Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam filmi konusunda yardım?

velovis_
07/10/2009, 21:30
2 gün önce aracıma ne çok koyu ne çok açık şekilde cam filmi yaptırdım. üzerinden 3 saat geçmişti ki 128 ytl ceza yedim:( hala zoruma gidiyo gerekçe olarakta hava kapalı ve gün batıyo aracın içini göremediğini söyledi beni aracı bağlamakla tehdit etti 3 gün içinde filmleri söktürmezsem bağlama emri çıkacakmış. polislerle ters düşmemek için ne tür cam filmi uygulayabilirm acaba

StrawBeeRy
07/10/2009, 22:02
2 numara uygundur 2 numaraya kadar bir sorun çıkarmıyorlar diye biliyorum.size sorun çıkardıklarına göre demekki 2 numaranın üstünde çektirmişsiniz.ama resimdeki filmler sorun yaratıcak kalınlıkta değil..benimkilerde böyle hatta önümüzdeki hafta en koyusundan çektiricem.polisler işte nerden ne kopartırsak kardır diyorlar

Raistlin
08/10/2009, 02:46
yok 2 numarada belli oluo bence....bende 3 numara var ve hayatta anlaşılaz durdurulcak kadar tavsiye ederim..

zaten senn arabanda şu an 2 numara var....resimden belli oluo

femoli
08/10/2009, 10:22
çok koyu olsun olmasın o saatlarde ne olursa olsun içini göremezle yanlış zamanda yanlış yerde olmuşsun hepsi bu yapacak bişi yok :(

ugurozer
23/10/2009, 17:51
hava hafiften karardığnda polise yaklaşmalrda içeride ne kadar aydınlatma varsa açın gerekirse camları biraz aralayın içerisi ışık alırsa cam filmleri dışarıdan daha az belli olur ayrıca iç döşeme rengide çok onemli. koyu bir renk ise en açk renkli cam filmleri seçilmeli.

imdesign
23/10/2009, 18:23
çok koyu olsun olmasın o saatlarde ne olursa olsun içini göremezle yanlış zamanda yanlış yerde olmuşsun hepsi bu yapacak bişi yok :(
abi kayseriye girdiğim gün filimden ceza yedim üstelik öğlen 1 di :D

bu arada merhaba yeni geldim :)