PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modern Warfare 2, yandık ki ne yandık

darkT-JET
03/11/2009, 19:02
1.5 sene kadar önce bacanağımın yoğun baskısı sonucu edindik bi tane ps3....üstünede tam magazadan çıkıcaz ''eee ilk oyununda benden olsun'' diyen canavar bacanak elime tutuşturdu ''call of duty modern warfare'' adlı oyunu....neyse yaklasık 15 günlük bocalama sonucundan alıştık ps3 kontrollerine....eskiden 98-99 yıllarında ''counter streak'' vardı ugruna ne kız arkadaşları ektiğim...ramazanda sahura kadar 12 manyağı agarlıyacak net-cafelere saatine azmı 5 tl verdiğim bi oyunu anımsattı bana....eeee artık evliydik böyle sorunlar olmaz sanmıştım....

Gel zaman git zaman oyun bir bagımlılık yaptı ki sormayın gitsin...işten 7 gibi eve geldigimde ps3'ün basına bir oturuyordum gece 1-2 zorla...eşimin yatak odasından ''yarın gelince o ps3 orda olucakmı zannediyorsun'' yada ''1 dk. yatakta olmassan geliyorum balkondan assaga atmaya'' naralarıyla jet hızıyla kapatıp yataga gitmemle sonuçlanan 3-4 aylık bir sürecim oldu...

Eeee işi biraz abartınca hanımdan vetolar üstüste gelmeye basladı...eve geldigimde ps3 kolunun yerinde olmadıgı ve yarım saat-1 saat gibi degişken sürelerle dil dökmelerim sonucu yine 20 tl-50 tl degişken ücretlerle kolu geri aldıgım günler olunca...en sonunda bir anlaşma yapıldı hafta içi günlüğü 2-3 saati geçmemek ve haftasonu ps3 sözü bile edilmemek kaidesiyle işi rayına oturtmuşken....MODERN WARFARE 2'nin çıkmasına kala kala 6 gün kaldı...

şimdi ne olacak :)...teknosadan 50-60 inç'lik tv bakıyorum misafir odasına,bacanaktır arkadaslardır sigara içme molasında..(evde içemiyoruz balkona maruruz ve arkadaslarda neyseki öyle)...takım stratejileri 30-45 dk. molalara sebep oluyor hanımlar yavas yavas durumu cakacak,işin kötü kısmı benimki 1 haftadır aramız hanımla limoni benden çiçektir yemektir bekler ben hangi havadayım....

İşim çok ama çok zor...6 gün hiç geçmesin istiyorum ama bi yandanda çıksada bi kendimden geçiyim demeden edemiyorum....
ahhh ahhhh MODERN WARFARE 2 yaktın doktor bizi YAKTIN!

Erdem Bozdağ
03/11/2009, 19:09
counter strike hakkaten hayatımın oyunu

senelerimi verdim o "dust" da :):)

şimdi yerini aldı pes furyası herhalde başka hiçbirşey insanı televizyon karşısına 4-5 saat oturtamaz kafelerde.İnsan sıkılmaktan değil parmaklar şişince kalkıyor artık

Çok iyi anlıyorum ondan bi oyun sarınca insanı neler yaptırır

Bu teknoloji hakkaten sakat bişey eskiden pes mi vardı:)en fazla ateri salonunda street fighter:)

femoli
03/11/2009, 19:40
İlker o kada güzel özetlemişsinki hemde tüm gerçekciliği ile (erkeklik onuru için + katmamışsın :D) Oyun konsollarının hepsi güzel hepsi heyecan verici ama dozajında bırakmak şatı ile :)

darkT-JET
03/11/2009, 20:01
İlker o kada güzel özetlemişsinki hemde tüm gerçekciliği ile (erkeklik onuru için + katmamışsın :D) Oyun konsollarının hepsi güzel hepsi heyecan verici ama dozajında bırakmak şatı ile :)

aşırı dozdan gidiciyim diyim ordan anlayın halimi....anlamadım gitti benki video oyunlarını şiddetle karşı çıkan biriyken basıdan kalkamamakta neymiş :cool0000:

Ogulcan.Öğüt
03/11/2009, 23:34
Tatil Döneminde Undergrounda tekrardan kitlenmiştim :D aksam 6 sabah 5-6 lara kadar öglende uyuyodum :D Gerçekten hastalık ya Gözleri Bozdum Bi ara Plakaları Falan Okuyamadım .. :)

Ah-MeT
04/11/2009, 00:00
Yeni çıkan Oyunlarla yakından ilgilenmekteyim:) COD4 un devamı gibi bişi sanırım modern warfare 2. COD4 de Co-op versionu eklenmişti 3 arkadaş hamachi den 3 kişi ilerleyerek 4-5 defa bitirmiştik oyunu çok eğlenceliydi:) konsola pc den cok once cıktıgı için şanslısın;)

Eşime notebook u bıraktım kendime güzel bir makina (pc) topladım evde savaş felan cıkmıyor :) sanada tavsiye ederim...

Şuan FPS oyunlarından Battlefiled 2 ye sarmış durumdayım orginal Cd key satın aldım orginal serverlerde oynuyorum PC oyunları için tavsiye ederim. Gears of war ın yenisini PC için Sabırsızlıkla beklemekteyim:)

Birşey daha ekliyim, ps3 ün ve HD ready li LCD'n var, G25 pedal alıp grand tourismo 4-5 oynamanı tavsiye ederim, gerçek hayatta arac kullanmaktan daha gercekci ve zevkli:)

taneli
04/11/2009, 01:57
benzer çekişmeyi become a legend için yaşamıştım, bu ara azalttım biraz, oynamadığım günler bile oluyor :)

femoli
04/11/2009, 11:35
Oyun oynamak zevkli ama nedense hiç merakım yok arkadaşlarım counter oynarken ben sadece bakardım tek oynadığım oyun blood ,nfs,belki bir iki tane daha adını unuttum:)

darkT-JET
04/11/2009, 14:06
evet arkadaslar oyun çıktı...suan elimde ama malesef işteyim...aksamı sabırsızlıkla çekiyorum.....bekle beni kara geceler :Ç

Ah-MeT
04/11/2009, 15:14
evet arkadaslar oyun çıktı...suan elimde ama malesef işteyim...aksamı sabırsızlıkla çekiyorum.....bekle beni kara geceler :Ç
hadi hayırlı olsun, 10 kasım da cıkıcak deniliyordu erken cıkmış:) Pc için 24 kasım deniliyor ama bakalım bende sabırsızlanıyorum

imdesign
04/11/2009, 15:46
COD 4 e bağlanmıştım bir kaç kez bitirdim artık kesmiyordu bu yeni çıkan inşallah

daha uzundur. Bu aralar çocukluğum geldi aklıma age of serisini oynuyorum şuan

3. seri bitmek üzere :D

darkT-JET
05/11/2009, 11:18
daha ilk gün online'a bi takıldık 3'te yattık..allah sonumuzu hayır etsin.......

femoli
05/11/2009, 11:21
maşallah maşallah bugün akşam olmaz :D

darkT-JET
05/11/2009, 11:31
maşallah maşallah bugün akşam olmaz :D

valla mehmet halim kalmadı...dün yattığımda gözlerimi kapatıyorum önüme ekran geliyo hala çatışıyodum...sabah 8'de zar zor kalktım....bu aksam zor oynarım..YALANA BAK! :siritma:

Ah-MeT
11/11/2009, 18:19
PC için Dün çıktı hadi hayırlı olsun:)

narkoz30
12/11/2009, 12:28
Bizim şirkette bu cod6 ve uncharted 2 oyunları 1 haftada 12000 adet satıldı yani parakendecilere dağıtıldı millet oyun alacak kaynak bulamıyor en iyisi www.shopto.net (https://www.shopto.net) den getirmek orada da aynı fiyat 100 lira cıvarında neyse ki aradan 1er tane kendime kapmıştım ps3 üm şenlendi. :)
not: shopto.net son derece güvenilir bir sitedir 1 yıldır piyasada bulamadıgım oyunları oradan alıyorum 3-7 gün aasında gümrüğe takılmadan kapıma kadar geliyor tek masrafı 3.5 pound tutarında posta masrafı onu da zaten kredi kartınızdan peşin tahsil ediyorlar %100 tavsiye ederim. Bilmeyenler bana dua edecekler. :) site için az biraz ingilizce bilgisi ve ödeme seçeneği için ise euro yerine paund u seçmeniz yeterli böylece daha ucuza geliyor oyunlar.