:13
ben hepsiburadadan aldım çok da ii memnunum en son 20000binde değişmişti 2 yıl oldu
Summanus
17/12/2009, 22:34
Uğraşırsanız değiştirebilirsiniz. Ancak kırma ihtimaliniz yüksek.Metal kısım ile plastikleri bir arada tutan klipsleri kırmadan çıkarıp kaliteli lastik alırsanız değiştirebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım, sorunsuz kullanıyorum.
serdar2362
17/12/2009, 22:42
Mert'cim. Bence hiç uğraşma Femoliye rica et orjinal sileceği sana versin. Öyle pahalı da değil. Bütün silecekler için kullanma şartlarına göre 1-3 yıl arasında ömrü vardır.
GP COSKUN
17/12/2009, 22:44
bencede o kadar uğraşmana gerek yok
bugün sadece lastiklerini almaya kalksan 15-20 tl verecen
en iyisimi femoliye 30 tl bayıl hemen kargo yapsın sana
ben 1,5 ay önce aldım femoliden harika valla
serdar2362
17/12/2009, 22:46
Aklın yolu bir dir
bizim silecekler universal type olmadığından değişebileceğini sanmıyorum en azından uygun lastik bulmak zor bence ve kırılma ihtimalide yuksek değiştirene bravo derim.alırken g.puntoya uygun yazısını kutunun arkasında gorun derim.ben yazmayanından 1 tane deneme için aldım bir kaç tırnaklı her arabaya uyar yazıyor ama tırnağı uymadı orjinali 70 tl.dısarda yan sanayi muz silecek çifti 30 tl.
orayı kırmadan cıkaranlar oldu arkadasar. ozandı hatta yanlıs hatılamıyorsam . her neyse 30 liraya yenisini aldım. orayı degsitrimek gercekten cok zor nasıl yapmıs helal olsun valla
https://forum.grandepuntotr.com/kampanyalar/13083-grande-punto-linea-orj-tip-muz-silecek.html
Buradan grandepunto orj tip sileceğini temin edebilirsiniz..