Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 yıl sonunda "schumi" güncel büyük resimli
Resimleri yeniledim boyutları büyümüştür buyrun arkadaşlar :)
3 yıl sonunda "schumi" ... ve 2
3 yıl sonunda "schumi" ... ve 3
Fotografları küçük yüklemişsin:( pek belli olmuyor
wala kardeim öle oldu çok büyüktü artık yakında güncellerim :)
serdar2362
04/12/2009, 19:05
Biz göreceğimizi gördük. Hayırlısıyla kullan, kazasız, belasız, cezasız.
Allah razı olsun Serdar abi sorma pek anlamam çok uğraştım sabahtan beri yaptığım yöntemi bir görseniz yıkılırsınız gülmekten :)
şekerlioğlu
04/12/2009, 19:30
wala kardeim öle oldu çok büyüktü artık yakında güncellerim :)
https://img510.imageshack.us/img510/5525/imzammgs7db6yw7.gif
şekerlioğlu
04/12/2009, 19:55
İymişşş=)
Örnek olarak,bu arkadaşımız nasıl yazılmaması gerektiği konusunda bizi aydınlatmış.
Kendisine teşekkür ediyorum.
Slm arkadaşlar ben kocaeliden aykut dun aracimin aynasina carpmişlar arkadaşlar grande punto nun sol ayna fiyati ne kadar komple degişecek !
Aykut öncelikle aramıza hoşgeldin. Fakat öncelikle bize kendini tanıtıp, daha sonra sormak istediğin sorular için başka bir konu açar isen yardımcı olabiliriz.
@ schumi ; Ali aracın çok güzel maşallah. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
Güzel araç Ali, kazasız sürüşler...
Erdem Bozdağ
04/12/2009, 22:36
Araç gayet şık
Maşallah
Kazasız belasız
Fotolar büyük olsa daha da güzel olurmuş :):)
GP COSKUN
04/12/2009, 22:57
allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin
güzel bir grande punto
Ali vur dedik öldürmüşün karseşim :) Resize dedik desize değil :):) Neyse inşallah uygum bir zamanda tam boyut canlı olarak karşılaşırız :) Trafikte BN plaka titanyum ollie cantlı mjt gp görürsen selamsız geçme ...:) seninkini anlaşılan ben hariç bütün Bursa bilir çarpıcı bir araç...güle güle kullan...:)
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim yorumlar için...İlk fırsatta yeniliyeceğim... Hesapta faydası olsun diye daha önce kimsede görmediğim parçaların detay fotolarını çektim ama resize edince tam resize oldu tersi oldu :) Bahricim sen yaptığım yöntemi bir görsen :) senin sayende şu bilgisayarı... Hikmet abimiz diyelim sayesinde de Türkçeyi de öğrenecez bakalım...
Ali görücüye çıkarmışsın aracını, Hadi bakalım hayırlı olsun güle güle kullan tekerleğine taş değmesin. ;)
ExTReMe_
05/12/2009, 15:44
aracın gayet güzel allah kaza bela vermesin :)
çıkardım abi sonunda farlar ve yaylar senden alındı hatırlarsın çok memnunum bu arada tekrar saol ilgine :) ara ara konuşmalar malzeme almalar sonunda kendimide sergiliyim dedim yaw bizim de çorbada tuzumuz olsun ...görüşler için saolun arkadaşlar birazdan bu sayfaya resimlerin büyük boyutlarını ekliyorum saygılar :)
resimler yeniden boyutlandırılmıştır :)
emrequzel
05/12/2009, 16:21
senin arkalar diskmi benmi yanlıs görüyorum
Ali gerçekten çok güzel maşallah. Yalnız benim gördüğüm kadarıyla bir eksiği var arabanın. Sticker'ı yok. Onu da tamamladın mı daha da hoş olucak. :)
KaMiKaZe
05/12/2009, 17:08
çok güzel siyah stickerlarada bayıldım.
Bide şu alıntı olayını bi öğrenebilsem neyse...
Emre onlar disk değil sonradan takılan cd gibi bir parça sadece görünüm veriyor sahte disk :)
Yasemin hanım tebrik ederim çok ince yakalamışsınız en kısa zaman hallediyorum görüşler için tekrar çok merci :)
Orhan saol düşüncelerin için sende yapabilirsin yardımcı olurum düşünürsen ...
ve son 3 yıl sonun da "schumi" 4 ...
Çook teşekkür ederim " juzz Abnew Erdem ve Çağatay kardeşim " ben hepinizi inceliyordum zaten :) üç yıldır.. sizinde araçlarınız mükemmel buradan çok fikir aldım diyebilirim hepimiz kazasız belasız inş...
hoş olmuş kazasız belasız mutlu günlerde kullan inşallah
GP COSKUN
05/12/2009, 23:11
Bide şu alıntı olayını bi öğrenebilsem neyse...
alıntı yapıp mesaj yaamak istiyorsan
alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt tarafında
(alıntı çoklu alıntı hızlı cevap teşekkür )
yazan 4 adet buton var mesajını yazmadan önce hangi mesajdan alıntı yapcaksan
o mesajın sağ alt tarafında bulunan ( alıntı ) butonuna tıklarsan alıntı yaparak mesaj yazabilirsin
iyi akşamlar
alıntı yapıp mesaj yaamak istiyorsan
alıntı yapmak istediğin mesajın sağ alt tarafında
(alıntı çoklu alıntı hızlı cevap teşekkür )
yazan 4 adet buton var mesajını yazmadan önce hangi mesajdan alıntı yapcaksan
o mesajın sağ alt tarafında bulunan ( alıntı ) butonuna tıklarsan alıntı yaparak mesaj yazabilirsin
iyi akşamlar
Saol ümit sanırım oldu bu iş :)
Elif hanım görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum :) bu arada izmit kartepeye (kayak merkezine ) gelipte beni bulmayan tüm gp kardeşlerimin lastikleri patlasın :) oradayım kışın kayak ve snowboard öğretmeni olarak.Elimden gelen yardımı (kıyağı) yaparım. Bu siteyi de orada bir arkadaşımızın sileceğime bıraktığı kartla öğrenmiştim :)
güzel araç maşallah kazasız belasız güle güle kullanın ...
güzel günlerde kullan insallah
By_Static
07/12/2009, 17:53
spoiler çok hoşuma gitti nasıl temin edebiliriz?
Dostum Bursada sanayide tanıdık bir yere yaptırdım... özel olarak çizim ile bir modelden değiştitirdim kalıbı duruyor ise sorarız aynısını yaptırırız sen tam niyetine gir ben sana yardımcı olurum her konuda :)
mustafaf
07/12/2009, 19:09
Skydome yeter be :)
Ali direksiyonunun tutma yerleri derisi sünmüş bunu istersen serviste ücretsiz garanti kapsamında değiştirebilirsin ;)
Skydome yeter be :)
Teşekkür Mustafa aynen kardeş :)
Mehmet yaw garanti bitik napacaz :)
Sen sürekli gittiğin bir servis varsa oraya göster garanti bitse bile değişim yapabilirler ;)
By_Static
08/12/2009, 19:01
ali spoiler için pm attım bi bakarsın tmm saol;)