PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendinizi test edin

GP COSKUN
06/11/2009, 11:31
sizlere aşağıda soracağım soruları evet veya hayır olarak cevaplayın
Sorulardan bir tanesinin bile cevabının (evet) olması, sizin çok tehlikeli ve asla güvenilmez bir sürücü olduğunuzu gösteriyor.
potansiyel kazaya karışma oranınız % 50 nin üzerinde demektir
evet sayıları arttıkça riskde artmaktadır
haydi şimdi testi bir çözün bakalım

-Sürücü koltuğunda yolculuk anında dostlarınızın yaptığı sohbete siz de katılıyor musunuz?

-Ön koltukta oturan kişi ara sıra sağ ayağını aniden geriyor, ellerini konsola dayamak zorunda kalıyor, sonra da dönüp size doğru bakıyor mu?

-Fren yaptığınız zamanlarda, yolcular hep içini çekiyor, virajlarda, ellerinde olmadan kapılara doğru yaslanıyor ve tutunacak yer arıyorlar mı?

-Seyir halindeyken yolcular öndeki araçlara bakıyor her sollama yaptığınızda, geçtiğiniz araca dönüp bakıyorlar mı?

-Sizi geçen araçlarının sürücü veya yolcuları dönüp size bakıyorlar mı?

-Durduğunuzda, arabadakiler derin bir nefes alıyor, bir daha sizin kullanacağınız araca binmekten çekiniyor mu?

-Yola çıktığınızda etraftan el kaldıranlar, hayretle bakanlar oluyor mu?

serdar2362
06/11/2009, 12:15
Bunların hepsine Evet dersem benimle bi yolculuğa çıkarmısın Coşkun'cum.

GP COSKUN
06/11/2009, 12:34
Bunların hepsine Evet dersem benimle bi yolculuğa çıkarmısın Coşkun'cum.

ARACI BENİM KULLANMAM şartıyla seninle her yere giderim abi :scooter0::X

taneli
06/11/2009, 17:35
sadece ilk soru evet, diğerleri de ara sıra evet maalesef :)

serdar2362
06/11/2009, 17:57
Şaka bir yana. İlk soruya evet çünkü göz yolda iken ister istemez konuşmalara dahil olabiliyorsunuz. Eğer yola bakmayı bırakıp döner diğer konuşanlara bakarsanız elbette olacağı belli.
.........
.........
GÜMMMMM....???
.........
.........
Bak sana laf yetiştirecem diye kaza yaptım gördünmü. Hep senin yüzünden Coşkun.

Ah-MeT
06/11/2009, 18:20
4 evet 3 hayır ım var:)

smartmavi
06/11/2009, 20:36
İlk soru evet, maalesef.

Şimdiye kadar yaşadığım yan etkileri önceden planladığım yoldan gidememek, kestirme dönüş yada girişleri kaçırmak oldu :)

taneli
06/11/2009, 20:43
konuşmaya dahil olduğumda genelde gidilebilecek en uzun yoldan gidiyorum :)

Ogulcan.Öğüt
06/11/2009, 20:52
4 tane evetim var :D Sollamalarda Özellikle geçtigm arabayı kullananla göz göze gelmeye bayılıyorm :D

secret_bigi
06/11/2009, 20:58
son ikisi hariç hepsi evet çıktı.17 senedir araç kullanıyorum.son 5 senedir mesleğim şoförlük.hergün 300_400 km yol yapıyorum.işim hastanelere acil kan dağıtmak.hiç kazam yok.test anafikrine ters bir durum ama yinede risk %100 her an herşey olabilir.kötü bir örnek oluşturdum ama tavsiyem herkes hepsini HAYIR diyecek şekilde kullansın.kazasız cezasız sürüşler dilerim....

ExTReMe_
15/11/2009, 01:53
evet de var hayırda :D evet sanki dha yoğun oLsun ya :P :D