Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto T-Jet 120 beygir (3 Kapı) hakkında bilgi
GlenScotia
21/10/2009, 18:05
merhabalar. aranıza yeni katıldım. grande puntoların arka görüntüsünden ötürü puntolara bir zaafım var ve bir tanede ben edinmek istiyorum. ankarada bir üniversitede öğrenciyim. istediğim arabada hem spor bir görünüm hemde şık bir tasarım ve iyi bir performans olsun istiyorum. bunun içinde grande punto T-jet 120 beygir ve 3 kapılı olan üzerinde yoğunlaştım. kampanyalı alırsam 12.750 peşin ve 990x24 taksitli olanını düşünüyorum. fakat eğer temiz bir 2. el bulabilirsem onuda almayı düşünürüm. bana bu marka arabanın artı ve eksilerininden bahsederseniz sevinirim. performans, yakıt, görünüm ( siz olasnız nasıl modifiye edersiniz ve fiyatları hakkında bilgi verirseniz sevinirim) bundanlar bahsederseniz sevinirim. ayriyetten benim istediim bu özellikli arabadan satıyorsanızda fiyatından bahsediniz. teşekkür ederim..
Geniş bir ailen yoksa arka kapıları fazla kullanmayacaksan, işin gereği cok inen binen olmayacaksa arabana en mantıklı GP tjet sport'tur bence. motor performansı tatmin edici bir araba.(2006 ford mondeo'yu daha dun catır catır yedim:)) Gp'ye 3 kapı daha hoş durmakda benim gorusum. Donanım olarak da 2. el al derim Seri2 ile beraber bazı standart donanımları kaldırdılar (hi-fi bagajda priz gibi) hem de cok daha ucuza almıs olursun. Nasıl modifiye edilecegine dair de (hem gorsel hem performans) sitede geniş bilgi var.
Ama cok yakıyor o da bir gercek . Heleki bugun benzinlikde 3.42 yazısını gorunce iyice dokunmaya basladı
GP COSKUN
21/10/2009, 21:56
tam 19 yaşında genç araması
senin aradığın adrenali sana fazlasıyla verir merak etme
alırsanda 1 veya 2 yaşında temiz olanını al
ötv den önce sorsaydın sıfır al derdim
ama şimdi boşo boşuna o kadar para verme ,
bir an önce al aramıza katıl
içine binen yabancıların "yuh, oha, bu nasıl bir punto ya" gibi tepkiler verebileceği yegane GP :). Sunroof, CoK gibi ekstra eklentileri ile istiyorsan sıfır alman mecburi ama baya tuzlu olacaktır. Bence de 2.el'e yönel derim, sahibinden de felan vardı birkaç t-jet ilanı. Bu arada 3 kapı olayı coluk cocuk olmadıktan sonra ufak bir ayrıntı.
ranet3000
22/10/2009, 01:24
valla parana yazık edersin sonra kredisi olduğu için satamassın... alma punto t-jet onun yerine farklı bi araba al bence tamam kabul ediyorum tipi güzel sürüş zevki falan ii ama aşırı sorunlu bi araba alıpta başına bela etme... gacır gucur her yerinden ses gelio 0km. araba alıosun üstüne bi ton küfür ediosun binerken soğuyosun... t-jet sport dediğin arabanın şanzumanı damperli volan yani debriyaj balatasında yay yok ama onun karşılığındaki volanda yay var o yüzden debriyaj değiştirirken volanda değişcek, balataların sürekli ötücek, diskler desen paso eğilio, kapılardan ses kesilmio, ön takım zayıf, city denilen elektirikli direksiyon çoğunda arıza yapıo. bunlar ufak tefek sorunlar dışında başına illaki gelecek şeyler bunları göze alıp öyle al bence arabanı... burda mutlaka sıkıntı yaşamamış insanlarda vardır ama onlar eminim senin benim gibi aman hız yapıyım acaba bu viraja kaçla girer şurda nasıl yanlar die düşünmeden sakin kullanımla gidiolardır. o yüzden spor araba tabirine uyacak o kriterlerde bi araba alsan çok daha mutlu olursun die düşünüorum... sadece tipine bakarak araba alırsan benim gibi sıkıntı çekersin. bu arabanın en güzel tarafı deli gibi gidio olması ve uzun yolda hiç yormadan vites değiştirmeden yolculuk etmeni sağlaması başka bi artısı yok... ben senin yerinde olsam o paraya gider 3.20td 3.18ti 3.16ti compact tarzı bişi alırdım 2003-2004 model falan... spor araba arkadan itiş olur.
26.500 e satıyorum son fıyat ıstıyorum Fiat > Punto > Grande 1.4 T-jet Sport > KIRMIZII T-JETTTT ANKARADAN #17039189 - sahibinden.com (https://www.sahibinden.com/kirmizii_t-jetttt_ankaradan-00WQQaXQQ17039189WQQpXQQdisplayitem) ilgenirsen bak kardes
Romeo_er2
22/10/2009, 02:20
valla yaşına göre seni bolca tatmin edecek bi araç bence..ufak tefek sorunlar dışında sıkıntı yaşamzsın..ben frenlerin ötmesi dışında hiçbir sorun yaşamadım maşallah..
Bence, b segmenti 3k ve spor olacaksa GP derim.Fiyat, performans, donanım ve tasarım olarak rakiplerinin ötesinde.Bana göre sorunlu bir araç değil bizim araçlarımız.Şuanda 3. puntomu kullanıyorum tek tük sorunlar çıksa da problemli diyemem kesinlikle,
Tüketim sakin kullanımda atmosferik 1.6 ları geçmez, performans olarak atmosferik 2.0 lık araçlarla eşdeğer diyebiliriz, tabi çekiş olarak daha iyi t-jet.Donanımı oldukça zengin, üstü sınıf araçlar da bile olmayan özellikler standart diyebilirim,
Bence sıfır alınacaksa 1-2 ay beklenebilir, fiyatlar daha aşağı inicek yakında.2. elin avantajı ise satarken çok az değer kaybedecek olması,
Hayırlısı olsun...
20 bin km deyim ve herhangi bir sorun yaşamadım, tavsiye ederim.
GlenScotia
03/11/2009, 18:13
yorumlarınızı tek tek okudum arkadaşlar. hepinize teşekkür ettim. araştırmam devam etmekte..
kardeşim benden sana tavsiye.bir t-jetin şöför koltuğuna otur.birkaç dakikalık bir macera.sonra senide aramızda görmüş oluruz :D
tolgaank88
26/01/2010, 20:32
oooo savaş abi hayırlı olsun,seninde hızına yetişemez olduk ne ara sattın ne ara aldın :)
T-jeti kullanınca emin ol diğer araçlara bakmak bile istemeyteceksin.Eksisi olarak sadece balata ötmeleri diyebilirim onada ertuğ bir çözüm buldu onuda halledersin.Onun dışında hiçbir sıkıntı yaşamassın.Spor bir araba olduğu için 2elini araştırırken dikkat et hırpalanmış araba olamsın.Eğer paran varsa git donanımlı sıfır al derim..
Romeo_er2
27/01/2010, 00:54
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/13108-romeo_jet.html
belki yardımcı olur size..
oooo savaş abi hayırlı olsun,seninde hızına yetişemez olduk ne ara sattın ne ara aldın :)
valla bir anda oldu tolgacım.nasıl oldu bende anlamadım :)