Orijinalini görmek için tıklayınız : Solarguard cam filmi
arkadaşlar 3 gün önce lastikcime cam filmi tanıdığın var mı dedim sunguard 1 numara ne kadar sorar mısın dedim. balgatta total benzinliğin içinde ASIRLAS varmış serdar abi diye biri ile konuşturdu beni fiyat ise 175 lira. solarguard 200-500 arası die biliodum ben sizce napmak lasım ??
goldumut
23/11/2009, 16:26
arkadaşlar 3 gün önce lastikcime cam filmi tanıdığın var mı dedim sunguard 1 numara ne kadar sorar mısın dedim. balgatta total benzinliğin içinde ASIRLAS varmış serdar abi diye biri ile konuşturdu beni fiyat ise 175 lira. solarguard 200-500 arası die biliodum ben sizce napmak lasım ??
SELAM BEN SOLARGUARD cam fılmı yaptırdım ve o kadar memnunumkı anlatamam..
antalya sıcaklarında 2 dolu senedır kullanıyorum ne bır solma var nede bır cızılme..
ben tek kapı aracıma metalıze cektırdım hafıf yansıtmalı gıbı..350tl ye 2 sene once.
bence hıc dusunmeden yaptır..
bıldıgım kadarıyla sabancı amerıkadan getırtıyor bu fılmlerı.ve cın mallları gıbı 1 yaz sonra rengı morarmıyor.
Erdem Bozdağ
23/11/2009, 17:16
solarguard kaliteli filmlerdendir ama kesinlikle en açığını çektirin yoksa ankarada gerçekten başınıza gelmeyen kalmaz sonunda benim gibi sokturmek zorunda kalırsınız
Punto_Can
23/11/2009, 17:39
solarguard kaliteli filmlerdendir ama kesinlikle en açığını çektirin yoksa ankarada gerçekten başınıza gelmeyen kalmaz sonunda benim gibi sokturmek zorunda kalırsınız
+1000
Bence ankaradaki üyelerimiz film çektirme işini biraz askıya alsınlar.. nedeni malum :)