Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto tavsiye eder misiniz?
Sıfır Grande Punto Almayı Düşünüyoruz Fun 1.3 90 Hp Dizel Düşünüyoruz Tavsiye Edermisniz İyi Yanlarını Kötü Yanlarını Anlatırmısnz .
Dualogic Vites Cam Tavan İstiyoruz Ama Özellikle Dualogic Vites Hakkında Dizelde Bilgi Almak İstiyorum
Bu Arada Siyah Dışında Renk Tavsiyelerinizde Bekliyorum
Cevaplarınız İçin Şimdididen Teşekkürler...
GP COSKUN
26/11/2009, 01:21
ne demek tavsiye edermiyiz
tabiki ederiz
aileye birkişi daha katılmış olur
arizona beji al
dizelin en güzel olanı 90 bg liği
kesinlikle memnun kalırsınız
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz Batuhan. Sorunuzun cevabına gelince ben kendi adıma kesinlikle tavsiye ederim. Forumdaki konuları arayarak istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz. Şimdiden aracınız hayırlı olsun.
Romeo_er2
26/11/2009, 01:37
1.4 t-jet sport yada dynamic tavsiye ederim..
1.4 t-jet sport yada dynamic tavsiye ederim..
C2vts satıyoruz zaten 125 hp oda çok yakıo die birazdaha aile aracı istioruz 4 kapı dizel az yakan ztn araç alındığı gibi chiptuning yapılcak 110 120ye çıkar motor gücü
serdar2362
26/11/2009, 08:32
C2vts satıyoruz zaten 125 hp oda çok yakıo die birazdaha aile aracı istioruz 4 kapı dizel az yakan ztn araç alındığı gibi chiptuning yapılcak 110 120ye çıkar motor gücü
Onlar için çok yakıyor diyorsanız size 75 hp 1,3 aktive yada dynamic diyebilirim. Dahada aşağısı olmaz valla olsa dükkan senin.
Onlar için çok yakıyor diyorsanız size 75 hp 1,3 aktive yada dynamic diyebilirim. Dahada aşağısı olmaz valla olsa dükkan senin.
ama duagolic olcak 75hpde varmı yok diye biliyorum..
lionT-JET
26/11/2009, 10:47
hayırlısı olsun.zaten dızelde dualogıc vıtes 90 hp de var.benım bıldıgım kullananlar memnun dıye bılıyorum.dızel alacak olsam bende 90 hp lık olanı alırdım veya bravo 120 hp dızelı alırdım..en kısa zamanda aracınızı alıp gule gule kullanmanız dılegıyle
keykavus
26/11/2009, 11:19
Şimdiden hayırlı olsun derim saygıdeğer arkadaşım dualogic, 90 bg multijet nasıl tavsiye etmeyiz.
KaMiKaZe
26/11/2009, 13:17
Sıfır Grande Punto Almayı Düşünüyoruz Fun 1.3 90 Hp Dizel Düşünüyoruz Tavsiye Edermisniz İyi Yanlarını Kötü Yanlarını Anlatırmısnz .
Dualogic Vites Cam Tavan İstiyoruz Ama Özellikle Dualogic Vites Hakkında Dizelde Bilgi Almak İstiyorum
Dualogic 90hp cam tavan 10 numara güzel olucaktır.
renk olarakta kendim new orleans kullanıyorum bakımı zor, daha açık renkleri tavsiye ederim 2009 da çok güzel marjinal renkler geldi.
1.3 mjtd 90bg, performanslı ve ekonomik bir makine.VTS ye göre yaklaşık yarı yarıya yakıt tasarrufunuz olur.Daha konforlu, donanımlı ve geniş bir araç GP.Biraz daha bekleyerek yeni Evo da alabilirsiniz 95bg lik yeni mjtd motoruyla.Tabi fiyatı biraz daha pahalı olur,
Hayırlısı olsun diyelim, keyifli forumlar...
sen dızel ıstıyosun ama ben sana t_jet tavsıye ederım ben yakıtından da performansından da cok memnunum:)
umarım gp aılesıne katılırsın dızel benzınlı farketmez yenı aracın sımddıden hayırlı olsun
ya bu puntoların hiç bir - yanı yokmu hiç bukadar ii izleniminiz varsa süper...
GP COSKUN
26/11/2009, 21:06
var tabiki en büyük eksisi çok beğenilmesi
şaka bi tarafa eksi olarak aklıma gelen
cıty motoru
yol sesi alma problemi
Belki servo motor arızası (direksiyon) çıkabilir şansınıza, eşya gözlerinin küçük olması, tasarımı gereği araç içi görüşlerin biraz kısıtlı olması olumsuz özellikleri diyebiliriz:)
var tabiki en büyük eksisi çok beğenilmesi
şaka bi tarafa eksi olarak aklıma gelen
cıty motoru
yol sesi alma problemi
Yani şöyle soriyim ozmn sizin rahatsız olduğunuz sorunlar neler vede bu city motoru hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
ERDEM1907
26/11/2009, 23:33
sakın alma yanında bile geçme çok çekersin çünkü bir kez alan bir daha bırakamıyor:)))
Romeo_er2
26/11/2009, 23:35
gülü seven dikenine katlanır =)
ERDEM1907
27/11/2009, 00:05
Dualogic Vites konusunda seri olmamasıyla ilgili sorun yaşayabilirsin. Yok ben sakin adamım kapışma olayına girmem dersen al yoksa pek seri değil. Bayanlar için ideal mi ideal:)
Ya aracı almaya iyice ısındık tek sorun duagolicde fun versiyonda yok onun koltıklarını beğendik bizde bide koyu renkli ön farların olmaması üzdü beni ama konuşucaz bayide artık çok teşekkürler hepinize otomatik die seriliği sorun deil chiptun,ng yapılır olur biter ... İlginiz içinde çok çok teşekkürler ..ama - yönlerini biraz daha annatırsanız sevineceğim çünkü araç almak kolay diil szn bildiğniz gibi tereddütsüz alma çok önemli...
quartaporte
27/11/2009, 01:03
ben de bayramdan sonra bayi ile dynamic 75bg icin gorusecegim.Bakalım ne kadar indirim olacak.Birde bana 2008 den sonra city motordan pek arıza olmadıgını belirttiler,acaba satıs yalanları mı yoksa gercekten duzeltildi mi bu problem bilemedim??? hem su andaki indirim bir de ögretmen indirimi ustune biraz daha indirim yaparlarsa sanırım alacagım arkadaslar
Dualogic Vites konusunda seri olmamasıyla ilgili sorun yaşayabilirsin. Yok ben sakin adamım kapışma olayına girmem dersen al yoksa pek seri değil. Bayanlar için ideal mi ideal:)
Erdem; bayanlar seri araba kullanamıyor mu? Yada diğer bir deyimle erkeklerin tamamı mı seri araba kullanıyor ya da kullandıklarını sanıyor?
Genellemelerden uzak kalalım lütfen :)
bayanların %90 gerçekten anlaşılıyo araba kullanırken kırılmayın ama %10 lukbir kısım varki biride arkadaşımın eşi felaket benim diyen erkek şofor gelsin zaten kendini sıkıştıranı felan takip ediyo makas felan atıyo felaket yani kadınlar daha sakindir bize göre o yüzden iyileri çok iyi oluyo:)
kesinlikle tavsiye ederim. Ben aracımdan çok memnun. Park sorunu hiç yaşamıyorsun. Her yere rahatlıkla girip çıkıyorsun. En çok güzel olanıda mazot alırken oluyor. insanın içine oturmuyor. eğer 90 lk alırsan tadından yenmez.
Selamlar ,
ben de dynamic + ASK + Co-pilot kitli grande puntoya niyetlendim, motor konusunda hala kararsızım dizel mi olsun benzinli mi olsun ama sanki agırlık dizel yönünde yarın(cmts) bayii gezmelerine baslıyacagım bundan önce yakın zamanda fiyat bilgisi alan var mı ? yarın için hazırlık olsun bana ...
Dizel cam tavan beyaz fun 90 hp 34 milyar.indirimli hali
ERDEM1907
05/12/2009, 15:46
evet 100 bayandan 99 arabayı seri kullanamıyor ve trafikte facia yaratıyolar:) Sen seri olabilirsin saygım var:) Erkek sürücülerin hepsi seri mi elbette hayır.Trafikte faciya yaratanları çok mu çok. Ama bu yinede bayanlara oranla kıyaslanamaz. İstisnalar kaideyi bozmaz diye düşünüyorum:)))
Erdem; bayanlar seri araba kullanamıyor mu? Yada diğer bir deyimle erkeklerin tamamı mı seri araba kullanıyor ya da kullandıklarını sanıyor?
Genellemelerden uzak kalalım lütfen :)
serdar2362
05/12/2009, 16:14
Batuhan kardeşim...!!!
Bizler de sizin gibi araba almadan birkaç model üstünde araştırma yaptık. Üye olupta arabası olan arkadaşların hepsinin söyleyeceği tek şikayet araç içi malzeme koyma gözlerinin küçüklüğü ile city motoru arızasıdır.
Bundan sonrası tamamen keyfekeder. 2009 modellerden hiç city şikayeti çıkmadı desek yeridir. Arabalarımız gerçekten ülkede bulunan diğer modellere kıyasla "en" lerden biri. Konu sadece güç, performans ile bitmediğinden parasına göre ve segmentine göre en iyi araba bu.
Arabanı al keyfine bak kardeşim. Gözün arkada kalmasın.
120 hp gp sahibiyim çok memnunum,çok seri performansı süper.fakat aracımı şu aralar çok kullanıyorum.şimdiki aklım olsaydı 1.3 90hp dinamik beyaz alırdım