Orijinalini görmek için tıklayınız : Mavi menekşem atıl kurdum :))
ona kavuşalı henüz 4 ay oldu hiç bir değişiklik yapmadım sdc lastiik ve jantları değiştirmeyi düşünüyorum araştırma içerisindeyim henüz bence G.P. sahip olunacak en güzel araba
Erdem Bozdağ
11/12/2009, 02:07
maşallah
kazasız belasız
erdiyilmaz
11/12/2009, 02:08
tertemiz duruyor, kazasiz belasiz keyifli surusler
Hayirli olsun. Güzel renk. Modifiyenin sonu yok elbet ama seçim sizin. Bencede güzel bi jantla başlangiz yapilabilir.
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız:)bence benim araba sizin arabanızın yanına gelince sönük kalıcak sizinki:Pşaka şaka mavi en sevdiğim renktir tam mavi menekşe valla:)
By_Static
11/12/2009, 02:12
sağlıklı sürüşler dileğiyle....
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız:)bence benim araba sizin arabanızın yanına gelince sönük kalıcak sizinki:Pşaka şaka mavi en sevdiğim renktir tam mavi menekşe valla:)
anılcım su an yanyanalar ve babamlar izmirden geldiklerinden beri ben otoparkta onları inceliyorum renkten kurtardı benim ki yoksa senin arabanın yanında hakketen çok sönük kalacaktı çok cixx ve havalı geldi izmir puntosu bayıldım ama jantlara çıkartmalara sade modifiyeli:)
teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz kazasız belasız inşallah
çok teşekkür ederim yorumun için artık gerisi size kalmış:)izmirin ruhunu yaşatın arabda:)bak bi foto koyuyum buda izmir hatırası olsun:D
https://img18.imageshack.us/img18/3764/grnt0090.jpg
:) şu akrebi sökebilsemde kendi puntoma yapıştırsam bi kaza süsü mü versem abim çakmadan ;)
bu arada orda babam benle konuşuyo :D
:D:D:D valla bütün telif hakkı alparslan abide el emeğimle yapılmıştır o başka yerde bulamazsınız ben yapıyım yollarım kargoyla bunun ticaretinimi yapsam ki:D:D
bence mantıklı yeteneğini değerlendir abim söyledi senin yaptığını süper olmuş çok beğendim
:Dtamam bunu düşünüyim birazcık:Dbence akrep sticekrını değil farları alın:)bide benim jantları taktınızmı:Dtamamdır işte bursa buluşmasını hazır:)
gölgesi yeter çıkmalarda işimi görür benim şimdilik bence o jantlar punto 35le bütünleşmiş hiç ayırmayalım
GP COSKUN
11/12/2009, 10:00
elif aracın harika görünüyor
bursa buluşmasındada yakından inceleme fırsatım olacak
bu arada jant lastik yapman arabanı dahada çekici hale sokacaktır
Başlığa bayıldım:)
Maşallah Kazasız belasız, Çok şık görünüyor aracınız
Elif gerçekten çok hoş duruyor. Gerçi kötü duran bir GP yok o da ayrı :) Maşallah canım nazar değmesin mavi menekşeye. Kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler :)
sowhat788
11/12/2009, 10:59
Puntonun "Ne yapsan güzel gösterir rengi" :)
güle güle kullan
serdar2362
11/12/2009, 11:05
Hayırlı olsun güle güle kullan. Arka cam da bir şey eksik gibi yoksa bana mı öyle geldi...??
Mavi menekşe atıl kurt :) güle güle kullanın .
Araç çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Ama arka camda harbiden birşey eksik gibi :P
gule gule kullanın kaza bela vermesın rabbim
slogan kötü olmuş yanlız
mavi menekşe atıl kurd:):):)
chngrrrrrr
11/12/2009, 18:03
elif aracın gerçekten çok güzel
rengine de hayranım
beyaz jant harika durur mavinin altında.
tavsiye ederim.
güle güle kazasız belasız kullan aracını
hayırlı olsun güle güle kullan. Arka cam da bir şey eksik gibi yoksa bana mı öyle geldi...??
teşekkür ederim,evet stickerim yok :)
elif aracın gerçekten çok güzel
rengine de hayranım
beyaz jant harika durur mavinin altında.
tavsiye ederim.
güle güle kazasız belasız kullan aracını
teşekkür ederim,16 lık iyi olur galiba çok da anlamıyorum ama şu fun modeldeki jant ve lastikler hoşuma gidiyor hem sade hem puntoya çok yakışıyor
gule gule kullanın kaza bela vermesın rabbim
slogan kötü olmuş yanlız
mavi menekşe atıl kurd:):):)
böyle bakarken çok cici yolda çok asi o yüzden ben ona bakarken mavi menekşe yoldayken de atıl kurt diyorum :):)
Araç çok güzel kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..Ama arka camda harbiden birşey eksik gibi :P
çok teşekkürler o eksiklik dolacak yakında :)
elif aracın harika görünüyor
bursa buluşmasındada yakından inceleme fırsatım olacak
bu arada jant lastik yapman arabanı dahada çekici hale sokacaktır
çok teşekkürler evet aracım harika :) tertemiz bakmış ilk sahibi hiç te yormamış bende öyle tertemiz bakıyorum hatta nerdeyse binenlere galoş giydireceğim :D yaza doğru kesin jant lastik yapıcam inşallah
Elif gerçekten çok hoş duruyor. Gerçi kötü duran bir GP yok o da ayrı :) Maşallah canım nazar değmesin mavi menekşeye. Kazasız, belasız ve cezasız keyifli sürüşler :)
teşekkür ederim yasemin evet hakketen kötü duran punto yok :) çook teşekkür ederim
Puntonun "Ne yapsan güzel gösterir rengi" :)
güle güle kullan
kesinlikle katılıyorum,teşekkür ederim
Güzel görünüyor Elif, kazasız sürüşler...
Sean_Constantine
11/12/2009, 22:03
Hayırlı olsun kazasız belasız....
güle güle kullanın.Ancak park yeriniz biraz riskli balkon altları çok sakıncalıdır. Yaramaz bir çocuk yada kaza sonucu düşecek bir cisim canınızı sıkmasın dilerim.
elif güzel araba iyi günlerde kullanman dileğiyle
Romeo_er2
12/12/2009, 01:50
maşallah temizmiş güle güle kullanın=)
Ogulcan.Öğüt
12/12/2009, 08:54
Çok güzel Maşallah Aynısından Abimdede Vardı 2 gün Önce Sattı Oda Mavi Gp'ye Yakışıyor... :)
teşekkürler bence de çok yakışıyor mavii
İç dizayn benimki ile aynı koltuklarına dikkat et çok çabuk iz yapıyorlar kılıf vs takabilirsin yada yarım t-shırt geçirebilirsin .
mavi menekşe muhteşem Elif kazasız belasız sürüşler diliyorum.
İç dizayn benimki ile aynı koltuklarına dikkat et çok çabuk iz yapıyorlar kılıf vs takabilirsin yada yarım t-shırt geçirebilirsin .
evet su bile leke bırakıyor ama köpükle siliyorum çıkıyor kılıf takmak istemiyorum hoş olmuyor çünkü sık sık silerim artık :)
Sen sık sık silersen 3-5 ay sonra silecek bir koltuk bulamayabilirsin ;)
rengi yeter .) gp ye en yakısan renk bu bence .)
gölgesi yeter çıkmalarda işimi görür benim şimdilik bence o jantlar punto 35le bütünleşmiş hiç ayırmayalım
arabanız hayırlı olsun.... çok güzel bir mavi çok şık.. punto35'de görünce çok duygulandım o bir ''HIZLI KARŞIYAKA'LI 2'' hayırlısı olsun 2 araçta...
16 CSE 79
14/12/2009, 15:33
Kazasız, belasız, cezasız yolculuklar.
arabanız hayırlı olsun.... çok güzel bir mavi çok şık.. punto35'de görünce çok duygulandım o bir ''HIZLI KARŞIYAKA'LI 2'' hayırlısı olsun 2 araçta...
teşekkür ederim evet punto 35 çok özel çok güzel bir punto hakettiği değeri veriyoruz abim çok iyi bakıyor ona
rengi yeter .) gp ye en yakısan renk bu bence .)
bence de nazar boncuğu gibi :) yine de pek seçim yapamıyorum ben hepsi çok güzel geliyor gözüme :)
Sen sık sık silersen 3-5 ay sonra silecek bir koltuk bulamayabilirsin ;)
o kadar da değil çok nazik siliyorum ben özenle dikkat ederek hiç bişi olmaz bayanlar temizlik konusunda tecrübelidir merak etmeyin ;)hem o kadar sık silmiyorum 2kere sildim bugüne kadar 4-5 ayda bir silerim tahminen tavsiye için teşekkürler
sezgin abim duygulanmazmısın sen ya bve 15 le azmı takıldılar:) hani mavimenkşeyle punto35'in fotoları mailime istiyorum:Dalparslan abime selamlar:)
StrawBeeRy
17/12/2009, 10:32
tertemiz bir gp kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle
teşekkür ederim
sezgin abim duygulanmazmısın sen ya bve 15 le azmı takıldılar:) hani mavimenkşeyle punto35'in fotoları mailime istiyorum:Dalparslan abime selamlar:)
daha çekmedim hava hep yağmurlu burda arabalar kirli olunca foto çekesim gelmedi bir de yanyana park denk gelmiyo bi türlü dolu oluyor otopark plaka değişti16 AS Oldu ama biz ona hala punto 35 diyoruz :) başüstüne söylerim selamını
serkan_gazi
17/12/2009, 21:15
ne zaman mavi punto görsem kendi arabam zannediyorum sanki sadece bende varmış gibi:)
ya bitane tek resmide olsa istiyorum valla merak ettim çok:)
ne zaman mavi punto görsem kendi arabam zannediyorum sanki sadece bende varmış gibi:)
bende trafikte aynısını görmiim die dua ediyorum ona bakmaktan dikkatim dağılıyo çünkü :D
Araç gerçekten çok temiz görünüyor. Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
elif fotolar için teşekkürler:)hatıra arşive ekledim hemen,plaka çok şık olmuş yakışmış valla tam bursalı olmuş artık alparslan abime selamlar:)
elif fotolar için teşekkürler:)hatıra arşive ekledim hemen,plaka çok şık olmuş yakışmış valla tam bursalı olmuş artık alparslan abime selamlar:)
Rica ederim anıl ben yine çeker gönderirim abime selamını iletirim bu arada jantları boyatacak abim haftasonu :)
valla süper olur bekliyorum diğer fotolarıda hangi renk yapıcak jantları
valla süper olur bekliyorum diğer fotolarıda hangi renk yapıcak jantları
gri yapıcak galiba bugün alcaktı jantları akşama görürüm çekerim fotosunu :)
bu renkte çok hoş olmuş valla yakışmış fotolar için çok teşekkür ederim;)
bravo_sercan
03/01/2010, 02:32
Renk gayet hoş:)
İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle..
bu renkte çok hoş olmuş valla yakışmış fotolar için çok teşekkür ederim;)
PUNTO 35 güzel ne yapsan yakışıyor geçen gün dolaştım onla biraz yüksek ses müzik le süper oluyor canım inmek istemedi valla ,niyeti bozdum bende ses sistemi kurcam mavi menekşeye ;)
Renk gayet hoş:)
İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğiyle..
teşekkür ederim sercan sende kazasız belasız cezasız maşşallah araban çok güzel
PUNTO 35 güzel ne yapsan yakışıyor geçen gün dolaştım onla biraz yüksek ses müzik le süper oluyor canım inmek istemedi valla ,niyeti bozdum bende ses sistemi kurcam mavi menekşeye ;)
:D:D:Dvalla ewet super oluyo titreye titreye dolaşıyosun birazda ağır ağır gittinmi tamamdır:Dbence kesin yaptırmalısın eğer müziği çok seviyosan müziği dinlemeyi hele hele yuksek sesle dinlemeyi seven asla yaptırdığına pişman olmuyo:)
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.
Mavi menekşeni iyi günlerde kullananırsın..
Hayırlı olsun. Kazasız sürüşler.
Mavi menekşeni iyi günlerde kullananırsın..
teşekkür ederim sana da kazasız sürüşler
chngrrrrrr
05/01/2010, 22:08
elif göremedik seni buluşmada
menekşeden yoksun ettin bizi
By_Static
05/01/2010, 22:18
harbiden tek mavi ben vardım:)
chngrrrrrr
05/01/2010, 22:26
evet uğur aynen öyleydi valla
renk kattın bize
geri kalanı ağırlıklı olarak ferrari renkleriydi
kırmızı gri ve siyah
elif göremedik seni buluşmada
menekşeden yoksun ettin bizi
Ya sorma aslında katılacaktım ama gidilecek yerler bana uymadı ben daha yeni şöförüm kurşunluya fln gidemem diye hava durumuda kötü görünüyordu katılmadım cesaret edemedim inşallah bidaha ki sefere ustalaşmış olurum da gelebilirim içim gitti resimleri görünce o kadar puntoyu yan yana canlı görmeyi çok isterdim ztn anlamadım bursalı puntocuları hiç stickerlı punto görmüyorum trafikte gerçi daha benimde stickerim yok ama :D :D
biraz modıfye ıstıo :)
zamanı var daha yaza lastik ve jantlardan başlıcam 4 ayda 3 lastik yedim :D kaldırımlara sürte sürte soyuldu hep jant kapaklarım da yamuldu ama ilerletiyorum gün günden şöförlüğü şimdi yeni lastik ve jant alıp ziyan etmeye niyetim yok ztn çok abartılı modifiye sevmiyorum ben, araba ztn güzel jant lastik spolier ve abarth logosu kafi benim için
evet uğur aynen öyleydi valla
renk kattın bize
geri kalanı ağırlıklı olarak ferrari renkleriydi
kırmızı gri ve siyah
ztn bursa da pek mavi punto görmüyorum ben ama her sokağa çıkışımda 10-15 tane kırmızı görüyorum çok kir belli ettiği için tercih edilmiyormuş araba sını temizlemeye üşenen binmesin ztn aslan yattığı yerden belli olur :D