Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fıkra: En kısa peri masalı, süper!

erkaymis
14/11/2009, 12:30
Günlerden birgün bir adam bir kadina 'benimle evlenir misin?' diye sordu, kadin 'hayir' dedi.

Ondan sonra da kadin hep mutluluk içinde yasadi;
Rahatça arise gidebildi, arkadaslariyla martini içebildi, her zaman temiz bir evi oldu, kimsenin arkasını toplamadı, hiçbir zaman yemek pisirmesi gerekmedi, her zaman giysi ve ayakkabilarla dolu bir gardrobu oldu, hep zayıf kaldı ve hiç aldatılmadı .… :siritma:

H5N1
14/11/2009, 12:38
çok iyi :)

erdiyilmaz
14/11/2009, 13:01
kissadan hisse : )

GP COSKUN
14/11/2009, 14:02
ama hiç kocası olmadı

erkaymis
14/11/2009, 14:13
ama hiç kocası olmadı

demekki iyi bişey :siritma::siritma:

ocean_1919
15/11/2009, 22:02
Adama ne oldu peki?

serdar2362
15/11/2009, 22:21
Teklif eden adam için versiyonu yokmu peki...?

GP COSKUN
15/11/2009, 22:26
var abi ben söliyeyim
kadın evlenmeyi kabul eder evlenirler
adam karı dırdırından kanser olup genç yaşta tahtalı köye
yallah
kadın yine hayatına devam etti
tabi bu sefer adamdan kalan mirasıda yiyerek

Buremir
15/11/2009, 22:52
Bak bu daha güzellll. :D

serdar2362
15/11/2009, 22:59
Hah tam oldu. Tevekkeli TC. de kadınlar erkeklerden daha uzun yaşıyormuş şimdi anlaşıldı esvab'ı mucizesi.

serdar2362
15/11/2009, 23:06
Bak Deniz kardeşim eşim sana ne diyor. "Ben Denizi çok tuttum fıkrasına da bayıldım" diyor.

GP COSKUN
15/11/2009, 23:10
Bak Deniz kardeşim eşim sana ne diyor. "Ben Denizi çok tuttum fıkrasına da bayıldım" diyor.

serdar abi sen yengeden kork o zaman niyeti kötü
valla sakata gelme benden sölemesi
galiba sana kafayı takmış

serdar2362
15/11/2009, 23:40
Allah herkeze cana can katacak eş nasip etsin (benim gibi). Biz yıllar sonra birbirimizi bulduk, derler ya ruh ikizi diye, işte öyle.:) Yukarda bahsedildiği gibi yalnız olmak ve o şekilde yaşamak sosyal insanlar için zor. İnsanın iyi anlaştığı eşi olması, hayatında olabilecek herşeyi eşi ile paylaşması ne güzel. Tabii karşılıklı olmak zorunda. Karşılıklı anlayış, saygı eşleri hem birbirine aşık eder, hem de huzur içinde yaşamasını sağlar. "Ben" cilik kimseye fayda sağlamaz.
Akşam özenerek yaptığın yemeği sevdiğin insanla paylaşmak başka, oturup tek başına yemek başka. İsterse paran, gardrobun, garajın çeşit çeşit dolu olsun, sevdiğinle paylaşmadıktan sonra bence hikaye.

taneli
16/11/2009, 00:00
adam gibi kocayla bunların hepsi mümkün. ya da umarım eşim öyle düşünüyordur :)

erkaymis
16/11/2009, 10:18

serdar abiciğim eşinize çok selamlarımı iletin lütfen kıssadan hisse işte bize uygun bir fıkraydı :)

erkaymis
16/11/2009, 10:23
var abi ben söliyeyim
kadın evlenmeyi kabul eder evlenirler
adam karı dırdırından kanser olup genç yaşta tahtalı köye
yallah
kadın yine hayatına devam etti
tabi bu sefer adamdan kalan mirasıda yiyerek

sizin buraya yazdıklarınız birebir eşlerinize okutmak lazım aslında :) ne yalan söyliyeyim aynen anlattoğın gibi oluyor:D

serdar2362
16/11/2009, 10:42
Hayat sürprizlerle dolu. Biz 45 yaşından sonra birbirimizi bulduk. Sizler de o yaşa kadar yalnız yaşayın anlamına gelmez. Şahsen yalnızlığın insanlara sadece yaşam alanlarında küçük özgürlükler yarattığına inanıyorum. Bunun dışında pek getirisi yok.
Bayanlar içinde erkekler içinde aynı. Erkeklerin yapısında biraz boşver'cilik vardır. Sabah yatağını toplamayabilir, bulaşıkları yıkamayabilir, dağınıklık, tembellik erkeklerin doğasında var. Ama evlilik işin içine girdimi birden herşey değişir. Özellikle kadının evini sahiplenmesi erkeği de motive eder. Prensipler, alışılagelmişlikler tamamen birlikte yaşamaya göre otomatikman programlanır.
Sonuçta şunu söylemeye çalışıyorum. Evli olmak, birlikte bir hayatı paylaşmak güzeldir. Karşılıklı anlayış içinde özgürlükler de olabilir. "Ben" fiili artık yoktur onun yerine "biz" vardır.

darkT-JET
16/11/2009, 10:53
aram su an eşimle bozuk oldugu için söylüyorumdur belki ama.....kadınlarmı AMAN ABİ AMAN yeryüzünde tarifi olmayan tanımlanamayan tek canlı!....

erkaymis
16/11/2009, 11:08
Hayat sürprizlerle dolu. Biz 45 yaşından sonra birbirimizi bulduk. Sizler de o yaşa kadar yalnız yaşayın anlamına gelmez. Şahsen yalnızlığın insanlara sadece yaşam alanlarında küçük özgürlükler yarattığına inanıyorum. Bunun dışında pek getirisi yok.
Bayanlar içinde erkekler içinde aynı. Erkeklerin yapısında biraz boşver'cilik vardır. Sabah yatağını toplamayabilir, bulaşıkları yıkamayabilir, dağınıklık, tembellik erkeklerin doğasında var. Ama evlilik işin içine girdimi birden herşey değişir. Özellikle kadının evini sahiplenmesi erkeği de motive eder. Prensipler, alışılagelmişlikler tamamen birlikte yaşamaya göre otomatikman programlanır.
Sonuçta şunu söylemeye çalışıyorum. Evli olmak, birlikte bir hayatı paylaşmak güzeldir. Karşılıklı anlayış içinde özgürlükler de olabilir. "Ben" fiili artık yoktur onun yerine "biz" vardır.

serdar abiciğim okadar güzel anlatmışsınki daha fazla yorum yapılacağına inanmıyorum Allah sizi nazardan saklısın :clapping: