Orijinalini görmek için tıklayınız : GrandePuntoTR'ye Maddi Desteklerinizi Bekliyoruz (Onursal Üyelik)
erdiyilmaz
14/10/2009, 19:39
16 aralik 2006'da tamamen siz uyelerimizin destekleriyle kurulan forum sitemiz, bu gune kadar, hosting giderleri, yazilim lisans giderleri, kartvizit basim giderleri, sticker basim giderleri, bulusma organizasyon giderleri gibi maddi giderleri sizlerin ve reklam veren firmalarin destekleriyle karsilamistir.
zaman zaman bu tur konular acip, siz uyelerimizden maddi destek taleplerinde bulunmaktayiz. gelir giderlerimiz siz uyelerimizin bilgisine her daim aciktir. sizlerden yine maddi destek bekliyoruz. gonulluluk esasiyla gorev yaptigimiz icin, corbada bizim de tuzumuz olsun diyen uyelerimize, gonlunuzden ne koparsa diyoruz.
maddi destekte bulunan uyelerimizden 50 TL ve üstünde katkıda bulunan üyelerimiz, https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/grande-punto-onursal-uye-yildiz-1.pngOnursal Üyehttps://forum.grandepuntotr.com/images/icons/grande-punto-onursal-uye-yildiz-1.png kategorisine alinacak ve forumda nicklerinin altinda farkli renkle https://forum.grandepuntotr.com/images/onursal-uye.jpg ibaresi yer alacaktir. forum kullanicilari arasinda da, nickleri acik mavi renkte gosterilecektir. 3-4 gunde bir; asagidaki katki payi tablomuz guncellenerek, katkida bulunan uyelerimizin adlari, tablomuza eklenecektir. bu nedenle hesaba katkida bulunan uyelerimize, isim ve nick belirtmeyi kesinlikle unutmamalarini hatirlatir, destekte bulunan, bulunacak ya da bulunmayacak olan tum saygideger uyelerimize keyifli forumlar dileriz.
tesekkurler.
Erdi YILMAZ
GrandePuntoTR Kurucu ve Yoneticisi
Hesap No: 256 - 5373372 - 5003
(Ziraat Bankası - Uşak Merkez Şubesi, Erdi O. YILMAZ)
IBAN: TR430001000256053733725003__________________
Katki Payi Tablomuz: (Google Docs olarak goruntulenmektedir)
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0At-IINpFcj8qdG5wRTdiUWJvNW44WW9Ea0tXT2g2a2c
agll2000
18/10/2009, 13:55
Sitenizde ilan vermek mümkünmüdür?
Ali, mümkündür tabi; Erdi (Yönetim) görüşebilirsiniz bu konuda.Ben de durumu iletirim...
Yardımlar çığ gibi büyümeye devam ediyor.. Emeği geçen yardımda bulunan herkese sonsuz teşekkürler ..
erdiyilmaz
22/10/2009, 00:07
simdiye kadar katkida bulunan tum uyelerimize can-i gonulden sagolun diyorum, sizlerin destekleriyle bugunlere gelen sitemiz, yine sizlerin destegiyle yoluna devam edecektir.
simdiye kadar destekte bulunan; serdar2362, Ah-MeT, Femoli, ABNEW, erdta, plastro, batuhan80, Erdem Bozdağ, Fuzuli, Punto_Can, siromar nickli arkadaslarimiz onursal uyemiz yapilmistir, kendilerine katkilarindan dolayi bir kere daha tesekkur ediyorum.
maddi destek alimimiz devam etmektedir, tesekkurler.
Konu erdiyilmaz tarafından (Bugün Saat 02:13 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: siromar
:D :D Sebep siromar kısmı süper olmuş :D
Sahsen bu siteden cok fayda gordum. Cok iyi insanlar tanıdım. Cok guzel alışverişler yaptım :). Ve bu siteye az cok demeden maddi manevi sahip cıkmanın gerekli olduğunu düşünüyorum...
Onursallarımız gün geçtikce artmakta :)
erdiyilmaz
23/10/2009, 13:35
Konu erdiyilmaz tarafından (Bugün Saat 02:13 ) de değiştirilmiştir.. Sebep: siromar
:D :D Sebep siromar kısmı süper olmuş :D
Sahsen bu siteden cok fayda gordum. Cok iyi insanlar tanıdım. Cok guzel alışverişler yaptım :). Ve bu siteye az cok demeden maddi manevi sahip cıkmanın gerekli olduğunu düşünüyorum...
: )) aceleyle yazmistim gece, uykuluydum
tesekkurler tekrardan Omer hocam katkin icin. desteklerinizle bu ortami daha iyi hale getirecegiz.
Erdem Bozdağ
23/10/2009, 15:59
bu forumdan aldıgımız bilgileri,yardımları,paylaşımları,sıcak ortamı ne kadar maddi şey versek bulamayız.kimse bukadar çok sorusuna hiçbiyerde yanıt bulamazdı en azından kendi adıma öyle.arabamı tam anlamıyla tanıdım herşeye bi çözüm buldum fikir aldım en önemlisi yeni yeni insanlarla tanıştım.
Hepimiz bence forumumuza elimizden geldiğince sahip çıkmalıyız
serdar2362
23/10/2009, 16:11
Zaten amaç bu değilmiydi. Yeni arkadaşlar bulmak, bir konu etrafında toplanıp tartışmak, eğer sorun varsa çözüm aramak ve bunları yaparken de doğru bildiklerimizin yanlış, yanlış yaptığımız şeyleride düzeltmek, işte ben bu forumda bunları buldum. Bu çizgiyi devam ettirmek için üstüme düşen her göreve de razı oldum. Allah siteyi kuran arkadaşlarımızdan razı olsun.
Punto_Can
25/10/2009, 17:22
bu forum sayesinde çok güzel arkadaşlıklara ve sıcak ortamlara katıldık,en güzel organizasyonlara katıldık. Bugüne kadar biz gptr üyeleri icin gece-gündüz çalışan,emeklerini esirgemeyen ve bir aile ortamı için elinden geleni yapan başta erdi ve ozan olmak üzere tüm gptr ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum... ↲↲
En kısa zamanda nice başarı ve buluşmalara daha çok destek,daha çok sayı ile başaracağımıza inanıyorum...
Sevgili Zafer kaplandan 20 tl sevgili erdican :)
Herkese tek tek teşekkür ederiz .. yardımlarınızdan dolayı ..
Aslında böyle bir formu canlı tutmak ciddi bir iş yöneticilere bu konuda teşekkür etmek gerekir sonuçta bunu hiç bir maddi yarar gözetmeden yaptıkları gibi ciddi zaman harcıyorlar. Ben aracı sipariş ettiğimde bu formu buldum internetten ve hemen hemen hergün giriyorum, birçok şeyi buradan takip edebildim yararlandım, 3-5 demeden bu formu ayakta tutmak için çaba sarfedilmeli diye düşünüyorum. Ne zaman yardım ihtiyacı olsa mutlaka birileri yardımcı oluyor zamanla bizde bişiyler öğrenip yardımcı olabiliyoruz. Umarım formu her zaman ayakta tutabiliriz. Bu arada reklam için Kavaklıdere otoyada teşekkürler yada müslüm abiye, formda yazılanları duyduktan sonra bakım için Ankara'ya mı gitsem diye düşünüyorum aslında.
BU konu biraz unutulur gibi oluyor yıl sonu olduğu için reklam veremiyorlar sitenin en büyük geçim kaynağı malesef reklamlar . sizen ricam bu yardım konusuna biraz eğilmeniz ..
Site hepimizin bir ailesi ailemize sahip çıkalım .. en azından bağışla yada tanıdık çevrelerimizden reklam alarak sitemizi daha ileriye götürebilir dosluğumuzu aile birlikteliğimizi sürdürebiliriz ..:)
GP COSKUN
31/12/2009, 15:19
evet mehmet haklı arkadaşlar
tüm dünyada olduğu gibi bizdede kriz var
şu anda reklam almakla ilgili konuda sıkıntı çekmekteyiz
bu konuda bağlantı yapabilir foruma yardımcı olabiliriz
ayrıca üyelerimizn katkı payı yardımınada ihtiyacımız var sitenin devamlılığı için
3ü 5 i önemli değil önemli olan el birliğiyle bir şeyler yapmak bu konuyla ilgili hassasiyet göstereceğinizi umuyorum
saygılar
Katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ederim. Forumuza destek olmak isteyen arkadaşlarımız için hesap numaramızı tekrar hatırlatmak istiyorum.
Hesap No: 4212-0773273 (Is Bankasi - Ankara, Maltepe Subesi, Erdi O. YILMAZ)
Miktar hiç önemli değil arkadaşlar. Forumumuz için hep birlikte elele verelim.
çok yaşa gptr............
Kriminal
04/02/2010, 11:25
Yeni tanışıyoruz herkezle ..Güzel arkadaslıklar dostluklar goruyorum gercekten duygulanmamak elde degıl.Benımde bır katkım bulunsun ıstıyorum ama maasımı alınca:)
Ben hosting konusunda sponsor olabilirim.
tempesty
27/03/2010, 15:50
Benden de ufak elimden geldiğince bir katkı güle güle harcayınn :)
erdiyilmaz
27/03/2010, 16:19
Benden de ufak elimden geldiğince bir katkı güle güle harcayınn :)
destegin icin tesekkur ederiz Bora abi sagolasin
ugurozer
27/03/2010, 16:39
maddi olamasa bile manevi katkı olarak isterseniz facebook ta 172 bin nadide uyeye sahip olan Ataturkçü Gençlik isimli grubumda forumu tanıtan ve ozetleyen kucuk bir yazınızı duvarda yayınlayabilirim ?
olabilir tabiki maddi oldığu kadar manevi yardımda gerekli ;)
serdar2362
28/03/2010, 00:41
Herşey para demek değildir. Maneviyat, önce gelir. Forumdaki tüm üyeler bu teklife çok sıcak bakacaklardır eminim. Bir çoğumuzun üye olduğu facebook da zaten https://www.facebook.com/group.php?gid= platformumuz var. Teşekkür ederiz.
kesinlikle manevi yardım etmek isteyenler guugle reklamlarını tıklayabilir. ama günde sadece iki kere ;)
erdiyilmaz
10/04/2010, 22:18
katkilarindan dolayi, Kadir Utku OZEN - kutkuozen nickli uyemize tesekkur ediyorum.
çok teşekkür ederiz yardımlarınızdan dolayı :)
kutkuozen
12/04/2010, 11:27
Rica ederim. Foruma bir şekilde katkıda bulunabilmek çok güzel bir his.
vbullettin forumlar hakkında birçok bilgi ve tecrübeye sahibim.
bu konuda ihtiyaç olursa her zaman size yardımcı olabilirim.
Bildiğiniz üzere yeni sene itibariyle banka ödemeleri IBAN numarası ile yapılıyor.
Maddi destek için Banka hesap bilgisinde IBAN numarası da eklenip tekrar
güncellenebilir mi?
Teşekkürler.
En kısa zmanda değişecektir ..erdi uşağa gelebilirse :)
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:25
Bildiğiniz üzere yeni sene itibariyle banka ödemeleri IBAN numarası ile yapılıyor.
Maddi destek için Banka hesap bilgisinde IBAN numarası da eklenip tekrar
güncellenebilir mi?
Teşekkürler.
Hesap numaramızın IBAN'ı = TR84 0006 4000 0014 2120 7732 73
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:27
Grandepuntotr Yönetimi benimde çorbada tuzum bulunsun.... Az veren candan çok veren maldan... Yardımlarımızı eksik etmiyeceğiz siteden....
GP COSKUN
15/05/2010, 01:31
Grandepuntotr Yönetimi benimde çorbada tuzum bulunsun.... Az veren candan çok veren maldan... Yardımlarımızı eksik etmiyeceğiz siteden....
yönetim olarak teşekkür ederiz kardeşim
sizlerinde destekleriyle daha iyisini daha güzelini sunmaya gayret ediyoruz
WiSTaRiA
15/05/2010, 01:36
Ben teşekkür ederim...
erdiyilmaz
15/05/2010, 11:21
Desteginiz icin tesekkur ederiz, desteklerle dahada iyiye dogru gidecegiz ins.
Cümleten teşekkür ederiz , yardımlarla daha kaliteli bir ortam sağlanacağına eminim :)
WiSTaRiA
15/05/2010, 13:34
Ben teşekkür ederim.... Sitemizi daha iyi yerlere getirmeliyiz... Getiricezde...
Az bir miktarda benden... katkım olacaksa ne mutlu bana...
erdiyilmaz
20/05/2010, 22:58
30 TL katkida bulunan uyemiz Eser HUNER ve 100 TL katkida bulunan uyemiz Ozlem CUFAOGLU'na katkilarindan dolayi tesekkur ederim.
katkida bulunan uyelerimiz onursal uyemiz olmuslardir
GP COSKUN
20/05/2010, 23:01
özlem hanım ve eser beye katkılarından dolayı teşekkür ederiz
ben tesekkur ederim.. her ay ufakta olsa destekliyecegim... daha fazla uyeye ulasacaksak daha cok.taninacaksak ben herzaman yaninizdayim.......
Asıl ben sizlere teşekkür ederim. Mahçup ediyorsunuz.
Böylesine saygın ve güzel bilgilerin paylaşıldığı bir ortam
oluşturulduğu için emeği geçen herkese teşekkürler.
Aranızda olmaktan gerçekten çok mutluyum.
Ufacık bir katkım olduysa ne mutlu bana.
eser ve özlem bir teşekkürde benden o zman :) Maddi yardımlar sabit bir geliri olmayan bir forum için çok önemlidir , tekrar teşekkürler..
Çok geç kalınmış bir hareket olmasına rağmen, 3 senedir kayıtlı olduğumu düşününce bugun yapmam gerektiğini düşündüm :) 15tl göndermiş bulunuyorum 3tl si devlete olmak üzere... bu kadar paylaşıma arkadaşlığa bakarsak az bile!! karınca kararınca bende aranıza katılayım dedim.. ne demişler damlaya damlaya göl olur!! :D saygılar
erdiyilmaz
28/05/2010, 21:02
50 TL katkida bulunan uyemiz Fatih EMEKLİ (fatihhhh) ve
12 TL katkida bulunan uyemiz Utku OKTAY (utku952) desteklerinden dolayi tesekkur ediyorum.
desteklerinizle insallah burayi hep beraber ayakta tutacagiz. herkese tesekkurler.
(bilgilendirme; onursal uyelik icin alt limit 50 tl olarak belirlenmistir. bu mesajimdan once destekte bulunan herkes onursal uyemiz olmuslardir)
Yeni tanışıyoruz herkezle ..Güzel arkadaslıklar dostluklar goruyorum gercekten duygulanmamak elde degıl.Benımde bır katkım bulunsun ıstıyorum ama maasımı alınca:)
Olm şu maaşını ne zman alcan 3 aydır maaşmı vermiyorlar :)
e ankaraya gelirsin sen ;)
WiSTaRiA
28/05/2010, 22:55
Maddi yardımlar için çok teşekkürler... Forumumuzu elbirliğiyle ayakta tutup gelişmesini sağlıyacağız...
herkese tesekkurler...emeginize saglik.....
erdiyilmaz
22/07/2010, 11:18
bu konunun ilk mesajindaki tablo guncellenmistir, destekte bulunan tum uyelerimize cok tesekkur ediyorum
ademtahir
22/07/2010, 11:24
bu konunun ilk mesajindaki tablo guncellenmistir, destekte bulunan tum uyelerimize cok tesekkur ediyorum
biz tşk ederiz böyle forumu kurduğunuz için ayakta tutmaya çalıştığınız için
WiSTaRiA
22/07/2010, 19:39
Herkeze katkılarından dolayı teşekkürler...
ninjatosbaga
05/08/2010, 14:00
ben bu konuya bir mesaj yazmistim ama silinmis ??
bilgisi olan yoneticilerden birisi aydinlatabilirse sevinirim.
erdiyilmaz
05/08/2010, 14:04
52 TL katkida bulunarak bizlere destek olan uyemiz Yasar YILMAZ (ninjatosbaga) tesekkur ederiz.
50 TL'nin uzerinde destekte bulundugu icin kendisi onursal uyemiz olmustur.
ninjatosbaga
05/08/2010, 14:11
52 TL katkida bulunarak bizlere destek olan uyemiz Yasar YILMAZ (ninjatosbaga) tesekkur ederiz.
:rolleyes: ben tesekkur ederim, forumda cok aktif olamasamda, bu tip konularda elimden geldigince yardimci olmaya calirim..
Yaşar bey desteğinizden dolayı teşekkür ederiz...
zafermutlu
05/08/2010, 15:07
foruma bagış yapmış bulunuyorum . kısa süredir buradayım ama seviyeli güzel bir forum kimse kimseye hakaret edecek sözlerde bulunmuyor vede kendi açımdan önemli olanda bilgilenmem. bilgilenmem dışında ihtiyacım olan şeylerin burdan temin edebilecegim kanısına varmam.. sonuç olarak kısa sürede bana katkılarından dolayı (özellikle bilgi olarak degeri ölçülmez) bu forumu kendi çapımda desteklemeye karar verdim. saygılarımla...
Zafer bey Desteğiniz için teşekkür ederiz..
erdiyilmaz
05/08/2010, 21:20
120 TL katkida bulunarak bizlere destek olan uyemiz Zafer MUTLU (zafermutlu)'ya desteklerinden dolayi cok tesekkur ederiz.
Herkese selam,
Erdi bey'e özel mesaj atamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım, ben de biraz katkıda bulunmak için EFT gönderdim, umarım hesaba geçmiştir.
Herkese selam,
Erdi bey'e özel mesaj atamadığım için buradan yazmak zorunda kaldım, ben de biraz katkıda bulunmak için EFT gönderdim, umarım hesaba geçmiştir.
Selçuk bey Katkınız için teşekkürler.... Erdi hesaplarını kontrol ederek konunun ilk sayfasındaki listeyi güncellemektedir. hesaba geçince burada yayınlanacaktır.
arslanbicakci
12/08/2010, 18:15
bu sitenin bugune kadar bana bundan fazla faydası olmuştur. yarım elma gonul alma hesabı corbada kucuk bir katkıda benden olsun.
eft yapılmıştır.
bu sitenin bugune kadar bana bundan fazla faydası olmuştur. yarım elma gonul alma hesabı corbada kucuk bir katkıda benden olsun.
eft yapılmıştır.
Arslan Katkın için teşekkürler...
erdiyilmaz
12/08/2010, 19:11
Herkese selam,
eft yapılmıştır.
katkilariniz icin tesekkur ederim, iki uyemiz de onursal uyemiz olmuslardir
ilk sayfadaki tablo guncellenmistir
Way aslanım kardeşim tüm eft lerin tamam :D
bkarahan61
27/08/2010, 13:37
birisi neden sürekli mesajlarımı siliyor?
erdiyilmaz
27/08/2010, 14:02
birisi neden sürekli mesajlarımı siliyor?
konu disi mesaj gonderimi yapmayiniz, bu 3. mesajiniz, forum kurallarina uyunuz.
bu sekilde genel mesaj yoluyla moderator alimi ile ilgili bilgi vermiyoruz, tesekkurler.
bkarahan61
27/08/2010, 15:09
bunu yazsaydınız en azından neden silindiğini bilirdim ben teşekkür ederim iyi çalışmalar
ERDEM1907
31/08/2010, 23:57
bende yarın göndericem ve düzenli olarak imkanım olduğunca yollayacağım. bence herkes bir şekilde elinde gelidiğince elini taşın altına koymalı.
eft için alıcı ismi ERDİ O. YILMAZ olacak doğru mudur?
GP COSKUN
01/09/2010, 05:35
eft için alıcı ismi ERDİ O. YILMAZ olacak doğru mudur?
doğrudur
ERDEM1907
01/09/2010, 13:52
ok gönderdim. bundan sonra da göndermeye devam edeceğim inşallah.
ok gönderdim. bundan sonra da göndermeye devam edeceğim inşallah.
teşekkürler...
erdiyilmaz
01/09/2010, 15:19
ilk sayfadaki tablo guncellenmistir, katkida bulunan uyelerimzie tesekkur ederim
ERDEM1907
01/09/2010, 17:01
ben de tşk ederim. bu sosyal ağın katkılarından dolayı çok tşk ediyorum.
Kriminal
01/09/2010, 17:39
Walla az olsun öz olsun dıye dusundum bu forumda oldugum surece ve bu araba bende oldugu surece her ay otomatık aktarma yapılacak...Çam sakızı çoban armaganı
Teşekkür ederiz çoban :D Allah devamını nail etsin :)
Kriminal
01/09/2010, 18:07
Deli çoban :D
Vayy Deniz Şubat'tan beri beklediğin maaş geldi sonunda ha. Hadi güle güle harca :D :D
Kesene bereket, teşekkürler.
Yok bu maaş değilmiş daha, ikramiye vermişler :D
WiSTaRiA
01/09/2010, 19:39
Gönlünden kopup forumumuza destek verenlere canı gönülden kendi adıma teşekkür ederim.. Forumumuza el ele verip destek ve sahip çıkmalıyız...
mehmet msj ilk sayfasındaki hesap numarasına teşekkürler şimdiden ..
edelsang
27/09/2010, 20:47
valla az da olsa bişi bağışladım hesabımda o kadar kalmış bir dahaki sefere daha yüksek katkıda bulunucam inş.
ERDEM1907
04/10/2010, 11:30
+30 tl daha.
erdiyilmaz
06/10/2010, 10:26
maddi destekte bulunan uyelerimizden * ve ozellikle daha onceden katkida bulunup tekrar bulunan * katkilarindan dolayi tesekkur ediyorum,
Kriminal
06/10/2010, 10:34
Benımde hesabımda her ay talımatım var...Yüzlerce uyemız var hepsı benım gıbı azda olsa katkıda bulunsa forumumuz günbe gün daha ıyıye gıder dıye dusunuyorum..
Saygılarımla
erdiyilmaz
06/10/2010, 10:38
Benımde hesabımda her ay talımatım var...Yüzlerce uyemız var hepsı benım gıbı azda olsa katkıda bulunsa forumumuz günbe gün daha ıyıye gıder dıye dusunuyorum..
Saygılarımla
evet aylik 1tl'lik destekler var, onlari toplu sekilde listeye ekleyecegim
Kriminal
06/10/2010, 10:40
evet aylik 1tl'lik destekler var, onlari toplu sekilde listeye ekleyecegim
Aylık 1 tl lik destek bu forumumuzu uçurur diye düşünüyorum.Ama bir soru sormak ıcın uye olan ,sadece bakıp çıkan arkadaşlar var..Onlıne rekorumuz binlerin ustunde olmasına ragmen aktif forumda konulara cevap yazan 20 yı gecmıyor maalesef...
ERDEM1907
06/10/2010, 15:40
maddi destekte bulunan uyelerimizden * ve ozellikle daha onceden katkida bulunup tekrar bulunan * katkilarindan dolayi tesekkur ediyorum,
bizde teşekkür ederiz. herkes eline cebine atsın lütfen 1 TL 5 TL insanı fakir yapmaz. Düzenli olarak katkı yapmaya devam edeceğim.
ERDEM1907
30/11/2010, 15:09
+10 TL. to be contiuned :))))
saol erdem katkılarından dolayı :)
ERDEM1907
30/11/2010, 19:23
saol erdem katkılarından dolayı :)
ne demek:) Çorbada bizim de biraz tuzumuz olsun:clapping:
Kriminal
30/11/2010, 19:38
WAlla ben verdım talımatı her ayın 1 inde yatıyo Erdi nin hesabına.Az olsun temız olsun devamlı olsun bizim olsun...
Kriminal
01/12/2010, 10:58
Mersi Tşk ederim...
erdiyilmaz
22/12/2010, 16:05
Desteginden dolayi Ali MUHAMAD - onn.off nickli uyemize tesekkur ederiz.
Kendisi onursal uye kategorisine alinmistir.
Ali muhammed döktürdü bugün daha araba yok spoiler kapı nikelajı ayak dayama onursallık :D maşallah ;)
Teşekkürler kardeşim umarım bugün yarın gelirde rahatlarsın :)
GP COSKUN
22/12/2010, 17:05
ali hızlı girdi son sürat devam ediyor
katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz
Başta Erdi Yılmaz kardeşime mehmet özcan(femoli) kardeşime ve ümit Coşkun turuca (GPCOSUK) kardeşime teşekkür ederim
İnşallah birgün tanışmak sizlerle tanışmak nasip olur
forum.grandepuntotr.com A gelince o beni canım artık maddi ve manevi desteğmiz devam edecek
bide şu arabaya kavuşsam galiba femoli senin ürünler gelecek ben hala arabayı teslim almamış olacağım neyse spoiler i enseme monte ederim:D
ali muhamad (Onn.off) katkılarından dolayı teşekkür ederiz... aracında hayırlı olsun... kazasız belasız inşallah...
ali muhamad (Onn.off) katkılarından dolayı teşekkür ederiz... aracında hayırlı olsun... kazasız belasız inşallah...
asıl ben teşekkür ederim
ERDEM1907
22/12/2010, 19:16
Erdi ben 10 tl gönderdim ama onu listede göremedim? ulaşmadı mı?
erdiyilmaz
22/12/2010, 19:31
Erdi ben 10 tl gönderdim ama onu listede göremedim? ulaşmadı mı?
ulasmis, guncelledim tabloyu
ERDEM1907
06/01/2011, 12:18
ulasmis, guncelledim tabloyu
Merhaba Erdi en son 30/11 de gönderdim ama tabloda güncel olarak göremedim. Görünüp görünmemesi pek önemli değil ama ulaşmadıysa bankadan gerekli işlemleri gerçekleştireyim.
tutar 10 TL idi.
Erdi hesapları kontrol ederek listeyi güncelleyecektir.
destekleriniz için teşekkürler...
Kriminal
06/01/2011, 12:30
Listeyi göremiyorum
ERDEM1907
06/01/2011, 12:32
Erdi hesapları kontrol ederek listeyi güncelleyecektir.
destekleriniz için teşekkürler...
ben çözdüm gönderdiğim 20 tl ve 10 tl yi toplayıp 30 tl olarak yazmış:))) ben tekrar gönderiyorum bir miktar daha:)))))
erdiyilmaz
20/01/2011, 16:17
onursal uyelerin nicklerinin altinda artik https://forum.grandepuntotr.com/images/onursal-uye.jpg ibaresi goruntuleniyor
ykaya1983
02/02/2011, 16:56
Benim sticker daha gelmedi.Ne zaman gelir acaba sayın erdi bey?
Ramazan ERDEMİR
YUNUS KAYA
Kargo Sözleşmemizin yenilenmesinden dolayı kargo gönderimleri biraz gecikti kargolarınız yarın gönderilecektir..
smartmavi
02/02/2011, 23:23
Ben kampanyamin adini koydum; her ay 1 TL.
Keske bunu yayginlastirabilsek...
Bu arada Sertaç Özkul/istanbul
40 tl gönderdim güle güle kullanın...
ykaya1983
03/02/2011, 00:55
Ramazan ERDEMİR
YUNUS KAYA
Kargo Sözleşmemizin yenilenmesinden dolayı kargo gönderimleri biraz gecikti kargolarınız yarın gönderilecektir..
Sağolun mehmet bey gelsin de yapıştıralım cama güzel güzel::)
Maddi destekte bulunan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum :)
Maddi destekte bulunan arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum :)
+1000
bende teşekkür ediyorum.. kesenize bereket...
WiSTaRiA
03/02/2011, 12:23
Sağol onur dostum... Punto Orjinal Paspaslarını değerinden fazlaya satmış oldum sana ama gönlünden ne koparsa demiştim gönlünden kopmuş yatırmışsın...Sonuçta forum hesabına gitmiş oldu... Paspaslar yeni sahibini sabırsızlıkla bekliyor... Güle güle kullan kesene bereket dostum... Allah sana daha çok versin...
Sağol onur dostum... Punto Orjinal Paspaslarını değerinden fazlaya satmış oldum sana ama gönlünden ne koparsa demiştim gönlünden kopmuş yatırmışsın...Sonuçta forum hesabına gitmiş oldu... Paspaslar yeni sahibini sabırsızlıkla bekliyor... Güle güle kullan kesene bereket dostum... Allah sana daha çok versin...
Ne demek Orçun'cum, Helali hoş olsun güle güle harcansın keşke daha çok olsa da gönderebilsem. Sende kendi hesabın yerine burayı verdiğin için forum üyesi olarak bende sana teşekkür ederim.
erdiyilmaz
04/02/2011, 10:13
sitemize destekte bulunan uyelerimize tesekkur ediyorum,
suan malatya'da bulunmam dolayisiyla ancak haftasonu guncellemelere bakabilecegim, tesekkurler tekrardan
duzeltme: katkilarindan dolayi _onorom_ (Onur ÖZLÜK) uyemize tesekkur ediyorum
erdiyilmaz
08/07/2011, 10:36
Forumumuza maddi destekte bulunan Hamdi Ozcelikel'e (ozcelikel (https://forum.grandepuntotr.com/members/hozcelikel.html)) tesekkur ediyoruz. 50 Tl ve uzeri destekte bulundugu icin kendisi onursal uyemiz yapilmistir.
hamdi bey'e benden de teşekkürler... yüreğinize sağlık...
hamdi bey'e benden de teşekkürler... yüreğinize sağlık...
+1
Teşekkürler
+1
Teşekkürler
+2
hürmetler.
erdiyilmaz
07/10/2011, 12:15
Onursal uyemiz olmak isteyen kullanicilarimiz icin banka hesap numaramiz degismistir.
Yeni hesap bilgilerimiz asagidaki gibidir:
Hesap No: 256 - 5373372 - 5003
(Ziraat Bankası - Uşak Merkez Şubesi, Erdi O. YILMAZ)
IBAN: TR430001000256053733725003
keşke olsada yollsak yatcak evim yok :D :D
saygin54
16/01/2012, 14:18
Bende az önce yeni hesap numarasına eft geçtim...
erdiyilmaz
16/01/2012, 21:12
Bende az önce yeni hesap numarasına eft geçtim...
sitemize maddi olarak destek oldugunuz icin tesekkur ederiz,
uyeliginiz en kisa surede normal uyelikten onursal uyelige gecirilecektir.
Ziyaretci036
21/01/2012, 12:09
bizim yaptığımız yardım yalan oldu galiba :)
bizim yaptığımız yardım yalan oldu galiba :)
kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil... sadece Erdi tabloyu henüz güncellemedi... keşke böyle bir mesaj atmasaydınız...
Ziyaretci036
21/01/2012, 13:39
kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil... sadece Erdi tabloyu henüz güncellemedi... keşke böyle bir mesaj atmasaydınız...
ben hatırlatma amaçlı bu mesajı yazdım problem yok .
erdiyilmaz
23/01/2012, 17:46
tablo en yakin zamanda guncellenecek iciniz rahat olsun :)
erdiyilmaz
24/01/2012, 12:57
ben hatırlatma amaçlı bu mesajı yazdım problem yok .
Ilk sayfadaki katki payi tablomuz guncellenmistir. Katkilariniz icin cok tesekkur ederiz.