Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizlere bir soru
GP COSKUN
14/10/2009, 12:37
bu sabah işe gelirken radyoda bir soru soruldu
bu soru beni çok düşündürdü sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istedim
işte soru geliyor
AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ TANIMAKMI DAHA ZOR
TANIDIĞINIZ KİŞİYE AŞIK OLMAKMI
serdar2362
14/10/2009, 12:46
Sizler gençsiniz bazı şeyleri illa yaşayarak öğreneceksiniz.
Kendimden örnek vereyim. 45 yıl sonra eşimi tanıdım, tanıdıkça aşık oldum, evlendim, şimdi her geçen gün tanıdıkça aşkım daha çok artıyor.
erkaymis
14/10/2009, 13:01
AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ TANIMAK DAHA ZOR diye düşünüyorum çünkü ne yaparsa yapsın batmıyor yanlışlarını görmüyorsunuz hata olarak kabul etmiyorsun herşeyi toz pembe görüyorsun işin aslı insanları tanımak gerçektende zor ne olursa olsun
Sizler gençsiniz bazı şeyleri illa yaşayarak öğreneceksiniz.
Kendimden örnek vereyim. 45 yıl sonra eşimi tanıdım, tanıdıkça aşık oldum, evlendim, şimdi her geçen gün tanıdıkça aşkım daha çok artıyor.
bence kurulabilecek en güzel cümleyi kurmuşsunuz serdar abi :)
GP COSKUN
14/10/2009, 13:56
ya şimdi serdar abinin yazdıklarını okuyunca aklıma bir soru daha geldi
acaba bi konu dahamı açsak
EVLİLİK AŞKI BİTİRİRMİ ?
serdar2362
14/10/2009, 14:55
ya şimdi serdar abinin yazdıklarını okuyunca aklıma bir soru daha geldi
acaba bi konu dahamı açsak
EVLİLİK AŞKI BİTİRİRMİ ?
Hemen cevaplayayım. Evlilik bitirmez. Saygısızlık sevgiyi, sevgisizlik aşkı, aşksızlık evliliği bitirir.
Neymiş efendim.....! Evlilikte SAYGI şartmış.
Erdem Bozdağ
14/10/2009, 16:27
aşk diye bişey yok abi ya inanmam ben :)
bence 'AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ TANIMAK DAHA ZOR'
bence aşık olduğun kişiyi tanımak daha zor. çünkü tanımadan aşık olmuşsundur ve tanıdıkça seni hayal kırıklığına uğratan yönleri olabilir ve ben kime aşık oldum böyle diyebilirsin. aksine tanıdığın kişiye zaten onu tanıdığın,huylarını bildiğin için aşık olursun. Ama zamanla aşk biter. bunun tanımakla alakası yok tabi:)
StrawBeeRy
14/10/2009, 17:26
"AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ TANIMAK DAHA ZOR" çünkü insan karşısındaki insanın nasıl bir insan olduğunu zamanla anlar.eğer buda sevdiği biriyse yaptığı bazı yanlışları görmemzlikten gelir ve onun anlamiyacağı şekilde elimden geldiğince düzeltmeye çalışırım.
hee yapamıyorsam bunda onunda yardımını alırım ve yola ikimiz beraber devam ederiz
şahsen ben böyle yapıyorum :)
Hemen cevaplayayım. Evlilik bitirmez. Saygısızlık sevgiyi, sevgisizlik aşkı, aşksızlık evliliği bitirir.
Neymiş efendim.....! Evlilikte SAYGI şartmış.
:clapping: Alkışlıyorum. Bu sözü yazın bir yere :)
ocean_1919
15/10/2009, 00:40
Aşkın gözü kördür derler ya, bu söze göre aşık olduğumuz kişiyi tanımıyoruz demektir.
erhan0677
15/10/2009, 01:08
bence tanıdıgınız kişiye aşık olmak daha zor.aşk gizlidir ulaşılmazdır tanınmazdır tanıyınca biter, sevgi saygı başlar alışkanlık başlar
İnsan aşık olduğu kişiyi çok farklı bir gözle gördüğü için sanıyorum aşık olunan kişinin tanınması daha zor...
punto elx2001
15/10/2009, 08:54
Serdar soylenebilecek son sozu soyleyip noktayi koymus
Baska yoruma hic gerek yok
Sana tamamen katiliyorum Serdar
aşık olduğumuz kişiyi tanımak zor. aşık olmanın büyüsünün içine girdiğimizden içindeki kişiliği tam göremeyiz. genelde evlilik olduktan sonra daha iyi tanınacağı düşüncesindeyim. çünkü aynı ev ortamında beraber olunmaya başlandığı zaman neyin ne, kimin kim olduğunu o zaman anlarız