Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Fiat servisleri
seysey37
28/11/2009, 21:31
Selamlar arkadaşlar..
aracımı 40bin bakımına sokcam ve forumlarda yorumlara bakıyorumda baya bi fiyat farkı var servisler arasında..bende çayyolunda oturuyorum ağaçlıdan fiyat aldım 330lira dediler..
bilginiz varmı acaba 40bin bakımı hakkında fiyatları ne civarda ve en uygun fiat servis hangisi?
teşekkürler..
Punto_Can
28/11/2009, 23:03
yanlış hatırlamıyosam benzinli gp'min 40bin bakımını fiat kavaklıdere servisinde 350 TL'ye yaptırmıştım ama araca göre değişir fiyat. yani senin farketmediğin şeyler de ekstradan çıkabiliyo bazen. 50bin bakımını yaptırdığımda ekstradan buji kablolarından birkaç tanesi atlama yapıomuş onlar değişti hiç hesapta yokken. onun dışında fren balatalarının durumuda fiyatı değiştirecektir... birde kavaklıdere'yi ara istersen
https://www.kavaklidereoto.com/
06kaymak
29/11/2009, 12:58
merhabalar
Yag filtresi,hava filtresi,polen filtresi,4 adet buji,3 lt motor yağı,balata temzileyici, motor temizleyici ve işçilik yaklasık 320 tl tutar...Ancak ön fren balatları değişirse ki iki çeşit balata var biri:48 tl digeri :131 tl ekstradır...ayrıca 40 bın km de bir yapılan karbon clean isşlemi var bunuda isterseniz 45 tl dir..yani fren balatasıda çıkar karbon clean de yaptırmak isterseniz iskontosuz 415 tl yaklasık bır fıyat cıkar...
seysey37
29/11/2009, 16:38
merhabalar
Yag filtresi,hava filtresi,polen filtresi,4 adet buji,3 lt motor yağı,balata temzileyici, motor temizleyici ve işçilik yaklasık 320 tl tutar...Ancak ön fren balatları değişirse ki iki çeşit balata var biri:48 tl digeri :131 tl ekstradır...ayrıca 40 bın km de bir yapılan karbon clean isşlemi var bunuda isterseniz 45 tl dir..yani fren balatasıda çıkar karbon clean de yaptırmak isterseniz iskontosuz 415 tl yaklasık bır fıyat cıkar...
balatalar sağlammış allahtan :) teşekkürler..