Orijinalini görmek için tıklayınız : Blue punto
kadir_779
30/11/2009, 01:08
arkadaslar herkese selamlar.. siteye yeni üye oldum arabamın henüz tek resmi var..daha sonra yeni resimlerini eklicem.herkese iyi forumlar..
-angel farlar
-uzun,kısa,sis 8000k xenon
-spor yaylar
-17" jantlar
-215.40.17 lastikler
hoşgeldin kardeşim kazasız belasız sürüşler
Hoşgeldin Kadir, keyifli forumlar,
Aracın gerçekten güzel görünüyor, kazasız sürüşler...
Aramıza hoşgeldiniz. Aracınızda çok hoş maşallah. Keyifli forumlar.
GP COSKUN
30/11/2009, 01:15
aramıza hoş geldin
aracın rengi gerçekten güzel siyahtan sonra en ağar renk
şeritler de sportif durmuş
allah güle güle kullanmak nasip etsin
kadir_779
30/11/2009, 01:17
hepinize tesekkürler
hos, sade bir arac iyi forumlar...
hoşgeldınız cok guzel duruyor ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın
ExTReMe_
30/11/2009, 01:59
Aramıza hoşgeldiniz..
Aracınız göze hitab ediyor Gerçekten çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim...
foruma hoşgeldiniz, güzel bi aracınız var güle güle kullanın kazasız belasız :)
Romeo_er2
30/11/2009, 05:08
vay vay çok şık olmuş..maşallah özellikle yandaki şerit çok yakışmış =) kazasız belasız cezasız..
Erdem Bozdağ
30/11/2009, 07:04
araç gerçekten çok şık
kazasız belasız
aramıza hoşgeldin kadir kazasız belasız sürüşler ben birde bişey sorcam
arabaya yapıştırdığın beyaz şeridi nerden alırız
KaMiKaZe
30/11/2009, 13:32
aramıza hoşgeldin
aracın rengi akdeniz mavisi diyor ama akdeniz mavisi açık oluyor diye biliyorum bu resmen siyah hadi biraz insaflı davranayım lacivert olsun.
düzeltiyorum biraz koyuymuş akdeniz mavisi ama bu resmen lacivert :D
kadir_779
30/11/2009, 15:05
Cem ,ne desem yalan olucak cünkü aldıgımda vardı ama fiatın resmi sitesindeki punto resimlerinde de aynısı var fiata bi sor belki onlar temin edebilir..
aramıza hoşgeldin
aracın rengi akdeniz mavisi diyor ama akdeniz mavisi açık oluyor diye biliyorum bu resmen siyah hadi biraz insaflı davranayım lacivert olsun.
bende ruhsatın yalancısıyım :))
seysey37
30/11/2009, 15:08
çok sade hoş durmuş gerçekten..sade yapılan modifiye herzmn tercihimdir :)
hoşgeldin..
Aramıza hoşgeldin kadir keyifli forumlar
pilotender
30/11/2009, 22:59
Kadir Bey merhabalar. Ben Niksar'da ingilizce öğretmeniyim. Aracınızı Tokat'ta öğretmenevinin önünden gecerken görüp siz gectikten sonra bir de arkama dönüp bakmıştım :)) Aman nazar değmesin. Yalnız birşey sormak istiyorum. Benim aracım da sizinki gibi 1,4 Fire 77 BG. Benimki üzerinde hiçbir modifiye olmamasına ragmen basınca gitmek istemeyen ve benzini su gibi içen bir araç iken, siz bu jantlarla bu arabayı nasıl ikna ediyorsunuz gitmesi için? Bir de yakıt durumundaki fark orjinal jant&lastik ile kıyaslarsak ne oranda değişti? Merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim. Niksar'a yolunuz düşerse mutlaka tanışalım. Punto kullanmaya yeni başlayan birisi olarak belki sizden öğrenilecek şeyler vardır.
Abi hoşgeldin. Masallah araç cok güzel, cok begendim. Tabi kendi aracima alisinca biraz yüksek geliyo bana ,bence araci biraz daha yere düsürelim. Ne dersin? Aracin güzelligine 1 puan daha katar bence saygilar abicim.
emrequzel
01/12/2009, 08:59
araç güzel fakat stiker ın rengi kırmızı olsaymıs daha cok yakısırdı sanki..
serdar2362
01/12/2009, 10:53
Hoşgeldin Kadir kardeşim. Keyifli forumlar. Delikanlıyı yıkayınca güzel ama malesef toz çamur olunca hemen gösterir değilmi.
kadir_779
01/12/2009, 18:44
Kadir Bey merhabalar. Ben Niksar'da ingilizce öğretmeniyim. Aracınızı Tokat'ta öğretmenevinin önünden gecerken görüp siz gectikten sonra bir de arkama dönüp bakmıştım :)) Aman nazar değmesin. Yalnız birşey sormak istiyorum. Benim aracım da sizinki gibi 1,4 Fire 77 BG. Benimki üzerinde hiçbir modifiye olmamasına ragmen basınca gitmek istemeyen ve benzini su gibi içen bir araç iken, siz bu jantlarla bu arabayı nasıl ikna ediyorsunuz gitmesi için? Bir de yakıt durumundaki fark orjinal jant&lastik ile kıyaslarsak ne oranda değişti? Merak ettim, aydınlatırsanız sevinirim. Niksar'a yolunuz düşerse mutlaka tanışalım. Punto kullanmaya yeni başlayan birisi olarak belki sizden öğrenilecek şeyler vardır.
hocam selamlar..aracın jantları 17" olmasına ragmen inanın yakıtta hissedilicek bir degişiklik görmedim.ayrıca dualogic vites olmasına ragmen performansı gayet iyi fakat basınca her arac gibi buda yakıyo ama genelde sakin kullanıyorum..yani jantların arabayı yorar gibi bi hali yok gördügüm kadarıyla:)
kadir_779
01/12/2009, 18:50
Abi hoşgeldin. Masallah araç cok güzel, cok begendim. Tabi kendi aracima alisinca biraz yüksek geliyo bana ,bence araci biraz daha yere düsürelim. Ne dersin? Aracin güzelligine 1 puan daha katar bence saygilar abicim.
haklısın bulut kardesim arac biraz yüksek ama senin ki kadar yakın bi aracı buralarda kullanmak biraz ustalık istiyo yollar baya bi kötüde:) buradan ankaraya filan tayin olursam inan yapıstırıcam yere:)
pilotender
01/12/2009, 19:05
hocam selamlar..aracın jantları 17" olmasına ragmen inanın yakıtta hissedilicek bir degişiklik görmedim.ayrıca dualogic vites olmasına ragmen performansı gayet iyi fakat basınca her arac gibi buda yakıyo ama genelde sakin kullanıyorum..yani jantların arabayı yorar gibi bi hali yok gördügüm kadarıyla:)
Valla neye istinaden bu soruyu sorduguma gelince, benim önceki arabam Alfa Romeo 156 2.0 TS idi. O arabayı ikinci el almıştım ve üzerinde 215*45*17 lastik ve jant vardı. Araç 155 beygir olmasına rağmen o jantlar fazla yakmasına ve özellikle yokuşlarda çekişte düşüklük yaşatmıştı. Daha sonra bir başka alfa kullanıcısının fabrika çıkışı orjinal 16 inch jantlarıyla takas yaptık (üstüne de belli bir tutar aldım tabiki). Diğer bir hususta bozuk yollarda müthiş ses yapıyordu ince yanak lastikler, ayrıca arka koltuğa da iki kişi oturunca arka lastikler davlumbaza sürtmeye başlıyordu araba esnedikçe. Jantları değiştirince oh bee dünya varmış dedim ve herşey normale döndü. Siz hiç bu gibi sorunlar yaşamıyor musunuz hiç? Merak ediyorum bu soruların cevaplarını çünkü bendeki Alfa'nın aynısına 19 inch jant takanlar da var ve kullanıyorlar. Nasıl oluyor aklım almıyor :wacko000:. Bende 17 lik sürterken ve konfor berbat olurken adamlar nasıl o kadar büyük jant kullanıyor bilmek istiyorum çok. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar
bu renkten gercekten cok az var...
GP COSKUN
01/12/2009, 21:53
bu renkten gercekten cok az var...
cüneyt senin renktende az var
nerde görsem hemen arkasına bakıyorum dtm varmı diye senmisin diye ama
malesef adana nireeee istanbul nireee
istanbula gelıyorum abı ama gp'le 30 saat suruyor. ucakla 1 saat. cekılmıor o yol... ankarada çok dolasıyor 01 plaka mavi bi gp .) bu arada burda garaj vardı? sitede artık yok mu ?
kadir_779
02/12/2009, 00:03
[QUOTE=pilotender;260177]Valla neye istinaden bu soruyu sorduguma gelince, benim önceki arabam Alfa Romeo 156 2.0 TS idi. O arabayı ikinci el almıştım ve üzerinde 215*45*17 lastik ve jant vardı. Araç 155 beygir olmasına rağmen o jantlar fazla yakmasına ve özellikle yokuşlarda çekişte düşüklük yaşatmıştı. Daha sonra bir başka alfa kullanıcısının fabrika çıkışı orjinal 16 inch jantlarıyla takas yaptık (üstüne de belli bir tutar aldım tabiki). Diğer bir hususta bozuk yollarda müthiş ses yapıyordu ince yanak lastikler, ayrıca arka koltuğa da iki kişi oturunca arka lastikler davlumbaza sürtmeye başlıyordu araba esnedikçe. Jantları değiştirince oh bee dünya varmış dedim ve herşey normale döndü. Siz hiç bu gibi sorunlar yaşamıyor musunuz hiç? Merak ediyorum bu soruların cevaplarını çünkü bendeki Alfa'nın aynısına 19 inch jant takanlar da var ve kullanıyorlar. Nasıl oluyor aklım almıyor :wacko000:. Bende 17 lik sürterken ve konfor berbat olurken adamlar nasıl o kadar büyük jant kullanıyor bilmek istiyorum çok. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar[/QU
hocam,sunu sölim gercekten yakıt ve performans konusunda pek bi fark görmedim ama konfor derseniz sakın cukura filan düsmeyin:)kalkıslarda ve virajlarda cok iyi bir kontrol saglıyor ki zaten amacı bu..ayrıca 4 kisi bindik ne sürtme oldu nede baska bisi..inşallah yolunuz düserde gelirseniz tokata o zaman bakarsınız araca..saygılar
ystuning61
16/01/2010, 14:18
Çok hoş bir araba