Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Puntişimi soydular :((

JASMINE
30/10/2009, 20:38
Dün gece saat 12:00'de dışarıdan gelen sesten dolayı pencereye çıktığımda evimin önünde park halinde olan aracımın sol arka kapı camına yapışmış iki şahıs gördüm. Ne yapıyorsunuz diye seslendiğimde şahıslar kaçtı. Arabamın yanına gittiğimde cam üst fitiline yaklaşık 8-9 cm uzunluğunda çivi batırıldığını gördüm. Tekrar gelmezler düşüncesi ile maalesef polis çağırmadım fakat saat 02:00 civarında tekrar aynı ses nedeniyle dışarıya çıktığımda ise sağ ön kapı camının patlatıldığını gördüm. Saat 5'e kadar süren koşuşturmacadan sonra aracı karakol otoparkına bırakarak daha fazla zarar almasını bir nebze engellemiş olduk. Ancak ifade sırasındaki memur bey ile sohbetimizde son günlerde bizim araçların teyplerine oldukça fazla rağbet olduğunu söyledi. Ben yarın servisten aracımı aldıktan sonra alarm taktırmayı düşünüyorum. Umarım bu tarz olaylar bir daha hiçbirimizin başına gelmesin.

onurcan
30/10/2009, 20:47
Yasemin hanım çok geçmiş olsun. Allah böyle insanları ıslah etsin. ne diyeyim..

dgn
30/10/2009, 20:49
Geçmiş Olsun.İnşallah bidaha başınıza gelmez.

GP COSKUN
30/10/2009, 20:53
çok üzücü bir durum
allah daha beterinden saklasın
caydırıcı önlem almanız sizin için iyi olur düşüncesindeyim

Erdem Bozdağ
30/10/2009, 20:58
abla büyük geçmiş olsun

JASMINE
30/10/2009, 21:05
Hepinize çok teşekkür ederim. Bu haftasonunda yine bir vukuat olmaması için dua ediyorum sadece. Polislerin dediğine göre kafaya taktıysa tekrar gelirmiş. Alarm taktırmayı düşünüyorum fakat amaç zarar vermekse alarm olduğunda da camı kırıp kaçacak ve yine zarar vermiş olacak :(

pdr42
30/10/2009, 21:18
geçmiş olsun

OzzY
30/10/2009, 21:37
geçmiş olsun Yasemin abla

PLaTiNuN
30/10/2009, 21:47
Çok geçmiş olsun Yasemin abla umarım tekrar gelmezler ama amaç zarar vermekse otoparktan başka çare yok malesef...

clax22
30/10/2009, 21:50
geçmiş olsun yasemin hanım benim arkadaşımında puntosunu gecen hafta soydular dediğiniz gibi puntoların teyplerine ragbet varmış ama neden anlayamadım alarm taktırmanız iyi fikir inşallah birdaha yaşamazsınız

JASMINE
30/10/2009, 21:56
O anki stresle ve gece karanlığında fark etmemişim. Sabah servise götürdüğümde sol arka kapının üst kısmınında 5-6 cm ebatında çizildiğini, boyanın kazındığını gördüm. Sanırım çiviyi önce o taraftan sokmaya çalıştı. Dikkatimi çeken diğer bir şey ise büyük kare kutu vivident sakız vardı orta bölümde. Gece karanlığında onu mattah bir şey zannetmiş sanırsam onu almış gitmiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)

KaGaN
30/10/2009, 21:59
Alarmın pek işleyeceğini sanmıyorum aksine adam psikopat bi adamsa bi gün arka camı indirir bir gün ön camı bir gün komple çizer yani kafa takan hırsızsa alarm çare değildir...
büyük geçmiş olsun buarada bulaşmazlar işallah bidaha

61TS61
30/10/2009, 22:37
Büyük geçmiş olsun hanımefendi.İnsanın başına gelmeden anlamıyor gerçekten.Keşke ilkinde gerekli uyarıyı tam yapsaydınız.O zaman gelmezlerdi.5360

siromar
30/10/2009, 22:58
Çok geçmiş olsun. İnşaallah bir daha gelmezler.
Aslında hırsızlıgın cezasını degistirmek gerekiyor ne yazıkki yetersiz ceza kanununu bu konuda. Adamlar kışın sıcak yatacak biryer olur mantıgında, hapse girmekten korkmuyor ki. Halbuki hırsızlıgın cezası direk kol kesme olsa cok rahat ederiz memlekette. Bir daha yaptımı diger kolu, bir daha da bacagı digerinde diger bacagı... Budamak lazım boylelerini....

Ah-MeT
30/10/2009, 23:01
Çok Geçmiş olsun:( Elleri kırılır inşallah...

anlgnydn
30/10/2009, 23:16
çok geçmiş olsun :S

ABNEW
30/10/2009, 23:30
Yasemin geçmiş olsun.Şunlardaki cesarete bakın, iki defa üst üste geliyorlar hırsızlık için, gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu bir olay...

Romeo_er2
31/10/2009, 00:42
geçmiş olsun can sıkıcı bir durum.umarım tekrarlanmaz..

JASMINE
31/10/2009, 00:46
Çok geçmiş olsun. İnşaallah bir daha gelmezler.
Aslında hırsızlıgın cezasını degistirmek gerekiyor ne yazıkki yetersiz ceza kanununu bu konuda. Adamlar kışın sıcak yatacak biryer olur mantıgında, hapse girmekten korkmuyor ki. Halbuki hırsızlıgın cezası direk kol kesme olsa cok rahat ederiz memlekette. Bir daha yaptımı diger kolu, bir daha da bacagı digerinde diger bacagı... Budamak lazım boylelerini....

Evet en güzeli aslında dediğin gibi şeriat. Suudi Arabistan'da açık olan işyerinin kapısına bırakılan bir sandalye o dükkanın kapalı olduğunu belirtirmiş ve o dükkana hiç kimse adım atmazmış. Çünkü bilirmişki o dükkana girdiği anda kolu bacağı kesilecek. Vahşete karşıyım fakat bazen kantarın topuzunu kaçırdıklarında aklıma böyle kötü düşünceler geliyor :(

Çok Geçmiş olsun:( Elleri kırılır inşallah...

AMİNNNNNNN

Yasemin geçmiş olsun.Şunlardaki cesarete bakın, iki defa üst üste geliyorlar hırsızlık için, gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu bir olay...

Teşekkürler Arda. Bunlar maalesefki madde bağımlısı kişiler. Dün akşam gelen 3 kişide aynıydı. Gördüğümde tiplerinden belliydi zarar verecekleri de bir şey olmadan polisi gereksiz yere aramak istemedim. Karşı komşumda 2 ay önce GP aldı. Geçen hafta da onun ön çamurluğunu tekmeleyip göçerttiler. İnsanlardaki bu hainlik duygusunu anlamak mümkün değil. Bu gece benim aracım yok fakat Allah onun aracını korusun.

no_fear
31/10/2009, 00:59
gecmıs olsun umarım bır daha tekrarlanmaz (bır alman kurdum bırde rottweiller ım var alarmdan daha etkılı oldukları kesın) ama keske anahtarı bıle uzerınde bıraktıgımızda bır sey olmayacagını bıldıgımız bır toplum halıne gelebılsek.

drahmet
31/10/2009, 01:21
geçmiş olsun yasemin hanım
inşallah tekrarlanmaz

smartmavi
31/10/2009, 01:27
abartmayalım kol bacak şeriat. Hukuk devleti düzgün işlesin, insanları eğitelim yeter.

chngrrrrrr
31/10/2009, 02:18
yasemin çok geçmiş olun arkadaşım
elleri kırılsın ********lerin.
Allah beterinden korusun arkadaşım
tekrar çok geçmiş olsun..
tekrarlanmaması dileğiyle...

mustafaf
31/10/2009, 09:36
gecmıs olsun Yasemın Hnm. bunada sukur demekten baska caremız yok maalesef...

batuhann80
31/10/2009, 10:00
cok cok gemiş olsun..cok sinir bozucu bir olay..

sersev
31/10/2009, 10:57
gecmıs olsun sınır bozucu bır durum

femoli
31/10/2009, 11:23
Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..

JASMINE
31/10/2009, 14:38
Yasemin geçmiş olsun nasıl cansıkıcı bir durum olduğunu iyi bilirim 2 kere girdiler benim aracada hiç bir şey almamışlar ama camlarımı kırıp gitmişler bununla geçmiş olsun iyiki olay yaşanırken uyanmamışsın yada duymamışsın allah korusun bu adi heriflerin gözü dönmüş olur bırak kırılan cam olsun teyp olsun olay esnasında ters bişi söyleme yaklaşma bile..

Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki :) ) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.

gadget
31/10/2009, 15:37
geçmiş olsun valla benimde korkulu rüyam haline geldi bu hırsızlık olayı, alarm hakkaten caydıcı mı onu da bilmiyom, taktırsam mı?
büyük şehirde yaşıyossan ya evinin kapalı garajı olacak yada büyük bi sitede oturcan çoçocuk da rahat edecek... gerçi çocuk için falan daha çookk var :)

sersev
31/10/2009, 16:04
Mehmet öncelikle teşekkür ederim. Fakat seninle yakından tanışmadık. Beni tanıyan arkadaşlar bilirler sinirlendim mi gözüm bir şey görmez. Ben her iki olayda da uyanıktım, pencereden aralıklı olarak arabayı gözledim ve olay anında adamların peşinden koştum. (Sonrasında aile içinde bununla ilgili sorun çıktı tabiki :) ) O anki panikle adam dönüp banada zarar verebilirdi tabiki bunada şükür fakat o an onu düşenemiyorsun. Nede olsa mal canın yongası.

helal olsun ne dıyelım gunumuz erkeklerının yapamadıgını siz yapmışşınız:)

ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler

evde bir makine şart:)pencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar

StrawBeeRy
31/10/2009, 16:07
Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun

JASMINE
31/10/2009, 16:35

ama sızın de hatanız var ılkınde onlar pusuya yatmısdır polısın gelip gitmesini beklemıslerdır sızın cagırmadıgınızı anlıyınca tekrar yeltenmışler

evde bir makine şart:)pencerenin arasında bacagına bacagına sıkacaksınız bunlara kı bır daha yapmıyacaklar

Yasemin abla geçmis olsun.Nedense böyle olaylara çok sinirleniyorum çünkü arabadaki tesisatımız çalındığı zaman aklıma geliyor bunları yapanların Allah bin türlü belasını versin ********ler.İnşallah bir gün yakalarımda elimden alana helal olsun

Sinirlendiğimizde veya canımız yandığında bu tarz kötü düşüncelere hepimiz ister istemez giriyoruz. Fakat biraz sakinleştikten sonra düşündüğümüzde bu şekilde fevri davranmakla aslında onlara benzemiş oluyoruz. O nedenle ne kadar sinirlensekte bırakalım cezalarını Allah ve adalet versin. Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.

Kötü zamanımda yanımda olduğunuz içinde tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim.

kabrero
31/10/2009, 18:25
gecmiş olsun, umarım bir daha tekrarlanmaz.

femoli
31/10/2009, 18:58

eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can

Lütfen yorum yapacaksak adabına uygun güzel örnek olacak yorumlar yapalım ...

anvil
31/10/2009, 19:35
Geçmiş olsun Yasemin. Allah daha beterinden korusun.

gakkan
31/10/2009, 22:17
:( yasemin çok geçmiş olsunn:( İzmir'de bu hırsızlara bir çare bulamadılar.adamlar dalga geçer gibi hırsızlık yapıyorlar.Sadece arbaya girip çıkar da zarar vermezlerse "allah razı olsun" der olduk.Birinde direksiyon kilidimi çıkarmak için direksiyon simidini bile kesmişlerdi:) Ben de az çekmemiştim araba FARElerinden.Bergama'ya geldim de rahatladım.Gün aşırı giriyorlardı arabaya İzmir'de.Bence bu işte birilerinin zaafiyeti var.Daha sık devriye gezilmeli. YENİDEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Umarım bu son olur;)

06kaymak
31/10/2009, 23:11
gecmıs olsun yasemın...

siyahinci83
01/11/2009, 01:05
ablacım çok geçmiş olsun umarım bir daha böyle talihsizlikle karşılaşmazsın :(

ocean_1919
01/11/2009, 01:41
O anki stresle ve gece karanlığında fark etmemişim. Sabah servise götürdüğümde sol arka kapının üst kısmınında 5-6 cm ebatında çizildiğini, boyanın kazındığını gördüm. Sanırım çiviyi önce o taraftan sokmaya çalıştı. Dikkatimi çeken diğer bir şey ise büyük kare kutu vivident sakız vardı orta bölümde. Gece karanlığında onu mattah bir şey zannetmiş sanırsam onu almış gitmiş. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)
Geçmiş olsun ya çok sinir bozucu bir durum. Sakız görünümlü yapıştırıcı falan olsada arabadan inerken bıraksak dili damağına yapışsın ********in :) Alarm falan çözüm olmayacak belli.
Ayrıca peşinden koşmanız büyük cesaret ama bulaşmamakta fayda var.

Punto_Can
01/11/2009, 02:05
geçmiş olsun abla...

sersev
01/11/2009, 03:15
eee ne olacak makine olunca sen çektin adamda bunu gördü senin elindeki kuru sıkıda olsa adam tuttu sana bir kaç el salladı sen neoldu mefta peki deyecekmi yada tam tersi sen adamı vurdun o zman arabayıda satsan kurtulamazsın .. önce can

bırıncısı orda gulumseme ısaretı vardı neden bu kadar agresıflestın anlıyamadım?
ıkıncısı yorumum adabına uygun olup olmamasına sen karar veremezsın

sımdı senı hayal edıyorum senın aracını kapının onunden calıcaklar sende pencerede o anı yasıyacaksın arabayı gotururken saf saf bakıcaksın arkasından ve araba gıderken kendı kendıne ÖNCE CAN dersin....veya sen polisi bekle belkı gelırler... bugune kadar bır cok hırsızlık olayı yasadım sana soyle dıyeyım 3 gun ust uste ısyerımızın soyuldugunu bılırım karakol amirinin bana soyledıgı lafı soyluyorum hıcbır polıs hırsızlıgın yapıldıgı an hırsızın uzerıne gıtmez soyarlar sonra bız gelırız ankarada 15 senedır esnaflık yapıyorum dukkanım soyuldu defalarca, evım soyuldu defalarca ıkı tane aracım evımın onunden calındı.... demek ıstedıgım tabıkıde once can ama malımada tecavuz ederlerse senın gıbı beklıyemem gorsem hıc affetmem vururum polısede verırsın 2 3 mılyar yazarlar tutatnakj gecer gıdersın

Fuzuli
01/11/2009, 11:52
bırıncısı orda gulumseme ısaretı vardı neden bu kadar agresıflestın anlıyamadım?
ıkıncısı yorumum adabına uygun olup olmamasına sen karar veremezsın

sımdı senı hayal edıyorum senın aracını kapının onunden calıcaklar sende pencerede o anı yasıyacaksın arabayı gotururken saf saf bakıcaksın arkasından ve araba gıderken kendı kendıne ÖNCE CAN dersin....veya sen polisi bekle belkı gelırler... bugune kadar bır cok hırsızlık olayı yasadım sana soyle dıyeyım 3 gun ust uste ısyerımızın soyuldugunu bılırım karakol amirinin bana soyledıgı lafı soyluyorum hıcbır polıs hırsızlıgın yapıldıgı an hırsızın uzerıne gıtmez soyarlar sonra bız gelırız ankarada 15 senedır esnaflık yapıyorum dukkanım soyuldu defalarca, evım soyuldu defalarca ıkı tane aracım evımın onunden calındı.... demek ıstedıgım tabıkıde once can ama malımada tecavuz ederlerse senın gıbı beklıyemem gorsem hıc affetmem vururum polısede verırsın 2 3 mılyar yazarlar tutatnakj gecer gıdersın

Sen bu ülkede polise 2-3 milyar verip tutanak değiştirirsen arkadaşım...
O senin malına kast eden hırsızlar hırsızlıktan önce senden fazla vererek polisin gelmemesini sağlar...

Meslek itibariyle 9 senedir tabanca sahibiyim...Yapı olarak ta agresif bir insanım...Bu iki bileşimin ÇOK kötü sonuçlar doğuracağını düşünerek 1 gün bile üzerimde silah taşımadım...Kimseye de taşımasını tavsiye etmem...İnsan vurmak tahmin ettiğin kadar kolay bir olay değil...Alır evinde tutar ve "malına" değil "canına" kasıt olursa kullanırsın...

Ailemde avukat ve yakın çevremde tanıdığım hakim var...Bu konuyu zamanında çok konuştum...Tüm bu tartışmaların özü; ''Kör ölür, badem gözlü olur" . Senin vurmayı düşündüğün hırsız gariban durumuna düşer sen de cani olursun...Sonra 5 kuruşluk malına göz diktiği için 3 kuruşluk bir adamı vurur sevdiklerini senden mahrum bırakırsın...

Not: Konu dışına çıktık biraz ama yazmayı unutmuşum.Yasemin Hanım büyük geçmiş olsun...Umarım bir daha yaşanmaz..

narkoz30
01/11/2009, 13:25
Biraz paranoya yapıyor olabilirim ama yakınlarnızda özel otopark var ise onlardan da olabilir hani bir zamanlar camcıların gece taş atıp cam kırıp sabah daire veya dükkan sahibine cam takmaya gitmeleri gibi bunlar da müşteri arıyor olabilir malum şahsiyetler tabii işini her zaman bilir. Geçmiş olsun yasemin umarım puntişin kaskoludur. :)

JASMINE
01/11/2009, 13:40
Evet kaskosu var. Cam kasko dahilinde değişti fakat gece karanlığında kapıdaki çizikleri görmediğim için polis tutanağında yoktu. Onu da beyana istinaden yaptırıcam.

Hakan gün içerisinde işmerkezinin kapalı otoparkında duruyor fakat gece mecburen kapı önüne park ediyoruz. Çevrede bırak kapalıyı açık otopark bile bulmak zor. :(

plastro
01/11/2009, 13:42
Geçmiş olsun yasemin hanım inşallah bir daha tekrarlanmaz böyle bir olay

smartmavi
01/11/2009, 16:05

hakikaten yahu, İran'da mı, Teksas'ta mıyız belli değil.

serdar2362
01/11/2009, 19:33
Geçmiş olsun. Malesef böyle şeyler insanı çileden çıkarıyor ama tedbir olarak yapılabilecek ne varsa yaptırmanızı tavsiye ederim. Alarm konusunda duyarga hassasiyetini artırarak nerdeyse dokunsanız çalacak şekilde ayar yapabiliyorlar.

serdar2362
01/11/2009, 19:45

Serdar'cım bazen işler öyle yürümüyor. Bizde hem eşimin hem benim görevim nedeniyle 2 tane olduğu halde tatil dışında yanımıza kesinlikle almıyoruz. Malum bu ülkede haklı iken haksız duruma düşmek diye bir şey de var. Böyle konular için yapılabilecek tedbirler neler ise (kasko, otopark, vs.) onu yapmak gerekiyor başka türlüsü haklıyı hapse tıktırır.

serdar2362
01/11/2009, 19:50
Ben kendi adıma bundan sonra böyle bir şey yaşamamak için daha ne gibi önlemler alabilirim diye düşünüyorum.

Cam kırılma ve mal çalımına önlem olarak araba kılıfı düşünülebilir. Bu tip hırsızlar işini çabuk halletmek ister. Üstü kapalı olması hem arabanın modelini hem de işin uzama nedeni olarak caydırıcı olabilir. Bu bir fikir tabii.

Ogulcan.Öğüt
01/11/2009, 20:19
Çok Geçmiş Olsn ...

secret_bigi
01/11/2009, 21:33
Geçmiş olsun Yasemin Hanım.İnşaallah bir daha tekrarlamaz.Tavsiye edilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş hepsi birer çözüm ama biliyoruz ki hırsıza kilit olmaz.Ben nerdeyse içinde yatıcam yani....Neyse size bişey olmamış ya o güzel...Tekrar geçmiş olsun...

smartmavi
01/11/2009, 21:46
Bence kırılmayı önleyici cam filmi çözüm olabilir-tabii fiyatı makulsa. Artı ben alarm taktırdım ama LED uyarı ışığını bilerek koydurmadım. Böylelikle kötü niyetlileri şaşırtabileceğimi düşünüyorum.

JASMINE
01/11/2009, 21:49
Cam kırılma ve mal çalımına önlem olarak araba kılıfı düşünülebilir. Bu tip hırsızlar işini çabuk halletmek ister. Üstü kapalı olması hem arabanın modelini hem de işin uzama nedeni olarak caydırıcı olabilir. Bu bir fikir tabii.

Serdar abi önceki araçlarımda kılıf kullanıyordum. Fakat sabah topla akşam ört ciddi sıkıntı veriyor. Ayrıca işim gereği gece sorun oluştuğunda Alarm Merkezine gidip gelmek zorundayım. Gecenin bir yarısı kılıf çıkart sabaha karşı gel ört işkence oluyor maalesef :( Yine de fikrin için teşekkür ederim.

sersev
02/11/2009, 10:26
Serdar'cım bazen işler öyle yürümüyor. Bizde hem eşimin hem benim görevim nedeniyle 2 tane olduğu halde tatil dışında yanımıza kesinlikle almıyoruz. Malum bu ülkede haklı iken haksız duruma düşmek diye bir şey de var. Böyle konular için yapılabilecek tedbirler neler ise (kasko, otopark, vs.) onu yapmak gerekiyor başka türlüsü haklıyı hapse tıktırır.

bende esprı yapmısdım abı gulumseme ısaretı koydum zaten ama arabımız calınsa her ınsanın aklından gecen ılk seyı dıle getırdım gulumseme ısaretı ıle

mesajı kaldırıım valla mıllet benı cani zannedıcek:)

hakikaten yahu, İran'da mı, Teksas'ta mıyız belli değil.
iran iran arkadaşım

femoli
02/11/2009, 10:42
Serdar çok agresif bir adamsın eğri oturup doğru konuşalım iyi bir adamsın ama agresifsin ,smille koydum diyorsun o zman ben sana buradan sayayım al sonuna :):):):):):):):) smile koyayım böyle olmaz..

Aslen iyi biri olduğunu biliyorum (atahan) ama konuşma tarzın bazen çok kötü yerlere kayıyor önce makine ile tararım diyordun şimdi tutanak yazan polise 2 bin 3 bin veririm hallederim diyorsun valla çok güzel konuşuyorsun ne diyim :))))):):):):) hep bizimle kal :)

sersev
02/11/2009, 10:53
Serdar çok agresif bir adamsın eğri oturup doğru konuşalım iyi bir adamsın ama agresifsin ,smille koydum diyorsun o zman ben sana buradan sayayım al sonuna :):):):):):):):) smile koyayım böyle olmaz..

Aslen iyi biri olduğunu biliyorum (atahan) ama konuşma tarzın bazen çok kötü yerlere kayıyor önce makine ile tararım diyordun şimdi tutanak yazan polise 2 bin 3 bin veririm hallederim diyorsun valla çok güzel konuşuyorsun ne diyim :))))):):):):) hep bizimle kal :)

mehmet esprı yapdım aklımdan bıle gecmedı valla cıddıye alıcagınızı demekki kotu esprıymış kabul edeyım ama soyle dusun

sımdı gece yarısında benım aracımı calmaya calısıyorlar bende penceredeyım bakıyorum bagırıp cagırıp adamları kacırtmaya calısacagım hıc aklıma gelmez elımde ne varsa adama zarar vermeye calısırım atıyorum elımdekı sılah olsa belkı o an ates ederım ama bu benım agresıf oldugumu veya hayatımı rıske atıcagım anlamına o an gelmez sonra belkı derım nıye yapdım dıye ama o an ıcın yaparım kım olsa yapar turkıyede hangı adalet sıstemıne guveneyım karokola gıdıyosun polıs tutatnak tutmadan gıt bakkaldan seker kagıt kalem al dıyor yanı ben kendımı bıldım bılelı bu ulkede herseyımı rusvetle halletım aynı yadayız sende bu sekılde halletmıssındır ıslerını

ya neyse esprı kotuydu kabul edeyım

serdar2362
02/11/2009, 11:21
mehmet esprı yapdım aklımdan bıle gecmedı valla cıddıye alıcagınızı demekki kotu esprıymış kabul edeyım ama soyle dusun

sımdı gece yarısında benım aracımı calmaya calısıyorlar bende penceredeyım bakıyorum bagırıp cagırıp adamları kacırtmaya calısacagım hıc aklıma gelmez elımde ne varsa adama zarar vermeye calısırım atıyorum elımdekı sılah olsa belkı o an ates ederım ama bu benım agresıf oldugumu veya hayatımı rıske atıcagım anlamına o an gelmez sonra belkı derım nıye yapdım dıye ama o an ıcın yaparım kım olsa yapar turkıyede hangı adalet sıstemıne guveneyım karokola gıdıyosun polıs tutatnak tutmadan gıt bakkaldan seker kagıt kalem al dıyor yanı ben kendımı bıldım bılelı bu ulkede herseyımı rusvetle halletım aynı yadayız sende bu sekılde halletmıssındır ıslerını

ya neyse esprı kotuydu kabul edeyım

Serdar'cım söylediklerinde yerden göğe haklısın. Dediğin gibi öyle bir durum haliyle insanın nevri döner. Şahsen bu araç yakma olaylarında, benim başıma gelse malımı korumak için bende boş durmam heralde diye düşünüyorum. Fakat yaptığımı yap misali bu sanal ortamda 14 yaşında üyemiz dahi var. Hani örnek olalım baabında her düşündüğümüzü söyleyemiyoruz. Bunun dışında seninle sanırım aynı fikirdeyiz. Allah kimseyi devletin hiçbir kurumuna düşürmesin.

erhan
02/11/2009, 12:05
Yasemin hanım çok geçmiş olsun.

sersev
02/11/2009, 12:13
Serdar'cım söylediklerinde yerden göğe haklısın. Dediğin gibi öyle bir durum haliyle insanın nevri döner. Şahsen bu araç yakma olaylarında, benim başıma gelse malımı korumak için bende boş durmam heralde diye düşünüyorum. Fakat yaptığımı yap misali bu sanal ortamda 14 yaşında üyemiz dahi var. Hani örnek olalım baabında her düşündüğümüzü söyleyemiyoruz. Bunun dışında seninle sanırım aynı fikirdeyiz. Allah kimseyi devletin hiçbir kurumuna düşürmesin.

evet abı haklısınız mehmet arkadasımda haklı bır an dusunmeden soylenmıs ornek olmuyacak kelımeydı

su konusmaları yapmadan bu sekılde bır olay yasasaydım hırsızı kovalardım veya zarar verırdım ama su konusmaları yapınca boyle bır gece yasarsam aklıma sız gelırısnız bu saatten sonrada herhalde hıcbır sey yapmam

kaskomuz var sıgortamz var rıske gerek yok dedıgınız gıbı

erhan
02/11/2009, 12:16

bu gibi durumlarda doğrudan hırsıza müdahale yerine polise haber verip şahısların eşkalini almaya çalışmak lazım. benim bir arkadaşım hırsızlara balkondan bağırdı ve şahıslar arabalarına binip gidene kadar arkadaşın balkonunu kurşun yağmuruna tuttu. kimin ne zaman neyle karşılaşacağı belli olmuyor. bu nedenle her zaman bu durumlarda 155 polis imdatı arayarak şahısların eşgal bilgilerini ve kaçış istikametlerini varsa araba plakalarını bildirmekte fayda vardır.

imdesign
02/11/2009, 13:39
Çok geçmiş olsun... Nereye gidiyor bu insanlık... Malımızı canımızı nasıl koruyacağız...

İlla 3, 5 tanesine çok kötü bişey yapmak ibreti aleme göstermekmi lazım...

smartmavi
02/11/2009, 14:17
iran iran arkadaşım

o zaman 800-1000 km kadar güneydoğuya ilerleyin- şuan yanlış yerdesiniz.

:) (bakın sonunda similey var.)

sersev
02/11/2009, 14:25
o zaman 800-1000 km kadar güneydoğuya ilerleyin- şuan yanlış yerdesiniz.

:) (bakın sonunda similey var.)

ne dıyeyıım

benım ki ıyı nıyetlı ıdı

ama senınkı art nıyetlı

neyse bakalım hayırlısı

GP COSKUN
02/11/2009, 16:51
valla arkadaşlar yorumları okuyorum ama galiba başına gelmeyen daha sağlıklı düşünüyor
çünki
2 sene önce benim aracıma hırsız girmeye kalktı adamlara balkondan hop noluyo orda dedim adam bana yedikmi len arabanı dedi
e hadi buyrun şimdi napıcaksınız kusura bakma beyefendi istediğin gibi karıştır bızıkla işni hallet mi diyeceğiz
yoksa ya bir dakka durun sizi polise şikayet edeyim bi yere gitmeyin sakınmı diyeceğiz
kusura bakmayın ama kardeşim ben bu durumda sabredemem ve o akşam sabredmedimde
ya bi düşünün nasıl hoş karşılanabilirki bu durum adam dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız ve belkide tek malınız tek yatırımınız olan arabanıza zarar vermeye kalkıyor
valla annesini kesin ziyaret ederim hatta bütün sülalesine de uğrarım
mal canın yongasıdır

Erdem Bozdağ
02/11/2009, 16:53
Mantıklı dusununce kasko,otopark gıbı dusunceler dogru ama

Ben de öyle gozumun onunde arabamı çaldıklarını gorsem ben de elımde ne var ne yok fırlatır bı turlu zarar vemreye calısırım.Polis gelene kadar cunku tum sokagı calıp gıderler.

sersev
02/11/2009, 17:55
ŞAŞIRTAN HIRSIZLIK

İSTANBUL'da bir otomobil hırsızlık çetesi çökertildi. El konulanlar arasında babasına ait otomobilin bulunduğunu öğrenerek emniyete gelen Nuri Arviş, aracı tanımakta güçlük çekti. Çünkü çalınan otomobil siyah ve benzin motorluydu. Oysa bulunan otomobil kırmızıydı ve hırsızlar motorunu da dizeli ile değiştirmişti.

Nuri Arviş “Hırsızlar alarm bile takmışlar. Hırsızlara ve onları yakaladığı için polislere teşekkür ederim” dedi. Polis ise Nuri Arviş’in dizel motorun bir başka kişiye ait olduğunu, bu nedenle otomobilin sadece kasasının teslim edileceğini söyledi.

Çeteyi üç aydır takip eden Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, önceki gün sabaha karşı Kağıthane, Eyüp ve Şişli'de daha önce belirlenen yerlere baskın düzenledi. Baskında, daha önceden polise çok sayıda geliş kaydı bulunan çetenin başındaki Deniz K. (54), oğlu Atilla K. (26), Ahmet B. (34), Fehmi V. (24), Volkan Ç. (34), Dursun Ç. (30) ile Güral K. (65) gözaltına alındı. Motor ve şase numaraları değiştirilmiş 22 otomobil ele geçirildi. Ayrıca el konulan 6 otomobil ile ilgili inceleme de sürüyor.

POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI

Operasyonda yakalanan 65 yaşındaki oto hırsızı Gürol K. deneyimli dedektifleri bile şaşırttı. Daha önce iki kez polise geliş kaydı bulunan ve yürümekte zorluk çeken Gürol K.’nın motor ve şase numaralarını değiştirdiği, sahte evrak hazırladığı belirlendi.

Oto hırsızlık Büro Amirliği yetkilileri şebekenin hasarlı araçları çok ucuz fiyata aldıktan sonra aynı model ve özellikleri taşıyan sağlam araçları çaldıkları öğrenildi. Çaldıkları aracın motor ve şase numaralarını ellerindeki hasarlı aracın motor ve şase numaraları ile değiştiren şebeke elemanlarının, sözde hasarlı aracı tamir ettirmiş gibi otomobilleri elden çıkarttıkları belirlendi.

sersev
02/11/2009, 18:00
valla arkadaşlar yorumları okuyorum ama galiba başına gelmeyen daha sağlıklı düşünüyor
çünki
2 sene önce benim aracıma hırsız girmeye kalktı adamlara balkondan hop noluyo orda dedim adam bana yedikmi len arabanı dedi
e hadi buyrun şimdi napıcaksınız kusura bakma beyefendi istediğin gibi karıştır bızıkla işni hallet mi diyeceğiz
yoksa ya bir dakka durun sizi polise şikayet edeyim bi yere gitmeyin sakınmı diyeceğiz
kusura bakmayın ama kardeşim ben bu durumda sabredemem ve o akşam sabredmedimde
ya bi düşünün nasıl hoş karşılanabilirki bu durum adam dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız ve belkide tek malınız tek yatırımınız olan arabanıza zarar vermeye kalkıyor
valla annesini kesin ziyaret ederim hatta bütün sülalesine de uğrarım
mal canın yongasıdır

YEDİK Mİ LAN DEMESI Insanın yuzunde tebessum olusturuyor ama adamdakı pıskınlıge bak hele

Moosty
03/11/2009, 13:07
Çok geçmiş olsun, üzücü ve sinir bozucu bir durum. İnşallah bir yerlerde yakalanırlarda bir daha gelmezler.
GP üzerinde alarm olmadığını öğrendiğimde biraz bozulmuştum, 'e iyi ama hani yanıp sönen ışık var o ne peki' diye düşünmüştüm. Fabrika çıkışı standart olarak gelmesi gereken bir özellik bence.
Sanırım Birmot, Cenmax a GP ler için bir alarm yaptırtmış ve sadece Birmotlarda bulunuyormuş.
Şimdilik alarm için uğraşamayacağım, bu nedenle geçici bir çözüm uygulayacağım önümüzdeki günlerde.

NesT
03/11/2009, 14:48
Geçmiş olsun. İnşallah bir daha bu tür şeyler başınıza gelmez.

ERDEM1907
03/11/2009, 14:56
çok geçmiş olsun. aracı alırken alarmı sormuştum. teybin montajla çıkarıldığını yani sökmek için bayağı çaba sarfetmeleri gerektiğini söylemişlerdi kaldki benim standart teyp mp3 bile çalmıyor ne rağbet ediyolar ayrı bir konu.

sowhat788
03/11/2009, 17:25
Geçmiş olsun,1 seneyi geçmiştir alarm taktıralı,yetkili serviste darbe sensorlu taktırdım,ekstra kumanda olmaması içinde on off olayını merkezi kilitten aldık,kumanda ile kapılar açılınca alarm OFF,kapatılınca ON oluyor.

Ziyaretci046
24/08/2010, 12:58
geçmiş olsun bir daha tekrarlamaması dileğiyle :ohmy0000:

StrawBeeRy
24/08/2010, 13:00
geçmiş olsun yapanların elleri kırılsın :surrende:

puntoaz
24/08/2010, 13:04
geçmiş olsun yasemin abla

narkoz30
24/08/2010, 20:33
hort hort :)

ancester
24/08/2010, 21:59
son sayfaya kadar ben de taze diye okuyodum. geçmiş olmuş, miş'li geçmiş hatta.

JASMINE
24/08/2010, 22:40
Yahu delirdin mi sen kardeşim? Dün akşam Mert yaptı aynısını. İkinize bir ayar vericem ben az kaldı. Hele sen abla dayağını kesin hak ediyorsun artık. Benim konuları bulup bulup çıkartıyorsunuz. Uzak durun profilimden :realmad: :realmad:

ozdem
24/08/2010, 22:42
Onur bütün muzipliğini yayıyor galiba :)

Ziyaretci046
24/08/2010, 22:42
abla biz o zaman üye değildik yeni gördük elleri kırılsın milletde gaza geldi:no000000:

StrawBeeRy
24/08/2010, 22:44
yeni gördük ne yapalım saolsun görmüş mühim bir olay olduğu için geçmiş olsun diyelim dedik yanlışmı yaptık acaba :boxin:

JASMINE
24/08/2010, 22:48
Alacam ben sizi ince ayara. Hele 'ın hiç şansı yok. Senide Eskişehir'e bırakıyorum. O zaman iyi dileklerimizi sunacağız karşılıklı olarak.

Ziyaretci046
24/08/2010, 22:51
abla sen herşeyi benden biliyon valla iyi diyorum kızıyon güzel diyorum olmuyo adımız çıkcagına canımız çıksaydı acaba:frusty00:

JASMINE
24/08/2010, 22:57
abla sen herşeyi benden biliyon valla iyi diyorum kızıyon güzel diyorum olmuyo adımız çıkcagına canımız çıksaydı acaba:frusty00:

Len oğlum konuyu hortlatan sensin. Sana kızmayıp kime kızıcam peki.

Ziyaretci046
24/08/2010, 22:58
Len oğlum konuyu hortlatan sensin. Sana kızmayıp kime kızıcam peki.

hırsızın hiç mi suçu yok :)

StrawBeeRy
24/08/2010, 23:08
abla hep a kızıyorsun çok seviyorsunuz herhalde :D

JASMINE
24/08/2010, 23:11
hırsızın hiç mi suçu yok :)

abla hep a kızıyorsun çok seviyorsunuz herhalde :D

Ben kime kızacağımı çok iyi biliyorum. Şu anda sabır çekiyorum. Bayramdan sonra anlayacağınız dilden konuşucam ben sizinle. :D

StrawBeeRy
24/08/2010, 23:14
Ben kime kızacağımı çok iyi biliyorum. Şu anda sabır çekiyorum. Bayramdan sonra anlayacağınız dilden konuşucam ben sizinle. :D
saygılar...:smartass:

alpimmm
25/08/2010, 00:35
çok üzüldüm, geçmiş olsun gerçekten. beddua etmeyi sevmem ama bunlar hakediyorlar. Allah bi gün onların da canını iyi bir acıtsın, artık ellerini mi kırar, başka yerlerini mi bilemeyiz tabi ama bi bela versin yani :) tekrar geçmiş olsun

ozdem
25/08/2010, 00:42
ve Mert durduk yere kötü hatırayı horlattınız :)

StrawBeeRy
25/08/2010, 00:46
ve Mert durduk yere kötü hatırayı horlattınız :)
geçmiş olsun dedik kötü birşey demekki :pokey000:

ozdem
25/08/2010, 00:51
geçmiş olsun dedik kötü birşey demekki :pokey000:

geçmiş birşey zaten :D

StrawBeeRy
25/08/2010, 00:55
geçmiş birşey zaten :D
olsun :D

JASMINE
25/08/2010, 01:05
Özlem'cim iyi oluyor. Her ikisinden alacağım intikam için daha fazla öfke biriktiriyorum. Onların ikiside abla dayağını hak ettiler artık kaçış yok.

StrawBeeRy
25/08/2010, 01:11
Özlem'cim iyi oluyor. Her ikisinden alacağım intikam için daha fazla öfke biriktiriyorum. Onların ikiside abla dayağını hak ettiler artık kaçış yok.
:welcome::worthy00: benidemi..

SRDR KRKC
25/08/2010, 01:24
Yasemin Geçmiş Olsun. Hırsızlarda Ne Kadar Yüzsüzmüş Yha :) Enteresan Bir Olay...

JASMINE
25/08/2010, 01:28
Sağol Serdar. 1 yıl oluyor neredeyse bizim bu afacanlar eski konuları çıkartmışlar. :S

femoli
25/08/2010, 01:32
Mert yine senin basinin altindanmi cikti , bende ne oluyor yine dedim :D

StrawBeeRy
25/08/2010, 01:33
yok bu sefer yaptı suçsuzum ama yardım ve yataklık ettim o doğru :D:D

cilem
25/08/2010, 01:37
çok iyi yaaa :) bende yeniymiş gibi okudum üzüldümm:) Allah bidaha göstermesin inşallah hiç birimizin aracına..:)

JASMINE
25/08/2010, 01:39

Eski konuyu çıkartıp belayı çağırıyorlar gibi geliyor. Arabaya bir şey olursa suçlusu Mert ve zaten. Kötü enerji yayıp, kötülüğü imgeliyorlar :S :S

SRDR KRKC
25/08/2010, 01:39
Keklik Yorumcular Olduk :) :)

JASMINE
25/08/2010, 01:40
çok iyi yaaa :) bende yeniymiş gibi okudum üzüldümm:) Allah bidaha göstermesin inşallah hiç birimizin aracına..:)

Sağol Çilem'cim. Allah hepimizi kazadan, beladan korusun.

Keklik Yorumcular Olduk :) :)

Siz değil konuyu hortlatan arkadaşlar üzülsün Serdar.

SRDR KRKC
25/08/2010, 01:41
Gururum Zedelendi Mahkemeyemi Başvursam Yasemin :( :)

femoli
25/08/2010, 01:45
Bunlar senden ne istiyorlar yasemin :D bi miknatislik var sende eminim :D

JASMINE
25/08/2010, 01:48

Ver Serdar bende vereyim hatta. Ya da ne gerek var biz kendimiz verelim bunların dersini.

Bunlar senden ne istiyorlar yasemin :D bi miknatislik var sende eminim :D

Benden abla dayağı istiyorlar Mehmet. Şöyle okkalı bir dayak ile ikiside hizaya girecek. Onların eşşeği ben 3 aylığına tatile göndericem gelinceye kadar da onların canına okuyacağım.

İyiki arabaya bir-iki şey yaptık. Sabote ediyorlar :(

femoli
25/08/2010, 01:50
Kiskaniyorlarmi ne :D

ozdem
25/08/2010, 01:51
Eskişehir de meydan dayağı yiyecekler :)

femoli
25/08/2010, 01:55
Ozlem istanbuldan sen merti yasemin sen de i izmirden artik ne yaparsaniz yapin :D

ozdem
25/08/2010, 01:57
Ozlem istanbuldan sen merti yasemin sen de i izmirden artik ne yaparsaniz yapin :D

aman çaktırma şimdi iftar buluşmasına gelmez falan :D

JASMINE
25/08/2010, 02:01
Arkadaş kıskanılacak gibi değil ki. Sade benim arabam. Rengi bile iddiasız :)

Eskişehir de meydan dayağı yiyecekler :) Orası kesin Özlem'cim. Hiç şansları yok. Hatta haftasonuna doğru 'ın yanına gidicem o önceden tadına bakacak Osmanlı'nın :D Geçenlerde babasından izin aldım zaten. İstediğini yap dedi :)

StrawBeeRy
25/08/2010, 02:27
Ver Serdar bende vereyim hatta. Ya da ne gerek var biz kendimiz verelim bunların dersini.

Benden abla dayağı istiyorlar Mehmet. Şöyle okkalı bir dayak ile ikiside hizaya girecek. Onların eşşeği ben 3 aylığına tatile göndericem gelinceye kadar da onların canına okuyacağım.

İyiki arabaya bir-iki şey yaptık. Sabote ediyorlar :(

jass abla arabana laf etmedik bi kerem

:D

Eskişehir de meydan dayağı yiyecekler :)

abla bari sen yapma :D

karıştır abi ortalığı bak çıkamicaz içinden :D

Siz değil konuyu hortlatan arkadaşlar üzülsün Serdar.

hoop ne öyle mahkeme felan :)

aman çaktırma şimdi iftar buluşmasına gelmez falan :D
gelicem kısmetse kaçmicam..