Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızı götürdüğünüz serviste en çok ne ararsınız?
GP COSKUN
02/12/2009, 22:28
gözümüz gibi baktığımız evladımız gibi sevdiğimiz araçlarımızı servislere götürdüğünüzde tam olarak beklediğiniz nedir ?
İşinde uzman, güleryüzlü bir ekip ile müşterisine ilgi ve alaka gösteren bir servis :)
predator_ant
02/12/2009, 22:45
adam olsunlar yeter :-)
uzmanlık ustalık hızlı müdahale=)))
Güvenilir,uzman,güleryüzlü,alakalı hepsinden önemlisi insana insan gibi değer vermeleri vs.vs..............
5580
Erdem Bozdağ
03/12/2009, 01:11
bu sorunun cevabı eşittir Kavlaıkdere Servis
her beklentim karşılanmıstır şimdiye kadar
bu sorunun cevabı eşittir Kavlaıkdere Servis
her beklentim karşılanmıstır şimdiye kadar
Fakat bu kadar da olmazki Erdem. Her seferinde yaramızı deşiyorsunuz. Bizde yok bir Kavaklıdere Oto. O servisten o servise gezip, tecrübe ediyoruz :)
Erdem Bozdağ
03/12/2009, 01:23
Fakat bu kadar da olmazki Erdem. Her seferinde yaramızı deşiyorsunuz. Bizde yok bir Kavaklıdere Oto. O servisten o servise gezip, tecrübe ediyoruz :)
Abla ama napayım ben de zamanında çok servis dolaştım fiat dışında arabalarım olunca ama Müslüm abiyle tanıştıktan sora insanın hep yazası geliyor hatta hep fiat alası geliyor :):)
GP COSKUN
03/12/2009, 01:24
valla bu şekilde baskıya devam edersek
izmirede istanbulada birer şube açtıracaz müslüme
Abla ama napayım ben de zamanında çok servis dolaştım fiat dışında arabalarım olunca ama Müslüm abiyle tanıştıktan sora insanın hep yazası geliyor hatta hep fiat alası geliyor :):)
Müslüm'e psikolojik baskı uygulayacağız zaten. En azından İzmir ve İstanbul'a birer şube açmalı :)
Erdem Bozdağ
03/12/2009, 01:27
Bırakamaz bizi Müslüm abi gitmesin biyere en iyisi herkes ankaraya gelsin :)
Romeo_er2
03/12/2009, 03:04
geniş bir yedek parça ve aksesuar hizmeti..italyadan parça istetip 1 ay beklememek için..
34ozkankurtuldu34
03/12/2009, 03:20
Bence hesaplı olması önemli en önemlisi bu ne zorluklarla bu arabaya sahip olanları tanıyorum ve açık konuşayım servis dışında bakım yaptırıyorum arabama neden çünkü fiyatlar uçuk servilserde neden kimse gerçekleri konuşamıyor anlamıyorum
Ben konuşayım servisim ile kapı komşum (ben sanayi esnaflarındanım ) fiyatları hemen hemen aynı ,neden aynı servisim kaliteli ve gerçekten işin hakkını ve parasını alıyor birde bunun yanına arkadaşlık dostluk girdiği zaman hemen hemen aynı fiyatlara oluyor ..bir de en önemlisi araç garantisi şu zmanda bir city ne kadaarr biliyormusunuz ben söyleyeyim 1900 tl bakımları dışarıda yaptırsak ödeyeceğimiz rakam bu ve daha başka şeyler ...
Araç garantide iken sadece ve sadece güvendiğiniz servisleri seçin .
çoşkun şık ları hepsi yada bir kaçını seçmeli yapsaydın daha iyi olurdu .. benim servisim hem hesaplı hem usta hem güler yüzlü hem kısa zmanda yapması gerekir :)
Don Vito Puntoleone
03/12/2009, 16:27
Biz öyle bir arıza veya ses duymadık...Tekrar olursa gelin tekrar bakarız..Servislerde duymak istemediğim tek şey...
Sonuçta aracımızı servise götürmemizdeki esas amaç ya bakımdır ya da teknik bir problem.Dolayısıyla bunların titizlikle ve doğru bir şekilde giderilebilmesi için gereken en önemli şey uzmanlık-ustalıktır.Yani teknik bilgidir.Bu yetersiz ise diğer kıstasların hiçbir önemi kalmaz:)
bir de araç bakımdayken "oraya sadece personel girebilir siz dışarda bekleyin" demeyen servisleri beğeniyorum.. :)
işinde uzman, güler yüzlü personel ve de uygun rakamlar. :hotornot:
aracımı garanti ve kasko haricinde servise götürmeyi düşünmüyorum.bursada servislerden hiç memnun degilim.fakat garanti yüzünden mecburiyetten götürdüm.para verecek olduktan sonra servise götürmeyi düşünmüyorum.dışarda aracımın yanında dururum ne yapıyorlar en azından görürüm.
serdar2362
09/12/2009, 14:09
Ben servisimden memnunum. Yıllardır onlarca tamirci ve servis tanıdım, ama içlerinde yukarıdaki şık ların hepsinin bir yerde olduğunu görmedim. Kavaklıdere Fıat servis ile bu tanımların hepsini gördüm. Yaptıkları işi de gördüm, çalışan elemanlarıda. Allah Müslüm kardeşime ve çalışanlarına sağlık, başarı ve bol kazanç versin.
Ben servisimden memnunum. Yıllardır onlarca tamirci ve servis tanıdım, ama içlerinde yukarıdaki şık ların hepsinin bir yerde olduğunu görmedim. Kavaklıdere Fıat servis ile bu tanımların hepsini gördüm. Yaptıkları işi de gördüm, çalışan elemanlarıda. Allah Müslüm kardeşime ve çalışanlarına sağlık, başarı ve bol kazanç versin.
bütün servisleri bir kefeye tabiki koymak olmaz.içlerinde iyileride var.fakat hangi servise gittiysem sanki benim onlara ihtiyacım varmış gibi bir tavır takınılıyor.ihtiyacım var ama ben müşteriyim sen bana alaka göstermek zorundasın.arabayla servise girdigimde ilgilenecek yetkili arıyorum.ben damadımızla başka bir marka araç servisine gittik kapımızı dahi açtılar,şaşırdım çünkü tofaş servisinde ben hiç böyle bir alaka görmedim.
serdar2362
09/12/2009, 14:34
Elbette hepsini bir tutamayız. Ankara şaşmaz oto sanayiinde yüzlerce tamirci var. İçlerinde, atölye önünde en az 4-5 araba bekleyen sıkı tamirciler de var. Bahsi geçen özellikleri içinde barındıran esnaf çok az. Sadece ucuzluk ve işi bilirlik de yeterli olmayabiliyor. Coşkun'un belirttiği özellikler, firmaca oturmuş, belirli bir sistem kurulmuş ve altyapısı müşteri memnuniyetine hassasiyetle önem veren memkeket içinde sayılı firmalarda var.
benim servisle pek işim olmadı allaha şükür,servise garanti kapsamı dahilinde gittim.bursada birmottan başka yere götürmem.çevremden duydugum kadarıylada bursada elle tutulur bir birmot var.oradada aracın yanına gitmek yasak gibi prosedürler var.
iki seçenekli olursa;
1- uzmanlık ve ustalık,
2- uygun fiyat ve ucuzluk.
hepsini istesem çok mu olurum? haklı mı olurum :)
Punto_Can
23/12/2009, 00:33
bu ne yaa herkes müslüm abiyi tarif ediyo :)
Herkes sürekli olarak memnuniyetini dile getiriyor. Ben de heralde bundan sonra Kavaklıdereye gidecem... Önceleri Ali Uğurluya gidiyordum, gerçi halen oraya gidiyorum ve hiç şikayetçi olacağım bir konu olmadı. Ali Uğurlu servis hakkında yorumu olan var mı acaba?
16 CSE 79
25/12/2009, 03:21
Genel kanı garanti bitince servise gitmemek.Bunu bizlerin değilde servislerin sorgulaması gerekiyor.
https://img8.imageshack.us/img8/5241/resim011ca.th.jpg (https://img8.imageshack.us/i/resim011ca.jpg/)
servisler sanki bizim eyvallah edip peşlerinden koşmamızı istermiş gibi bi tavır sergiliyorlar.ben bunu çözemedim.servise giriyorum yetkili kişiyi ben arıyorum buluyorum.fakat yemiyor her seferinde illa bir işi oluyor bekliyorum.daha sonra aracı içeri alıyorlar.lütfen bekleme odasına buyrun diyorlar ve bir yağ,yağ filitresi,hava filitresi değişecek saaatlerce bekliyorum.bu ne ya.sanki arabayı size sattık siz bize muhtaçsınız dermiş gibi tavırlarına sinir oluyorum.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.